کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-07 ساعت 23:27)kian88 نوشته:  mehri 11 عزیز راستش نمیدونم اسمش رو که کلیر نمیشه گذاشت ولی اگر میخواستن کلیر نکنن و در واقع ویزا ندن خیلی زودتر از اینا باید میگفتن و درواقع میشه با ارفاق اسمش رو کلیر گذاشت, بعدش اینکه با ایمیل بهم گفتن بیا .... آپدیت هام هم تا دلت بخواد تا حالا آپدیت شدم راستش حسابش دیگه از دستم در رفته.

shaya جان مرسی بابت انرژی ...راستش خودم نمیدونم هنوز خوشحالی کنم یا نه ب....قول بچه های قبلی تر تا وقتی ویزا نیاد تو پاسپورت آدم نمیتونه واقعا خوشحالی کنه
اما از بابت ساعت که میگم ...آخه ساعت 13:30 وقت تحویل نواقص پروندس و یا مدارکی که باید جدید اوورده بشن مثل ترجمه شناسنامه جدید مدیکال و و و
چون من تو همین سایت مهاجرسرا 13:30 رو وقتی سرچ کردم تمام پست ها مربوط به بچه هایی بود که رفتن و مدارکشون رو تحویل دادن خلاصه حرفی از مصاحبه جدید نیومده بود .
خلاصه امیدوارم همه چی بخوبی و خوشی تموم بشه اونوقته که من تلافی تمام این انتظارا رو سر دخترای لس آنجلس در میارم (شوخی میکنم مگه نامزدم میذاره :دی)

راستی یه سوال مهم : من پاسپورتم مدت اعتبارش تموم شده بود و یه ماه پیش تعویضش کردم .... حالا باید به سفارت اطلاع بدم؟ باید فرم جدیدی رو براشون ایمیل کنم؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعی از این مورد دارید جواب بدید چون در حال حاضر این مهم ترین سوال من هستش

به امید کلیر شدن و رسیدن پای همه بچه های مهاجرسرا به خاک آمریکا

Smileاخه این مصاحبه با مصاحبه اول فرق داره تقریبا شبیه همون تحویل مدارک و دیدن خودتونه Smileمنم وقتی میرفتم مصاحبه پاسپورتم رو عوض کردم ولی با ایمیل یه کپی براشون فرستادم و اونا تشکر کردن بنظرم ضرری نداره بهشون اطلاع بدی و لی فکر نکنم موردی باشه پاسپورت قبلی تون رو هم ببرین
ولی جای خوشحالی داره مطمئن باشین Wink
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88
(2014-08-06 ساعت 02:32)Alireza83 نوشته:  دوستان یک سوال. یه بنده خدایی با ایمیل کلیر شده ولی شمارش روی سایت نیومده. این طبیعی هست؟

من با ايميل كلير شدم و هيچ وقت شمارم تو سايت نيومد بگو نگران نباشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Alireza83 ، mehri11 ، shaya ، kian88 ، پدی ، فری خانم
(2014-08-07 ساعت 23:27)kian88 نوشته:  راستی یه سوال مهم : من پاسپورتم مدت اعتبارش تموم شده بود و یه ماه پیش تعویضش کردم .... حالا باید به سفارت اطلاع بدم؟ باید فرم جدیدی رو براشون ایمیل کنم؟ خیلی ممنون میشم اگر اطلاعی از این مورد دارید جواب بدید چون در حال حاضر این مهم ترین سوال من هستش

بهشون اطلاع بدین و وقتی میرین پاسپورت قبلی هم همراهتون باشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، kian88 ، فری خانم
مرسی بابت راهنماییاتون ، پس ایمیل بهشون میزنم و پاسپورت رو میگم ، خوشحالی هم میذارم ایشالا وقتی ویزا رو گرفتم
منم از خیلی وقت پیش زندگیم رو شروع کردم و وقتم رو نذاشتم رو فکر کردن و منتظر موندن ، الان هم ایران نیستم و اصلا هم نگران سفارت آمریکا نیستم رو حساب اینکه بخوان ویزا بدن یا ندن ، فقط از این بابت برام مهمه که تکلیفم رو بدونم و برنامه ریزیام رو جلو ببرم ...همون پلان A و B معروف
خلاصه همین دیگه ...... برای همه بچه ها هم آرزوی این رو دارم که به چیزایی که میخوان زودتر برسن

ایشالا وعده ههمون لاس وگاس ....مهمون من <3
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، shmo ، shaya ، mehri11 ، romance33 ، فری خانم ، behnam7
(2014-08-08 ساعت 13:48)kian88 نوشته:  مرسی بابت راهنماییاتون ، پس ایمیل بهشون میزنم و پاسپورت رو میگم ، خوشحالی هم میذارم ایشالا وقتی ویزا رو گرفتم
منم از خیلی وقت پیش زندگیم رو شروع کردم و وقتم رو نذاشتم رو فکر کردن و منتظر موندن ، الان هم ایران نیستم و اصلا هم نگران سفارت آمریکا نیستم رو حساب اینکه بخوان ویزا بدن یا ندن ، فقط از این بابت برام مهمه که تکلیفم رو بدونم و برنامه ریزیام رو جلو ببرم ...همون پلان A و B معروف
خلاصه همین دیگه ...... برای همه بچه ها هم آرزوی این رو دارم که به چیزایی که میخوان زودتر برسن

ایشالا وعده ههمون لاس وگاس ....مهمون من <3

کارت درسته عاموووووو !!Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان:
آنکارا آپدیت کرد زود بگید کیا کلیر شدین .....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shaya ، shmo ، mehri11 ، itex ، فری خانم
آنکارا با سه شماره بروز شد:
ANK2009662011, ANK2009790030, ANK2009687017
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، shandiz ، mehri11 ، پدی ، shadoow ، hamed.us ، فری خانم ، kian88 ، behnam7
سلام به همه دوستان. من یک ماه هست که وارد امریکا شدم و تقریبا همه کارهامو انجام دادم سوشیال سکوریتی و گواهینامه ام رو گرفتم ولی هنوز بیکارم!!! ایشاله که بزودی همه شما کلیر میشید و میرید سر خونه زندگیتون..فقط از من نصیحت که زبان رو جدی بگیرید و تا میتونید با زبان خوب و کامل به امریکا بیاید.. موفق و موید باشید
CR1
Interview : Yerevan
Aug 2013
Clear : 6 June 2014
After 288 days
Arrived to USA : 4 July 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، itex ، amjad ، fa79iran ، پدی ، شاهین1 ، Alireza83 ، shadoow ، hamed.us ، فری خانم ، azri ، kian88 ، houmanmir
سلام دوستان منم نزدیک 3 هفته است که اومدم و واقعا از خدا ممنونم که این دوران سخت سپری شد و الان کنار همسرم هستم . دوستان این روزا سپری میشه به روزای قشنگی که پیش روتون هست فکر کنین و خودتون رو واسه اونروز آماده کنین .
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، پدی ، شاهین1 ، shaya ، hamed.us ، azri ، kian88 ، فری خانم ، Timber Wolf
(2014-08-08 ساعت 22:40)Timber Wolf نوشته:  سلام به همه دوستان. من یک ماه هست که وارد آمریکا شدم و تقریبا همه کارهامو انجام دادم سوشیال سکوریتی و گواهینامه ام رو گرفتم ولی هنوز بیکارم!!! ایشاله که بزودی همه شما کلیر میشید و میرید سر خونه زندگیتون..فقط از من نصیحت که زبان رو جدی بگیرید و تا میتونید با زبان خوب و کامل به آمریکا بیاید.. موفق و موید باشید

آقا یک ماه زمان زیادی نیست یه کار خوب پیدا میکنی حتماً. اگر دوست داشتی زمینه هایی که مد نظرت هست رو برام پیام خصوصی بفرست برات لیست موقعیت کاری میفرستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shaya ، azri ، kian88 ، فری خانم ، houmanmir ، Timber Wolf
سلام دوستان من ديروز إيشود شدم امروز هم ميخوام برم ptt بالآخرة أين انتظار و استرس به سر رسيد به اميد كلير شدن تمام دوستان منتظرم
01 اكوست أومدم
02 اكوست مديكال
05 مديكال حاضر شد به سفارت دادم
05-06-07-08 أب ديت شدم البته ٠٦ اكوست جلوي كيس نامبر بسرم ready زد فرداش دوباره ap شد
08 اكوست إيشود شد
انكارا كاري هست در خدمتم
نوع ویزا: F2A
تاریخ مصاحبه: Aug 2013 آنکارا
وضعیت فعلی: کلیرنس بعد از 348 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Reflection ، itex ، shaya ، shmo ، piboo ، mehri11 ، kian88 ، georgia1 ، ad_jojo ، behnam7 ، فری خانم ، Elahvision ، houmanmir
(2014-08-09 ساعت 07:49)شاهین1 نوشته:  سلام دوستان من ديروز إيشود شدم امروز هم ميخوام برم ptt بالآخرة أين انتظار و استرس به سر رسيد به اميد كلير شدن تمام دوستان منتظرم
01 اكوست أومدم
02 اكوست مديكال
05 مديكال حاضر شد به سفارت دادم
05-06-07-08 أب ديت شدم البته ٠٦ اكوست جلوي كيس نامبر بسرم ready زد فرداش دوباره ap شد
08 اكوست إيشود شد
انكارا كاري هست در خدمتم

مبارکا باشه Big Grinبسلا متی برین سر زندگی تون براتون بهترینها رو آرزو میکنمWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kian88 ، شاهین1 ، shadoow
بچه ها یه سوال
کارت خدمت رو من دادم واسه تعویض هنوز جدیده رو نگرفتم !.... آیا به مشکل میخورم؟

اگر در این مورد پیشنهادی اطلاعی دارید ممنون میشم بگید
مدل ويزا:نامزدي k1
محل مصاحبه:آنكارا
زمان مصاحبه:11-Jul-2013
برگه:صورتي
مقصد:لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-08-09 ساعت 12:59)kian88 نوشته:  بچه ها یه سوال

دوست عزیز من شنیدم که با همون برگه رسیدی که پ لی س+10 به شما میده اگه ترجمه کنید قابل قبول هست ((اینو از یه فرد نظ ام ی شنیدم))
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، kian88
(2014-08-09 ساعت 12:59)kian88 نوشته:  بچه ها یه سوال

تا موقع مصاحبت به قاعده کارتت هم باید برسه. به نظر من که پیگری کن زودتر بگیری کارتت رو خدای نکرده باز نقص مدرک نخوری.
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، kian88 ، shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان