کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Happy Thanksgiving
روز شکر گزاری بر همه دوستان مبارک
ضمنا به خاطر این روز تو آمریکا ( و البته سفارت هاشون ) 4 روز تعطیلیه
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mamar61 ، shandiz ، sib 24 ، sepideh jan
من در چه قسمت این سایت باید چک کنم کلیر شدن را؟
ممنونم
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-29 ساعت 18:33)farnaz.f نوشته:  من در چه قسمت این سایت باید چک کنم کلیر شدن را؟
ممنونم
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

کیس نامبرتونو اینجا وارد کنید
http://www.abudhabiivo.net/
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: farnaz.f ، sib 24
[b][b][b][b][b]سلام دوستان ...مصاحبه من دو ماهه دیگه ابوظبی و ویزام k1 ،الان داشتم لیست انتظار کلیرنس بچه ها رو نگاه میکردم گرخیدم SadBig Grin یعنی آدم نمیدونه چی بگه بخدا این همه اتتظار واسه چیه آخه فقط واسه اینکه ایرانی هستیم SadSadSadSad جای بحث فلسفی علت و عواملش نیست در واقع کاری هم از دستمون بر نمیاد جز انتظار ...نمیدونم بچه ها کسی بوده از آقایون که سربازی رفته باشه ولی کلیر نخورده باشه ؟ من سربازیم ارتش بوده و کارم شرکت خصوصیه . چه داستان مزخرفیه این کلیرنس Sad[/b][/b][/b][/b][/b]
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، itex ، piboo
امیدوارم فردا خبرهای خوب و خوشی رو تو همه سایت ها از جمله سایت آنکارا شاهد باشیم.
بچه ها انرژی مثبت..........
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، shandiz ، piboo
(2014-11-30 ساعت 10:44)فری خانم نوشته:  امیدوارم فردا خبرهای خوب و خوشی رو تو همه سایت ها از جمله سایت آنکارا شاهد باشیم.
بچه ها انرژی مثبت..........
ایشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فری خانم منتظریم حسابی و امیدوارم فردا خبر خوب بدی Smile
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، shandiz ، sib 24
امروز منتظریم تا سایت خبرهای خوبی برامون داشته باشه
خدای مهربون به امید تو
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، mamar61 ، ali214
الهی امین ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mamar61 ، فری خانم
(2014-12-01 ساعت 08:57)فری خانم نوشته:  امروز منتظریم تا سایت خبرهای خوبی برامون داشته باشه
خدای مهربون به امید تو
انشالله......
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، sib 24
پلیس +10 برای تمدید پاسپورتم اجازه محضری همسرم رو میخواد.
تو زندگیم تا به حال با واژه " اجازه همسر " برخورد نکرده بودم.
تا اینکه در دوران متاهلی بهش برخورد کردم. این یه توهینه. توهینی بزرگ...
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shaya ، sib 24
(2014-11-25 ساعت 14:24)memoly86 نوشته:  سلام دوستان من الان دبي هستم يكشنبه پاسمو به همراه ميديكال جديد و مدارك داميسيل همسرم تحويل دادم الان تو سيس چك كردم هر دو تا ويزا (من و پسرم) پرينت شده و فردا بايد برم پاسمو بگيرم بعد چهار سال أين كار درست شد و فقط خدا ميدونه كه من چقدر سختي كشيدم تو أين مدت اميدوارم ادامه أين راه برأي من و بقيه دوستان كه تازه ويزا گرفتن خير بأشه إز همه بچه هاي مهاجر سرا هم ممنونم.SmileSmile

تبريك ميگم چرا چهار سال؟؟انقدر طولانيه ويزاي ازدواج؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-12-01 ساعت 13:25)hoorshid نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 14:24)memoly86 نوشته:  سلام دوستان من الان دبي هستم يكشنبه پاسمو به همراه ميديكال جديد و مدارك داميسيل همسرم تحويل دادم الان تو سيس چك كردم هر دو تا ويزا (من و پسرم) پرينت شده و فردا بايد برم پاسمو بگيرم بعد چهار سال أين كار درست شد و فقط خدا ميدونه كه من چقدر سختي كشيدم تو أين مدت اميدوارم ادامه أين راه برأي من و بقيه دوستان كه تازه ويزا گرفتن خير بأشه إز همه بچه هاي مهاجر سرا هم ممنونم.SmileSmile

تبريك ميگم چرا چهار سال؟؟انقدر طولانيه ويزاي ازدواج؟
با تبریک فراوااااااااااااااان و بهترین آرزوها برایتان
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان وقتي ويزاتونو ميگيرين حتما چك كنين كه مشخصاتتون درست باشه من خيلي اتفاقي اينكارو كردم و ويزاي پسرم به جاي اينكه جنسيتو بزنن male زدن female اون ويزا رو باطل كردن و ويزاي ديگه اي صادر كردن يه نكته ديگه اينكه تو سيس حتما چك كنين كه نوشته باشه صادر شده يه خانمي بنده خدا إز دبي تا ابوظبي اومده بود شبم پرواز داشت گفتن حاضر نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، فری خانم ، shaya ، sib 24
سلام دوستان
من تو سايت سيس ٢٥نوامبر ابديت شدم
ودر سايت ابوظبي نوشته اخرين ابديت٢٠نوامبر،
اين يعني جي؟جرا دوتاش با هم فرق داره؟
البته يكي از ابديت ها احتمالا مربوط به نامه نكاري با سفارت از طرف نماينده هست،اما ميشه اميدوار شد كه شايد خدا دعاهامو براورده كرده و ايشالا قراره كلير بشم؟؛)
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، فری خانم
(2014-12-02 ساعت 01:19)مسكاتي نوشته:  سلام دوستان
من تو سايت سيس ٢٥نوامبر ابديت شدم
ودر سايت ابوظبي نوشته اخرين ابديت٢٠نوامبر،
اين يعني جي؟جرا دوتاش با هم فرق داره؟
البته يكي از ابديت ها احتمالا مربوط به نامه نكاري با سفارت از طرف نماينده هست،اما ميشه اميدوار شد كه شايد خدا دعاهامو براورده كرده و ايشالا قراره كلير بشم؟؛)
دوست عزیز امیدوارم زود کلیر بشی . آپدیت های من فقط تو سیس نشون داده میشد و تو سایت سفارت فقط وقتی کلیر شدم نوشت ! 4 بار آپدیت رو ننوشت اصلا!!
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان