کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-01-07 ساعت 20:35)maryam.ali نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 18:21)negar6043 نوشته:  سلام دوستان
من رفتم مصاحبه، آفيسر چند تا سوال مختصر راجع به من و رابطه كرد، فارسيش زياد خوب نبود و هرچى من توضيح مى دادم كه با معرفمون توى سفر آشنا شدم و اون ما دوتا رو به هم معرفى كرد، فكر مى كرد من ميگم با نامزدم توى اون سفر آشنا شدم، خلاصه خودمو كشتم نمى دونم آخر متوجه شد يا نه، بعدش خيلى خونسرد گفت براى تصميم گيرى در مورد پرونده شما به زمان بيشترى نيازه، من پرسيدم من تونستم خوب توضيح بدم ما چطور آشنا شديم؟ گفت كافى بود و يه چيزى گفت تو مايه هاى اينكه توى رابطه مشكلى نبود، اما نمى دونم چرا اون جمله تصميم گيرى زمان بيشترى ميخواد به دلم ننشست، يعنى به نظرتون ممكنه توجيه نشده باشه؟ بعدشم برگه صورتى دادو گفت سايتو چك كنيدو اون برگه حقوق قانونى رو هم بهم داد. گفتم اين همون چك امنيتيه؟ گفت نياز به بررسى بيشتر هست. گفتم چقدر زمان مى بره گفت ٣-٤ ماه معمولا ولى چك كنيد سايت رو
حالا به نظرتون جريان چيه؟
به من هم همین حرف و زد با اینکه فارسیش هم خیلی خوب بود. الان چهار ماهه منتظرم همش تو این فکرم که واقعا چی به ذهنش خطور کرد که گفت نیاز به تحقیق بیشتر داره.
به من فقط گفت کار شما احتیاج به مراحل اداری بیشتری داره. کلمه تحقیق رو به کار نبرد. البته ما مدارک خیلی خیلی زیادی ازجمله فیلم و عکس مهمونی نامزدی رو داده بودیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043
نگار خودتو ناراحت نکن به منم همینو گفت. من تو ماه چهارم هستم ولی هنوز خبری نشده
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
سلام . ممننون از راهنماییهاتون. اخر صفحه ای که واسم فرستاده بودن که برم واسه گرفتن ویزا ، این خط نوشته بود؟
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

من که k1 هستم الان داستان این چیه و کجای این قسمت سایت و چی رو چک کنم.رفتم تو قسمت مربوطش ولی در مورد خودم نفهمیدم باید دنبال چی بگردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها اين همون اف بى آى چكه؟ مشكلى توى اثبات رابطه ما نبوده كه ايشالا؟ آخه اصلا زياد سوال نكرد
همون دو سه تا سوالم اشتباه متوجه ميشد و سوء تفاهم شده بود
دوستانى كه تجربه دارين معمولا دخترا رو چقدر زمان كلير ميشن؟
پيليز اين دو سوالو جواب بدين
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-08 ساعت 09:32)aramesh_mn نوشته:  سلام . ممننون از راهنماییهاتون. اخر صفحه ای که واسم فرستاده بودن که برم واسه گرفتن ویزا ، این خط نوشته بود؟
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

من که k1 هستم الان داستان این چیه و کجای این قسمت سایت و چی رو چک کنم.رفتم تو قسمت مربوطش ولی در مورد خودم نفهمیدم باید دنبال چی بگردم

من نشنیدم قوانین تغییری بکنه. احتمالاً این جمله رو برای همه مینویسه و شامل k1 نمیشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، aramesh_mn
(2015-01-08 ساعت 10:43)negar6043 نوشته:  بچه ها اين همون اف بى آى چكه؟ مشكلى توى اثبات رابطه ما نبوده كه ايشالا؟ آخه اصلا زياد سوال نكرد
همون دو سه تا سوالم اشتباه متوجه ميشد و سوء تفاهم شده بود
دوستانى كه تجربه دارين معمولا دخترا رو چقدر زمان كلير ميشن؟
پيليز اين دو سوالو جواب بدين

به اصلاح میگن FBI چک ولی بررسی FBI بخش کوچکی از روال اداری هستش. براساس جنسیت آماری نداریم متاسفانه ولی الان کسایی که مصاحبه میشن رو حدود 3-4 ماه دارن کلیر میکنن

آنکارا با 7 شماره (دو شماره ازدواجی/خانوادگی) بروز شد: ANK2009681003, ANK2014164022
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shadoow ، romance33 ، negar6043 ، a6l3i
ميشه راهنمايى كنيد اين سايت سيس دقيقا چيه؟ آپديت ها چيو نشون ميده؟ مثلا من فرداي مصاحبه آپديت شدم
و سوال دوم اينكه اون فرم ٩ سوالى چيه كه بعضيا نوشتن بايد پر و ارسال بشه؟ من فقط يه برگه صورتى (آنكارا) گرفتم و حقوق قانونى
بچه ها واقعا مرسى كه جواب ميدين خيلى خوبه آدم آروم ميشه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
فكر كنم من با شماره ...ank201477 و تاريخ مصاحبه ٧ ژانويه بايد برم ته صف نه؟ حالا حالا ها چك هم نكنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
اون فرم فکر میکنم برای افرادی هست که مقاطع بالا تحصیل کردند. حالا آیتکس حتماً توضیحات تکمیلی رو خواهد داد ولی برای من هم نفرستادند نگران نباش. در مورد سیس هم احتمالاً سه چهار مرتبه بعد از مصاحبه آپدیت میشی ولی بعدش به یک خواب سه چهار ماهه میره. مال من آخرین آپدیت برای سه ماه پیش هست.
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، itex
من فوق ليسانس دارم، بالا محسوب ميشه؟ آقاى ايتكس شما كه اطلاعاتتون بالاست راهنمايى منيد لطفا
اين خوش شانسايى كه ٤ روزه و ١٢ روزه كلير شدن نسلشون منقرض شده؟ من ٢ تا تو سالهاى قبل ديدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﺭك ﻣﻴﮕﻢ ﻭﻟﻲ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻫﻴﭻ اﺭﺗﺒﺎﻃﻲ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ و ﺟﻨﺴﻴﺖ ﻧﺪاﺭﻩ ﻭﻗﺘﻲ اﻓﻴﺴﺮ اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻳﻚ ﺟﺎﻱ ﻛﺎﺭ ﻣﻴﻠﻨﮕﻪ ﻳﺎ ﻣﺜﻼ ﻳﻪ ﺟﻮﺭﻱ ﺣﺲ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻦ اف ﺑﻲ اﻱ ﭼﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺗﻮ ﻭﺏ ﺳﺎﻳﺖ ﺩﻭﺳﺖ ﻳﺎﺑﻲ اﺷﻨﺎ ﺷﺪﻡ و ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺮ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﮔﻴﺮ ﻣﻴﺪﻩ و ﭼﻚ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻛﺮﺩ و ﻫﺮ ﺳﻮاﻟﻲ ﭘﺮﺳﻴﺪ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻡ و و ﺣﺘﻲ ﺳﻮاﻝ ﭘﺮﺳﻴﺪ ﭼﺮا ﻛﺎﺭ ﻧﻤﻴﻜﻨﻲ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻭاﻗﻌﻴﺘﺶ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ ..ﻳﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ اﻳﻦ 4 ,5 ﺗﺎ ﻋﻜﺲ ﻛﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻤﻪ ..ﺣﺘﻲ ﻗﺒﻞ اﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ اﻳﻨﺠﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﺭﺷﺘﻪ اﺕ ﺧﻮﺭاﻛﻪ اﻑ ﺑﻲ اﻱ ﭼﻜﻪ( ﻣﻴﻜﺮﻭﺑﻴﻮﻟﻮﮊﻱ) ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﭼﻚ ﻧﺨﻮﺭﺩﻡ ﭘﺲ ﺯﻳﺎﺩ ﻏﺼﻪ ﺣﺮﻓﺎﻱ ﻗﺒﻞ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﻭ ﻧﺨﻮﺭﻳﺪ. ﻓﻘﻄ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺑﺮﻳﺪ ﺟﻠﻮ [emoji183]
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: فری خانم ، a6l3i
(2015-01-10 ساعت 00:47)دخترمهربون نوشته:  ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﺭك ﻣﻴﮕﻢ ﻭﻟﻲ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻫﻴﭻ اﺭﺗﺒﺎﻃﻲ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ و ﺟﻨﺴﻴﺖ ﻧﺪاﺭﻩ ﻭﻗﺘﻲ اﻓﻴﺴﺮ اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻳﻚ ﺟﺎﻱ ﻛﺎﺭ ﻣﻴﻠﻨﮕﻪ ﻳﺎ ﻣﺜﻼ ﻳﻪ ﺟﻮﺭﻱ ﺣﺲ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻦ اف ﺑﻲ اﻱ ﭼﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺗﻮ ﻭﺏ ﺳﺎﻳﺖ ﺩﻭﺳﺖ ﻳﺎﺑﻲ اﺷﻨﺎ ﺷﺪﻡ و ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺮ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﮔﻴﺮ ﻣﻴﺪﻩ و ﭼﻚ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻛﺮﺩ و ﻫﺮ ﺳﻮاﻟﻲ ﭘﺮﺳﻴﺪ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻡ و و ﺣﺘﻲ ﺳﻮاﻝ ﭘﺮﺳﻴﺪ ﭼﺮا ﻛﺎﺭ ﻧﻤﻴﻜﻨﻲ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻭاﻗﻌﻴﺘﺶ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ ..ﻳﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ اﻳﻦ 4 ,5 ﺗﺎ ﻋﻜﺲ ﻛﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻤﻪ ..ﺣﺘﻲ ﻗﺒﻞ اﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻱ اﻳﻨﺠﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﺭﺷﺘﻪ اﺕ ﺧﻮﺭاﻛﻪ اﻑ ﺑﻲ اﻱ ﭼﻜﻪ( ﻣﻴﻜﺮﻭﺑﻴﻮﻟﻮﮊﻱ) ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﭼﻚ ﻧﺨﻮﺭﺩﻡ ﭘﺲ ﺯﻳﺎﺩ ﻏﺼﻪ ﺣﺮﻓﺎﻱ ﻗﺒﻞ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﻭ ﻧﺨﻮﺭﻳﺪ. ﻓﻘﻄ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ﺑﺮﻳﺪ ﺟﻠﻮ [emoji183]
شما سعی کن برداشت های خودت رو به عنوان قانون اعلام نکنی. بیشتر موارد بکگراند چک مربوط به شغل های دولتی یا خدمت سربازیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz
البته بحث تحصيلات مربوط به اون فرم ٩ سوالى بود كه من پرسيدم وگرنه كه من خودم مى دونم به خاطر شغلم چك خوردم
رشتم هم كه ظاهرا بى تاثير نيست من ليست رو چك كردم عينا اسم رشته من سرفصله
و اين دو تا سواليه كه از من پرسيد
بى زحمت اگه كسى داستان اون فرم ٩ سوالى رو مى دونه بگه خيلى ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا من به عالمه عكس و مدرك دو سال رابطه رو برده بودم، اگه يه نيم نگاه به مدارك من كرده باشه قطعا فهميده كه رابطه حقيقيه
فكر نكنم اين جورى باشه كه شما ميگين حس كرده باشه دروغ ميگيم
پاسخ
تشکر کنندگان:
افیسر به من گفت شما پروندتون کامله .هیچ مشکلی نمیبینم و از نظر من شما قبولید فقط متاسفم که به خاطر مراحل کاری باید یه کم صبر کنید . چند بار هم عذر خواهی کرد. الانم چهار ماهه منتظرم . من و پسرم. نه عزیز ربطی به لنگیدن کار نداره. شما هم به حساب شانس بزار وگرنه مث خیلیا باید منتظر میبودی
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، فری خانم ، sib 24 ، ashkan704 ، shandiz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان