کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-12-28 ساعت 15:18)مسكاتي نوشته:  دوستان من بالاخره ويزامو كرفتمممممم،ايشالا همه زودتر كلير شن

تبریک میگم و دست راستت رو سره ما......Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فری خانم ، مسكاتي ، inanna
(2014-12-28 ساعت 15:18)مسكاتي نوشته:  دوستان من بالاخره ويزامو كرفتمممممم،ايشالا همه زودتر كلير شن

مبارکه.ایشالا به سلامتی.یک خلاصه از پروندتون در امضاتون بگذارید لطفا تا همه در جریان روند پرونده ها باشیم.ممنونم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، مسكاتي

با بهترین آرزوها برایتان.
امیدوارم کلیه مراحل در پیش رو هم به خوبی براتون پیش بره.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي
ممنون
ايشالا همتون هم به زودي كلير بشين و از اين انتظار سخت نجات پيدا كنين.
من با تبلت هستم نميدونم جهجوري امضا بذارمSmile
ولي كل بروسه از وقتي تصميم كرفتيم اقدام كنيم تا ويزارو بكيرم ١.٥سال طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
آنکارا با 4 شماره بروز شد:
ANK2008636008, ANK2010658004, ANK2014577013, ANK2012671002
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، مسكاتي ، فری خانم ، siavashsiavash
آقای آیتکس ممنون از فعالیت مفیدت.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
بلاخره پیغام سایت ابوظبی رو تغییر دادن واسم
.Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing
واسه همه همینه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-12-31 ساعت 19:06)siavashsiavash نوشته:  بلاخره پیغام سایت ابوظبی رو تغییر دادن واسم
.Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing
واسه همه همینه؟

آره رفيق اين همون name check )fbi check) كه ما هم منتظر كيليرش هستيم اميدوارم زود كلير بشي.
پاسخ
تشکر کنندگان: siavashsiavash
واسه من 100 روزه که همینه
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
تشکر از ایتکس عزیز که پیج رو اپ دیت میکنن . امیدوارم سال خوبی باشه براتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shadoow ، itex ، sib 24 ، فری خانم ، barfi1
(2014-12-31 ساعت 20:47)MAMALI001 نوشته:  
(2014-12-31 ساعت 19:06)siavashsiavash نوشته:  بلاخره پیغام سایت ابوظبی رو تغییر دادن واسم
واسه همه همینه؟

آره رفيق اين همون name check )fbi check) كه ما هم منتظر كيليرش هستيم اميدوارم زود كلير بشي.

روال اداری شامل FBI Check هم هست ولی بررسی FBI کمتر از یک هفته طول میکشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: siavashsiavash
(2014-12-31 ساعت 21:24)maryam.ali نوشته:  تشکر از ایتکس عزیز که پیج رو اپ دیت میکنن . امیدوارم سال خوبی باشه براتون.

کمترین کاریه که میتونم انجام بدم که سختی انتظار براشون راحت تر بشه.

من هم برای شما سال خوبی رو آرزو میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، 021 ، sib 24 ، فری خانم ، سی سی ، shadoow ، Resolute
دوستان من به تاريخ ٤ ژانويه اپديت شدم، كسي هست كه امروز اپديت شده باشه از سفارت ابوظبي، ؟؟؟؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز، لطفا اطلاعاتتون رو تو waiting list وارد کنید، همون جدول منتظران که itex عزیز زحمت کشیدن. با وارد کردن اطلاعات کمک میکنید که واسه تخمین زمان کلیر شدنمون دقیقتر باشیم. خواهش میکنم حتما اینکار رو انجام بدید. ممنون از همه دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shadoow ، sib 24 ، itex ، فری خانم
سلام دوستان من واسه مصاحبه ویزای k1 رفتم ابوظبی و برگه آبی اخرش بهم دادن.و گفتن که نتیجه رو تو سایت چک کن. بعد از یک ماه که چک کردم مدارک بیشتری برای اثبات اشنایی و نامزد بودن خواستن که منم باز یکسری عکس و ایمیل و پرینت تلفن واسشوم به ادرس سفارت پست کردم و 3 ماه بعدش که سایت رو چک کردن گفته بودن که واسه گرفتن ویزام برم.
حالا 2 تا سوال دارم اول اینکه با توجه به کارت واکسینه که 6 ماهه هست من الان 4 ماهش گذشته با همین میتونم برم الان سفارت یا جدید لازمه؟
و دیگه اینکه اگر الان واسه گرفتن ویزام برم و بگیرمش بعد از 6 ماه (تا اخرین فرجه ممکن) اونوقت بلیط میگیرمو میرم ، حالا به نظرتئن داستان کارت واکسنم چجورا میشه؟
و باز شرمنده یه سوال خیلی مهمتر. من واسه سرو سامون دادن کارهام و رفتن اگر الان برم ویزا رو بگیرم خیلی بعیده که تو 6 ماه بتونم جمع کنم و برم. به نظرتون اگر یکی دو ماه دیرتر واسه گرفتن ویزا برم که از اون ور واسه رفتن کارای ایرانم جمعو ور بشه به نظرتون واسه مراجعه ویزا اون موقع مشکل پیدا میکنم؟
خیلیمستاصلم ممنون میشم کمکم کنین.
راستی اخر نامه ام یه چیزایی هم راجب به چک کردن بولتن گفته بود اون داستانش چیه؟
این متنیه که تو سایت واسم نوشته بودن
Dear.......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New medical examination is required.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان