کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
کليرنس, هورا هوراBig Grin
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
(2015-04-22 ساعت 22:40)obalouchi نوشته:  Salam dostam man yek soali dashtam hameye Irania Administrative process mikhoran ?ma taze madarekemon ersal shode be nvc case ezdevaj ba citizen hododan chand mah tol mikeshe ta visa ro bedan ? mamnon misham agar kasi javabam ro bede .

لزوما همه ایرانی ها وارد پروسه اداری موسوم به AP بعد از مصاحبه نمیشن.
این بستگی به نظر آفیسر داره.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-25 ساعت 01:22)itex نوشته:  دوستان توجه کنین که بررسی سابقه متقضی یک هفته هم طول نمیکشه و AP خوردن و طولانی شدنش ربطی به سابقه تحصیلی و شغلی شما نداره.

(2015-04-23 ساعت 17:20)Saeid110 نوشته:  دوستان کسی متن نامه ی که بخوایم به سفارت ایمیل بدیم رو داره؟

یک متن نمونه جاهای خالی اطلاعاتون خودتون رو میتونین بزارین
Dear Sir/Madam;

My case is currently in administrative process and I am aware that this process has no time constraints and you are doing your best to provide best service possible.

However I have been interviewed more than XXXX month ago and I am afraid if you could check my case.

Thank you in advance,
XXXX

ممنون از شما دوست عزیز ، یه سوالی هم داشتم به نظرتون من این نامه رو ارسال کنم ؟ حدودا 160 روز گذشته ولی تو سایت ابوظبی نوشته نیازی به ایمیل یا تماس نیست و حالا میخواستم نظر شما رو هم بدونم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-25 ساعت 01:34)dorfam نوشته:  کليرنس, هورا هوراBig Grin

تبریک، تبریک Wink
F2A /ANK2015
ورمونت سرویس # کالیفرنیا سرویس
رسید نامبر :  31 مارچ 2014    
اپروو :   22 آپریل 2015
مصاحبه:  19 ژانویه 2016
دریافت ویزا:  8 مارچ 2016

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeid110 ، tico
(2015-04-25 ساعت 11:53)طناز12 نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 01:34)dorfam نوشته:  کليرنس, هورا هوراBig Grin

تبریک، تبریک Wink

ممنونم, من از بچگى ارزو داشتم بيام اينجا تو تاپيک کليرنس بنويسم که کلير شدم.Big Grin
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، tico ، fahi
سلام دوستان
اول بگم که ap کاری به ایرانی بودن نداره هرچند در ایرانی ها زیاده، اگه سایتهای خارجی یا وبلاگهای چینی ها و هندی ها را بخونید مث ما همش دارند در مورد ap حرف میزنند، حتی یکیشون نوشته بود همسرش 5 ساله تو ap هستش !!
و اما در مورد پرونده خودم، نمیدونم چرا از وقتی یه ایمیل زدم همه چیز سرعت گرفت و بالاخرا کلیر شدم.
اما یه سوال، تو سایت سیس هنوز کلیر نشدم ولی تو سایت ارمنستان کیس نامبرم اومد. نظر دوستان با تجربه چیه؟
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، negar6043 ، itex ، houmanmir ، fahi
سلام دوستان
اول بگم که ap کاری به ایرانی بودن نداره هرچند در ایرانی ها زیاده، اگه سایتهای خارجی یا وبلاگهای چینی ها و هندی ها را بخونید مث ما همش دارند در مورد ap حرف میزنند، حتی یکیشون نوشته بود همسرش 5 ساله تو ap هستش !!
و اما در مورد پرونده خودم، نمیدونم چرا از وقتی یه ایمیل زدم همه چیز سرعت گرفت و بالاخره کلیر شدم.
اما یه سوال، تو سایت سیس هنوز کلیر نشدم ولی تو سایت ارمنستان کیس نامبرم اومد. نظر دوستان با تجربه چیه؟
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان:
تبریک سعید جان
سایت سیس همون طور میمونه تا شما تشریف ببرید سفارت و ویزا رو بگیرید توی اون چند روز صدور ویزا هم باز سایت سیس اپدیت میشه و نهایتا کلمه issued جای AP رو میگیره
شما اقدام کن برای سفر و اخذ ویزا.
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، itex
(2015-04-25 ساعت 18:53)رضا2015 نوشته:  تبریک سعید جان
سایت سیس همون طور میمونه تا شما تشریف ببرید سفارت و ویزا رو بگیرید توی اون چند روز صدور ویزا هم باز سایت سیس اپدیت میشه و نهایتا کلمه issued جای AP رو میگیره
دوست عزيز پس من هم که اسمم توى سايت ارمنستان اومده البته منظورم همون کيس نامبره ديگه نبايد منتظر بمونم تو سايت سيس هم از اپ به ايشود تغيير کنه ؟يعنى برم دنبال بليط ؟مگه خودشون ايميل نمىزنن که مجداا چه تاريخى مراجعه کنم ؟
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2015-04-25 ساعت 19:33)dorfam نوشته:  
(2015-04-25 ساعت 18:53)رضا2015 نوشته:  تبریک سعید جان
دوست عزيز پس من هم که اسمم توى سايت ارمنستان اومده البته منظورم همون کيس نامبره ديگه نبايد منتظر بمونم تو سايت سيس هم از اپ به ايشود تغيير کنه ؟يعنى برم دنبال بليط ؟مگه خودشون ايميل نمىزنن که مجداا چه تاريخى مراجعه کنم ؟
بله شما اگر چند وقت هست که مصاحبه شدید و بعد از اون اپ در سایت سیس داشتین و الان کیس نامبرتون در قسمت کلیر شده های سایت دیده میشه خوب کلیر شدین
می تونین یه ایمیل هم به سفارت بزنید و بپرسید که مدرکی نیاز دارن یا نه مثل مدیکال جدید .
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، dorfam
سلام
آقا من نمیدونستم چجوری تو جدول منتظران کیس خودم را اپدیت کنم، دوباره همه چیز را وارد کردم، حالا دو تا اسم من هست، چجوری یکیشو حذف کنم
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
تبريك به كليرى هاى جديد Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: dorfam ، saeed_anes ، tico
(2015-04-25 ساعت 01:31)negar6043 نوشته:  دوستان توجه کنین که بررسی سابقه متقضی یک هفته هم طول نمیکشه و AP خوردن و طولانی شدنش ربطی به سابقه تحصیلی و شغلی شما نداره.

آقای itex پس به چی ربط داره طولانی شدنش؟ مثلا دو نفر که مصاحبشون توی یک روز بوده، چرا AP یکی سه ماهه تموم میشه و اون یکی بیشتر؟ Sad

برای دوتا پرونده موارد خیلی مختلفی وجود داره که نتیجه گیری در مورد عوامل طولانی شدن AP رو تقریبا غیر ممکن میکنه. از category بگیر شما نا نقص مدارک تا فشار کار سفارت و مرکز رسیدگی به پرونده در آمریکا.
همه روی رشته تحصیلی و شغلی نگران هستن که بررسی اینها طیق اعلامهای رسمی متوسط یک هفته زمان میبره. من خودم نه سربازی رفتم نه شغل دولتی داشتم، 8 ماه منتظر موندم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، saeed_anes
مديکال من مال ژانويه 2015
کدوم واکسنها مجدد بايد تکرار شه ؟اصلا لازم به تجديد هست
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
با سلام
یه سوالی دارم از دوستان تازه کلیر شده
میخام بدونم مصاحبتون کی بوده و بهتون مدیکال جدید خورده یا نه؟
ممنونم...
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان