کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-05 ساعت 21:46)behnam7 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 18:53)itex نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:42)georgia1 نوشته:  در مورد یک چیز هایی که میگی بهتر باشه یاد بگیرم!!!
دیروز یک چیز از شما یاد گرفتم که اینکه تا زمانی که مدیر تاپیک نیستم نیام ادای مدیر تاپیک رو در بیارم!!! شما هم قبل از یاد دادن اول یاد بگیر!!! بسیار سفر باید..... تا پخته شود خامی( البته بگذریم از اینکه بعضی ها همیشه خام می مونند و فکر می کنند که پخته شدند!!!).

حکایت شما میشه مثل "آن کس که نداند و نداند که نداند...". حالا بزرگتر میشی یاد میگیری امید به خدا. جای عمو سعید هم خالی واقعاً.
امین جان شما خودتو ناراحت نکن

هروقت هرکی‌ ویزا شو گرفت بازم اومد اینجا سر زد بیاد باهم صحبت کنیم
حالا رتبم شد انقدو مرسی‌ از اینکه رتبه دادین اینا رو می‌شه تو پیغام خصوصی گفت
تا الانم من هرچی‌ از شما دیدم کاملا درست بوده و منطقی
حالا هرکی‌ هرچی‌ دلش می‌خواد بگه

منم اميدوارم دوست عزيز پيشكسوت ما آقاي أمين از اتفاق پيش اومده نرنجند و همچنان كنار ما بمونندSmile
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، romance33 ، behnam7 ، itex ، azri ، shadoow ، فری خانم ، 1362Eli
سلام امروز رفتم مديكال رو كرفتم و به سفارت تحويل دادم كفت ٣-٥ روز كاري تو سيس هنوزap هستم ولي تاريخم شد 5 اكوست منتظرم
خبر خوب براتون دارم إز ديروز عصر مشكل ويزاها درست شد و امروز 4 نفر ويزا كرفتن ( دانشجو )
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، behnam7 ، georgia1 ، behi1000 ، itex ، houmanmir ، azri ، shadoow ، فری خانم ، ali214
(2014-08-05 ساعت 19:22)memoly86 نوشته:  من نميدونم انگيزه او ني كه مثلا تو كنگوري f4 منتظر وقت مصاحبه نشسته بعد يه دفعه ميزنه و لاتاري برنده ميشه بدون هيچ درد سري ميره يه ضرب ويزا ميگيره اونوقت حالا كه ٢ دفعه رفته امريكا ميره كارت سفيد ميگيره كه حالا دو سالم بگذره ببينيم چي ميشه.نمي فهمم مگه قراره چيزي بشه همينه ميگن هر چي كه سخت به دست بياد سخت هم از دست ميره. اونوقت من تو كتگوري f2A چهار سال كه صبر كردم هيچي حالا يه چند ماهي هم منتظر كلير شدن بايد باشم .

حرف دل منو زدي
والا به خداااااااا
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow
(2014-08-05 ساعت 22:45)شاهین1 نوشته:  سلام امروز رفتم مديكال رو كرفتم و به سفارت تحويل دادم كفت ٣-٥ روز كاري تو سيس هنوزap هستم ولي تاريخم شد 5 اكوست منتظرم
خبر خوب براتون دارم إز ديروز عصر مشكل ويزاها درست شد و امروز 4 نفر ويزا كرفتن ( دانشجو )

چه خبر خوبی Winkمرسی که ما رو در جریان میذارین و تو خوشحالی تون شریک میکنینBig Grin

(2014-08-05 ساعت 22:28)mehri11 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 21:46)behnam7 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:42)georgia1 نوشته:  در مورد یک چیز هایی که میگی بهتر باشه یاد بگیرم!!!
دیروز یک چیز از شما یاد گرفتم که اینکه تا زمانی که مدیر تاپیک نیستم نیام ادای مدیر تاپیک رو در بیارم!!! شما هم قبل از یاد دادن اول یاد بگیر!!! بسیار سفر باید..... تا پخته شود خامی( البته بگذریم از اینکه بعضی ها همیشه خام می مونند و فکر می کنند که پخته شدند!!!).

حکایت شما میشه مثل "آن کس که نداند و نداند که نداند...". حالا بزرگتر میشی یاد میگیری امید به خدا. جای عمو سعید هم خالی واقعاً.
امین جان شما خودتو ناراحت نکن

منم اميدوارم دوست عزيز پيشكسوت ما آقاي أمين از اتفاق پيش اومده نرنجند و همچنان كنار ما بمونندSmile

و خدا پیام خصوصی را آفرید برای همین حرفای غیر مرتبط با کلیرنس TongueBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، romance33 ، Alireza83 ، behnam7 ، georgia1 ، itex ، shadoow ، ali214 ، 1362Eli

جوابت رو تو خصوصی می دهم تا بدونی 2*2 بعضی موقع میشه 5 تا!، این هم بخاطر احترام گذاشتن به چند تا از دوستانی که در پیام خصوصی ازم خواستند که جوابتو ندهم آقای!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
دوستان یک سوال. یه بنده خدایی با ایمیل کلیر شده ولی شمارش روی سایت نیومده. این طبیعی هست؟
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-05 ساعت 21:46)behnam7 نوشته:  امین جان شما خودتو ناراحت نکن

من تا زمانی که بتونم در خدمتم و افتخار میکنم که برای هموطنام اگه بتونم کاری انجام بدم، حتی همین آقا یا خانم georgia1 - که توی پیام خصوصی هر چی به دهنش رسیده گفته - اگر سئوالی بکنه جوابش رو میدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، houmanmir ، Reflection ، azri ، shadoow ، فری خانم ، ali214 ، behnam7
(2014-08-06 ساعت 02:32)Alireza83 نوشته:  دوستان یک سوال. یه بنده خدایی با ایمیل کلیر شده ولی شمارش روی سایت نیومده. این طبیعی هست؟

کمتر اتفاق میفته ولی تا الان 3-4 نفر از بچه های همین تاپیک این اتفاق براشون افتاده. بدبختانه سیستمهای سایت چون دستی اداره میشه مشکل داره شما خودت یک نمونه که حتی اعلام کردن ولی اشتباهی!!! Sad
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Alireza83 ، shadoow ، shaya ، فری خانم
دوستای عزییییززز Smile بابا بیخیاااالل Smile اینجا تاپیک دعوا نیستااا!! ناسلامتی شماها بزرگترهای این انتظارهاییدا! فردا پس فردا این بچه های لاتاری میان اینجا رو میبینن میگن نیگاه کن اینا هم دارن دعوا میکنن ، از ماها یاد میگیرن بعدش دیگه همدیگرو میکشن!!! Wink
اینجا همه هستیم برای روحیه دادن به همدیگه ، اقا امین ما هم تو این شرایط بودیم عزیز، فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه بچه ها یه خورده اینجا به هم جلو جمع روحیه بدن و لاو بترکونن Wink
georgia1 جان، دوست عزیزم به خدا شرایط شما رو هم درک میکنم ایشالله که هرررررچیییی زودتر شما و دوستای گلمون کلیر بشید و میشید و هرچی زووووودددتررر پیش خانوادتون تو اینجا میایید ، ولی عزیز اگه امین هم حرفی زد برا کل بچه ها گفت ، اونم فقط برا خود این پیچ ،اونم نه فقط به شما گرچه من خودم با نظر شما بیشتر موافقم Smile
حالا همه ی اینا رو گفتم که بگم کل بچه های این تاپیک رو عشقه Smile نمیگم روی همو ببوسید چون میدونم حرفی نشده Wink همه باهم دوستیم Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Alireza83 ، azri ، shadoow ، shaya ، فری خانم ، ali214 ، behi1000 ، georgia1 ، HPATIMAR ، shandiz
بچه ها يه سري ويزاهاي دانشجويي داره صادر ميشه. يعني سيستم درست شده؟ من كه ايميل زدم به سفارت كه اگه درست شده پاسمو بفرستم.فعلا جواب ندادن Sad
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 14:52)shaya نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 09:00)itex نوشته:  [quote='shaya' pid='530380' dateline='1407210790']

امین جان دلبندم !!بچه هایی که همه ویزاشون رو گرفتن همین روند رو طی کردن یعنی وقتی مدارکشون رو دادن وضعیتشون شد ردی بعدم که ویزا رو گرفتن شد ایشود !!به جان خودم الکی نمی گم Big GrinTongue

خیلی باحال بود... من خودم مگه ویزا نگرفتم؟! : )) این عکس رو دوباره گذاشتم. ماشاالله همه زبانهاشون خوبه نیاز به ترجمه نیست، نوشته: پرونده شما در زمان تعیین شده برای مصاحبه READY هستش.

امین جان من که نخوردم نون گندم ولی اینجا هر چی دیدم دست مردم اینطوری بود که گفتم Big GrinTongueمن بی گناهمShyخو ای بچایی که تازه ویزا گرفتن بیان کمک دیگه !!!چن نفر به ده نفر Big GrinTongue
دوحالت داره امین جان یا اینکه موقعی که تو ردی شدی تو سیس چک نکردی و وقتی ایشود شدی رو فقط دیدی Smile))))یا اینکه این سیس به جان خودم مشکل داره زیاد جدی نگیرین !Smile))هر وقت دیدین قاط زده ایمیل بدین درستش کنن Smile
شایا جان
دوست عزیز. تو که باز ...
بهتر نیست ادامه ندیم؟
خودت قبول کردی که فشار بیشتر به هم وارد نکنیم.
چه لزومی داره این بحث رو اینقدر کشش بدیم؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2014-08-05 ساعت 17:41)shaya نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 16:38)shmo نوشته:  آنكارا آپديت كرد خبرهاي خوش بديد

آنکارا نبود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من که نبودم............
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-06 ساعت 06:45)itex نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 02:32)Alireza83 نوشته:  دوستان یک سوال. یه بنده خدایی با ایمیل کلیر شده ولی شمارش روی سایت نیومده. این طبیعی هست؟

کمتر اتفاق میفته ولی تا الان 3-4 نفر از بچه های همین تاپیک این اتفاق براشون افتاده. بدبختانه سیستمهای سایت چون دستی اداره میشه مشکل داره شما خودت یک نمونه که حتی اعلام کردن ولی اشتباهی!!! Sad

حداقل ایمیل معتبر تر از سایته !!و بنظرم هر کی اسمش میاد تو سایت بهتره یه ایمیل بزنه تاییدیه بگیره که مثل خودت نشه !!
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، ali214 ، Alireza83
(2014-08-06 ساعت 09:30)فری خانم نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 14:52)shaya نوشته:  [quote='itex' pid='530386' dateline='1407213021']
[quote='shaya' pid='530380' dateline='1407210790']

امین جان دلبندم !!بچه هایی که همه ویزاشون رو گرفتن همین روند رو طی کردن یعنی وقتی مدارکشون رو دادن وضعیتشون شد ردی بعدم که ویزا رو گرفتن شد ایشود !!به جان خودم الکی نمی گم Big GrinTongue

شایا جان
دوست عزیز. تو که باز ...
بهتر نیست ادامه ندیم؟
خودت قبول کردی که فشار بیشتر به هم وارد نکنیم.
چه لزومی داره این بحث رو اینقدر کشش بدیم؟
این یه بحث فنی است درمورد کلیرنس و سایت سیس،اینم مستنداتش Big GrinTongue

http://www.mohajersara.com/thread-1857-page-416.html
Hamidiri ,Houmanmir, Platypus15
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوستان عزیز
واقعا متاسفم که این ادبیات بسیار نامناسب را در اینجا میبینم.
همه ما یاد نگرفتیم که تحمل شنیدن نظرات همدیگر رو ولو مخالف داشته باشیم.
من آقا امین رو فردی منطقی و با مسئولیت شناختم که تا به حال هم بیراه حرفی رو نزده اند. ولی استفاده از این ادبیات رو در شان ایشون نمیدونم.
جناب georgia 1 رو روشون شناخت ندارم ولی در عین حال بکارگیری این ادبیات رو از جانب ایشون برای آقا امین به هیچ وجه جایز نمی دونم.
امیدوارم که هر چه سریعتر این قائله ختم پیدا کنه و دیگر شاهد این بد گفتاری ها نباشیم. از این 2 دوست عزیز و سایر دوستان عزیزی که ناخواسته آتش بیار معرکه اند خواهش میکنم بس کنند.
من به نوبه خودم حاضر نیستم در جمعی باشم که نسبت به هم مرزها را نه میشناسند و نه حرمت ها را حفظ می کنند.
هر کس حق دارد نظر خودش را بنویسد ولی ایا حق داریم که دیگران را مجبور به پذیرش نظر خودمان کنیم و بر این موضوع پافشاری کور کنیم؟
نا سلامتی همه ما میخواهیم بریم اونور و اگر این کوله بار کج رو با خودمون هم ببریم که ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، behnam7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان