کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-11-23 ساعت 20:52)itex نوشته:  رکورد زدی. آب دستته بزار زمین برو ویزا رو بگیر.
آره انگار رکوردارم فعلا! اولین باره دلم می خواد بقیه رکوردمو بشکونن (البته یادم نمیاد رکورد داشته باشم) Big Grin
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، S K ، فری خانم
(2014-11-23 ساعت 22:15)Ghormeh Sabzi نوشته:  سلام. ی سوال ما که با ویزای نامزدی میریم آمریکا مهمه که بلیط هواپیما اولین نشستش در آمریکا در فرودگاه مقصد باشه؟ مثلا اگر من مقصدم شهر شیکاگو باشه میتونم پروازی بخرم که قبلش در فرودگاه بوستون توقف داشته باشه؟
با سلام و تبريك فراوان به شما دوست عزيز
اگه توقفتون تو خاك امريكا باشه إشكالي نداره. شما فقط نمي تؤنيد از پروازهايي استفاده كنيد كه دو توقف در اروپا داشته باشه. چون احتياج به ويزاي شنگن داريد. اما اگه يه توقف تو اروپا داشته باشيد و توقف بعديتون هر جاي امريكا باشه إشكالي نداره.
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، فری خانم ، mamar61 ، Ghormeh Sabzi ، houmanmir
(2014-11-23 ساعت 22:15)Ghormeh Sabzi نوشته:  سلام. ی سوال ما که با ویزای نامزدی میریم آمریکا مهمه که بلیط هواپیما اولین نشستش در آمریکا در فرودگاه مقصد باشه؟ مثلا اگر من مقصدم شهر شیکاگو باشه میتونم پروازی بخرم که قبلش در فرودگاه بوستون توقف داشته باشه؟

امیرجان مشکلی نداره ولی اگر اشتباه نکنم بارها رو باید تحویل بگیری و دوباره تحویل بدی و معطلی زیاد داره. اگر بتونی مستقیم بگیری خیلی بهتره که همه کاره یکباره بشه. ولی در کل مشکل خاصی نداره.
در ضمن خیلی خوشحالم که داری از بلیط حرف میزنی Wink کارا روبه راه شد دیگه؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، فری خانم ، mamar61 ، shadoow ، Ghormeh Sabzi ، houmanmir
(2014-11-23 ساعت 11:22)mamar61 نوشته:  با عرض معذرت از پیشکسوت ها ، بچه ها من کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر شدم . بعد از حدود یک ماه ، خیلی عجیب و امیدوار کننده برای کسانیکه تازه وارد این مرحله شدند.
فری خانم عزیزم باورت نمیشه که چقدر برات دعا می کنم! امیدوارم خیلی زود خبرای خوب بدی .

به به . چه عالی تبریک فراوااااااااااااااااااااااااااااان . الحق که رکورد شکستی و شکستند.
انشا الله دعاهات به بار بشینه هر چه زودتر. در هر حال ممنونم و خیلی برات خوشحالم و بهترین ها رو برات آرزو میکنم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، shandiz ، shadoow ، sib 24 ، sepideh jan
(2014-11-22 ساعت 16:19)amir.forougi نوشته:  سلام دوستان عزیز
میبینم که کم کم مهاجرسرا داره خالی میشه و منی که تازه هفته پیش سه شنبه تو ارمنستان چک خوردم اونم تازه با نقص مدرک قراره اینجا تنها پست بذارم.ولی از ته دل واستون خوشحال و آرزو میکنم اینجا خلیه خالی بشه و من و آیتکس عزیز اینجا خودمون دوتایی چت کنیم.فری خانوم مال شمام خیلی نزدیکه مطمئن باشین.
امیدوارم که زیر یک سال کلیر بشم.
10 ماه و نیمه که در انتظارم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
آخر این هفته روز شکر گزاریه.
شاید خدا لطفی کنه و خبرهای خوب برسه.
پاسخ
(2014-11-24 ساعت 11:39)فری خانم نوشته:  به به . چه عالی تبریک فراوااااااااااااااااااااااااااااان . الحق که رکورد شکستی و شکستند.
انشا الله دعاهات به بار بشینه هر چه زودتر. در هر حال ممنونم و خیلی برات خوشحالم و بهترین ها رو برات آرزو میکنم.
مرسی لطف داری عزیزم .منم امیدوارم که خیلی زود دعاهام مستجاب بشه .بازم ممنون از تبریکت

(2014-11-24 ساعت 12:27)فری خانم نوشته:  آخر این هفته روز شکر گزاریه.
شاید خدا لطفی کنه و خبرهای خوب برسه.
خدایاااااااااااااااااا کمک لطفا!!!!!
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، sib 24 ، فری خانم
(2014-11-24 ساعت 04:15)mehri11 نوشته:  
اگه توقفتون تو خاك امريكا باشه إشكالي نداره. شما فقط نمي تؤنيد از پروازهايي استفاده كنيد كه دو توقف در اروپا داشته باشه. چون احتياج به ويزاي شنگن داريد. اما اگه يه توقف تو اروپا داشته باشيد و توقف بعديتون هر جاي امريكا باشه إشكالي نداره.

سلام. ممنونم از جوابتون اما من یکم دیر دیدم. من بلیطمو گرفتم. دو تا توقف تو اروپا داره. فرودگاه رم و آمستردام. شما مطمئنی که مشکل داره؟ تو هرکدوم از این دو فرودگاه فقط 2ساعت توقف داره. لطفا اگر کسی مطمئنه راهنماییم کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 00:22)Ghormeh Sabzi نوشته:  

سلام. ممنونم از جوابتون اما من یکم دیر دیدم. من بلیطمو گرفتم. دو تا توقف تو اروپا داره. فرودگاه رم و آمستردام. شما مطمئنی که مشکل داره؟ تو هرکدوم از این دو فرودگاه فقط 2ساعت توقف داره. لطفا اگر کسی مطمئنه راهنماییم کنه
salam hatman beporsid man dagigan ba hamin belit ejaze savar shodan nadadand va mojadadan baraye rooze digar beliy kharidam be hich onvan egaze savar shodan ham nemiden
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، itex
سلام
خیلی خیلی ممنونم
وقتی همسرم کلیر شد چون نقص مدرک داره باید وقت بگیزه یا هر وقت خواست بره سفارت؟ تا چقدر بعدش وقت داره بره سفارت؟
تو این قسمت بودن منم تو آمریکا چک میشه؟
دیگه میتونم موقغ تحویل مدارک نقصی utility or rent وگرفتن ویزا آمریکا نباشم یا باز گیر میدن؟
مرسی واقعا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 06:20)anoosha1 نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 00:22)Ghormeh Sabzi نوشته:  

salam hatman beporsid man dagigan ba hamin belit ejaze savar shodan nadadand va mojadadan baraye rooze digar beliy kharidam be hich onvan egaze savar shodan ham nemiden
ای بابا. چه لزومی به این ریسک کردن داره؟
قرمه سبزی عزیز ریسک نکن برادر!
بعد از این همه صبر و بلا تکلیفی، لطفا خودت با دست خودت خرابش نکن.
خوب عوض کن و بلیط بی درد سر بگیر
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، sepideh jan
سلام دوستان من الان دبي هستم يكشنبه پاسمو به همراه ميديكال جديد و مدارك داميسيل همسرم تحويل دادم الان تو سيس چك كردم هر دو تا ويزا (من و پسرم) پرينت شده و فردا بايد برم پاسمو بگيرم بعد چهار سال أين كار درست شد و فقط خدا ميدونه كه من چقدر سختي كشيدم تو أين مدت اميدوارم ادامه أين راه برأي من و بقيه دوستان كه تازه ويزا گرفتن خير بأشه إز همه بچه هاي مهاجر سرا هم ممنونم.SmileSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، shandiz ، فری خانم ، sib 24 ، houmanmir ، mamar61 ، sepideh jan
سلام دوستان. من این هفته آنکارا مصاحبۀ ویزای نامزدی داشتم و اف‌بی‌آی چک بهم خورد. آفیسر گفت احتمالاً چهار ماه طول می‌کشه. من سربازیم ارتش بوده و شغل حساسی هم نداشتم. توی ایران خودرو کار میکنم. کسی می‌تونه حدس بزنه الان وضعیت کلیرنس ها چطوریه؟ واقعاً باید چهار ماه صبر کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 23:13)ashkan704 نوشته:  سلام دوستان. من این هفته آنکارا مصاحبۀ ویزای نامزدی داشتم و اف‌بی‌آی چک بهم خورد. آفیسر گفت احتمالاً چهار ماه طول می‌کشه. من سربازیم ارتش بوده و شغل حساسی هم نداشتم. توی ایران خودرو کار میکنم. کسی می‌تونه حدس بزنه الان وضعیت کلیرنس ها چطوریه؟ واقعاً باید چهار ماه صبر کنم؟

مدتش خیلی ربطی به وضعیت شما نداره. جدول منتظران در امضای من هست یک نگاهی بندازین.
سفارتها چند ماهه خیلی خوب عمل میکنن و شما احتمال داره همون 3-4 ماهه کلیر بشین ولی به نظر من که موهام سفید شده، تغییری توی وضعیت زندگیتون ندین تا اعلام کنن که کلیر شدین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، ashkan704 ، فری خانم ، sib 24
(2014-11-26 ساعت 05:55)itex نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 23:13)ashkan704 نوشته:  سلام دوستان. من این هفته آنکارا مصاحبۀ ویزای نامزدی داشتم و اف‌بی‌آی چک بهم خورد. آفیسر گفت احتمالاً چهار ماه طول می‌کشه. من سربازیم ارتش بوده و شغل حساسی هم نداشتم. توی ایران خودرو کار میکنم. کسی می‌تونه حدس بزنه الان وضعیت کلیرنس ها چطوریه؟ واقعاً باید چهار ماه صبر کنم؟

مدتش خیلی ربطی به وضعیت شما نداره. جدول منتظران در امضای من هست یک نگاهی بندازین.
سفارتها چند ماهه خیلی خوب عمل میکنن و شما احتمال داره همون 3-4 ماهه کلیر بشین ولی به نظر من که موهام سفید شده، تغییری توی وضعیت زندگیتون ندین تا اعلام کنن که کلیر شدین.

آقا این لیسته که خیلی ترسناک بود. میانگین انتظار نامزدی آنکارا بیش از هشت ماهه! آفیسره به من گفت چهار ماه. به نظرم همون چهار ماه هم زیاده. فکر اینکه بخوام هشت ماه دیگه رو از همسرم دور بمونم ترسناکه.

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان