کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان ايا كسي هست كه اخيرا درخواست ويزا در دفتر كنسولي امريكا در دبي را داده باشه؟ ايا الزاما لازم كه فرد حضورا به دفتر مراجعه و درخواست ويزا كرده باشه؟ يا ميشه انلاين هم اقدام كرد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
ايا كيسهاي مربوط به فيانس ويزا در دبي مصاحبه ميشوند؟ يا در ابوظبي؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
الي خانم سلام، شما بلاخره بعد از يكسال سرانجام كارت به كجا رسيد؟ تونستي مصاحبه بدي؟ شما از كدام سرويس سنتر اقدام كرده بوديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام ببخشيد جطور ميشه مسيج خصوصي به كسي داد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-02 ساعت 13:01)Mawani نوشته:  ايا كيسهاي مربوط به فيانس ويزا در دبي مصاحبه ميشوند؟ يا در ابوظبي؟

ابوظبي
پاسخ
تشکر کنندگان:
اخه تو بسايتشون نوشته مصاحبه هاي مربوط به ويزاهاي غير مهاجرتي در دبي انجام ميشه و فيانسي ويزا از جمله ويزاهاي غير مهاجرتي ميباشد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-02 ساعت 14:13)Mawani نوشته:  اخه تو بسايتشون نوشته مصاحبه هاي مربوط به ويزاهاي غير مهاجرتي در دبي انجام ميشه و فيانسي ويزا از جمله ويزاهاي غير مهاجرتي ميباشد
من یه پیام خصوصی براتون فرستادم ببینید Smile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
fiance مهاجرتي محسوب ميشه. تو سايت travel.state هم نوشته شده.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان:
با درود بر همه و امید به شروع شدن روند کلیر از سه شنبه( چرا سه شنبه!!! چون واشینگتن دوشنبه شروع به فعالیت می کنه و چون اختلاف زمانی با سفارتها داره پس اونها( سفارتها) سه شنبه به بعد کلیر ها رو اعلام میکنند).
در همین پست خواستم از دوست گرامی، shandiz عزیز بخاطر رتبه ای که به من دادند سپاسگزاری کنم و توفیقات روزافزون در همه مراحل زندگی رو براشون آرزو می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mehri11 ، ali214 ، فری خانم ، پدی ، romance33
(2014-08-02 ساعت 18:05)georgia1 نوشته:  با درود بر همه و امید به شروع شدن روند کلیر از سه شنبه( چرا سه شنبه!!! چون واشینگتن دوشنبه شروع به فعالیت می کنه و چون اختلاف زمانی با سفارتها داره پس اونها( سفارتها) سه شنبه به بعد کلیر ها رو اعلام میکنند).
در همین پست خواستم از دوست گرامی، shandiz عزیز بخاطر رتبه ای که به من دادند سپاسگزاری کنم و توفیقات روزافزون در همه مراحل زندگی رو براشون آرزو می کنم.

اين أميدواري شما خيلي خوش بينانه هستش كه من هم اميدوارم همين طور باشه. اما متني كه توي سايتشونه نوشته كه اين وضعيت ممكنه چند هفته طول بكشه كه اميدوارم أينطوري نباشه
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
دیروز یکی از بچه هایی که با من (آنکارا) مصاحبه داشت از طریق "ایمیل" کلیر شد البته توی مهاجرسرا عضو نیست. بهش وقت مجدد مصاحبه دادن. فقط نمیدونم این روزا با وضعیت خرابی سیستم ویزا میدن یا نه. خبری شد میگم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، amjad ، behnam7 ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم ، romance33
(2014-08-02 ساعت 18:05)georgia1 نوشته:  با درود بر همه و امید به شروع شدن روند کلیر از سه شنبه( چرا سه شنبه!!! چون واشینگتن دوشنبه شروع به فعالیت می کنه و چون اختلاف زمانی با سفارتها داره پس اونها( سفارتها) سه شنبه به بعد کلیر ها رو اعلام میکنند).

اميدوارم كه همين طور باشه. اما أينطوري مه از متن نوشته شده توي سايتشون برم ياد به نظر ميرسه كه طولانيتر بشه
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-02 ساعت 18:55)mehri11 نوشته:  

اين أميدواري شما خيلي خوش بينانه هستش كه من هم اميدوارم همين طور باشه. اما متني كه توي سايتشونه نوشته كه اين وضعيت ممكنه چند هفته طول بكشه كه اميدوارم أينطوري نباشه
با درود، متن سایت میگه که در روند صدور ویزا، پاسپورت، گزارش تولد خارج از امریکا( شناسنامه) مشکل ایجاد شده و اصلا نمی گه که تو پروسهAP که از واشینگتن آپ میشه مشکل بوجود آمده!!! و اگر دقت کرده باشید من هم گفتم روند کلیر شدن و نه صدور ویزا! این هم بخاطر داشته باشید که اگر سه شنبه کسی کلیر بشه( سه روز تا اینجا) و حداقل یک هفته طول می کشه برای بلیط، ویزا و مدیکال که میشه نزدیک 10 روز، حالا یکی دو روز هم تاخیر بخاطر خرابی سیستم( فکر نکنم انقدر بی خیال باشند که تو 12 روز نتونند سیستم رو درست کنند! تازه سیستم از 25 خراب بوده و همین جوری یک هفته گذشته!!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، ali214 ، فری خانم ، پدی ، romance33
(2014-08-02 ساعت 19:00)itex نوشته:  دیروز یکی از بچه هایی که با من (آنکارا) مصاحبه داشت از طریق "ایمیل" کلیر شد البته توی مهاجرسرا عضو نیست. بهش وقت مجدد مصاحبه دادن. فقط نمیدونم این روزا با وضعیت خرابی سیستم ویزا میدن یا نه. خبری شد میگم.
itexجان برا چه تاريخي برا دوستتون وقت مصاحبه دادن؟ ميشه سوال كني و بهمون بگي لطفا؟
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
سلام من جمعه اومدم انكارا امروز شنبه هشت مديكال بودم تا نه نشتم تا اومدن وقت هم نداشتم تمام واسكن هاي دفعه قبل رو دوباره به من و بسرم زدن و عكس قفسه سينه و ازمايش خون و ٦٥٠ دلار ناقابل مثل دفعه قبل كرفتن و جون بسرم تست سل داشت جواب رو كفتن سه شنبه بيا ساعت ١١ ما تست رو ببينم و بر أساس اون جواب رو بديم حالا نمي دونم تا ١٢بهم ميدن كه ببرم سفارت يا نه بعيد ميدونم به بركشت جمعه عصر برسم براتون از وضع سفارت و ويزاها بكم كه أوضاع خيلي خرابه و همه مدت طولاني أينجا هوستن أكثرا ميكن إز جند روز قبل عيد بناه بر خدا ببينم جي ميشه نميخوام منفي فكر كنم هر جي خدا بخواد سه شنبه بركشتم خبر ميدم راستي من تو سيس هنوز ap هستم ok هست أين بيغام.ببخشيد واسه ديكته بدم با كوشي هستم
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shmo ، hamed.us ، فری خانم ، behnam7 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان