موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-23 ساعت 22:15)Ghormeh Sabzi نوشته: سلام. ی سوال ما که با ویزای نامزدی میریم آمریکا مهمه که بلیط هواپیما اولین نشستش در آمریکا در فرودگاه مقصد باشه؟ مثلا اگر من مقصدم شهر شیکاگو باشه میتونم پروازی بخرم که قبلش در فرودگاه بوستون توقف داشته باشه؟
با سلام و تبريك فراوان به شما دوست عزيز
اگه توقفتون تو خاك امريكا باشه إشكالي نداره. شما فقط نمي تؤنيد از پروازهايي استفاده كنيد كه دو توقف در اروپا داشته باشه. چون احتياج به ويزاي شنگن داريد. اما اگه يه توقف تو اروپا داشته باشيد و توقف بعديتون هر جاي امريكا باشه إشكالي نداره.
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-23 ساعت 11:22)mamar61 نوشته: با عرض معذرت از پیشکسوت ها ، بچه ها من کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر شدم . بعد از حدود یک ماه ، خیلی عجیب و امیدوار کننده برای کسانیکه تازه وارد این مرحله شدند.
فری خانم عزیزم باورت نمیشه که چقدر برات دعا می کنم! امیدوارم خیلی زود خبرای خوب بدی .
به به . چه عالی تبریک فراوااااااااااااااااااااااااااااان . الحق که رکورد شکستی و شکستند.
انشا الله دعاهات به بار بشینه هر چه زودتر. در هر حال ممنونم و خیلی برات خوشحالم و بهترین ها رو برات آرزو میکنم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-22 ساعت 16:19)amir.forougi نوشته: سلام دوستان عزیز
میبینم که کم کم مهاجرسرا داره خالی میشه و منی که تازه هفته پیش سه شنبه تو ارمنستان چک خوردم اونم تازه با نقص مدرک قراره اینجا تنها پست بذارم.ولی از ته دل واستون خوشحال و آرزو میکنم اینجا خلیه خالی بشه و من و آیتکس عزیز اینجا خودمون دوتایی چت کنیم.فری خانوم مال شمام خیلی نزدیکه مطمئن باشین.
امیدوارم که زیر یک سال کلیر بشم.
10 ماه و نیمه که در انتظارم.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
آخر این هفته روز شکر گزاریه.
شاید خدا لطفی کنه و خبرهای خوب برسه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی خیلی ممنونم
وقتی همسرم کلیر شد چون نقص مدرک داره باید وقت بگیزه یا هر وقت خواست بره سفارت؟ تا چقدر بعدش وقت داره بره سفارت؟
تو این قسمت بودن منم تو آمریکا چک میشه؟
دیگه میتونم موقغ تحویل مدارک نقصی utility or rent وگرفتن ویزا آمریکا نباشم یا باز گیر میدن؟
مرسی واقعا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-25 ساعت 06:20)anoosha1 نوشته: (2014-11-25 ساعت 00:22)Ghormeh Sabzi نوشته: (2014-11-24 ساعت 04:15)mehri11 نوشته: (2014-11-23 ساعت 22:15)Ghormeh Sabzi نوشته: سلام. ی سوال ما که با ویزای نامزدی میریم آمریکا مهمه که بلیط هواپیما اولین نشستش در آمریکا در فرودگاه مقصد باشه؟ مثلا اگر من مقصدم شهر شیکاگو باشه میتونم پروازی بخرم که قبلش در فرودگاه بوستون توقف داشته باشه؟
با سلام و تبريك فراوان به شما دوست عزيز
اگه توقفتون تو خاك امريكا باشه إشكالي نداره. شما فقط نمي تؤنيد از پروازهايي استفاده كنيد كه دو توقف در اروپا داشته باشه. چون احتياج به ويزاي شنگن داريد. اما اگه يه توقف تو اروپا داشته باشيد و توقف بعديتون هر جاي امريكا باشه إشكالي نداره.
سلام. ممنونم از جوابتون اما من یکم دیر دیدم. من بلیطمو گرفتم. دو تا توقف تو اروپا داره. فرودگاه رم و آمستردام. شما مطمئنی که مشکل داره؟ تو هرکدوم از این دو فرودگاه فقط 2ساعت توقف داره. لطفا اگر کسی مطمئنه راهنماییم کنه
salam hatman beporsid man dagigan ba hamin belit ejaze savar shodan nadadand va mojadadan baraye rooze digar beliy kharidam be hich onvan egaze savar shodan ham nemiden
ای بابا. چه لزومی به این ریسک کردن داره؟
قرمه سبزی عزیز ریسک نکن برادر!
بعد از این همه صبر و بلا تکلیفی، لطفا خودت با دست خودت خرابش نکن.
خوب عوض کن و بلیط بی درد سر بگیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من این هفته آنکارا مصاحبۀ ویزای نامزدی داشتم و افبیآی چک بهم خورد. آفیسر گفت احتمالاً چهار ماه طول میکشه. من سربازیم ارتش بوده و شغل حساسی هم نداشتم. توی ایران خودرو کار میکنم. کسی میتونه حدس بزنه الان وضعیت کلیرنس ها چطوریه؟ واقعاً باید چهار ماه صبر کنم؟