کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
این هم از گروه ارکستر برای کلیر شدن شایا عزیز.....
هووووووووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
[/quote]

شایا ی مهربون کلیر ششششششده، مبارکش باشه

یک دنیا از همتون ممنون Smileمن کشته مرده اونم که میرقصه و دقیقا خودممBig GrinTongue

منتظر کلیر شدن تک تک تون هستم که خودم گروهم رو بیارم براتون برقصه Big Grin

من هنوز گیج و مبهوتم Tongue
منتظرم ببینم نومزدنگ رفلکشن ویزاش ایشود میشه یا نه ؟برم هفته دیگه ارمنستان یا نه؟
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mehri11
(2014-08-20 ساعت 16:09)shaya نوشته:  این هم از گروه ارکستر برای کلیر شدن شایا عزیز.....
هووووووووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااا

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]

شایا ی مهربون کلیر ششششششده، مبارکش باشه

یک دنیا از همتون ممنون Smileمن کشته مرده اونم که میرقصه و دقیقا خودممBig GrinTongue

منتظر کلیر شدن تک تک تون هستم که خودم گروهم رو بیارم براتون برقصه Big Grin

من هنوز گیج و مبهوتم Tongue
منتظرم ببینم نومزدنگ رفلکشن ویزاش ایشود میشه یا نه ؟برم هفته دیگه ارمنستان یا نه؟
[/quote]
راستی shaya جان سپاسگزارم بابت رتبه ای که دادی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya
بچه ها ازم تو پیغام خصوصی پرسیدن که در مورد کیسم توضیح بدم منم اینجا مینویسم که
من از بچگی مثل خنگا دور از جونتون فقط درس خوندم و کار کردم Tongue
فوق لیسانس مامایی دارم و مدرکMPHیعنی فوق لیسانس بهداشت عمومی و الان دانشجوی پی اچ دی بهداشت باروری ام و در حال انجام تزم هستمWink
20 سال سابقه کار توی مطب خصوصی خودم و در بخش دولتی هم در وزارت بهداشت ودانشگاهها دارم و درحال حاضر مربی دانشگاهم ومحقق پژوهشگاه تحقیقاتی و هماهنگ کننده برنامه آموزشی بهداشت باروری سازمان بهداشت جهانی درایران که بصورت انلاین برگزار میشه Wink
با ان جی او های مختلف هم همکاری داشتم
حالا دارم میرم دنبال حقوق باروری خودم TongueBig Grin
ولی مثل خنگا اول چسبیدم به این تزم که به یه جایی برسونمش TongueBig Grin
راستی بچه ها اگه سوال مامایی یا بهداشتی چیزی داشتین که من بتونم کمک کنم خوشحال میشم Wink

با من همراه باشین تا اون دور دوراWink
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، anoosha1 ، shmo ، فری خانم
با سلام خدمت بزرگواران
3 سوال داشتم از دوستا ن با تجربه
1- ایا صزفا امدن شماره در لیست کلیرنس برای مراجعه به سفارت برای کرفتن ویزا کافی ایست؟
2- مدیکال زمان گرفتن ویزا مهمه اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به امریکا؟
3- بعد از ورود به امریکا ایا می توان قیل از امدن گرین کارت امریکا را ترک کرد؟

پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-08-20 ساعت 11:19)shaya نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 22:11)شاهین1 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
itex عزیز لطفاً تاریخ کلیرنس من رو 4 آگوست بنویسید.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
نکته های مهم دیگرو توی سفرنامه سوم خودم می نویسم.
برای 3 هفته دیگه با آستیرین ایرلاین پرواز گرفتم. Smile
بازم شرمنده که تا الان چیزی نگفتم. امیدوارم درکم کنید.
تبريك فراوان و بهترينها

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارمستان آپ دیت کرد من کلیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!حالا چی کار کنم ؟نمیشه مدیکالم رو تجدید کنم برای رفتن وقت بیشتری داشته باشم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!من مدیکالم 10 مهر تموم میشه به وقت بیشتری نیاز دارم !!!!Tongue
این نوزمدنگ تو پا قدمش خوب بود رسید ارمنستان منو کلیر کردنSmile)
تبريك ميگم به شماSmile
خوشحال شدم و موفق باشي
انشالله به زودي نوبت ما هم بشه???
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-08-20 ساعت 16:34)ali214 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
تبريك فراوان و بهترينها

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارمستان آپ دیت کرد من کلیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!حالا چی کار کنم ؟نمیشه مدیکالم رو تجدید کنم برای رفتن وقت بیشتری داشته باشم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!من مدیکالم 10 مهر تموم میشه به وقت بیشتری نیاز دارم !!!!Tongue
تبريك ميگم به شماSmile
خوشحال شدم و موفق باشي
علی آقا شما یه ایمیل بزن سفارت و وضعیتت رو جویا شو، سنگ مفت گنجیشک مفت( دقیقا همون حرفی که دیروز به shaya ی عزیز گفتم).Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، ali214
(2014-08-20 ساعت 16:24)vivaharmoony نوشته:  با سلام خدمت بزرگواران
1- ایا صزفا امدن شماره در لیست کلیرنس برای مراجعه به سفارت برای کرفتن ویزا کافی ایست؟
2- مدیکال زمان گرفتن ویزا مهمه اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به آمریکا؟
3- بعد از ورود به آمریکا ایا می توان قیل از امدن گرین کارت آمریکا را ترک کرد؟

1. بهتره یه ایمیل بزنید و مطمئن بشوید( چون بودند افرادی که رفتند ویزا بگیرند و سفارت گفته اشتباهی شماره تون رو تو لیست وارد کردیم!)
2.مدیکال، هم زمان گرفتن ویزا و هم زمان ورود به امریکا اهمیت داره! اگه مدیکالتون کمتر از یک ماه مونده باشه سفارت سخت ویزا میده، شنیدم تا بلیط پرواز رو نشونشون ندی ویزا صادر نمیشه و مدت ویزا هم تا انتهای مدیکالتون خواهد بود(6 ماه)، البته من شنیدم تو یه شرایط خاص و سن بالای 30 سال دکتر تو برگه مدیکال میزنه که تاریخ مدیکال تا 9 ماه هم می شه اعتبار داشته باشه!
3. اگه هزینه 165$ گرین کارت رو داده باشید از چند روز تا یک ماه گرین کارت رو دریافت میکنید، پس نگران اون نباشید.
پاسخ
(2014-08-20 ساعت 16:58)georgia1 نوشته:  

1. بهتره یه ایمیل بزنید و مطمئن بشوید( چون بودند افرادی که رفتند ویزا بگیرند و سفارت گفته اشتباهی شماره تون رو تو لیست وارد کردیم!)
2.مدیکال، هم زمان گرفتن ویزا و هم زمان ورود به آمریکا اهمیت داره! اگه مدیکالتون کمتر از یک ماه مونده باشه سفارت سخت ویزا میده، شنیدم تا بلیط پرواز رو نشونشون ندی ویزا صادر نمیشه و مدت ویزا هم تا انتهای مدیکالتون خواهد بود(6 ماه)، البته من شنیدم تو یه شرایط خاص و سن بالای 30 سال دکتر تو برگه مدیکال میزنه که تاریخ مدیکال تا 9 ماه هم می شه اعتبار داشته باشه!
3. اگه هزینه 165$ گرین کارت رو داده باشید از چند روز تا یک ماه گرین کارت رو دریافت میکنید، پس نگران اون نباشید.

پس ایا به نطر شما بهتر نیست برای کسی که قصد داره 6 ماه بعد از گرفتن وبزا سفر کنه دوباره مدیکال بده؟
پاسخ
(2014-08-20 ساعت 17:17)vivaharmoony نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:58)georgia1 نوشته:  

2.مدیکال، هم زمان گرفتن ویزا و هم زمان ورود به آمریکا اهمیت داره! اگه مدیکالتون کمتر از یک ماه مونده باشه سفارت سخت ویزا میده، شنیدم تا بلیط پرواز رو نشونشون ندی ویزا صادر نمیشه و مدت ویزا هم تا انتهای مدیکالتون خواهد بود(6 ماه)، البته من شنیدم تو یه شرایط خاص و سن بالای 30 سال دکتر تو برگه مدیکال میزنه که تاریخ مدیکال تا 9 ماه هم می شه اعتبار داشته باشه!

پس ایا به نطر شما بهتر نیست برای کسی که قصد داره 6 ماه بعد از گرفتن وبزا سفر کنه دوباره مدیکال بده؟

60%Wink،
بهترین کار هست
پاسخ
من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.
براي همه آرزوى ميكنم زودتر و قبل از اينكه كلاف زندگي قاطي پاتي بشود كلير بشوند و به عزيزانشان بپيوندند. Smile[/php]
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، azri ، amjad ، behnam7 ، shaya ، houmanmir ، S K ، فری خانم
Toungue 
من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت ارمنستان كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.
براي همه آرزوى ميكنم زودتر و قبل از اينكه كلاف زندگي قاطي پاتي بشود كلير بشوند و به عزيزانشان بپيوندند.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، azri ، mehri11 ، shaya ، shmo ، shadoow
(2014-08-20 ساعت 17:25)Elahvision نوشته:  من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.
براي همه آرزوى ميكنم زودتر و قبل از اينكه كلاف زندگي قاطي پاتي بشود كلير بشوند و به عزيزانشان بپيوندند. Smile[/php]
شاد باش به شماSmile، من خیلی خوشحال می شم وقتی میبینم که یکی یکی بچه ها دارند میرند سر خونه و زندگی شون، اما چیزی که منو بیشتر از همه این کلیر شدنها خوشحال می کنه اینه که ببینم بچه های بالای جدول هم زود کلیر بشوند( این رو از صمیم قلبم آرزو می کنم، بخصوص امیر حسین عزیز و گرامی، ای خدا آرزومو بشنو لطفا RolleyesShy).
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، mehri11 ، ali214 ، shaya ، shadoow ، فری خانم
(2014-08-20 ساعت 16:45)georgia1 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:34)ali214 نوشته:  
تبريك فراوان و بهترينها

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تبريك ميگم به شماSmile
خوشحال شدم و موفق باشي
علی آقا شما یه ایمیل بزن سفارت و وضعیتت رو جویا شو، سنگ مفت گنجیشک مفت( دقیقا همون حرفی که دیروز به shaya ی عزیز گفتم).Smile
خودمم تو همين فكر بودم، مرسي از راهنماييتون دوست عزيز
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، shaya
(2014-08-20 ساعت 17:28)Elahvision نوشته:  من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت ارمنستان كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.
براي همه آرزوى ميكنم زودتر و قبل از اينكه كلاف زندگي قاطي پاتي بشود كلير بشوند و به عزيزانشان بپيوندند.Smile

خيلي بهتون تبريك ميگم!!!! به افتخار سايت ارمنستان كه همه ماهارو اينقدر خوشحال كرد!!!! هورررراا
كاشكي اين بالآي جدولي ها هم هرچه زودتر خبراي خوب بشنوند
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، Elahvision ، shaya ، فری خانم
(2014-08-20 ساعت 17:25)Elahvision نوشته:  من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.

تبريك ميگم به شما و خانواده محترمتان
همواره موفق باشيد
F2A
ايروان
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، Elahvision ، shaya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان