کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-28 ساعت 14:38)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:05)shaya نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 11:07)فری خانم نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 13:14)فری خانم نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟
مگر مدیکال شنبه ها و یک شنبه ها بازه؟
لطفا جواااااااااااااااااااااااااب

مدیکال ارمنسات که زده دوشنبه تا شنبه !!بقیه سفارتها رو نمیدونم!!سفر نامه ها رو بخونی حتما توش نوشتن که چه روزهایی هست !!
لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید
بچه ها شنبه 2 آگوست مدیکال انکارا بازه؟؟؟
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .

100 تومن برای چی؟!!!!!!!!!!!تست آبله مرغون دادین؟
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-07-28 ساعت 17:15)piboo نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 11:02)shadoow نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 10:58)shaya نوشته:  [quote='piboo' pid='527441' dateline='1406528663']
پس چرا هيچ خبري نميشه ، ديگه خسته شدمممممم

من هر وقت اینطوری میشم نگاه به صدر جدول میندازم میگم خدایا اینا رو کلیر کن برن یه ذره از صبرشون رو به منم بدهTongueاندازه ای که ظرف 6 ماه کلیر شم برم نه یکسال !!Cool
دوست عزیز قوی باش لطفا به هدفت فکر کن ...
[/quote. ]

به خدا من خيلي صبورم خودتون قضاوت كنيد ٢٧ مرداد أمسال ميشه هفت سال اين ديگه نهايت ايوب بودن هست درسته؟؟؟؟

اونوقت تو این هفت سال چی کار میکردی ؟چرتکه مینداختی بگی بله یا نه Big GrinTongue(شوخی کردمTongue)
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-07-28 ساعت 17:32)shaya نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 13:14)فری خانم نوشته:  اول هفته یعنی شنبه؟

مدیکال ارمنسات که زده دوشنبه تا شنبه !!بقیه سفارتها رو نمیدونم!!سفر نامه ها رو بخونی حتما توش نوشتن که چه روزهایی هست !!
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .

نه هیچ واکسنی یا تستی نزدن فقط برای صدور کارت جدید گرفتن!!
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-07-28 ساعت 17:42)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 17:32)shaya نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 11:07)فری خانم نوشته:  لطفا جواااااااااااااااااااااااااب

نه هیچ واکسنی یا تستی نزدن فقط برای صدور کارت جدید گرفتن!!

بادرود، صدور کارت 25000تومان هست(قیمت 4 ماه پیش)در مورد بلیط، اگه منظورتون هوایی هست؟ پس با اتوبوس برید( اتفاقی که نمی افته، یه بار هم با اتو... سفر کنید) اگه هم بلیط اتو... گیر نمی آد با وسیله شخصی برید چون اگه از 10 آگِست بگذره اوضاع خیلی سختر می شه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، romance33 ، mehri11 ، شاهین1 ، فری خانم
(2014-07-28 ساعت 14:38)شاهین1 نوشته:  لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید

من یک بار پرسیدم گفتن برای دادن جواب شنبه ها باز هستش. یک نکته مهم هم بگم جدول وقت دهی مدیکال کمی تغییر کرده و مثلاً برای افراد "بالای" 15سال نوشته 2روزکاری زمان میگیره.
در کل من حس خوبی نسبت به وضعیت سفارت ندارم مخصوصاً با بلایی که جدیداً سر بعضیها اوردن و ویزا ندادن... نتیجه اینکه پیاده هم اگر شده همین امروز برو.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، amjad ، شاهین1 ، فری خانم ، shadoow
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟

دوست عزيز تبريك مي گم كلير شدنت رو. بله شنبه بازه من خودم جمعه شب حركت كردم شنبه صبح رسيدم و رفتم واسه مديكال . تا ساعت ٢:٣٠ باز بود اما اخرين وقت ويزيت تا ساعت ١١:٣٠ بود . يكشنبه ها باز نيت و جواب رو دوشنبه ميدن بهت
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، شاهین1 ، shaya ، mehri11 ، فری خانم
(2014-07-28 ساعت 20:08)itex نوشته:  

من یک بار پرسیدم گفتن برای دادن جواب شنبه ها باز هستش. یک نکته مهم هم بگم جدول وقت دهی مدیکال کمی تغییر کرده و مثلاً برای افراد "بالای" 15سال نوشته 2روزکاری زمان میگیره.
در کل من حس خوبی نسبت به وضعیت سفارت ندارم مخصوصاً با بلایی که جدیداً سر بعضیها اوردن و ویزا ندادن... نتیجه اینکه پیاده هم اگر شده همین امروز برو.
امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 20:08)itex نوشته:  

امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟

اینم خوبه ولی Eliکه نوشته تازهاونجا بوده و شنبه تا ظهر مدیکال ور انجام میدادن و دوشنبه جواب رو بهت میدن !!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1
(2014-07-27 ساعت 03:26)romantic نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 00:56)شاهین1 نوشته:  مرسی از راهنماییهات رومانتیک جان .با توجه به تعطیلات عید فطر و آخر هفته ترکیه به نظرت من چه روزی بلیط برای آنکارابگیرم طوری که یک هفته بیشتر آنکارا نمونم (البته اگه کارا به خوبی پیش بره)؟
بلیط رو جوری بگیر که بتونی اول هفته اونجا باشی همون روز اول برو مدیکال روز بعد هم سفارت بعد تا آخر هفته ویزات جلوی چشات ظاهر میشه
اول هفته یعنی شنبه؟

سلام
مدیکال به جز یک شنبه همیشه بازه؛یه جوری برو که دوشنبه صبح یا یک شنبه شب اونجا باشی
من چند صفحه قبل نوشته بودم که انیستیتو پاستور خود میدان پاستور 10 هزار گرفت نمی دونم چه علاقه ای به تجریش دارید؟ مضوع تفاوت پولش نیست موضوع زور وگیرن اینا
در مورد ابله مرغان،سال گذشته من تو ایران تست دادم رئس انستیتو پاستو دوستم بود بهم نامه داد تو کارت زرد هم وارد کرد اما باز ترکیه بهم تزریق کرد،امسال هم دکتر خواست دوباره ابله مرغان رو بزنه گفتم پارسال هینجا تو ترکیه ابله مرغان زدم ،دکتر خندید گفت اگه سال دیگه هم بیای باز میزنیم بهت!!! قیمت ابله مرغان با ویزیت دکتر هم واسه همه متفاوت بود بعضی ها 180 بعضی ها 280 یا 300 دلار پول دادند
ازانس که میری واسه بلیط حتما بگو تمام کلاس های پروازی رو واست چک کنه چون بعی هاشون حتی قدیمی هاشون یا سر به هوا تشریف دارن یا سر تو گوشیاشونه
واسه پرواز بهترین راه اینه که بری پای پرواز ماهان یا ایران ایر یا تابان،کنسلی یا فرست گلاس زیاده شما که اینهمه خرج کردید اینم روش.
یک راه دیگه هم اینه از یه فرودگاه استانهای دیگه کشور بری ،استانی که به ترکیه پرواز دارن احتمالا خالی هستند،ازازنسهای تهران میتونی برنامه پروازاشون رو چک کنی
یه راه دیگه اینکه با پرواز بری استانبول بعد با 6 ساعت اتوبوس و یا حتی پرواز باز برگردی آنکارا که زیاد گرون نمیشه
یه را دیگه اینکه بری با لیدر تورها صحبت کنی تو ازانسها اونا کنسلی زیاد دارن و یا حتی میتونی تور یه مسافر دیگه رو بخری .لیدر تورها این کارها رو میکنند یک کم دوستانه باهاشون برخورد کنی و توضیح بدی رات میندازن ،منتم نداره پولشو میگیرن
اگه راهای بالا جواب نداد باز بگو بهت راه کار میدیم ما بچه ای مهاجر سرا پوست کلفت تر از این حرفاییم
میدونم میدونم سخته و خسته کننده اما قهرمان یه زره دیگه تحمل کن،ما دعات میکنیم
Waiting List Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، mehri11 ، shaya ، شاهین1 ، فری خانم ، shadoow ، behnam7
سلام به همگي
چرا سايت ارمنستان اپديت نميشه؟؟
الان تقريبا ٣ هفته شده?
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
خسته شدم انقدر هر روز سايت رو چك كردم
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
در ميان منتظران، از ارمنستان هم هست؟
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-07-29 ساعت 19:14)ali214 نوشته:  در ميان منتظران، از ارمنستان هم هست؟

سلام
از هر سه جا(آنكارا، ايروان، ابوظبي) هست. اگه بري تو ليست انتظار پيداشون مي كني
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?...utput=html
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، فری خانم
(2014-07-29 ساعت 19:07)ali214 نوشته:  خسته شدم انقدر هر روز سايت رو چك كردم
اندکی صبر سحر نزدیک است Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، فری خانم
(2014-07-29 ساعت 19:04)ali214 نوشته:  سلام به همگي
چرا سايت ارمنستان اپديت نميشه؟؟
الان تقريبا ٣ هفته شده?

هی داداش یا شایدم آبجی !!دیر اومدی زود هم میخوای بری !!TongueBig Grinعیدت هم مبارکWink
من فکر میکنم شاید بخاطر این خبر باشه که سایت ارمنستان آپ دیت نشده

Glitch crashes global US passport, visa operations

http://www.foxnews.com/us/2014/07/23/gli...perations/
شاید هم طبق گفته بچه های منتظر از سال پیش این همون سکوت دوسه ماهه ای باشه که پارسال هم بوده بخاطر کیسهای لاتاری و دانشجو احتمالا 30 سپتامبر پرونده ما رو بگیرن دستشون Big Grinما هم که میبینی اینجا داریم تمرین صبوری میکنیم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان