کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بعد از ١١ ماه امروز اين ايميل از سفارت برام اومده.Good morning,

As a follow-up on your case, could you please send updated address and telephone contact information for your husband and your siblings in the United States?

Thank you,
IV Unit, Abu Dhabi دوستان يعني به نظر شما فقط گير كار من اين بود كه اين ادرسها رو ميخواستن ؟؟ يا اگر كسري مدارك يا هر چيز ديگه اي بود همين الان ميگفتن ؟ خدا كنه كه اين مرحله آخر باشه
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم
(2015-01-05 ساعت 00:34)aramesh_mn نوشته:  سلام دوستان من واسه مصاحبه ویزای k1 رفتم ابوظبی و برگه آبی اخرش بهم دادن.و گفتن که نتیجه رو تو سایت چک کن. بعد از یک ماه که چک کردم مدارک بیشتری برای اثبات اشنایی و نامزد بودن خواستن که منم باز یکسری عکس و ایمیل و پرینت تلفن واسشوم به ادرس سفارت پست کردم و 3 ماه بعدش که سایت رو چک کردن گفته بودن که واسه گرفتن ویزام برم.
حالا 2 تا سوال دارم اول اینکه با توجه به کارت واکسینه که 6 ماهه هست من الان 4 ماهش گذشته با همین میتونم برم الان سفارت یا جدید لازمه؟
و دیگه اینکه اگر الان واسه گرفتن ویزام برم و بگیرمش بعد از 6 ماه (تا اخرین فرجه ممکن) اونوقت بلیط میگیرمو میرم ، حالا به نظرتئن داستان کارت واکسنم چجورا میشه؟
و باز شرمنده یه سوال خیلی مهمتر. من واسه سرو سامون دادن کارهام و رفتن اگر الان برم ویزا رو بگیرم خیلی بعیده که تو 6 ماه بتونم جمع کنم و برم. به نظرتون اگر یکی دو ماه دیرتر واسه گرفتن ویزا برم که از اون ور واسه رفتن کارای ایرانم جمعو ور بشه به نظرتون واسه مراجعه ویزا اون موقع مشکل پیدا میکنم؟
خیلیمستاصلم ممنون میشم کمکم کنین.
راستی اخر نامه ام یه چیزایی هم راجب به چک کردن بولتن گفته بود اون داستانش چیه؟
این متنیه که تو سایت واسم نوشته بودن
بهترین مرجع برای سئوال در مورد تجدید مدیکال سفارت هستش. مدیکال رو 6 ماهه باید تمدید کنین . برای آنکارا تا زمانی که مدیکال شما فرصت داره می تونین برین آمریکا، تا اونجایی که من میدونم برای ابوظبی اینطوری نیست و شما همون 6 ماه ویزا رو فرصت دارین و ربطی به مدیکال شما نداره.
خلاصه اینکه به نظر من راه بی دردسر اینکه زودتر ویزا رو بگیرین و سعی کنین قبل از 6 ماه برین آمریکا، اگر دیدین که کارها تموم نشده، برین گرین کارت رو بگیرین و دوباره برگردین ادامه کارهاتون رو انجام بدین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، aramesh_mn
پس چرا كسي به من جواب نميده، يه سؤال ديگه كه ذهن من رو مشغول كرده چرا به جاي كلمه نامزد نوشته شوهر؟؟ به نظر شما اشتباه تايپ شده؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، فری خانم
(2015-01-05 ساعت 22:22)itex نوشته:  
(2015-01-05 ساعت 00:34)aramesh_mn نوشته:  سلام دوستان من واسه مصاحبه ویزای k1 رفتم ابوظبی و برگه آبی اخرش بهم دادن.و گفتن که نتیجه رو تو سایت چک کن. بعد از یک ماه که چک کردم مدارک بیشتری برای اثبات اشنایی و نامزد بودن خواستن که منم باز یکسری عکس و ایمیل و پرینت تلفن واسشوم به ادرس سفارت پست کردم و 3 ماه بعدش که سایت رو چک کردن گفته بودن که واسه گرفتن ویزام برم.
حالا 2 تا سوال دارم اول اینکه با توجه به کارت واکسینه که 6 ماهه هست من الان 4 ماهش گذشته با همین میتونم برم الان سفارت یا جدید لازمه؟
و دیگه اینکه اگر الان واسه گرفتن ویزام برم و بگیرمش بعد از 6 ماه (تا اخرین فرجه ممکن) اونوقت بلیط میگیرمو میرم ، حالا به نظرتئن داستان کارت واکسنم چجورا میشه؟
و باز شرمنده یه سوال خیلی مهمتر. من واسه سرو سامون دادن کارهام و رفتن اگر الان برم ویزا رو بگیرم خیلی بعیده که تو 6 ماه بتونم جمع کنم و برم. به نظرتون اگر یکی دو ماه دیرتر واسه گرفتن ویزا برم که از اون ور واسه رفتن کارای ایرانم جمعو ور بشه به نظرتون واسه مراجعه ویزا اون موقع مشکل پیدا میکنم؟
بهترین مرجع برای سئوال در مورد تجدید مدیکال سفارت هستش. مدیکال رو 6 ماهه باید تمدید کنین . برای آنکارا تا زمانی که مدیکال شما فرصت داره می تونین برین آمریکا، تا اونجایی که من میدونم برای ابوظبی اینطوری نیست و شما همون 6 ماه ویزا رو فرصت دارین و ربطی به مدیکال شما نداره.
خلاصه اینکه به نظر من راه بی دردسر اینکه زودتر ویزا رو بگیرین و سعی کنین قبل از 6 ماه برین آمریکا، اگر دیدین که کارها تموم نشده، برین گرین کارت رو بگیرین و دوباره برگردین ادامه کارهاتون رو انجام بدین.

امیر خان
اگر برن و گرین کارت بگیرن و برگردن مشکلی پیش نمیاد؟
چون شنیدم که اگر بخوان برگردن باید پاس سفید بگیرن.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
God is Love
سلام
نه مشكلي پيش نمي آيد پاس سپيد در صورتي لازم است كه شخص داراي گرين كارت قصد أقامت بيش إز يك سال خارج آمريكا داشته باشد
در پناه او باشيد

(2015-01-06 ساعت 09:38)فری خانم نوشته:  ,

(2015-01-05 ساعت 22:22)itex نوشته:  

امیر خان
اگر برن و گرین کارت بگیرن و برگردن مشکلی پیش نمیاد؟
چون شنیدم که اگر بخوان برگردن باید پاس سفید بگیرن.
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
دوستان احتمال ریجکت شدن ویزای نامزدی در زمان انتظار کلیرنس هست؟ من دیگه دارم کلافه میشم .432 روزه که از مصاحبم میگذره و از نامزدم دورم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-05 ساعت 17:41)piboo نوشته:  بعد از ١١ ماه امروز اين ايميل از سفارت برام اومده.Good morning,

As a follow-up on your case, could you please send updated address and telephone contact information for your husband and your siblings in the United States?

Thank you,
IV Unit, Abu Dhabi دوستان يعني به نظر شما فقط گير كار من اين بود كه اين ادرسها رو ميخواستن ؟؟ يا اگر كسري مدارك يا هر چيز ديگه اي بود همين الان ميگفتن ؟ خدا كنه كه اين مرحله آخر باشه

(2015-01-05 ساعت 22:58)piboo نوشته:  پس چرا كسي به من جواب نميده، يه سؤال ديگه كه ذهن من رو مشغول كرده چرا به جاي كلمه نامزد نوشته شوهر؟؟ به نظر شما اشتباه تايپ شده؟؟؟

در کل این نشانه خوبی هستش و احتمال زیاد کار شما در حال اتمامه. بهترین کار اینه که با سفارت برای اطمینان از روال پرونده مکاتبه کنین و نگران اشکالات تایپی هم نباشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2015-01-06 ساعت 17:58)siavashsiavash نوشته:  دوستان احتمال ریجکت شدن ویزای نامزدی در زمان انتظار کلیرنس هست؟ من دیگه دارم کلافه میشم .432 روزه که از مصاحبم میگذره و از نامزدم دورم Sad

حق داری. اگر بخوان ریجکت کنن زودتر از اینها خبر میدن. به نظر من با سفارت در تماس باش و هفته ای یک ایمیل بهشون بزن.
پاسخ
تشکر کنندگان: siavashsiavash ، piboo
آنکارا با یک شماره بروز شد: ANK2014111001
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، shadoow ، anoosha1
دوستان من يه سؤال دارم، برا من يك ايميل اومده از سفارت كه مشخصات خواهر و برادر خودم و نامزدم رو براشون بفرستم سؤال من اين هست كه ايا بعد از ١١ ماه تازه مرحله چك برا من شروع شده؟؟ شنيده بودم كه كساني كه چك ميشن اين مرحله در امريكا انجام ميشه در صورتي كه فكر كنم پرونده من در ابوظبي داره چك ميشه مجدد امروز برام يك ايميل اومد كه تشكر كرده بودن از اطلاعاتي كه براشون فرستادم و گفتن كه دارن رو پرونده كار ميكنن ، دارم از أسترس و نگراني ميميرم ، التماس دعا از تمام دوستان دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، سی سی
(2015-01-07 ساعت 12:26)piboo نوشته:  دوستان من يه سؤال دارم، برا من يك ايميل اومده از سفارت كه مشخصات خواهر و برادر خودم و نامزدم رو براشون بفرستم سؤال من اين هست كه ايا بعد از ١١ ماه تازه مرحله چك برا من شروع شده؟؟ شنيده بودم كه كساني كه چك ميشن اين مرحله در امريكا انجام ميشه در صورتي كه فكر كنم پرونده من در ابوظبي داره چك ميشه مجدد امروز برام يك ايميل اومد كه تشكر كرده بودن از اطلاعاتي كه براشون فرستادم و گفتن كه دارن رو پرونده كار ميكنن ، دارم از أسترس و نگراني ميميرم ، التماس دعا از تمام دوستان دارم.

سلام
چند روز قبل از اينكه اسمم تو سايت بياد از من صفحه اول پاسپورتهاي قبلي كه داشتم رو خواستن
و بعد از اينكه فرستادم ايميل زدن و تشكر كردن
چند روز بعدش شمارم اومد رو سايت
فكر ميكنم خبراي خوبي برات در راه باشه.اميدوار باش
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، طناز12 ، سی سی ، a6l3i
(2015-01-07 ساعت 12:36)ali214 نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 12:26)piboo نوشته:  دوستان من يه سؤال دارم، برا من يك ايميل اومده از سفارت كه مشخصات خواهر و برادر خودم و نامزدم رو براشون بفرستم سؤال من اين هست كه ايا بعد از ١١ ماه تازه مرحله چك برا من شروع شده؟؟ شنيده بودم كه كساني كه چك ميشن اين مرحله در امريكا انجام ميشه در صورتي كه فكر كنم پرونده من در ابوظبي داره چك ميشه مجدد امروز برام يك ايميل اومد كه تشكر كرده بودن از اطلاعاتي كه براشون فرستادم و گفتن كه دارن رو پرونده كار ميكنن ، دارم از أسترس و نگراني ميميرم ، التماس دعا از تمام دوستان دارم.

سلام
چند روز قبل از اينكه اسمم تو سايت بياد از من صفحه اول پاسپورتهاي قبلي كه داشتم رو خواستن
و بعد از اينكه فرستادم ايميل زدن و تشكر كردن
چند روز بعدش شمارم اومد رو سايت
فكر ميكنم خبراي خوبي برات در راه باشه.اميدوار باش

علی آقا کی اقدام کردید ؟ کی اپروو شدید؟
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من رفتم مصاحبه، آفيسر چند تا سوال مختصر راجع به من و رابطه كرد، فارسيش زياد خوب نبود و هرچى من توضيح مى دادم كه با معرفمون توى سفر آشنا شدم و اون ما دوتا رو به هم معرفى كرد، فكر مى كرد من ميگم با نامزدم توى اون سفر آشنا شدم، خلاصه خودمو كشتم نمى دونم آخر متوجه شد يا نه، بعدش خيلى خونسرد گفت براى تصميم گيرى در مورد پرونده شما به زمان بيشترى نيازه، من پرسيدم من تونستم خوب توضيح بدم ما چطور آشنا شديم؟ گفت كافى بود و يه چيزى گفت تو مايه هاى اينكه توى رابطه مشكلى نبود، اما نمى دونم چرا اون جمله تصميم گيرى زمان بيشترى ميخواد به دلم ننشست، يعنى به نظرتون ممكنه توجيه نشده باشه؟ بعدشم برگه صورتى دادو گفت سايتو چك كنيدو اون برگه حقوق قانونى رو هم بهم داد. گفتم اين همون چك امنيتيه؟ گفت نياز به بررسى بيشتر هست. گفتم چقدر زمان مى بره گفت ٣-٤ ماه معمولا ولى چك كنيد سايت رو
حالا به نظرتون جريان چيه؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-07 ساعت 18:21)negar6043 نوشته:  سلام دوستان
من رفتم مصاحبه، آفيسر چند تا سوال مختصر راجع به من و رابطه كرد، فارسيش زياد خوب نبود و هرچى من توضيح مى دادم كه با معرفمون توى سفر آشنا شدم و اون ما دوتا رو به هم معرفى كرد، فكر مى كرد من ميگم با نامزدم توى اون سفر آشنا شدم، خلاصه خودمو كشتم نمى دونم آخر متوجه شد يا نه، بعدش خيلى خونسرد گفت براى تصميم گيرى در مورد پرونده شما به زمان بيشترى نيازه، من پرسيدم من تونستم خوب توضيح بدم ما چطور آشنا شديم؟ گفت كافى بود و يه چيزى گفت تو مايه هاى اينكه توى رابطه مشكلى نبود، اما نمى دونم چرا اون جمله تصميم گيرى زمان بيشترى ميخواد به دلم ننشست، يعنى به نظرتون ممكنه توجيه نشده باشه؟ بعدشم برگه صورتى دادو گفت سايتو چك كنيدو اون برگه حقوق قانونى رو هم بهم داد. گفتم اين همون چك امنيتيه؟ گفت نياز به بررسى بيشتر هست. گفتم چقدر زمان مى بره گفت ٣-٤ ماه معمولا ولى چك كنيد سايت رو

شما به زبان مادری ایشون هم توضیح میدادی آخرش همین حرف رو میزد. نگران نباش.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romance33 ، negar6043
(2015-01-07 ساعت 18:21)negar6043 نوشته:  سلام دوستان
به من هم همین حرف و زد با اینکه فارسیش هم خیلی خوب بود. الان چهار ماهه منتظرم همش تو این فکرم که واقعا چی به ذهنش خطور کرد که گفت نیاز به تحقیق بیشتر داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان