کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام

لطفا اگر اطلاعات یا راهنمایی دارید به من کمک کنید. من در اخرین مرحله گیر افتاده ام و نمی دانم چه باید بکنم. زندگی برایم تیره و تار شده است.

من تقاصای ویزای سی‌‌‌ ار وان (ویزای ازدواج) از کنسولگری آمریکا کرده ام. من مصاحبه را انجام دادم و قبول شدم، منتهی‌ در مورد مدارک به من گفتن که مدارکِ من راجع به وضعیت خدمتم کافی‌ نیست. در واقع وضعیت به این صورت است که کنسولگری از من می‌خواهد که وضعیتِ خدمتم را نشان دهم. من به آفیسر گفتم که من سربازی نرفته‌ام برای اینکه من دانشجو هستم و از طریق معافیت تحصیلی‌ از ایران خارج شدم. از من خواستند که کارتِ معافیتم را ارائه کنم. همان طور که میدانید نظام وظیفه یا هر سازمانِ دیگری در ایران برای معافیت تحصیلی‌ کارت صادر نمی‌‌کند. در واقع چیزی که سفارت می‌گوید این است که وضعیتِ سربازیت را نشان بده. اگر سربازی رفته ای کارتِ پایان خدمتت را جهتِ اثبات نشان بده و اگر سربازی نرفته ای کارتِ معافی را نشان بده. در حالی‌ که من هیچکدام را ندارم. چون سال ۱۳۸۵ از ایران با معافیت تحصیلی‌ به قصد درس خواندن از ایران خارج شدم و تا حالا هم به ایران بر نگشته ام
حال سوالِ من این است که من چه مدرکی‌ باید به اینها نشان بدهم که دال بر این باشد که من سربازی نرفته‌ام / معافیتِ تحصیلی‌ دارم؟
یکی‌ از مدارکی که من برای سفارت فرستادم یک پرینت از پلیسِ الکترونیک (پلیس+۱۰) بود که وضعیت معافی تحصیلی من را نشان میداد منتهی‌ مهر و امضا نداشت. همچنین همراهِ این پرینت من یه نامه نوشتم برایشان مبنی بر اینکه کارتِ معافی که اینها می‌خواهند را نمی‌‌توانم بهشان بدهم چون ادارهٔ نظام وظیفه همچین کارتی رو صادر نمی‌‌کند. من همچنین مدارک دیگری رو هم برایشان فرستادم از قبیلِ پاسپورت قدیمی‌‌ام که مهره خروجِ دانشجویی روش بود و همچنین اینکه نشان میداد که توی این ۹ سال من به ایران برنگشتم بنا برین وقت نداشتم که ۲ سال سربازی را انجام بدم. من همچنین توضیح دادم که با توجه به تاریخ فارغ التحصیلی من از دانشگاه (لیسانس) و خروج من از کشور، زمان برای انجامِ سربازی نبوده است. بعد از تمام این توضیحات و مدارک با من مکاتبه کردند که مدارکِ مربوط به سابقه/ وضعیت سربازی من کافی‌ نیست و نیاز به کارت معافیت دارند
در واقع من فکر می‌کنم چون اینها با وضعیتِ ایران آشنا نیستند برای اثباتِ سربازی نرفتن من از من درخواستِ کارتِ معافی می کنند.
در واقع من به یک نامهٔ رسمی‌ از سازمانِ نظام وظیفه یا پلیس یا هر جای دیگر نیاز دارم که نشان دهد که من سربازی نرفته ام. چون من به عنوان یک شخص عادی وقتی‌ اینها رو بهشون مکاتبه می‌کنم و توضیح میدهم از من قبول نمی کنند و تاکید بر این دارند که باید از جای رسمی‌ باشد. به من پیشنهاد کردند که همچین مدرک یا نامه‌ای رو از سفارتِ ایران بگیرم منتهی‌ سفارتِ ایران اینجا همچین چیزی را به من نمی‌‌دهد. حال می خواهم بدانم یک همچین مدرکی‌ یا نامه‌ای را چگونه و از کجا میشود تهیه کرد که رسمی‌ باشد (با مهر و امضا) که قابل ترجمهٔ رسمی‌ با مهره دادگستری و وزارتِ امورِ خارجه باشد که کنسولگری به عنوان اثباتِ اینکه من سربازی نرفته‌ام قبول کند.
با تشکر از وقت شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-25 ساعت 23:13)dorfam نوشته:  مديکال من مال ژانويه 2015
کدوم واکسنها مجدد بايد تکرار شه ؟اصلا لازم به تجديد هست

نبابا برو حالشو ببر.
پاسخ
تشکر کنندگان: dorfam
(2015-04-26 ساعت 16:51)ashkan704 نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 23:13)dorfam نوشته:  مديکال من مال ژانويه 2015
کدوم واکسنها مجدد بايد تکرار شه ؟اصلا لازم به تجديد هست

نبابا برو حالشو ببر.

عه عه پس الکى امرور رفتم تجريش مجددا کارت زرد گرفتم اخه کارت قبلى رو دکتر کريستين ازم گرفت و وارد برگه مخصوص سفارت کرد,منم امروز زنم زدم خانم دکتر توى انستيتو تجريش گفت بيا فقط تى دى رو مجددا به تاريخ امروز برات وارد کنم و تمام اطلاعا اون برگه رو وارد کارت جديد کرد و بتاريخ امروزم جلو واکسن تى دى تاريخ و مهر زد و پنجاه هزار تومنم دادم,البته حتما از کارتتون کپى بگيريد من سرى قبل کپى نگرفتم
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
من براى دوهفته ديگه بليط گرفتم برا ارمنستان, دير نيست ؟پشيمون نشن بگن ديراومدى برو ويزا رو دير بهت ميديم ؟

Tongue
اخه تا دوهفته زودتر امکانش نبود برام.البته بيست و سوم اپريل اسمم تو سايت سفارت رفته
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2015-04-26 ساعت 17:16)dorfam نوشته:  من براى دوهفته ديگه بليط گرفتم برا ارمنستان, دير نيست ؟پشيمون نشن بگن ديراومدى برو ويزا رو دير بهت ميديم ؟

Tongue
اخه تا دوهفته زودتر امکانش نبود برام.البته بيست و سوم اپريل اسمم تو سايت سفارت رفته

سلام دوست عزیز
منم دقیقا شرایط شما را دارم و همزمان با شما کلیر شدم و اتفاقا احتمالا اواخر اردیبهشت میخوام برم. ایشالله مشکلی پیش نمیاد و به هر دو ویزا را میدند
بای بای
پاسخ
(2015-04-27 ساعت 00:11)saeed_anes نوشته:  
(2015-04-26 ساعت 17:16)dorfam نوشته:  من براى دوهفته ديگه بليط گرفتم برا ارمنستان, دير نيست ؟پشيمون نشن بگن ديراومدى برو ويزا رو دير بهت ميديم ؟

Tongue

سلام دوست عزیز
منم دقیقا شرایط شما را دارم و همزمان با شما کلیر شدم و اتفاقا احتمالا اواخر اردیبهشت میخوام برم. ایشالله مشکلی پیش نمیاد و به هر دو ویزا را میدند

مجددا بايد بريم مديکال ؟من کارت واکسيناسيون جديد رو امروز گرفتم بايد دوباره توى ارمنستان ببرمش پيش همون دکتر که قبلا رفتم؟يا همون برگه اى که قبلا بهم داده کفايت مىکنه ؟سونا بعد اينه که توى برگه ابى فقط قسمت پاسپورت رو علامت زده پس اين ماجراى تکس و عکس چيه ؟و سوم اينکه ايا فقط کيس نامبرتون رو تو سايت سفارت ديدين يا ايميل هم مبنى بر اقدام براى مراجعه مجدد براتون امده ؟ممنونم
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2015-04-27 ساعت 00:45)dorfam نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 00:11)saeed_anes نوشته:  

Tongue

سلام دوست عزیز

مجددا بايد بريم مديکال ؟من کارت واکسيناسيون جديد رو امروز گرفتم بايد دوباره توى ارمنستان ببرمش پيش همون دکتر که قبلا رفتم؟يا همون برگه اى که قبلا بهم داده کفايت مىکنه ؟سونا بعد اينه که توى برگه ابى فقط قسمت پاسپورت رو علامت زده پس اين ماجراى تکس و عکس چيه ؟و سوم اينکه ايا فقط کيس نامبرتون رو تو سايت سفارت ديدين يا ايميل هم مبنى بر اقدام براى مراجعه مجدد براتون امده ؟ممنونم

من تقریبا 175 روز پیش مصاحبه داشتم، پس حتما مدیکال جدید میخواند
به دکتر ایمیل زدم و مث دفعه قبل بهم وقت داد و تمام مدارک قبلی را گفت بیار یعنی عکس جدید و کارت واکسن و . . . همراه با برگه و cd که دفعه قبل بهم داده،شما هم حتما ایمیل بزن و وقت بگیر
در مورد سفارت هم فقط کیس نامبر اومد، یه ایمیل خودم زدم که هنوز جواب ندادند ولی عکس جدید که حتما میخواند، احتمالا tax return 2014 را هم بخواند، به اضافه کسری مدارک
توصیه میکنم با دکتر و سفارت هر دو مکاتبه کنید
بای بای
پاسخ
(2015-04-26 ساعت 16:47)bruceh نوشته:  سلام

لطفا اگر اطلاعات یا راهنمایی دارید به من کمک کنید. من در اخرین مرحله گیر افتاده ام و نمی دانم چه باید بکنم. زندگی برایم تیره و تار شده است.

من تقاصای ویزای سی‌‌‌ ار وان (ویزای ازدواج) از کنسولگری آمریکا کرده ام. من مصاحبه را انجام دادم و قبول شدم، منتهی‌ در مورد مدارک به من گفتن که مدارکِ من راجع به وضعیت خدمتم کافی‌ نیست. در واقع وضعیت به این صورت است که کنسولگری از من می‌خواهد که وضعیتِ خدمتم را نشان دهم. من به آفیسر گفتم که من سربازی نرفته‌ام برای اینکه من دانشجو هستم و از طریق معافیت تحصیلی‌ از ایران خارج شدم. از من خواستند که کارتِ معافیتم را ارائه کنم. همان طور که میدانید نظام وظیفه یا هر سازمانِ دیگری در ایران برای معافیت تحصیلی‌ کارت صادر نمی‌‌کند. در واقع چیزی که سفارت می‌گوید این است که وضعیتِ سربازیت را نشان بده. اگر سربازی رفته ای کارتِ پایان خدمتت را جهتِ اثبات نشان بده و اگر سربازی نرفته ای کارتِ معافی را نشان بده. در حالی‌ که من هیچکدام را ندارم. چون سال ۱۳۸۵ از ایران با معافیت تحصیلی‌ به قصد درس خواندن از ایران خارج شدم و تا حالا هم به ایران بر نگشته ام
حال سوالِ من این است که من چه مدرکی‌ باید به اینها نشان بدهم که دال بر این باشد که من سربازی نرفته‌ام / معافیتِ تحصیلی‌ دارم؟
........

سفارت می‌داند که برای ثبت ازدواج  و گرفتن پاسپورت ایرانی‌، مردان ایرانی‌ نیاز به داشتن ، معافیت یا پایان خدمت ،یا کارت دانشجوی دارند
برای سفارت واقعاً مهم نیست که شما سربازی کردی یا نکردی ، اون‌ها میخواهند بداند که ازدواج شما واقعی است یا خیر. اگر واقعی است شما باید یک از این ۳ مورد را نشان به آنها بدهید.
شما که هیچ کدام را نداری، پس باید ثابت کنید که از سال ۱۳۸۵ از ایران خارج شدید ، در آن زمان دانشجو بودید به خاطر دانشجو  بودنتان توانستید پاسپورت بگیرید.
حتا اگر هم بدون پاسپورت از ایران خارج شدید، باید ثابت کنید که بنا به ادعای خودتان از سال ۱۳۸۵ بیرون از ایران بودید و کجا‌ها  زندگی کردید، اگر حساب بانکی‌ از آن زمان‌ها تو کشور یا کشور‌های که بودید داریدیا در  و همسایه  و.... باید شهادت بدهند که شما در ایران نبودید. و همسایه این خانواده مثلاً در آلمان یا ترکیه بودید.

به نظر من همهٔ این‌ها را  به ترتیبی محل‌های زندگی‌ و هر مدرکی‌ که نشون بده از تاریخ خر وج از ایران تا وقتی که ازدواج کردید تهیه کنید.
به سفارت  تحویل بدید.

یک برگه از مدارکی که سفارت بهتون داده و شماره پروندتان توی اون است را هم داخل پاکت بذارید تا بد انند مربوط به کدام پرونده است.
شهادت دهند‌ها باید اسم و آدرس و شماره تلفن داشته باشند.
به طور خلاصه این که :
از وقتی‌ از ایران خارج شدید. کجاها زندگی‌ کردید و چند تا همسایه خارجی (خارجی باشند تاثیرش از ایرانی‌ بودن همسایه بهتر است.) امضا کنند.که شما در تاریخ فلان تا فلان اون جا بودید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 05:39)mazlom khanom نوشته:  
(2015-04-26 ساعت 16:47)bruceh نوشته:  سلام

........

سفارت می‌داند که برای ثبت ازدواج  و گرفتن پاسپورت ایرانی‌، مردان ایرانی‌ نیاز به داشتن ، معافیت یا پایان خدمت ،یا کارت دانشجوی دارند
برای سفارت واقعاً مهم نیست که شما سربازی کردی یا نکردی ، اون‌ها میخواهند بداند که ازدواج شما واقعی است یا خیر. اگر واقعی است شما باید یک از این ۳ مورد را نشان به آنها بدهید.
شما که هیچ کدام را نداری، پس باید ثابت کنید که از سال ۱۳۸۵ از ایران خارج شدید ، در آن زمان دانشجو بودید به خاطر دانشجو  بودنتان توانستید پاسپورت بگیرید.
حتا اگر هم بدون پاسپورت از ایران خارج شدید، باید ثابت کنید که بنا به ادعای خودتان از سال ۱۳۸۵ بیرون از ایران بودید و کجا‌ها  زندگی کردید، اگر حساب بانکی‌ از آن زمان‌ها تو کشور یا کشور‌های که بودید داریدیا در  و همسایه  و.... باید شهادت بدهند که شما در ایران نبودید. و همسایه این خانواده مثلاً در آلمان یا ترکیه بودید.

به نظر من همهٔ این‌ها را  به ترتیبی محل‌های زندگی‌ و هر مدرکی‌ که نشون بده از تاریخ خر وج از ایران تا وقتی که ازدواج کردید تهیه کنید.
به سفارت  تحویل بدید.

یک برگه از مدارکی که سفارت بهتون داده و شماره پروندتان توی اون است را هم داخل پاکت بذارید تا بد انند مربوط به کدام پرونده است.
شهادت دهند‌ها باید اسم و آدرس و شماره تلفن داشته باشند.
به طور خلاصه این که :
از وقتی‌ از ایران خارج شدید. کجاها زندگی‌ کردید و چند تا همسایه خارجی (خارجی باشند تاثیرش از ایرانی‌ بودن همسایه بهتر است.) امضا کنند.که شما در تاریخ فلان تا فلان اون جا بودید.

با سلام

با تشکر از فقط و نظرتان.

من سالِ ۱۳۸۵ از دانشگاه خارج از کشور پذیرش گرفتم و از اون طریق اجازهٔ خروج پیدا کردم.من در کشورِ ثالث ازدواج کردم. در مصاحبه چیزی راجع به ازدواج به اون شکل نپرسیدن و مدارکِ ازدواج کامل هست. منتها وضعیت سربازی من رو می‌خواهند بدانند که به اصطلاح میلیتری رکورد بهش میگن.

در مورد کارتِ دانشجویی که گفتید من منظورتون را متوجه نمیشام. از زمانِ خروج یک جای ساکن بودم و به ایران هم بر نگشتم. فکر می‌کنم اینجا تاحالا کیس ایرانی‌ نداشتند.به هر حال من چون هر سال به وزارتِ علوم گزارشِ وضعیتِ تحصیلی‌ نفرستاده بودم، ۲سالِ پیش وثیقه رو به اجرا گذشتند. با تمامِ این اوصاف فکر می‌کنید چه نامه یاآ مدرکی‌ میشود تهیه کرد که نشان دهندهٔ این باشد که من سربازی نرفتم یا در واقع وضعیتِ خدمتِ من رو نشان بعده. آیا نظام وظیفه همچین نامه ای‌‌ رو میده یا اینکه راهی‌ هست که به طورِ غیرِ مستقیم این نامه رو بگیرم. مثلا ثبت نام بکنم برای خدمت و نامه اعزام که اومد اون رو نشون بدم به سفارت یاآ چیز دیگه ای‌‌؟ واقعا نمیدونم چیکار کنم و گیر افتادم. متشکر از وقت و نظرتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
آنکارا حدود بیست روزه که آپدیت نشده. چرا اینطوری کار می‌کنن خب؟! یهو توی ده روز رگباری بیست نفر رو کلیر می‌کنن. بعدش بیست روز هیچ خبری نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
والا من الان دقیقا سه ماهه که از مصاحبم میگذره هنوز یه بارم آپدیت نشدم آخرین آپدیت واسه فردای روز مصاحبست و خلاص Sad بچه هایی که تاریخ مصاحبشون نزدیک به من بود لااقل 3 4 بار آپدیت شدن ولی انگاری منو یادشون رفتهSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeid110 ، Alisalimi
(2015-04-27 ساعت 20:51)ehsan6114 نوشته:  والا من الان دقیقا سه ماهه که از مصاحبم میگذره هنوز یه بارم آپدیت نشدم آخرین آپدیت واسه فردای روز مصاحبست و خلاص Sad بچه هایی که تاریخ مصاحبشون نزدیک به من بود لااقل 3 4 بار آپدیت شدن ولی انگاری منو یادشون رفتهSadSad

احسان جان دقیقا کی بوده مصاحبت؟ منم آپ نشدم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 22:34)m_sigma نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 20:51)ehsan6114 نوشته:  والا من الان دقیقا سه ماهه که از مصاحبم میگذره هنوز یه بارم آپدیت نشدم آخرین آپدیت واسه فردای روز مصاحبست و خلاص Sad بچه هایی که تاریخ مصاحبشون نزدیک به من بود لااقل 3 4 بار آپدیت شدن ولی انگاری منو یادشون رفتهSadSad

اوایل ژانویه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-27 ساعت 23:43)ehsan6114 نوشته:  
(2015-04-27 ساعت 22:34)m_sigma نوشته:  

اوایل ژانویه

منم همون موقع بودم نميدونم اساس كارشون چيه... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
------
--------
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان