کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-20 ساعت 18:00)ali214 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 17:25)Elahvision نوشته:  من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.
براي همه آرزوى ميكنم زودتر و قبل از اينكه كلاف زندگي قاطي پاتي بشود كلير بشوند و به عزيزانشان بپيوندند. Smile[/php]

هووووراااااااااااااااااا بهب به چه روز خوبی خیلی مبارکه Smileدقیقا دوست منم مثل شماست اونم با من پرونده شو شروع کرد با من مصاحبه داشت و با من کلیر شده Smileاونم نگران پسرشه و زود میخواد بره که به ثبت نام پسرش برسه Smile
منم که بچه ندارم گیجم نگران نباش همینطوریه Tongue
[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، فری خانم
(2014-08-20 ساعت 18:39)shaya نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 17:25)Elahvision نوشته:  من و پسرم امروز صبح در سيس آپ شديم و عصر در سايت سفارت كلير شديم. در اين پنج ماه كلا ٦ بار آپديت شده بوديم كه يكبار بعد از ارسال ايميل بود. يك كمي گيج و ويج هستم چون همين الان شوهر جان درحال برگشت است و فرزندجان هم يك ماه ديگر بايد برود مدرسه.
براي همه آرزوى ميكنم زودتر و قبل از اينكه كلاف زندگي قاطي پاتي بشود كلير بشوند و به عزيزانشان بپيوندند. Smile[/php]

هووووراااااااااااااااااا بهب به چه روز خوبی خیلی مبارکه Smileدقیقا دوست منم مثل شماست اونم با من پرونده شو شروع کرد با من مصاحبه داشت و با من کلیر شده Smileاونم نگران پسرشه و زود میخواد بره که به ثبت نام پسرش برسه Smile
[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]

خيلي ممنونم. حسابي انرژي مثبت گرفتم بلكه امشب فكرم درست كار كنه يك تصميم درست بگيرم. منم متقابلا به همه انرژي مثبت ميدهم اميدوارم كار همه هرطور براشون بهتره درست بشه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم
(2014-08-20 ساعت 19:38)Elahvision نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 18:39)shaya نوشته:  

هووووراااااااااااااااااا به به چه روز خوبی خیلی مبارکه Smileدقیقا دوست منم مثل شماست اونم با من پرونده شو شروع کرد با من مصاحبه داشت و با من کلیر شده Smileاونم نگران پسرشه و زود میخواد بره که به ثبت نام پسرش برسه Smile

خيلي ممنونم. حسابي انرژي مثبت گرفتم بلكه امشب فكرم درست كار كنه يك تصميم درست بگيرم. منم متقابلا به همه انرژي مثبت ميدهم اميدوارم كار همه هرطور براشون بهتره درست بشه +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

الهه جان کی میری ارمنستان ؟با هم هماهنگ کنیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-20 ساعت 11:19)shaya نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 22:11)شاهین1 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 21:39)Alireza83 نوشته:  با سلام به همه دوستان و شرمندم که 2 هفته نبودم.
باید به اطلاع دوستان گلم برسونم که من 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم. 2شنبه 11 آگوست رفتم آنکارا و امروز هم با ویزا برگشتم خونه.
شرمندم که چیزی نگفتم ولی چون بار قبل که کلیر شدم دست خالی برگشتم تصمیم گرفته بودم اینبار به هیچ کس چیزی نگم. فقط خانواده ی درجه 1 خودم و نامزدم می دونستند.
itex عزیز لطفاً تاریخ کلیرنس من رو 4 آگوست بنویسید.
چند تا موضوع هست که دوست دارم بدونید. اول اینکه ما به سناتور محل زندگی نامزدم نامه زدیم و با پیگیری مستقیم ایشون کلیر شدیم.
منشی سناتور 1 هفته بعد از ارسال نامه تماس گرفت و جزئیات پرونده رو سوال کرد. 1 هفته بعد من با ایمیل کلیر شدم و بعد از کلیر شدن ،منشی سناتور دوباره تماس گرفت و گفت کار من انجام شده. نکته اینکه یک سناتور هر کاری ازش بر میاد.
نکته های مهم دیگرو توی سفرنامه سوم خودم می نویسم.
برای 3 هفته دیگه با آستیرین ایرلاین پرواز گرفتم. Smile
بازم شرمنده که تا الان چیزی نگفتم. امیدوارم درکم کنید.
تبريك فراوان و بهترينها

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارمستان آپ دیت کرد من کلیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!حالا چی کار کنم ؟نمیشه مدیکالم رو تجدید کنم برای رفتن وقت بیشتری داشته باشم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!من مدیکالم 10 مهر تموم میشه به وقت بیشتری نیاز دارم !!!!Tongue
این نوزمدنگ تو پا قدمش خوب بود رسید ارمنستان منو کلیر کردنSmile)
سلام . میتونید مدیکال رو تجدید کنید من هم قبل از 6 ماه کلیر شدم ولی مدیکال رو تجدید کردم و الان 6 ماه ویزام اعتبار داره.Rolleyes
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، amjad ، فری خانم
آنکارا با 3 شماره بروز شد:
ANK2006839012, ANK2013775001, ANK2013247021

(2014-08-20 ساعت 14:59)mehri11 نوشته:  به نظر ميرسه همين طور كه مي گين باشه! خوب اين چه كاريه؟!!!! It ex عزيز چند وقتيه ازش خبري نيست!!!

یک هفته ای مسافرت بودم. امروز هم درگیر کارهای عقب افتاده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، shaya ، Elahvision ، Dash ali ، shadoow ، shmo ، فری خانم
(2014-08-20 ساعت 16:24)vivaharmoony نوشته:  با سلام خدمت بزرگواران
3 سوال داشتم از دوستا ن با تجربه
1- ایا صزفا امدن شماره در لیست کلیرنس برای مراجعه به سفارت برای کرفتن ویزا کافی ایست؟
2- مدیکال زمان گرفتن ویزا مهمه اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به آمریکا؟
3- بعد از ورود به آمریکا ایا می توان قیل از امدن گرین کارت آمریکا را ترک کرد؟

1- بله. قبل از رفتن برای کسری مدارک به سفارت ایمیل بزنین.
2- مدیکال هم باید زمان گرفتن ویزا اعتبار داشته باشه و هم هنگام رفتن به آمریکا باید مدیکال شما اعتبار داشته باشه. این سیاست همیشه بصورت یکنواخت اعمال نمیشه و توی ایمیلی که بعد از کلیر شدن به سفارت میزنین سئوال کنین.
3- شما اگر قبل از دریافت گرین کارت آمریکا رو ترک کنین فرصت برگشت به آمریکا رو از دست میدین. اگر قبل از دریافت گرین کارت میخوان آمریکا رو ترک کنین باید برای Advance parole اقدام کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-08-20 ساعت 21:12)itex نوشته:  آنکارا با 3 شماره بروز شد:

(2014-08-20 ساعت 14:59)mehri11 نوشته:  به نظر ميرسه همين طور كه مي گين باشه! خوب اين چه كاريه؟!!!! It ex عزيز چند وقتيه ازش خبري نيست!!!

سلام
ممنون از خبر رساني به موقعتون.اين چند روز جاي خاليتون احساس ميشد
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، فری خانم
(2014-08-20 ساعت 21:12)itex نوشته:  آنکارا با 3 شماره بروز شد:

ممنون آیتکس جان که تاریخ کلیر شدن من و الهه رو وارد کردیBig Grinولی من هنوز کانفیرمیشن اونو از سفارت نگرفتمTongueدر ضمن رفلکشن هم 14 آگست کلیر شد ولی تو جدول نبود Wink
از پیام تبریک همه دوستان هم تشکر میکنم و بهترینها رو برای همه تون آرزو دارمWink
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، itex ، houmanmir
(2014-08-20 ساعت 16:00)shaya نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 13:23)S K نوشته:  سلام،

من الان از سفارت در ایروان اومدم، می خواستم در مورد گرفتن پاسپورتم سوال کنم که اگه میشه بعدازظهر در مسیر فرودگاه برم بگیرم و به پروازم برسم.

گفتن ایرادی نداره و فقط چند دقیقه طول میکشه.

یک نکته برای دوستانی که تازه کلیر شدن بگم، متاسفانه سفارت بشما اعلام نمی کنه که به چه دلیل ویزاها صادر نمی شه و کی وضعیت عادی میشه اما اونجا کارکنان نگهبانی بمن گفتن بعد از 2 سپتامبر با سفارت در تماس باشم. گفتن مردم میان و پاسپورتشون رو بدون ویزا می گیرن و میرن.

نمی دونم چرا این تاریخ رو گفتن. بهرحال من نقل قول کردم و گفتم شاید کمکی بکنه. من که امروز بر میگردم و تا اکتبر نمی تونم بیام.

یعنی هفته دیگه نیام ارمنستان؟

من نمی تونم بگم چکار کنین، ولی پیشنهاد میکنم اول به سفارت ایمیل بزنید و مدارک لازم رو سوال کنید. بعد هم حداقل منتظر بشین ببینین آیا کسی ویزاش صادر میشه یا نه، بعد برنامه سفر بگذارین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-20 ساعت 21:34)itex نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:24)vivaharmoony نوشته:  با سلام خدمت بزرگواران
3 سوال داشتم از دوستا ن با تجربه
1- ایا صزفا امدن شماره در لیست کلیرنس برای مراجعه به سفارت برای کرفتن ویزا کافی ایست؟
2- مدیکال زمان گرفتن ویزا مهمه اعتبار داشته باشه یا زمان ورود به آمریکا؟
3- بعد از ورود به آمریکا ایا می توان قیل از امدن گرین کارت آمریکا را ترک کرد؟

1- بله. قبل از رفتن برای کسری مدارک به سفارت ایمیل بزنین.
2- مدیکال هم باید زمان گرفتن ویزا اعتبار داشته باشه و هم هنگام رفتن به آمریکا باید مدیکال شما اعتبار داشته باشه. این سیاست همیشه بصورت یکنواخت اعمال نمیشه و توی ایمیلی که بعد از کلیر شدن به سفارت میزنین سئوال کنین.
3- شما اگر قبل از دریافت گرین کارت آمریکا رو ترک کنین فرصت برگشت به آمریکا رو از دست میدین. اگر قبل از دریافت گرین کارت میخوان آمریکا رو ترک کنین باید برای Advance parole اقدام کنین.
با سلام و عرض تشکر بابت پاسخ در مورد سوم ایا نمی شود کسی گرین کارت را به ایران بیاورد؟و اینکه لطفا در مورد advance parole بیشتر توضیح فرمایید با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-08-20 ساعت 23:15)S K نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:00)shaya نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 13:23)S K نوشته:  سلام،

من الان از سفارت در ایروان اومدم، می خواستم در مورد گرفتن پاسپورتم سوال کنم که اگه میشه بعدازظهر در مسیر فرودگاه برم بگیرم و به پروازم برسم.

گفتن ایرادی نداره و فقط چند دقیقه طول میکشه.

یک نکته برای دوستانی که تازه کلیر شدن بگم، متاسفانه سفارت بشما اعلام نمی کنه که به چه دلیل ویزاها صادر نمی شه و کی وضعیت عادی میشه اما اونجا کارکنان نگهبانی بمن گفتن بعد از 2 سپتامبر با سفارت در تماس باشم. گفتن مردم میان و پاسپورتشون رو بدون ویزا می گیرن و میرن.

نمی دونم چرا این تاریخ رو گفتن. بهرحال من نقل قول کردم و گفتم شاید کمکی بکنه. من که امروز بر میگردم و تا اکتبر نمی تونم بیام.

یعنی هفته دیگه نیام ارمنستان؟

من نمی تونم بگم چکار کنین، ولی پیشنهاد میکنم اول به سفارت ایمیل بزنید و مدارک لازم رو سوال کنید. بعد هم حداقل منتظر بشین ببینین آیا کسی ویزاش صادر میشه یا نه، بعد برنامه سفر بگذارین.

SK عزیز، خب شما از زمانی‌ که پاستون رو دادید آپدیت شدید یا نه بهشون ایمیلی ندادید که مثلا فلان تاریخ دراپ کردید پاستون رو و اینکه کی آماده می‌شه؟ اون وقت هیچ پاسخی ندادند؟

و اینکه آیا کسانی‌ هستن که مثل آنکارا یا ابو ذبی‌ برن پاسپورت رو پیکآاپ کنن زمانی‌ که آماده شد؟
K1
(Petitioner)
October 1th 2013 - Sent all the documents to USCIS
November 4th - 2013[/b] Approved
December 19- 2013 Received the case number
March 13- 2014 Interview , Armenia
Waiting for administrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-08-21 ساعت 01:17)vivaharmoony نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 21:34)itex نوشته:  1- بله. قبل از رفتن برای کسری مدارک به سفارت ایمیل بزنین.
با سلام و عرض تشکر بابت پاسخ در مورد سوم ایا نمی شود کسی گرین کارت را به ایران بیاورد؟و اینکه لطفا در مورد advance parole بیشتر توضیح فرمایید با تشکر

این مورد به نوع پرونده و ویزای شما مربوط میشه. من اطلاعی از وضعیت شما ندارم و توصیه میکنم برای این جور چیزها حتماً با وکیل مشورت کنین که بسته به شرایط شما پاسخ بده. توضیحات بیشتر در مورد i-131
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، vivaharmoony ، فری خانم
ایمیل زدم به سفارت و یه جواب کلی بنظرم داردم:
چون گواهی سوء پیشینه که از ما نخواسته بودن از اولشBig Grin

Dear inquirer,

Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5), updated police certificate (if applicable) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mehri11 ، platypus15 ، shmo ، ali214 ، Elahvision
(2014-08-21 ساعت 11:02)shaya نوشته:  ایمیل زدم به سفارت و یه جواب کلی بنظرم داردم:
چون گواهی سوء پیشینه که از ما نخواسته بودن از اولشBig Grin

Dear inquirer,

Please check that your medical examinations are still valid and that your federal tax returns (1040 and W2) are from the most recent tax year. Please submit these updated documents along with two new photos (5x5), updated police certificate (if applicable) and any listed in the 221(g) Additional Information sheet.

گفته if applicable ، توی اون دستورالعمل اولیه یادمه کشور ایران مستثنی بود از گواهی سو پیشینه
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Shahabpk
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

سلام دوستان برای اینکه بدونیم در سایت ویزا بولتن برای ویزای K1 در ماه آگوست موجود هست باید چیکار کنیم؟!!!!

http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان