کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه‌ها چه طوریه که کلیرنس دانشجو ها ماکزیمم سه ماه میاد. کسا‌ئی که کلی‌ علم و تخصص دارن و هیچ بکرندی هم اینجا ندران. (چون میدونید هر چقد بی‌سواد تر و بی‌ کار تر باشید، لایه‌های کلیرنسیتون کمتر) اونها اینقد سریع میگیرن. بعد برای منی‌ که برای خود فدرال کار می‌کنم، نامزدم الان ۵ ماهه مصاحبه داده ، هیچی‌ به هیچی‌. Sad به قول ناصرالدین شاه, ای‌ مرده شور این مملکت رو ببرند که شاه آن حق ندارد به شمال و جنوب کشورش سفر کند ( به خطر دستور سفیر روس در شمال و سفیر انگلیس در جنوب)

حالا ما هم باید بگیم ای‌ ...این مملکت رو ببرند که کارمند فدرالش اینقد اعتبار ندارد که بتواند نامزدش را تضمین کند.SadSadSad
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-08-05 ساعت 17:46)amjad نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 23:22)Ghormeh Sabzi نوشته:  کسی امروز آپدیت شده؟ من که بعد 3 آگوست آپدیت نشدم. امجد شما چطور؟
چهارم اگست هم اپدیت شدم ولی باز در لیست امروز سفارت نبودم Sad
امروز ششم اگست هم آپدیت شدم ، یکی نیست بگه بچه مگه مریضی هی میری تو سیس حرص بخوری ، کسی " مرکز ترک سیس " سراغ داره ؟!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، shaya ، azri ، shmo ، Alireza83 ، piboo ، georgia1 ، houmanmir
(2014-08-06 ساعت 12:02)amjad نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 23:22)Ghormeh Sabzi نوشته:  کسی امروز آپدیت شده؟ من که بعد 3 آگوست آپدیت نشدم. امجد شما چطور؟
امروز ششم اگست هم آپدیت شدم ، یکی نیست بگه بچه مگه مریضی هی میری تو سیس حرص بخوری ، کسی " مرکز ترک سیس " سراغ داره ؟!!!

دیگه مبارکه
دارن جمع بندی می‌کنن پروندتو احتمالا
امیلتونم چک کنین حتما
از امیرحسین چه‌خبر امیدوارم اونم مثل شما باشه و فردا پس فردا
کلی‌ خبر خوب داشته باشیم

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، شاهین1 ، mehri11 ، فری خانم
(2014-08-06 ساعت 11:55)Reflection نوشته:  بچه‌ها چه طوریه که کلیرنس دانشجو ها ماکزیمم سه ماه میاد. کسا‌ئی که کلی‌ علم و تخصص دارن و هیچ بکرندی هم اینجا ندران. (چون میدونید هر چقد بی‌سواد تر و بی‌ کار تر باشید، لایه‌های کلیرنسیتون کمتر) اونها اینقد سریع میگیرن. بعد برای منی‌ که برای خود فدرال کار می‌کنم، نامزدم الان ۵ ماهه مصاحبه داده ، هیچی‌ به هیچی‌. Sad به قول ناصرالدین شاه, ای‌ مرده شور این مملکت رو ببرند که شاه آن حق ندارد به شمال و جنوب کشورش سفر کند ( به خطر دستور سفیر روس در شمال و سفیر انگلیس در جنوب)

حالا ما هم باید بگیم ای‌ ...این مملکت رو ببرند که کارمند فدرالش اینقد اعتبار ندارد که بتواند نامزدش را تضمین کند.SadSadSad

آخه دانشجوها باید تا آخر آگست سر کلاس باشن برای همین فکر میکنم اولویت رو به اونا میدن لاتاریها هم که تا 30 سپتامبر وقت دارن بازم اولویت رو به اونا میدن !!فکر کنم پرونده منو و شما هی میره اون زیر میاد رو دوباره میذارنش زیر تا اینا تموم شدن نوبت به ما برسه Cool
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow

یه ایمیل به سفارت بزن از کیست بپرس. اگه کلیر شده باشی می گن .
من شک ندارم کلیر شدی. Tongue
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، shaya ، amjad
(2014-08-06 ساعت 15:20)Alireza83 نوشته:  

یه ایمیل به سفارت بزن از کیست بپرس. اگه کلیر شده باشی می گن .
من شک ندارم کلیر شدی. Tongue
منم همین احساس رو دارم یه بار ایمیل بزن خوابشون نبرده باشهWink
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-06 ساعت 11:55)Reflection نوشته:  بچه‌ها چه طوریه که کلیرنس دانشجو ها ماکزیمم سه ماه میاد. کسا‌ئی که کلی‌ علم و تخصص دارن و هیچ بکرندی هم اینجا ندران. (چون میدونید هر چقد بی‌سواد تر و بی‌ کار تر باشید، لایه‌های کلیرنسیتون کمتر) اونها اینقد سریع میگیرن. بعد برای منی‌ که برای خود فدرال کار می‌کنم، نامزدم الان ۵ ماهه مصاحبه داده ، هیچی‌ به هیچی‌. Sad به قول ناصرالدین شاه, ای‌ مرده شور این مملکت رو ببرند که شاه آن حق ندارد به شمال و جنوب کشورش سفر کند ( به خطر دستور سفیر روس در شمال و سفیر انگلیس در جنوب)

اتفاقا نامزد منم همينو ميگه كه چرا بايد يه نفر با لاتاري بدون هيچ پشتوانه مالي و اعتباري يه ضرب ويزا بگيره بياد أمريكا تازه معلوم نيست بتونه دوام بياره يا اينكه كارتش ميسوزه. اون وقت ما كه اين همه سال اينجا كار كرديم و نصف حقوقمونو ماليات داديم اين همه بايد دردسر بكشيم.... اي بخشكي شانس!!!!
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، ali214 ، فری خانم
(2014-08-06 ساعت 15:45)mehri11 نوشته:  

اتفاقا نامزد منم همينو ميگه كه چرا بايد يه نفر با لاتاري بدون هيچ پشتوانه مالي و اعتباري يه ضرب ويزا بگيره بياد أمريكا تازه معلوم نيست بتونه دوام بياره يا اينكه كارتش ميسوزه. اون وقت ما كه اين همه سال اينجا كار كرديم و نصف حقوقمونو ماليات داديم اين همه بايد دردسر بكشيم.... اي بخشكي شانس!!!!
من كه رفته بودم براي مصاحبه، زن و شوهري اومده بودن مصاحبه كه لاتاري برنده شده بودن.هيچكسي رو تو امريكا نداشتن و ادرس هتل تو لس انجلس دادن براي ادرس محل سكونت. خيلي از كساني كه از طريق لاتاري ميرن بعد از مدتي برميگردن چون خيلي از اونا فكر ميكنن اونجا بهشته و وقتي پاشون ميرسه اونجا و ميفهمن كه نه بابا اينطوريا هم نيست ميخوره تو ذوقشون و برميگردن يا بعضيها تازه ميفهمن كه شرايط فرهنگي و اجتماعي اونجا براشون مناسب نيست
اونوقت ما....???
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، houmanmir ، فری خانم
ارمنستان يه شماره جديد گذاشته تو سايت:

YRV2013620039

براي كدوم ادمه خوش شانسه؟؟؟
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
(2014-08-06 ساعت 10:01)shaya نوشته:  این یه بحث فنی است درمورد کلیرنس و سایت سیس،اینم مستنداتش Big GrinTongue

http://www.mohajersara.com/thread-1857-page-416.html
Hamidiri ,Houmanmir, Platypus15

این سایت سفارت که توضیح داده Ready برای مصاحبه هستش.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow
(2014-08-06 ساعت 20:59)itex نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 10:01)shaya نوشته:  این یه بحث فنی است درمورد کلیرنس و سایت سیس،اینم مستنداتش Big GrinTongue

این سایت سفارت که توضیح داده Ready برای مصاحبه هستش.

البته به نظر ميرسه كه وقتي بعد از كليرنس براي تحويل پاسپورت و ساير مدارك مجددا به سفارت ميريم حكم نوعي مصاحبه رو داره كه هم زمان با ان يا كمي بعد از ان وضعيت سيس حالت ردي پيدا مي كنه
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-06 ساعت 21:35)mehri11 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 20:59)itex نوشته:  این سایت سفارت که توضیح داده Ready برای مصاحبه هستش.

البته به نظر ميرسه كه وقتي بعد از كليرنس براي تحويل پاسپورت و ساير مدارك مجددا به سفارت ميريم حكم نوعي مصاحبه رو داره كه هم زمان با ان يا كمي بعد از ان وضعيت سيس حالت ردي پيدا مي كنه

فرق اساسی این هستش که برای مصاحبه زمان دقیق تعیین میشه ولی ارائه پاسپورد و مدارک زمان دقیق نداره و اصولاً مصاحبه نیست. توصیه میکنم اگر حالت شما Ready شد حتماً به سفارت ایمیل بزنین و علت رو جویا بشین، چون این موضوع طبیعی نیست و این چند وقته شایع شده.

من دیگه حرفی در این مورد ندارم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shaya ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-06 ساعت 23:17)itex نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 20:59)itex نوشته:  این سایت سفارت که توضیح داده Ready برای مصاحبه هستش.

فرق اساسی این هستش که برای مصاحبه زمان دقیق تعیین میشه ولی ارائه پاسپورد و مدارک زمان دقیق نداره و اصولاً مصاحبه نیست. توصیه میکنم اگر حالت شما Ready شد حتماً به سفارت ایمیل بزنین و علت رو جویا بشین، چون این موضوع طبیعی نیست و این چند وقته شایع شده.

ديشب سيس إز ٥ اكوست به ٦ اكوست تغير كرد عنوان موضوع هنوز ap هست با همون متن هميشكي فقط اون قسمت بايين كه كيس نامبر رو ميزنه أولي هنوز ap هست دومي كه من احتمال ميدم كيس بسرم بأشه به ready تبديل شد كسي ميدونه يعني جه
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-07 ساعت 10:53)شاهین1 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 23:17)itex نوشته:  

ديشب سيس إز ٥ اكوست به ٦ اكوست تغير كرد عنوان موضوع هنوز ap هست با همون متن هميشكي فقط اون قسمت بايين كه كيس نامبر رو ميزنه أولي هنوز ap هست دومي كه من احتمال ميدم كيس بسرم بأشه به ready تبديل شد كسي ميدونه يعني جه
شاهین جان اونچه که من دیدیم در این مدت و اینم مستنداتشه در مورد حمید وبقیه افراد اونها هم قبل از ایشود شدن وضعیتشون توی سیس به ردی تغییر کرد و بعد ایشود شدن و دقیقا اونها هم همین نگرانی شما رو داشتند ولی من باشم نگران نمیشم و میگم تا یکی دو روز دیگه ویزاتون دستتونه و از همین الان میگم مبارکه Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: شاهین1 ، amjad ، shadoow
امروز بعد از هفت ماه تازه پيغام سايت ابوظبي برام تغيير كرد و پرونده مؤ شناخت
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، hamed.us ، mehri11 ، HPATIMAR ، azri ، romance33 ، houmanmir ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان