موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخواستم بدون تا حالا کسی برای سفارت ابوظبی ایمیل زده؟ من میخواستم ایمیل بزنم یه چیزی خوندم که نوشته بود نیازی نیست ایمیل بزنی بیشتر باعث کندی روند کاری میشه ، البته نمیدونم منظورشون قبل از مصاحبه هست یا بعدش ؟
البته من تو Contact us ، این Fiance Visas رو انتخاب کردم که هم چین نوشته ای میاد و نمیشه ایمیل داد ، به نظر تون باید گزینه دیگه ای انتخاب کنم یا کلاا از ایمیل دادن منصرف شم؟
Fiance Visas.
If you are applying for a K (fiancée) visa, you must first file with USCIS in the United States. They will notify you when your petition is approved and when it is sent to post. It is normal for it to take several months before you receive an appointment. You will be notified by email about your appointment date.
Please do NOT send us an email asking about your appointment date, as that will slow down the process. It is NOT possible to move appointments to an earlier date. To change the date of an already scheduled appointment for a later date only, please check the reschedule appointment option from this same website. Even if the date of your petition is expiring before your appointment, we can’t move it forward. Your petition will be automatically extended until the appointment date.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دوتا سوال دارم ممنون ميشم راهنمايي کنيد,
اول اينکه من دوشنبه مىخوام برم سفارت پاس و مدارک و برگه ابى رو بدم بهشون, همينجورى برم دم در سفارت به نگهبان چى بگم ؟اخه سرى قبل نامه مصاحبه رو نشون داديم اما اين سرى که نامه ندارم
دوم اينکه من اگه اونروز مدارکم رو بدم بهشون دقيقا دو ماه تا انقضاى مديکالم فرصت هست,ممکنه بگن مجددا برم مديکال تا تمديدش کنم يا همون دو ماه اعتبار مديکالم کفايت مىکنه ؟
ممنونم از راهنمايىتون
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تبریک به کلیرها شوهر من بعد از ۵۰۵ ماه انتظار در حالی کلیر شد که چند روز بود دعا میکردیم نشه به خاطر حال بد پدرم.التماس دعا دوستان دلم پره.۱ من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟ آخه گفته مدارک دمیسایل ایمیل کنید.
۲.آیا خودشم باید بره سفارت؟ یا فقط پاسپورت و نقص مدرک بفرسته؟
۳.آیا شنبه صبح بره ان ام سی عصرش یا فردا صبحش جواب میدن که ظهر بتونه ابوظبی باشه؟
ممنونم شرایط بدیه ۳ ساله ازدواج کردیم واز همون موقع درگیر سرطان پدرم. کاش اصلا اقدام براش نکرده بودم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك به خاطر شوهرتون و تاسف به خاطر حال پدرتون، اميدوارم بهبوديشون حاصل بشه و طعم شيرين در كنار هم بودنو بچشيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی اینجا نیست لطفا اطلاعات یکدیگر را ببریم بالا
از ابتدا توی ایران تا وقتی که وارد خاک آمریکا میشویم مراحل آزمایش و زمان آن را لطفا بمن بگوید با تشکر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
راستی آقای Itex من وارد جدول منتظران شدم و اطلاعات رو دوباره وارد کردم که منجر به این شد که الان دو تا negar6043 داریم، لطف می کنید اگه اون اولی رو حذف کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-29 ساعت 23:20)negar6043 نوشته: دوستان نظرتون راجع به تغییرات امضای من چیه؟ 
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره منم کلیر شدم! خیلی حس خوبیه، خدا نصیب همتون کنه!
از همه دوستانی که راهنمایی و کمک کردن، علی الخصوص آقای Itex و بقیه دوستان که ذکر اسمشون در این فروم نمیگنجه، تشکر می کنم. هرچند که تشکر کمه واسه شما عزیزان. امیدوارم اونهایی که کلیر شدن، زندگی بر وفق مرادشون پیش بره و هورااااای اونهایی که هنوز کلیر نشدن رو هم به زودی بشنویم (مخصوصا اونهایی که خیلی وقته منتظرن).
سلام نگار جان مبارکت باشه.خیلی خوشحال شدیم
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی NOV.07.2016
اپدیت اور(or) NOV.16.2016
تاریخ دریافت ایمیل کلیری NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت آنکارا ویزا رو توی پنج روز کاری صددرصد میده؟ یعنی اگر از دوشنبه صبح اول وقت تا شنبه بلیط بگیریم ریسکیه؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-30 ساعت 16:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-30 ساعت 22:55 توسط karo.eng.)
////////////////////////////////
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-30 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-30 ساعت 22:55 توسط karo.eng.)
///////////////////////////////////.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید