کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
[quote='piboo' pid='531556' dateline='1407401452']
امروز بعد از هفت ماه تازه پيغام سايت ابوظبي برام تغيير كرد و پرونده مؤ شناخت
[/Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing. شما هم تو سايت اين پيغام رو داريد؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، shmo ، HPATIMAR ، azri
[quote='piboo' pid='531557' dateline='1407401724']
[quote='piboo' pid='531556' dateline='1407401452']
[/Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing. شما هم تو سايت اين پيغام رو داريد؟؟؟؟
[/quot
خوب به سلامتی Smileارمنستان مثل ابو طبی نیست ولی سیس همین پیغام و میدهSmile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، piboo
(2014-08-07 ساعت 13:25)piboo نوشته:  [quote='piboo' pid='531556' dateline='1407401452']

به سلامتی....Wink
بله ما هم همین پیغامو داریم Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، piboo ، فری خانم
بدويد سايت آنكارا آپديت كرد خبرهاي خوش بدهيد
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، mehri11 ، فری خانم
بچه ها خبرهای خوش:
We are pleased to inform you that our system is back to normal and we are in position to process your case. Please visit the embassy on any working Sunday or Tuesday at 1:30pm to drop your passport.
We hope this information will helpful to you.

انگار دیکه مشکل حل شده.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، آلیس-1980 ، Reflection ، hamed.us ، piboo ، shaya ، houmanmir ، فری خانم
سلام خدمت بچه های عزیز

بچه ها به من برای 27 آگوست وقت دادن، حالا چند تا سوال داشتم
یکی اینکه ایمیلی که به من فرستادن همون ایمیلی هستش که دفعه قبل فرستاده بودن برای مصاحبه اول
یعنی لیست کلیه مدارک رو خواستن ، حالا نمیدونم این ایمیل کلی هستش و برای همه میفرستن ؟ چون کل مدارک رو خواستن یکم عجیب هستش چرا چون کارت خدمت هم خواستن مثلا درحالی که سری اول کلیه مدارک من تکمیل بود .....حالا اگر نکته ای در این مورد به ذهنتون میرسه بهم بگید
سوال دوم اینکه ساعت 13:30 دقیقه به من وقت دادن ، آیا فرق میکنه این ساعت مصاحبش یا نه ؟ چون سری قبلی تا ساعت 12 همه مصاحبه شوندگان کارشون تموم شد و من نفر یکی مونده به آخر بودم که 11:30 اومدم بیرون از سفارت
سوم اینکه جواب مدیکال رو چند روزه میدن؟ من از یکی پرسیدم گفتش یه روزه میدن
خلاصه سوال زیاد دارم ..... اگر جوابی برای سوالام دارید خیلی ممنون میشم که کمک کنید

مرسی بچه ها به امید موفقیت هممون
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: Reflection ، shaya ، shmo ، romance33 ، houmanmir ، فری خانم
(2014-08-07 ساعت 14:52)kian88 نوشته:  سلام خدمت بچه های عزیز

یکی اینکه ایمیلی که به من فرستادن همون ایمیلی هستش که دفعه قبل فرستاده بودن برای مصاحبه اول
یعنی لیست کلیه مدارک رو خواستن ، حالا نمیدونم این ایمیل کلی هستش و برای همه میفرستن ؟ چون کل مدارک رو خواستن یکم عجیب هستش چرا چون کارت خدمت هم خواستن مثلا درحالی که سری اول کلیه مدارک من تکمیل بود .....حالا اگر نکته ای در این مورد به ذهنتون میرسه بهم بگید
سوال دوم اینکه ساعت 13:30 دقیقه به من وقت دادن ، آیا فرق میکنه این ساعت مصاحبش یا نه ؟ چون سری قبلی تا ساعت 12 همه مصاحبه شوندگان کارشون تموم شد و من نفر یکی مونده به آخر بودم که 11:30 اومدم بیرون از سفارت
خلاصه سوال زیاد دارم ..... اگر جوابی برای سوالام دارید خیلی ممنون میشم که کمک کنید

وأي چه عالي پس كلير شديد به سلامتي!!!! خدارو شكر كه يكي ديگه از قديمي ها هم تكليفش معلوم شد. خيلي تبريك ميگم! شما با إيميل كلير شديد؟ يعني شمارتونو تو سايت نزدن؟ وضعيت اپديتهاتون توي سيس چطور بود؟
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، kian88 ، فری خانم
(2014-08-07 ساعت 14:52)kian88 نوشته:  سلام خدمت بچه های عزیز

اول از همه بهتون تبریک میگم بالاخره این انتظار به سر اومد دیره ولی بازم عالیهSmileاینروزها همه اش جشن و عروسیه و همه اش صدای بوق ماشین عروس میاد Smileآخه اطراف خونه ما پر از باغ و تالاره Smile
حالانوبت کیان ه که بره پیش نومزادش و جشن بگیره هووووورااااااااااااااااا

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]

این دوتا کناری همونطور که قبلا گفتم بهنام و مردادی ان دارن میگن نوبت ماست Smile

اما در مورد سوالات
این طبیعیه که مدارک جدید بخوان چون هر چی قبلا بردید اعتبار مدت ترجمه اش گذشته !! فقط مدارک رو ازتون تحویل میگیرن و وراندازتون میکنن ببینن هنوز قصد رفتن دارین یا اونا تو این یه سال منصرفتون کردنSmile) !مدیکال هم که امروز برید فردا ظهر جوابش اماده است ساعت مصاحبه فکر نکنم مهم باشه !!الان سفارتها سرشون شلوغه بخاطر دانشجوها و ضرب العجل لاتاریها !!
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، kian88 ، Roshanak_Babak ، فری خانم ، behnam7
انکارا دوباره اپدیت شد
دوستانه ابوظبی هم که اپ شدن اماده باشن ساکاتونو ببندید مبارکتون باشه ویزاها داره میاد
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us ، فری خانم
(2014-08-07 ساعت 18:12)shandiz نوشته:  انکارا دوباره اپدیت شد
دوستانه ابوظبی هم که اپ شدن اماده باشن ساکاتونو ببندید مبارکتون باشه ویزاها داره میاد

خدا از زبونت بشنوه شانديز جون يعني ميشه تا آخر تابستون همه بچه هاي منتظر برن سر خونه و زندگي شون ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz

خدا از زبونت بشنوه شانديز جون يعني ميشه تا آخر تابستون همه بچه هاي منتظر برن سر خونه و زندگي شون ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، kian88 ، baba manam sanaz ، azri
تا جایی که من فهمیدم سایت بدون اعلام هیچ شماره جدیدی بروز شده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، Ghormeh Sabzi ، behnam7 ، baba manam sanaz ، فری خانم

پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، baba manam sanaz
mehri 11 عزیز راستش نمیدونم اسمش رو که کلیر نمیشه گذاشت ولی اگر میخواستن کلیر نکنن و در واقع ویزا ندن خیلی زودتر از اینا باید میگفتن و درواقع میشه با ارفاق اسمش رو کلیر گذاشت, بعدش اینکه با ایمیل بهم گفتن بیا .... آپدیت هام هم تا دلت بخواد تا حالا آپدیت شدم راستش حسابش دیگه از دستم در رفته.

shaya جان مرسی بابت انرژی ...راستش خودم نمیدونم هنوز خوشحالی کنم یا نه ب....قول بچه های قبلی تر تا وقتی ویزا نیاد تو پاسپورت آدم نمیتونه واقعا خوشحالی کنه
اما از بابت ساعت که میگم ...آخه ساعت 13:30 وقت تحویل نواقص پروندس و یا مدارکی که باید جدید اوورده بشن مثل ترجمه شناسنامه جدید مدیکال و و و
چون من تو همین سایت مهاجرسرا 13:30 رو وقتی سرچ کردم تمام پست ها مربوط به بچه هایی بود که رفتن و مدارکشون رو تحویل دادن خلاصه حرفی از مصاحبه جدید نیومده بود .
خلاصه امیدوارم همه چی بخوبی و خوشی تموم بشه اونوقته که من تلافی تمام این انتظارا رو سر دخترای لس آنجلس در میارم (شوخی میکنم مگه نامزدم میذاره :دی)

راستی یه سوال مهم : من پاسپورتم مدت اعتبارش تموم شده بود و یه ماه پیش تعویضش کردم .... حالا باید به سفارت اطلاع بدم؟ باید فرم جدیدی رو براشون ایمیل کنم؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعی از این مورد دارید جواب بدید چون در حال حاضر این مهم ترین سوال من هستش

به امید کلیر شدن و رسیدن پای همه بچه های مهاجرسرا به خاک آمریکا
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، mehri11 ، Elahvision ، فری خانم
(2014-08-07 ساعت 23:27)kian88 نوشته:  mehri 11 عزیز راستش نمیدونم اسمش رو که کلیر نمیشه گذاشت ولی اگر میخواستن کلیر نکنن و در واقع ویزا ندن خیلی زودتر از اینا باید میگفتن و درواقع میشه با ارفاق اسمش رو کلیر گذاشت, بعدش اینکه با ایمیل بهم گفتن بیا .... آپدیت هام هم تا دلت بخواد تا حالا آپدیت شدم راستش حسابش دیگه از دستم در رفته.

shaya جان مرسی بابت انرژی ...راستش خودم نمیدونم هنوز خوشحالی کنم یا نه ب....قول بچه های قبلی تر تا وقتی ویزا نیاد تو پاسپورت آدم نمیتونه واقعا خوشحالی کنه
اما از بابت ساعت که میگم ...آخه ساعت 13:30 وقت تحویل نواقص پروندس و یا مدارکی که باید جدید اوورده بشن مثل ترجمه شناسنامه جدید مدیکال و و و
چون من تو همین سایت مهاجرسرا 13:30 رو وقتی سرچ کردم تمام پست ها مربوط به بچه هایی بود که رفتن و مدارکشون رو تحویل دادن خلاصه حرفی از مصاحبه جدید نیومده بود .
خلاصه امیدوارم همه چی بخوبی و خوشی تموم بشه اونوقته که من تلافی تمام این انتظارا رو سر دخترای لس آنجلس در میارم (شوخی میکنم مگه نامزدم میذاره :دی)

راستی یه سوال مهم : من پاسپورتم مدت اعتبارش تموم شده بود و یه ماه پیش تعویضش کردم .... حالا باید به سفارت اطلاع بدم؟ باید فرم جدیدی رو براشون ایمیل کنم؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعی از این مورد دارید جواب بدید چون در حال حاضر این مهم ترین سوال من هستش

Smileمنم وقتی میرفتم مصاحبه پاسپورتم رو عوض کردم ولی با ایمیل یه کپی براشون فرستادم و اونا تشکر کردن بنظرم ضرری نداره بهشون اطلاع بدی و لی فکر نکنم موردی باشه پاسپورت قبلی تون رو هم ببرین
ولی جای خوشحالی داره مطمئن باشین Wink

(2014-08-07 ساعت 23:27)kian88 نوشته:  mehri 11 عزیز راستش نمیدونم اسمش رو که کلیر نمیشه گذاشت ولی اگر میخواستن کلیر نکنن و در واقع ویزا ندن خیلی زودتر از اینا باید میگفتن و درواقع میشه با ارفاق اسمش رو کلیر گذاشت, بعدش اینکه با ایمیل بهم گفتن بیا .... آپدیت هام هم تا دلت بخواد تا حالا آپدیت شدم راستش حسابش دیگه از دستم در رفته.

Smileمنم وقتی میرفتم مصاحبه پاسپورتم رو عوض کردم ولی با ایمیل یه کپی براشون فرستادم و اونا تشکر کردن بنظرم ضرری نداره بهشون اطلاع بدی و لی فکر نکنم موردی باشه پاسپورت قبلی تون رو هم ببرین
ولی جای خوشحالی داره مطمئن باشین Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان