کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-05-06 ساعت 15:47)negar6043 نوشته:  Piboo جان از شما چه خبر؟

هنوز هيچ نگار جان منتظرم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، itex
انشالا به زودى انتظارت به سر مياد
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2015-05-06 ساعت 14:50)piboo نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:59)m_sigma نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:32)ehsan6114 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:19)m_sigma نوشته:  بچه ها کسی هست تو این 2 روز تو سیس آپ شده باشه؟
من دیشب بعد از سه ماه واسه اولین بار توی سیس آپ شدم ، شما هم شدین ؟

بله احسان جان
به اميد خبراي خوب Wink

سلام، ببخشيد چه كيسي و از كدوم سفارت اپ شديد؟؟
کیس نامزدی سفارت ابوظبی ،ولی از طرف سفارت آپدیت نشدم تویی سیس آپ شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم فوری

واسه من یه ایمیلی از سفارت ابوظبی که باید صفحات پاسپورت رو و تمام سفر های که رفتی رو برامون بفرستی متن نامه هم اینه
Please send us a list of all passport numbers you have held, as well as a listing of your travel history (countries visited and the respective dates), so that we may continue the processing in your case.
میخواستم بدونم کسی تا حالا هم چین چیزی واسش امده؟
بعدش من این ها رو باید چطوری بفرستم به صورت ایمیل یا پست ؟
نیاز به رسمی کردن این مدارک هست یا نه؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 19:05)Saeid110 نوشته:  سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم فوری

واسه من یه ایمیلی از سفارت ابوظبی که باید صفحات پاسپورت رو و تمام سفر های که رفتی رو برامون بفرستی متن نامه هم اینه
Please send us a list of all passport numbers you have held, as well as a listing of your travel history (countries visited and the respective dates), so that we may continue the processing in your case.
ممنون میشم راهنمایم کنید
باتشکر

سئوال معمولی هستش ولی یادم نیست توی ایمیل از کسی پرسیده باشن. به هر حال مدارک رو براشون اسکن کنین و ایمیل کنین، اگر رسمی خواستن خودشون میگن. البته من نمیدونم لیست سفر رسمی یعنی چی، از متن ایمیل به نظر میاد یک لیست ساده کافیه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeid110
(2015-05-06 ساعت 16:49)ehsan6114 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 14:50)piboo نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:59)m_sigma نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:32)ehsan6114 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 12:19)m_sigma نوشته:  بچه ها کسی هست تو این 2 روز تو سیس آپ شده باشه؟
من دیشب بعد از سه ماه واسه اولین بار توی سیس آپ شدم ، شما هم شدین ؟

بله احسان جان
به اميد خبراي خوب Wink

سلام، ببخشيد چه كيسي و از كدوم سفارت اپ شديد؟؟
کیس نامزدی سفارت ابوظبی ،ولی از طرف سفارت آپدیت نشدم تویی سیس آپ شدم

منم ابوظبی بودم ساعت آپ شدن تو سیسو از کجا بیارم دگ؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 19:05)Saeid110 نوشته:  واسه من یه ایمیلی از سفارت ابوظبی که باید صفحات پاسپورت رو و تمام سفر های که رفتی رو برامون بفرستی متن نامه هم اینه
این یکی از سوالات همون فرم نه سوالی هست
شما به ترتیب شماره کلیه پاسپورتهائی که تا بحال براتون صادر شده (نه کپی صفحات پاس )و نیز لیست سفرهای خارجی ( تاریخ رفت و برگشت - قصد از مسافرت - با کدوم پاسپورت ) رو بصورت word , pdf با ایمیل میفرستید
فرمت pdf با امضاء شما باشه
مدارک نیست که بتونید رسمیش کنید و به تائیید جایی برسونیدش - اظهارات خودتون کافیه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ashkan704 ، Saeid110 ، itex

ممنون میشم راهنمایم کنید
باتشکر
البته فکر میکنم شماره پاسپورت های قبلی هم در صورت وجود ازتون میخوان ولی کار سختی نیست اسکن بگیرین و ایمیل کنید ، فقط یه سوال علاوه بر ایمیلی که واستون ارسال کردن آیا وقتی کیس نامبر رو توی سایت سفارت وارد میکنین همین متن رو نوشته و پیام administrative processing رفته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeid110
ساعت آپ نوشته نميشه، ولى دوستانى كه مرتب چك ميكنن ميدونن چه ساعتى آپ شدن، البته من تشويقتون نميكنم به مرتب چك كردن، چون نه تنها كمكى به پروسه نميكنه، فقط اعصابتونو به بازى ميگيره
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2015-05-06 ساعت 20:21)itex نوشته:  

ممنون میشم راهنمایم کنید
باتشکر

سئوال معمولی هستش ولی یادم نیست توی ایمیل از کسی پرسیده باشن. به هر حال مدارک رو براشون اسکن کنین و ایمیل کنین، اگر رسمی خواستن خودشون میگن. البته من نمیدونم لیست سفر رسمی یعنی چی، از متن ایمیل به نظر میاد یک لیست ساده کافیه.

ممنون از شما دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2015-05-06 ساعت 20:38)amjad نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 19:05)Saeid110 نوشته:  واسه من یه ایمیلی از سفارت ابوظبی که باید صفحات پاسپورت رو و تمام سفر های که رفتی رو برامون بفرستی متن نامه هم اینه
این یکی از سوالات همون فرم نه سوالی هست
شما به ترتیب شماره کلیه پاسپورتهائی که تا بحال براتون صادر شده (نه کپی صفحات پاس )و نیز لیست سفرهای خارجی ( تاریخ رفت و برگشت - قصد از مسافرت - با کدوم پاسپورت ) رو بصورت word , pdf با ایمیل میفرستید
فرمت pdf با امضاء شما باشه
مدارک نیست که بتونید رسمیش کنید و به تائیید جایی برسونیدش - اظهارات خودتون کافیه

ممنون از راهنماهی شما دوست عزیز فقط یه سوال ، من باید دوباره از تو خود سایت ایمیل بدم یا همون ایمیلی که دادن رو ریپلی کنم؟ و امضا هم حتما باید باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
البته فکر میکنم شماره پاسپورت های قبلی هم در صورت وجود ازتون میخوان ولی کار سختی نیست اسکن بگیرین و ایمیل کنید ، فقط یه سوال علاوه بر ایمیلی که واستون ارسال کردن آیا وقتی کیس نامبر رو توی سایت سفارت وارد میکنین همین متن رو نوشته و پیام administrative processing رفته ؟
[/quote]

تو سایت سفارت هیچ تغییری نکرده ، فقط توی سیس آپدیت شدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان گل کیس من نامزدی هست چند سال سابقه کار و سابقه بیمه دارم در شرکت خصوصی . به نظرتون اگه در همه مراحل بگم که خانه دار بودم و سابقه کار ندارم (برای فرار از کلیرنس ) اشکالی نداره یا دردسر میشه ؟؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2015-05-09 ساعت 00:40)shangol نوشته:  سلام دوستان گل کیس من نامزدی هست چند سال سابقه کار و سابقه بیمه دارم در شرکت خصوصی . به نظرتون اگه در همه مراحل بگم که خانه دار بودم و سابقه کار ندارم (برای فرار از کلیرنس ) اشکالی نداره یا دردسر میشه ؟؟ ممنون

سلام
من توصیه نمیکنم واقعیت غیر مهمی را مخفی کنید و در موردش دروغ بگید
تازه با این کار هم تضمینی نیست کلیرانس نخورید
و احتمالا حتی با این کار هم کلیرانس دو سه ماهه ای میخورید
کلا رو کیسهای نامزدی و ازدواج حساسیت خاصی هست و احتمال کلیرانس زیاده
البته میدونید که همه بر اساس تجربه در مورد کلیرانس نظر میدند، منم همینطور
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، houmanmir
(2015-05-09 ساعت 00:40)shangol نوشته:  سلام دوستان گل کیس من نامزدی هست چند سال سابقه کار و سابقه بیمه دارم در شرکت خصوصی . به نظرتون اگه در همه مراحل بگم که خانه دار بودم و سابقه کار ندارم (برای فرار از کلیرنس ) اشکالی نداره یا دردسر میشه ؟؟ ممنون

انتخاب با خوده شماست. فقط در نظربگیرین که اگر بفهمن که دروغ گفتین دیگه هیچ وقت به شما ویزا نمیدن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، shadoow ، hamidoo_b ، houmanmir ، fahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان