کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ماه نورانی : پیشنهاد من اینه که زودتر برای دریافت ویزات اقدام کن چون تعلل متقاضی ویزا اون رو مجدداً در مرحله ی AP قرار میده.
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، همسر من I-30 را برای من پر کرده و نامه رسیدن مدارک هم بهش رسیده، الان 2 ماه از ارسال درخواست میگذره، چقدر طول میکشه که approve بشه ؟ موقع اپرو همسرم در ایرانه، چه زمانی لازمه برگرده؟ (من کواسپانسر دارم) برای ری اینتری پرمیت انگشت نگاری کرده ولی هنوز ری اینتری دستش نرسیده، آیا میتونه بدون رسیدن ری اینتری برگرده ایران و مشکلی پیش نمیاد؟ با وجود اینکه در مجموع فقط 3 ماه در امریکا بوده آیا میتونه 2 سال در ایران بمونه یا باید سر یک سال برگرده؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-23 ساعت 22:20)bobo_ir نوشته:  سلام، همسر من I-30 را برای من پر کرده و نامه رسیدن مدارک هم بهش رسیده، الان 2 ماه از ارسال درخواست میگذره، چقدر طول میکشه که approve بشه ؟ موقع اپرو همسرم در ایرانه، چه زمانی لازمه برگرده؟ (من کواسپانسر دارم) برای ری اینتری پرمیت انگشت نگاری کرده ولی هنوز ری اینتری دستش نرسیده، آیا میتونه بدون رسیدن ری اینتری برگرده ایران و مشکلی پیش نمیاد؟ با وجود اینکه در مجموع فقط 3 ماه در آمریکا بوده آیا میتونه 2 سال در ایران بمونه یا باید سر یک سال برگرده؟

جالبه! 2 دقیقه پیش سایت USCIS بسته پستی ری اینتری همسرم را در صندوق انداخته ولی برای پسرم مینویسد: On December 23, 2014, we updated your name for your Form I-131, Application For USCIS Travel Document, Receipt Number LIN15xxxxxxxx. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address. اونوقت چرا ؟ یعنی چی ؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-22 ساعت 21:00)maryam.ali نوشته:  دوستان سایت ا نکارا چرا باز نمیشه? یه پیغام میاد که باید یوزر و پسورد وارد کرد. بازی دراوردن

بله گویا چند ساعتی این طور بوده ولی درست شد.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7
من ديگه خيلي كلافه شدم پس چرا هيچ خبري نميشه. خسته شديم به خدا.........
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، فری خانم
(2014-12-23 ساعت 21:25)021 نوشته:  ماه نورانی : پیشنهاد من اینه که زودتر برای دریافت ویزات اقدام کن چون تعلل متقاضی ویزا اون رو مجدداً در مرحله ی AP قرار میده.

سلام ممنون که راهنماییم کردید ولی AP چیه میشه بیشتر راهنماییم کنید ؟یعنی کل درسهایی که این ترم خوندم و بیخیال شم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-23 ساعت 20:41)mahnorani نوشته:  سلام دوستان تو ویزا بولتین زده واسه ماه 2015 january اونایی که تا 15 آپریل 2013 مدارکشون و دادن واسه گرفتن ویزا بیان ابو ظبی (البته کیس F2A) من یه 3 ماهی میشه اف بی ای چکم درست شده ,جوابش اومد گفتن پاسپورتو بیارین واسه گرفتن ویزا (ساعت 1.30 یکشنبه ها و سه شنبه ها)اما چون ویزا بولتین عقب گرد کرده بود باید صبر میکردم نوبتم شه حالا هم تا تاریخ 15 آپریل 2013 اعلام شده .که نوبتم شده.....از وقت پزشکی (تو مصاحبه اولم )هم 6 ماه گذشته واسه همین باید مجدد خودم برم و پزشکی رو انجام بدم وبرم ابوظبی پاسپورت و بدم واسه ویزا ..... اما چون دانشجوی ارشد هستم در اول janury نمیتونم برم و باید 20 ژانویه سفارت باشم .......دو تا سوال دارم ؟
چون دارم دیر میرم ممکنه ویزا ندنو تموم شه بره واسه ماه بعد چون تو جواب کلیرنس یه نوت زده که
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
تا حالا پیش اومده واسه کسی به خاطر اینکه اول ماه فورا نرفته باشه ندن 20 تم برم دیره ؟؟
سوال دومم اینه که ممکنه دوباره اف بی ای چک بخورم چون یه 3 ماهی هست کلیرنسم اوکی شده ....(با توجه به این که ویزا بولتین عقب گرد کرده بود نمیشد برم ) ؟؟جواب این سوال واقعا واسم مهمه؟؟؟
واقعا ممنون میشم اگر جواب بدین دوستانی که تجربه دارند ...یا مدیر انجمن چون واقعا تو شرایط سختیم الان یا باید درسای ارشد رو بیخیال شم و اول ژانویه برم یا به جای یکم ژانویه 20 ژانویه برم سفارت .....
دعاتون میکنم دوستان راهنماییم کنید..ممنون...

شما دیر برین هم ممکنه ویزا نباشه و هم دوباره (Administrative Process) AP بخورین. یعنی دوباره همون fbi چک که شما میگین.
ویزا رو حتماً زودتر بگیرین بعدش 6ماه وقت دارین که برین. در آمریکا هم با خیال راحت بعد از گرفتن گرین کارت بازهم میتونین برگردین و بقیه کاراتون رو ایران انجام بدین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فری خانم ، barfi1
آنکارا با یک شماره بروز شد: ANK2014127021
همین که توی این روزای قبل سال جدید کلیر میکنن خیلی جالبه.

(2014-12-24 ساعت 15:41)piboo نوشته:  من ديگه خيلي كلافه شدم پس چرا هيچ خبري نميشه. خسته شديم به خدا.........

اتفاقاً همین دیروز داشتم لیست رو نگاه میکردم چشمم افتاد به اسمت و میخواستم توی تاپیک خبر بگیرم ازت. والا چی بگم جز اینکه خدا صبر بده. خودت رو مشغول کن هر طوری هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، فری خانم
نميدونم اين انتظار به كجا ميرسه....
نميشد قبل ژانويه بابا نوئل هديه مارو ميداد و كار همه ما درست ميشد....[emoji20]

پاسخ
تشکر کنندگان: 021 ، فری خانم ، itex
چند وقته منتظری ؟ کیست چیه ؟
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
420 روز گذشت .از آگوست حتی یک بار هم آپدیت نشدم .جالب اینجاست که با اینکه چند بار هم ایمیل دادم اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغییر نکرده و میزنه No information has been found about the application number you entered!!!
خیر سرم وکیل هم دارم اما همش میگه کاری از دستش بر نمیاد و باید صبر کرد . نمیدونم دیگه چیکار کنم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، itex
(2014-12-25 ساعت 16:51)siavashsiavash نوشته:  420 روز گذشت .از آگوست حتی یک بار هم آپدیت نشدم .جالب اینجاست که با اینکه چند بار هم ایمیل دادم اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغییر نکرده و میزنه No information has been found about the application number you entered!!!
خیر سرم وکیل هم دارم اما همش میگه کاری از دستش بر نمیاد و باید صبر کرد . نمیدونم دیگه چیکار کنم ...

به سفارت ایمیل میزنی جواب نمیدن؟ توی فرم Contact در قسمت My Issue مورد Case is not found رو انتخاب کردی تاحالا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
420 روز گذشت .از آگوست حتی یک بار هم آپدیت نشدم .جالب اینجاست که با اینکه چند بار هم ایمیل دادم اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغییر نکرده و میزنه No information has been found about the application number you entered!!!

به سفارت ایمیل میزنی جواب نمیدن؟ توی فرم Contact در قسمت My Issue مورد Case is not found رو انتخاب کردی تاحالا؟

3 بار این فرم رو پر کردم و درست نکردن. جواب ایمیل رو هم دادن 1 بار و اونم همون ایمیل تکراریه همیشگی که پرونده شما تحت بررسی هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2014-12-27 ساعت 22:21)siavashsiavash نوشته:  420 روز گذشت .از آگوست حتی یک بار هم آپدیت نشدم .جالب اینجاست که با اینکه چند بار هم ایمیل دادم اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغییر نکرده و میزنه No information has been found about the application number you entered!!!

3 بار این فرم رو پر کردم و درست نکردن. جواب ایمیل رو هم دادن 1 بار و اونم همون ایمیل تکراریه همیشگی که پرونده شما تحت بررسی هست .

اوایل دسامبر که بهشون ایمیل زدم پاسخی دریافت نکردم.
روالشون عوض شده؟
قبلا در پاسخ ایمیل جوابهای از پیش تعیین شده رو میدادند.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من بالاخره ويزامو كرفتمممممم،ايشالا همه زودتر كلير شن
پاسخ
تشکر کنندگان: 021 ، MAMALI001 ، piboo ، sib 24 ، itex ، فری خانم ، shaya ، amjad ، Resolute ، inanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان