کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-04-23 ساعت 00:17)negar6043 نوشته:  ایشون اگه شغل دولتی نداشتن و رشته شون هم حساس نیست، به احتمال زیاد یکضرب میگیرن. از الان بد به دلتون راه ندین. البته خوبه که آدم همیشه یه جایی واسه احتمالات بذاره. اما به نظرم جای نگرانی نیست. بیشتر خانمایی که AP میخورن شغل دولتی رشته حساس یا به فرمایش دوستمون سفرهای متعدد (معمولا طولانی مدت) داشتن. پس واسه بقیه جای نگرانی نیست. فعلا به این تاپیک سر هم نزنید که بد جائیه Wink . امیدوارم هیچ وقت گذرتون نیفته Smile ضمنا مرحله AP مربوط به شرایط خانم شماست نه شما. بنابراین سربازی رفتن یا نرفتن شما و سایر شرایطتتون لحاظ نمیشه و سوال هم نمیشه.

kheili mamnon ke enghadr zod javab midin Smile man in site ro taze peida kardam cheghadr bacheha khob va moadabi inja hasan , baese eftekhare . negar khanom case shoma chi hastesh ? aya shoma visa ro gereftin ? albate ghasde fozoli nadaram hamin jory soal kardam
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
(2015-04-22 ساعت 21:03)فاطمه نوری نوشته:  دوستان من تو چند سایت خوندم که مرحله چک کردن یا اف بی آی از مرحله AOS شروع میشه چون کارمندای اف بی آی هستن در NVC. حالا اگر تا زمان مصاحبه کسی کلیر شد ویزا رو میدن ولی اگه نشد میگن باید منتظر بمونین.بخاطر همینه که میگن آفیسر از قبل برگه رو آماده میکنه و میده. سوالی که هست راجع به انگشت نگاریه ولی من میگم انگشت نگاری برای اینکه اگه ویزا دادن رو گرین کارت بخوره.چون اگه واقعا واسه اف بی آی حتما انگشت نگاری لازم بود،پس کارمندای اف بی آی چیکار میکنن اونجا؟!!کسی راجع به این موضوع نظری نداره؟؟؟

اثر انگشتى كه تو فرودگاه از شما ميگيرند ميره رو گرين كارتون 99% از كسايى كه سربازى رفتن ap ميخورن
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فاطمه نوری
(2015-04-23 ساعت 00:43)obalouchi نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 00:17)negar6043 نوشته:  ایشون اگه شغل دولتی نداشتن و رشته شون هم حساس نیست، به احتمال زیاد یکضرب میگیرن. از الان بد به دلتون راه ندین. البته خوبه که آدم همیشه یه جایی واسه احتمالات بذاره. اما به نظرم جای نگرانی نیست. بیشتر خانمایی که AP میخورن شغل دولتی رشته حساس یا به فرمایش دوستمون سفرهای متعدد (معمولا طولانی مدت) داشتن. پس واسه بقیه جای نگرانی نیست. فعلا به این تاپیک سر هم نزنید که بد جائیه Wink . امیدوارم هیچ وقت گذرتون نیفته Smile ضمنا مرحله AP مربوط به شرایط خانم شماست نه شما. بنابراین سربازی رفتن یا نرفتن شما و سایر شرایطتتون لحاظ نمیشه و سوال هم نمیشه.

kheili mamnon ke enghadr zod javab midin Smile man in site ro taze peida kardam cheghadr bacheha khob va moadabi inja hasan , baese eftekhare . negar khanom case shoma chi hastesh ? aya shoma visa ro gereftin ? albate ghasde fozoli nadaram hamin jory soal kardam

خواهش می کنم، کیس من K1 هست، ویزای نامزدی. من متاسفانه هنوز ویزا نگرفتم و از اوایل ژانویه در حال گذرندون AP هستم Rolleyes
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: obalouchi ، sib 24
(2015-04-23 ساعت 00:55)negar6043 نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 00:43)obalouchi نوشته:  

خواهش می کنم، کیس من K1 هست، ویزای نامزدی. من متاسفانه هنوز ویزا نگرفتم و از اوایل ژانویه در حال گذرندون AP هستم Rolleyes
pas man shenidam vizaie namzadi kheili zodtar az vizaie ezdevaje ? mishe bedonam chera shoma AP khordin ? shoghle dolati ke khodeton farmodid ? Omidvaram ke visaie hame harche zoodtar doros beshe
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، طناز12
بله درست شنیدید، با تقاضای ویزای نامزدی ممکنه در کمتر از یکسال ویزا بگیرید به شرط اینکه AP نخورید. والا من هم شغل دولتی داشتم، هم رشته تحصیلیم عنوان یکی از رشته های حساسه. دیگه فقط اگه سربازی هم رفته بودم، خیال آفیسر راحت شده بود Big Grin البته ما حدود 10 ماه پیش اقدام به ارسال مدارک کردیم و امیدوارم به یکسال نکشه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: obalouchi
(2015-04-23 ساعت 01:06)negar6043 نوشته:  بله درست شنیدید، با تقاضای ویزای نامزدی ممکنه در کمتر از یکسال ویزا بگیرید به شرط اینکه AP نخورید. والا من هم شغل دولتی داشتم، هم رشته تحصیلیم عنوان یکی از رشته های حساسه. دیگه فقط اگه سربازی هم رفته بودم، خیال آفیسر راحت شده بود Big Grin البته ما حدود 10 ماه پیش اقدام به ارسال مدارک کردیم و امیدوارم به یکسال نکشه

Negar khanom az koja mifahman ke shoma che reshtie khondid va shoghleton chi bode ? ma alan faghat forme i-130 ro por kardim va g-325a ke tahal azamon naporsidan hichi dar morede reshtie tahsili va shogh l ?? shaiad case namzadi onjorie !
پاسخ
تشکر کنندگان:
قبل از وقت مصاحبه، خانم شما یه فرم دیگه به اسم ds160 پر می کنن که اطلاعات مفصلی ارائه میدن. اونجا اطلاعات مربوط به رشته تحصیلی و شغل و هر اونچه فکرشو بکنید پرسیده میشه Smile
پاسخ
(2015-04-23 ساعت 01:26)negar6043 نوشته:  قبل از وقت مصاحبه، خانم شما یه فرم دیگه به اسم ds160 پر می کنن که اطلاعات مفصلی ارائه میدن. اونجا اطلاعات مربوط به رشته تحصیلی و شغل و هر اونچه فکرشو بکنید پرسیده میشه Smile
oh oh pas havasemon bashe onja chizi eshtebah nanevisim Big Grin khanome man reshtash zaban englisi bode va tahala ham shoghli nadashte emknaesh hast ke AP bokhorim ? Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
شما اصلا به AP فکر هم نکنید! بعید می دونم به پست شما بخوره، نگرانش نباشید. Wink
پاسخ
(2015-04-23 ساعت 01:35)negar6043 نوشته:  شما اصلا به AP فکر هم نکنید! بعید می دونم به پست شما بخوره، نگرانش نباشید. Wink
kheili mamnon Omidvaram kare joftemon harche zoodtar doros beshe va hameye bachehaie ke montazeran SadCoolBig GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، sib 24 ، tico
(2015-04-23 ساعت 01:37)obalouchi نوشته:  
(2015-04-23 ساعت 01:35)negar6043 نوشته:  شما اصلا به AP فکر هم نکنید! بعید می دونم به پست شما بخوره، نگرانش نباشید. Wink
kheili mamnon Omidvaram kare joftemon harche zoodtar doros beshe va hameye bachehaie ke montazeran SadCoolBig GrinTongue

بهترین دعا رو کردین! ممنون. امیدوارم انتظار همه منتظرا خیلی زود تموم بشه Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: obalouchi ، sib 24 ، tico ، فری خانم
(2015-04-22 ساعت 18:00)dorfam نوشته:  سه روزه دوباره پشت سر هم اپديت شدم,توى اين ماهم کلا شش بار,فکر کنم همين فردا پس فردا ويزا رو تقديمم کنن Big Grin

امروزم اپديت شدم,لعنتى داره استخاره مىکنه که بده ويزارو يا نه
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، فری خانم
دوستان کسی متن نامه ی که بخوایم به سفارت ایمیل بدیم رو داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان توجه کنین که بررسی سابقه متقضی یک هفته هم طول نمیکشه و AP خوردن و طولانی شدنش ربطی به سابقه تحصیلی و شغلی شما نداره.

(2015-04-23 ساعت 17:20)Saeid110 نوشته:  دوستان کسی متن نامه ی که بخوایم به سفارت ایمیل بدیم رو داره؟

یک متن نمونه جاهای خالی اطلاعاتون خودتون رو میتونین بزارین
Dear Sir/Madam;

My case is currently in administrative process and I am aware that this process has no time constraints and you are doing your best to provide best service possible.

However I have been interviewed more than XXXX month ago and I am afraid if you could check my case.

Thank you in advance,
XXXX
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، فری خانم ، Saeid110
دوستان توجه کنین که بررسی سابقه متقضی یک هفته هم طول نمیکشه و AP خوردن و طولانی شدنش ربطی به سابقه تحصیلی و شغلی شما نداره.

آقای itex پس به چی ربط داره طولانی شدنش؟ مثلا دو نفر که مصاحبشون توی یک روز بوده، چرا AP یکی سه ماهه تموم میشه و اون یکی بیشتر؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان