کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-27 ساعت 15:13)shaya نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 13:14)فری خانم نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 00:56)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 00:24)romantic نوشته:  سلام
تبریک میگم
منم 10 روز بیشتر وقت نداشتم خودمو رسوندم
اگه سر یه سال نری باید دوباره منتظر وقت سفارت باشی
زود زود برو
مدیکال رو بدون وقت قبلی هم میتونی بری اما اگه بتونی وقت بگیری کارات زودتر و بدون نوبت انجام میشه،من که تو صف 50 نفری آخرین نفر بوذم اما کسانی که وقت قبلی داشن یه ساعته کارشون انجام شد
روز بعد مدیکالت ساعت 11 صبح آمادست یه تاکسی بگیر سریع برو سفارت اولین نفر تحویل بده،چون کسانی که با من مدیکال گرفتن ولی لحظات آخر مدیکالو تحویل دادن یه روز بعد از من ویزاشون اومدوالبته شایدم ربطی نداشته باشه.کارت زرد رو از ایران بگیر دوباره
پاس رو تحویل سفارت دادی یه کپی ازش واسه گرفتن بسته از پست داشته باش
بارکد بسته پستی رو هم میتونی رو سایت ببینی هم روی ایمیلت با اون بری پست بهتره البته بعضی از پست ها یه لیست دارن که اسمتو پیدا میکنی بعضی ها م بارکد میخوان
در ضمن آدرس پستی نیاز به تمدید یا آپ دیت نداره به حرفای بقیه توجه نکن به مهاجر سرا اطمینان کن
پاشو برو دیگه!!!!!!
یادت باشه تو یه مهاجر سرایی هستی پس کارت بدون نقص و بدون راهنما انجام میشه
سوالی داشتی از بچه ها بپرس
منم منتطر بلیط هستم گیر نمیاد بریم سرزمین عشق

مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟
مگر مدیکال شنبه ها و یک شنبه ها بازه؟

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی بهتون تبریک میگم من چند روزی اینترنت نداشتم و همین الان درست شد Smileچه خبر خوبی روزم رو ساختین Smile
[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]

راستش براي منم سؤال پيش اومده بود كه پس shaya با گروه اركسترش كجا رفته كه ازش خبري نيست.... گفتم شايد ماه رمضونيه رفتن مرخصيSmileSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، فری خانم
(2014-07-25 ساعت 16:21)shmo نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 15:43)azri نوشته:  سلام دوستان
من از دبی برگشتم ولی دست خالی! بدون ویزا! یکشنبه پاسمو تحویل سفارت دادم. گفتند 5شنبه ظهر بیا بگیر. ولی 5شنبه ظهر که رفتم گفتن ویزای شما حاضر نیست اگه می خواهید پاستون بمونه تا 5شنبه دیگه که ما امیدواریم تا اون موقع بیاد اگر نمی خواهید بدید یکی پاسو بعد از تعطیلات عید فطر بیاره و ویزا رو پیکاپ کنه. پرسیدم یعنی بعد از تعطیلات گرفتن ویزا حتمیه؟ گفتن نه هیچ چیز حتمی نیست!!!!منم گفتم نه من می خوام برگردم ایران کار دارم و پاسمو گرفتمو اومدم. البته می گفتن سیستم خرابه قطع شده و از این حرفا ما 20-30 نفر بودیم و همه واسه پیکاپ اومده بودن و هیچ کس نگرفت بجز دو نفر که لاتاری یه ضرب بودن و واقعا آدمای خوش شانسی بودن چون هم لاتاری یه ضرب بودن هم ویزاشون آماده بود. بقیه همه یا کیس خانوادگی بودن یا لاتاری هایی که کلیر شده بودن اومده بودن ویزا رو بگیرن.
خیلی متاسفم امیدوارم زودتر بتوانی ویزات را بگیری ولی من سر در نمی آورم یعنی چی سیستم قعطهSad

خوب معلومه که قطعه !!!فکر نکنم به این سرعت درست بشه !!
Glitch crashes global US passport, visa operations

http://www.foxnews.com/us/2014/07/23/gli...perations/
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، فری خانم
سلام دوستان
پارسال که من برای مصاحبه رفته بودم کپی عقدنامه +کپی شناسنامه خودم رو از من خواستن گفتند کپی شناسنامه پسرت هست ولی مال خودت به دست ما نرسیده در صورتی که من مطمئن هستم که براشون فرستاده بودیم تو یه پاکت همراه شناسنامه پسرمون و معلوم بود که گم و گور کرده بودن .درضمن اون روز مدیکال ما عصرش حاضر میشد و مصاحبه ما صبح بود بهر حال به منم که اف بی ای خورد و ترجمه ها و مدیکال رو نرسیدم بهشون بدم ولی همون روز یه دارالترجمه روبروی سفارت بود که من دادم شناسنام ام +سندازدواجمون رو ترجمه کردن .حالا دوباره از من همه مدارک رو جدید خواستن به چند تا دارالترجمه هم زنگ زدم میگن تایید وزارت خارجه هم میخواد شما هم تایید کردید یا نیازی نیست؟چون اگه نیازی نباشه میرم همون جا که پارسال برام ترجمه کرده حتما" تو سیستمشون نگه داشتن یه پرینت جدید میگیره با یه تاریخ جدید تو وقت هم صرفه جویی میشه.
درضمن کسی اطلاع دقیق از تعطیلات عید ترکیه داره؟وآیا شنبه مدیکال بازه؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-27 ساعت 17:20)شاهین1 نوشته:  سلام دوستان
پارسال که من برای مصاحبه رفته بودم کپی عقدنامه +کپی شناسنامه خودم رو از من خواستن گفتند کپی شناسنامه پسرت هست ولی مال خودت به دست ما نرسیده در صورتی که من مطمئن هستم که براشون فرستاده بودیم تو یه پاکت همراه شناسنامه پسرمون و معلوم بود که گم و گور کرده بودن .درضمن اون روز مدیکال ما عصرش حاضر میشد و مصاحبه ما صبح بود بهر حال به منم که اف بی ای خورد و ترجمه ها و مدیکال رو نرسیدم بهشون بدم ولی همون روز یه دارالترجمه روبروی سفارت بود که من دادم شناسنام ام +سندازدواجمون رو ترجمه کردن .حالا دوباره از من همه مدارک رو جدید خواستن به چند تا دارالترجمه هم زنگ زدم میگن تایید وزارت خارجه هم میخواد شما هم تایید کردید یا نیازی نیست؟چون اگه نیازی نباشه میرم همون جا که پارسال برام ترجمه کرده حتما" تو سیستمشون نگه داشتن یه پرینت جدید میگیره با یه تاریخ جدید تو وقت هم صرفه جویی میشه.
درضمن کسی اطلاع دقیق از تعطیلات عید ترکیه داره؟وآیا شنبه مدیکال بازه؟
ترجمه شناسنامه مهر وزارت خارجه نمیخواد !!تو سایت سفارتشون چیزی ذکر نکرده از تعطیلات ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1
(2014-07-27 ساعت 15:28)mehri11 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 15:13)shaya نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 00:56)شاهین1 نوشته:  مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی بهتون تبریک میگم من چند روزی اینترنت نداشتم و همین الان درست شد Smileچه خبر خوبی روزم رو ساختین Smile
[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]

راستش براي منم سؤال پيش اومده بود كه پس shaya با گروه اركسترش كجا رفته كه ازش خبري نيست.... گفتم شايد ماه رمضونيه رفتن مرخصيSmileSmile
[/quote]
راستش واسه منم معما شده بود همش منتظرش بودمWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، shadoow ، فری خانم
پس چرا هيچ خبري نميشه ، ديگه خسته شدمممممم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، houmanmir
(2014-07-28 ساعت 10:54)piboo نوشته:  پس چرا هيچ خبري نميشه ، ديگه خسته شدمممممم

من هر وقت اینطوری میشم نگاه به صدر جدول میندازم میگم خدایا اینا رو کلیر کن برن یه ذره از صبرشون رو به منم بدهTongueاندازه ای که ظرف 6 ماه کلیر شم برم نه یکسال !!Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، romance33 ، itex ، فری خانم
(2014-07-28 ساعت 10:58)shaya نوشته:  

من هر وقت اینطوری میشم نگاه به صدر جدول میندازم میگم خدایا اینا رو کلیر کن برن یه ذره از صبرشون رو به منم بدهTongueاندازه ای که ظرف 6 ماه کلیر شم برم نه یکسال !!Cool
دوست عزیز قوی باش لطفا به هدفت فکر کن ...
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
تبریک میگم
زود زود برو
مدیکال رو بدون وقت قبلی هم میتونی بری اما اگه بتونی وقت بگیری کارات زودتر و بدون نوبت انجام میشه،من که تو صف 50 نفری آخرین نفر بوذم اما کسانی که وقت قبلی داشن یه ساعته کارشون انجام شد
روز بعد مدیکالت ساعت 11 صبح آمادست یه تاکسی بگیر سریع برو سفارت اولین نفر تحویل بده،چون کسانی که با من مدیکال گرفتن ولی لحظات آخر مدیکالو تحویل دادن یه روز بعد از من ویزاشون اومدوالبته شایدم ربطی نداشته باشه.کارت زرد رو از ایران بگیر دوباره
بارکد بسته پستی رو هم میتونی رو سایت ببینی هم روی ایمیلت با اون بری پست بهتره البته بعضی از پست ها یه لیست دارن که اسمتو پیدا میکنی بعضی ها م بارکد میخوان
در ضمن آدرس پستی نیاز به تمدید یا آپ دیت نداره به حرفای بقیه توجه نکن به مهاجر سرا اطمینان کن
پاشو برو دیگه!!!!!!

مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
اول هفته یعنی شنبه؟
لطفا جواااااااااااااااااااااااااب
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-28 ساعت 11:02)shadoow نوشته:  

shadow آتو دادی دست منBig Grinحالا تا اخرین لحظه ای که کلیر بشی درجه قوی بودنت رو فالو آپ میکنم Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-28 ساعت 11:07)فری خانم نوشته:  
تبریک میگم
زود زود برو
پاشو برو دیگه!!!!!!

اول هفته یعنی شنبه؟

مدیکال ارمنسات که زده دوشنبه تا شنبه !!بقیه سفارتها رو نمیدونم!!سفر نامه ها رو بخونی حتما توش نوشتن که چه روزهایی هست !!
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-07-28 ساعت 14:05)shaya نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 00:56)شاهین1 نوشته:  مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
اول هفته یعنی شنبه؟

مدیکال ارمنسات که زده دوشنبه تا شنبه !!بقیه سفارتها رو نمیدونم!!سفر نامه ها رو بخونی حتما توش نوشتن که چه روزهایی هست !!
لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید
بچه ها شنبه 2 آگوست مدیکال انکارا بازه؟؟؟
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، فری خانم
(2014-07-28 ساعت 13:57)shaya نوشته:  

shadow آتو دادی دست منBig Grinحالا تا اخرین لحظه ای که کلیر بشی درجه قوی بودنت رو فالو آپ میکنم Big GrinTongue
شایا جان نه دیگه تا اون حد ... در مقابل شما ها من هیچم Big Grin Tongue
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-07-28 ساعت 14:38)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:05)shaya نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟

لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید
بچه ها شنبه 2 آگوست مدیکال انکارا بازه؟؟؟
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .

روزهاي كاري مديكال آنكارا از دوشنبه تا جمعه از ساعت ٩ صبح تا ٧ شب و شنبه ها از ٩ صبح تا ١ ظهره
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، فری خانم ، shadoow
(2014-07-28 ساعت 10:58)shaya نوشته:  [quote='piboo' pid='527441' dateline='1406528663']
پس چرا هيچ خبري نميشه ، ديگه خسته شدمممممم

[/quote. ]

به خدا من خيلي صبورم خودتون قضاوت كنيد ٢٧ مرداد أمسال ميشه هفت سال اين ديگه نهايت ايوب بودن هست درسته؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان