کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
يكي از دوستان لينك اين خبر راگذاشته بود اما فكر ميكنم كسي به آن توجه نكرد. فكر ميكنم علت اصلي مشكلات اخير در تاخير صدور ويزا همين خبر است كه چند خط اول آن را اينجا كپي ميكنم.

Glitch crashes global US passport, visa operations
Published July 23, 2014Associated PressFacebook122 Twitter69
WASHINGTON – The State Department's global database for issuing travel documents has crashed, resulting in major delays for potentially millions of people around the world waiting for U.S. passports and visas, officials said Wednesday.

Unspecified glitches in the department's Consular Consolidated Database have resulted in "significant performance issues, including outages" in the processing of applications for passports, visas and reports of Americans born abroad since Saturday, spokeswoman Marie Harf said. She said the problem is worldwide and not specific to any particular country, citizenship document, or visa category.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، پدی ، mehri11 ، فری خانم
(2014-07-26 ساعت 22:24)Elahvision نوشته:  يكي از دوستان لينك اين خبر راگذاشته بود اما فكر ميكنم كسي به آن توجه نكرد. فكر ميكنم علت اصلي مشكلات اخير در تاخير صدور ويزا همين خبر است كه چند خط اول آن را اينجا كپي ميكنم.

WASHINGTON – The State Department's global database for issuing travel documents has crashed, resulting in major delays for potentially millions of people around the world waiting for U.S. passports and visas, officials said Wednesday.

Unspecified glitches in the department's Consular Consolidated Database have resulted in "significant performance issues, including outages" in the processing of applications for passports, visas and reports of Americans born abroad since Saturday, spokeswoman Marie Harf said. She said the problem is worldwide and not specific to any particular country, citizenship document, or visa category.
ببخشيد لينك و يا منبع اين خبر را ميشود بگوئيد كجاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-26 ساعت 21:55)Alireza83 نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:55)itex نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 00:38)Alireza83 نوشته:  اینم یکی دیگه از جواب های آنکارا
Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

به جمله آخر توجه کنید. خیلی مشکوکه . نه؟

از این مسخره تر نمیشه. یکی از دلایلی که من فریاد میزنم هرچه زودتر بچه ها برن ویزا رو بگیرن و به هوای expire time توی صفحه سفارت نباشن همینه.

آخه من فقط 1 هفته بعد از کلیر شدن پاسمو دادم. اگه به خاطر همین 1 هفته دیرکرد دو باره پرسه اداری خورده باشم واقعاً مسخرست .Sad

با درود، مطمئن باشید دلیلش اشتباه غیر حرفه ای سفارت بوده! و اِلا معمولا یک سال طول می کشه AP دوباره خواسته بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83
(2014-07-26 ساعت 23:05)shmo نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 22:24)Elahvision نوشته:  يكي از دوستان لينك اين خبر راگذاشته بود اما فكر ميكنم كسي به آن توجه نكرد. فكر ميكنم علت اصلي مشكلات اخير در تاخير صدور ويزا همين خبر است كه چند خط اول آن را اينجا كپي ميكنم.

ببخشيد لينك و يا منبع اين خبر را ميشود بگوئيد كجاست؟
منبع، دیروز VOAهم گفت که مشکل بوجود آمده، همچنین اگه به سایت سفارت امریکا در ابوظبی مراجعه کنید صفحه اول این موضوع شرح داده شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-07-26 ساعت 23:05)shmo نوشته:  ببخشيد لينك و يا منبع اين خبر را ميشود بگوئيد كجاست؟

http://www.foxnews.com/us/2014/07/23/gli...perations/
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، Elahvision ، فری خانم
(2014-07-26 ساعت 23:12)amjad نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 23:05)shmo نوشته:  ببخشيد لينك و يا منبع اين خبر را ميشود بگوئيد كجاست؟

ممنون

(2014-07-26 ساعت 23:12)amjad نوشته:  

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

سلام درسته خبر و سیستم اطلاعاتی شون برای دادن ویزا آمریکا بهم ریخته
و دارن درستش می‌کنن
و فکر کنم به کسی‌ ویزا نمیتونستن بدن تو این چند روز
و بنظر من تا بعد از تعطیلات درستش می‌کنن
فقط خدا کنه این دفعه که رسانه‌ای شده جریان و انقدر هم گسترد ‌ست
یه فکر اساسی‌ برای سیستم کاریشون بکنن
چون واقعا افتضاحه و خیلی‌ دارن صدمه میزنن به زندگی مردم چه روحی روانی‌ و چه مالی

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shadoow ، azri ، romance33 ، فری خانم
(2014-07-26 ساعت 21:18)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:53)itex نوشته:  آنکارا به سه شماره بروز شد، دو سری هستش که لاتاری اعلام نمیکنن:
ANK2009799009, CSB2013846002, ANK2005717019

آیتکس جان امجد جان تشکر ویژه ممنون ممنون ممنون Smileیکی از این شماره ها مال منه
هورا بکشید Big Grin هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها کمک کنید یه سوال این ایمیل رو از سفارت گرفتم یعنی تا سپتامبر صبر کنم تا وقت مصاحبه مجدد بدن ؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟
اگه تو سپتامبر دوباره منو میخوان پس چرا گفته مدارک مورد نیاز رو قبل 13 آگوست بیارید؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها زود جواب بدید

Your administrative process has been completed and your case number will be posted on our web site.
However since your interview date will expire on 13 August 2014, you have to bring your new medical report, marriage certificate and birth certificate (original/translation/copy) before 13 August 2014.
Otherwise we have to schedule you a new appointment date in September.

Yours sincerely,
Immigrant Visa Unit
سلام
تبریک میگم
منم 10 روز بیشتر وقت نداشتم خودمو رسوندم
اگه سر یه سال نری باید دوباره منتظر وقت سفارت باشی
زود زود برو
مدیکال رو بدون وقت قبلی هم میتونی بری اما اگه بتونی وقت بگیری کارات زودتر و بدون نوبت انجام میشه،من که تو صف 50 نفری آخرین نفر بوذم اما کسانی که وقت قبلی داشن یه ساعته کارشون انجام شد
روز بعد مدیکالت ساعت 11 صبح آمادست یه تاکسی بگیر سریع برو سفارت اولین نفر تحویل بده،چون کسانی که با من مدیکال گرفتن ولی لحظات آخر مدیکالو تحویل دادن یه روز بعد از من ویزاشون اومدوالبته شایدم ربطی نداشته باشه.کارت زرد رو از ایران بگیر دوباره
پاس رو تحویل سفارت دادی یه کپی ازش واسه گرفتن بسته از پست داشته باش
بارکد بسته پستی رو هم میتونی رو سایت ببینی هم روی ایمیلت با اون بری پست بهتره البته بعضی از پست ها یه لیست دارن که اسمتو پیدا میکنی بعضی ها م بارکد میخوان
در ضمن آدرس پستی نیاز به تمدید یا آپ دیت نداره به حرفای بقیه توجه نکن به مهاجر سرا اطمینان کن
پاشو برو دیگه!!!!!!
یادت باشه تو یه مهاجر سرایی هستی پس کارت بدون نقص و بدون راهنما انجام میشه
سوالی داشتی از بچه ها بپرس
منم منتطر بلیط هستم گیر نمیاد بریم سرزمین عشق
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lighter ، Elahvision ، shadoow ، فری خانم ، houmanmir
(2014-07-27 ساعت 00:24)romantic نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 21:18)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 18:53)itex نوشته:  آنکارا به سه شماره بروز شد، دو سری هستش که لاتاری اعلام نمیکنن:
ANK2009799009, CSB2013846002, ANK2005717019

آیتکس جان امجد جان تشکر ویژه ممنون ممنون ممنون Smileیکی از این شماره ها مال منه
هورا بکشید Big Grin هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها کمک کنید یه سوال این ایمیل رو از سفارت گرفتم یعنی تا سپتامبر صبر کنم تا وقت مصاحبه مجدد بدن ؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟
اگه تو سپتامبر دوباره منو میخوان پس چرا گفته مدارک مورد نیاز رو قبل 13 آگوست بیارید؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها زود جواب بدید

Your administrative process has been completed and your case number will be posted on our web site.
However since your interview date will expire on 13 August 2014, you have to bring your new medical report, marriage certificate and birth certificate (original/translation/copy) before 13 August 2014.
Otherwise we have to schedule you a new appointment date in September.

Yours sincerely,
Immigrant Visa Unit
سلام
تبریک میگم
زود زود برو
مدیکال رو بدون وقت قبلی هم میتونی بری اما اگه بتونی وقت بگیری کارات زودتر و بدون نوبت انجام میشه،من که تو صف 50 نفری آخرین نفر بوذم اما کسانی که وقت قبلی داشن یه ساعته کارشون انجام شد
روز بعد مدیکالت ساعت 11 صبح آمادست یه تاکسی بگیر سریع برو سفارت اولین نفر تحویل بده،چون کسانی که با من مدیکال گرفتن ولی لحظات آخر مدیکالو تحویل دادن یه روز بعد از من ویزاشون اومدوالبته شایدم ربطی نداشته باشه.کارت زرد رو از ایران بگیر دوباره
بارکد بسته پستی رو هم میتونی رو سایت ببینی هم روی ایمیلت با اون بری پست بهتره البته بعضی از پست ها یه لیست دارن که اسمتو پیدا میکنی بعضی ها م بارکد میخوان
در ضمن آدرس پستی نیاز به تمدید یا آپ دیت نداره به حرفای بقیه توجه نکن به مهاجر سرا اطمینان کن
پاشو برو دیگه!!!!!!

مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lighter ، فری خانم
دوستان همونطور که بقیه دوستان هم گفتند صدور ویزا الان در هیچ یک از سفارتها انجام نمیشه و این مساله تا پنج شنبه هم ادامه داره الان دوستان ما در آنکارا و ابوظبی بیشتر از 10 روزه که درگیرند.مراقب باشین که حتما آگاهانه برید و به تعطیلات عید فطر هم دقت داشته باشین.پول کافی حتما دنبالتون ببرین که مثل بچه ها گیر نیوفتین.موفق باشین به شاهین عزیز هم تبریک میگم .هوراااااااااااااااااااااااااااااااا
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، lighter ، Elahvision ، shadoow ، فری خانم ، amjad ، houmanmir
(2014-07-27 ساعت 00:56)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 00:24)romantic نوشته:  سلام
تبریک میگم
زود زود برو
پاشو برو دیگه!!!!!!

مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، شاهین1
(2014-07-26 ساعت 12:19)shadoow نوشته:  
(2014-07-26 ساعت 12:15)azri نوشته:  راستي از دوستان كسي آژانس معتبري مي شناسه كه براي پيكاپ ويزا بشه باهاشون تماس گرفت؟ آخه بعضي ها پاسو گرو نگه مي دارن و مي گن يا اينقد بده يا پاستو برنمي گردونيم. البته شنيدم. يعني از قيمت توافق شده بيشتر مي خوان
ملیکا نمی تونه انجام بده ؟؟

مي تونه ولي از همه جا گرونتر مي گيره 700 درهم از جاهاي ديگه پرسيدم از 350000 تومان شروه ميشه تا 500000 تومان فقط مشكل اينجاست كه مي ترسم قابل اعتماد نباشند و كار دستم بدن
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-07-27 ساعت 01:10)romance33 نوشته:  دوستان همونطور که بقیه دوستان هم گفتند صدور ویزا الان در هیچ یک از سفارتها انجام نمیشه و این مساله تا پنج شنبه هم ادامه داره الان دوستان ما در آنکارا و ابوظبی بیشتر از 10 روزه که درگیرند.مراقب باشین که حتما آگاهانه برید و به تعطیلات عید فطر هم دقت داشته باشین.پول کافی حتما دنبالتون ببرین که مثل بچه ها گیر نیوفتین.موفق باشین به شاهین عزیز هم تبریک میگم .هوراااااااااااااااااااااااااااااااا

دقيقا اين بلا سر من اومد به منم گفتند تا 5شنبه اميدواريم كه درست بشه و لي من ديگه نمي تونستم بمونم ريسك بود چون ممكن بود بيشتر هم طول بكشه بخاطر همين برگشتم. 5 شنبه گذشته كه به كسي ويزا ندادن گفتن كه سيستم خراب شده ولي كسي باور نكرد همه فكر كردن دارن ما رو مي پيچونن ولي انگار واقعا مشكل پيدا كرده. راستي پيغام سيس هم عوض شده يه چيز عجيب غريب شده براي شما هم همينه؟ Your case is open and ready for your interview, fingerprints, and required documents. If you have already had your interview, please check your status after two business days. If no interview was required, please check back in two business days for the status of your application.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، دخترمهربون
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  
تبریک میگم
زود زود برو
پاشو برو دیگه!!!!!!

بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟
مگر مدیکال شنبه ها و یک شنبه ها بازه؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-27 ساعت 13:14)فری خانم نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  
تبریک میگم
زود زود برو
پاشو برو دیگه!!!!!!

اول هفته یعنی شنبه؟
مگر مدیکال شنبه ها و یک شنبه ها بازه؟

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی بهتون تبریک میگم من چند روزی اینترنت نداشتم و همین الان درست شد Smileچه خبر خوبی روزم رو ساختین Smile
[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، شاهین1 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان