کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با درود،
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، hamed.us
[quote='itex' pid='530386' dateline='1407213021']
[quote='shaya' pid='530380' dateline='1407210790']
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us
دوستان كسي از ابوظبي امروز اپديت شده؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان كسي از جمع منتظران اخيراً به سفارت ايميل زده؟ من تو فكرم به سفارت ارمنستان بزنم ولي نميدونم به نقص فني اشاره بكنم يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم
آنكارا آپديت كرد خبرهاي خوش بديد
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، mehri11 ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 16:38)shmo نوشته:  آنكارا آپديت كرد خبرهاي خوش بديد

آنکارا نبود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-04 ساعت 23:22)Ghormeh Sabzi نوشته:  کسی امروز آپدیت شده؟ من که بعد 3 آگوست آپدیت نشدم. امجد شما چطور؟

چهارم اگست هم اپدیت شدم ولی باز در لیست امروز سفارت نبودم Sad
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، itex ، shaya ، behnam7 ، romance33 ، houmanmir ، فری خانم
آنکارا با 6 شماره به روز شد:
ANK2013781001, ANK2013591016, ANK2013594005, ANK2013340001, ANK2005722015, ANK2009852020
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، Ghormeh Sabzi ، behnam7 ، romance33 ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 13:42)georgia1 نوشته:  در مورد یک چیز هایی که میگی بهتر باشه یاد بگیرم!!!
دیروز یک چیز از شما یاد گرفتم که اینکه تا زمانی که مدیر تاپیک نیستم نیام ادای مدیر تاپیک رو در بیارم!!! شما هم قبل از یاد دادن اول یاد بگیر!!! بسیار سفر باید..... تا پخته شود خامی( البته بگذریم از اینکه بعضی ها همیشه خام می مونند و فکر می کنند که پخته شدند!!!).

حکایت شما میشه مثل "آن کس که نداند و نداند که نداند...". حالا بزرگتر میشی یاد میگیری امید به خدا. جای عمو سعید هم خالی واقعاً.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، romance33
(2014-08-05 ساعت 15:54)Elahvision نوشته:  دوستان كسي از جمع منتظران اخيراً به سفارت ايميل زده؟ من تو فكرم به سفارت ارمنستان بزنم ولي نميدونم به نقص فني اشاره بكنم يا نه؟
سلام
من چند روز پيش ايميل زدم
و اونها هم همين جوابه هميشگي رو دادن

Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-05 ساعت 15:54)Elahvision نوشته:  دوستان كسي از جمع منتظران اخيراً به سفارت ايميل زده؟ من تو فكرم به سفارت ارمنستان بزنم ولي نميدونم به نقص فني اشاره بكنم يا نه؟

والا فرقی نمیکنه شما توی ایمیل چی بگین. اینا جز جواب از پیش تعیین شده معروفی که همیشه میدن بعیده چیزی بگن. حالا اگر دلت آروم میشه چرا که نه ایمیل هم بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، شاهین1 ، romance33 ، shadoow ، فری خانم
اين ايروان لعنتي انگار نميخواد سايتش رو يه تغييري بده
بازم دمش گرم انكارا كه سايت و تغيير ميده و نشون ميده كه كارها در جريانه.
خدايااااااااا يه خبري از ارمنستان برامون بفرستتتتتت.
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Elahvision ، shadoow ، فری خانم
من نميدونم انگيزه او ني كه مثلا تو كنگوري f4 منتظر وقت مصاحبه نشسته بعد يه دفعه ميزنه و لاتاري برنده ميشه بدون هيچ درد سري ميره يه ضرب ويزا ميگيره اونوقت حالا كه ٢ دفعه رفته امريكا ميره كارت سفيد ميگيره كه حالا دو سالم بگذره ببينيم چي ميشه.نمي فهمم مگه قراره چيزي بشه همينه ميگن هر چي كه سخت به دست بياد سخت هم از دست ميره. اونوقت من تو كتگوري f2A چهار سال كه صبر كردم هيچي حالا يه چند ماهي هم منتظر كلير شدن بايد باشم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، ali214 ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 19:22)memoly86 نوشته:  من نميدونم انگيزه او ني كه مثلا تو كنگوري f4 منتظر وقت مصاحبه نشسته بعد يه دفعه ميزنه و لاتاري برنده ميشه بدون هيچ درد سري ميره يه ضرب ويزا ميگيره اونوقت حالا كه ٢ دفعه رفته امريكا ميره كارت سفيد ميگيره كه حالا دو سالم بگذره ببينيم چي ميشه.نمي فهمم مگه قراره چيزي بشه همينه ميگن هر چي كه سخت به دست بياد سخت هم از دست ميره. اونوقت من تو كتگوري f2A چهار سال كه صبر كردم هيچي حالا يه چند ماهي هم منتظر كلير شدن بايد باشم .

اگه بخوای به این چیزا فرک کنی که کم میاری صبوری پیشه کن Big Grinهمه اونایی که با من مصاحبه داشتن الان اونورن و من هر روز باهاشون در تماسم Tongueولی براشون خوشحالم که رفتند Big Grinالان جدول انتظار رو نگاه کن بالای جدولی ها موندن وسطی ها رفتند به سلامتی Shyما هم اینجا هر روز دعا میکنیم بالای جدولی ها زودتر برن سر زندگی شون Winkآمین
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، ali214 ، behi1000 ، Elahvision ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 18:53)itex نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:42)georgia1 نوشته:  در مورد یک چیز هایی که میگی بهتر باشه یاد بگیرم!!!
دیروز یک چیز از شما یاد گرفتم که اینکه تا زمانی که مدیر تاپیک نیستم نیام ادای مدیر تاپیک رو در بیارم!!! شما هم قبل از یاد دادن اول یاد بگیر!!! بسیار سفر باید..... تا پخته شود خامی( البته بگذریم از اینکه بعضی ها همیشه خام می مونند و فکر می کنند که پخته شدند!!!).

حکایت شما میشه مثل "آن کس که نداند و نداند که نداند...". حالا بزرگتر میشی یاد میگیری امید به خدا. جای عمو سعید هم خالی واقعاً.
امین جان شما خودتو ناراحت نکن

هروقت هرکی‌ ویزا شو گرفت بازم اومد اینجا سر زد بیاد باهم صحبت کنیم
حالا رتبم شد انقدو مرسی‌ از اینکه رتبه دادین اینا رو می‌شه تو پیغام خصوصی گفت
تا الانم من هرچی‌ از شما دیدم کاملا درست بوده و منطقی
حالا هرکی‌ هرچی‌ دلش می‌خواد بگه

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ali214 ، itex ، shadoow ، فری خانم ، 1362Eli

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان