کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان كسي ميتونه در نوشتن يه متن برا سفارت به من كمك كنه؟؟؟ و ديكه اين كه كسي هست مثل من ١٠ ماه باشه كه منتظر باشه؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، فری خانم
(2014-12-02 ساعت 12:37)piboo نوشته:  دوستان كسي ميتونه در نوشتن يه متن برا سفارت به من كمك كنه؟؟؟ و ديكه اين كه كسي هست مثل من ١٠ ماه باشه كه منتظر باشه؟؟

منم شرايط شما رو دارم تو جدول منتظران هم كه نگاه كني دوستان منتظر را ميبيني
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، piboo
(2014-12-02 ساعت 12:37)piboo نوشته:  دوستان كسي ميتونه در نوشتن يه متن برا سفارت به من كمك كنه؟؟؟ و ديكه اين كه كسي هست مثل من ١٠ ماه باشه كه منتظر باشه؟؟

بله دوست عزیز من هستم
هفته دیگه زمان انتظارم میشه 11 ماه تمام.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ali214 ، shandiz ، piboo ، shmo
سلام من امروز اپ شدم. خدایا میشه یعنی امروز یه خبر خوب به همه ما منتظران بدی.
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، shandiz ، ashkan704 ، فری خانم ، mamar61
سلام. من ده روز پیش رفتم مصاحبه ولی توی پروفایل سی‌اس‌سی نوشته شما اخیراً وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید. این هیچ اشاره ای هم به اینکه مصاحبه انجام شده یا نه نکرده. این طبیعیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم
بهشون ايميل بدين بپرسين جريان جيه
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
ظاهرا به رفقا خیلی خوش گذشته
4 روز تعطیلات Thanksgiving و بعدش هم قصد ندارن برگردن سر کار و ...
کی به کیه؟ یکی نیست به داد سایت و آپ و کلیر و این حرفها برسه.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي ، sib 24 ، mamar61
بچه ها ویزامو داده بودم برا پیکاپ و امروز به دستم رسید بالاخره!!!! خدایااااا شکرت
امیدوارم همه زود کلیر بشین ! ممنون از همه به خصوص شاندیز عزیز که همیشه با حوصله جوابمو داد .
کیس cr1: ارسال مدارک 2013 may-اپروو 2 ژانویه 2014- دریافت کیس نامبر 25 فوریه، ابوظبی - پرداخت 88$ 2آوریل و 230$ 5آوریل -چک لیست اول 2 جولای- چک لیست دوم 1 آگوست- ایمیل تکمیل مدارک و نوبت مصاحبه 11 سپتامبر- 20 اکتبر مصاحبه (و AP) - کلیر 23 نوامبر Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، itex ، shadoow
(2014-12-03 ساعت 13:02)mamar61 نوشته:  بچه ها ویزامو داده بودم برا پیکاپ و امروز به دستم رسید بالاخره!!!! خدایااااا شکرت
امیدوارم همه زود کلیر بشین ! ممنون از همه به خصوص شاندیز عزیز که همیشه با حوصله جوابمو داد .
تبریک مجدد فراوااااااااااااااااااااااان بابت گرفتن ویزا و نیز تبریک برای آغاز زندگی مشترک تان
با بهترین آرزوها برای مراحل در پیش رو .
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، shandiz ، shadoow
(2014-12-03 ساعت 13:02)mamar61 نوشته:  بچه ها ویزامو داده بودم برا پیکاپ و امروز به دستم رسید بالاخره!!!! خدایااااا شکرت
تبریک به شما دوست عزیز امیدوارم همیشه موفق و سر بلند در تمام امور زندگیتون باشید
فقط یک اطلاع بدم به دوستان که با قصران گشت در مورد پیکاپ ویزا کار نکنید بعد از 3 هفته هنوز ویزای منو بهم ندادن 1 شنبه اشو شدم و حالا امروز گفتن 3 یا 4 شنبه هفته دیگه به دستت میرسه . بلیطم رو برای 1 هفته دیگه انداختم و 75 دلارم خسارت دادم
شانس منم از 3 شنبه تا شنبه امارات و سفارت تعطیله
اشالا خیره
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، amjad ، فری خانم ، inanna
آنکارا با 6 شماره بروز شد که 5 عدد برای بچه های ازدواجی/خانوادگی بود:
ANK2014598018, ANK2009639003, ANK2014528008, BGH2013755015, ANK2013613002
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، shandiz ، فری خانم
سلام...

واقعا فک نمی کردم که ویزای ازدواج هم نیازی به کلیرنس داشته باشه و اگرم داشته باشه انقدر بخواد طول بکشه. من چند صفحه آخرو خوندم و یه نیگاه هم به جدول انتظار هم انداختم و به نظر میاد که شرایط سال 2014 بهتر از سال های قبله. اما سوالی برام پیش اومده.

1. این کلیرنس به چه عواملی بستگی داره ؟

2. منی که معافیت گرفتم و رشته م زبانه و چند سالی هم تو موسسه زبان تدریس کردم به نظر شما مدت انتظارم طولانیه ؟ شنیدم یکی از مسائلی که تقریبا روش حساسیت خاصی وجود داره خود همین سربازیه. معافیت چطور ؟ معافیت که مشکل خاصی نداره ؟

3. احساس می کنم هر چقدر رزومه ت شامل اطلاعات کمتری باشه کلیرنس زودتر انجام بشه.

4. تفاوتی تو "مدت زمان کلیر شدن" بین ویزای کانادا و آمریکا وجود داره ؟ تو کدومش تاخیر و سخت گیری بیشتری وجود داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هم دیروز هم امروز اپ شدم .این دفعه پنجمه. یعنی میتونه یه نشونه خوب باشه?
پاسخ
تشکر کنندگان: mamar61 ، فری خانم
(2014-12-03 ساعت 23:18)maryam.ali نوشته:  من هم دیروز هم امروز اپ شدم .این دفعه پنجمه. یعنی میتونه یه نشونه خوب باشه?
اوه معلومه مريم جون ،ايشالا به زودي خبراي خوبSmileواسه ماهم دعا كنSmile
پاسخ
. انشالله که خبرای خوبی برای هممون تو راهه .[emoji4]
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان