موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 15:47)negar6043 نوشته: Piboo جان از شما چه خبر؟
هنوز هيچ نگار جان منتظرم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
انشالا به زودى انتظارت به سر مياد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به کمکتون نیاز دارم فوری
واسه من یه ایمیلی از سفارت ابوظبی که باید صفحات پاسپورت رو و تمام سفر های که رفتی رو برامون بفرستی متن نامه هم اینه
Please send us a list of all passport numbers you have held, as well as a listing of your travel history (countries visited and the respective dates), so that we may continue the processing in your case.
میخواستم بدونم کسی تا حالا هم چین چیزی واسش امده؟
بعدش من این ها رو باید چطوری بفرستم به صورت ایمیل یا پست ؟
نیاز به رسمی کردن این مدارک هست یا نه؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
باتشکر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 20:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 20:40 توسط amjad.)
(2015-05-06 ساعت 19:05)Saeid110 نوشته: واسه من یه ایمیلی از سفارت ابوظبی که باید صفحات پاسپورت رو و تمام سفر های که رفتی رو برامون بفرستی متن نامه هم اینه
این یکی از سوالات همون فرم نه سوالی هست
شما به ترتیب شماره کلیه پاسپورتهائی که تا بحال براتون صادر شده (نه کپی صفحات پاس )و نیز لیست سفرهای خارجی ( تاریخ رفت و برگشت - قصد از مسافرت - با کدوم پاسپورت ) رو بصورت word , pdf با ایمیل میفرستید
فرمت pdf با امضاء شما باشه
مدارک نیست که بتونید رسمیش کنید و به تائیید جایی برسونیدش - اظهارات خودتون کافیه
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ساعت آپ نوشته نميشه، ولى دوستانى كه مرتب چك ميكنن ميدونن چه ساعتى آپ شدن، البته من تشويقتون نميكنم به مرتب چك كردن، چون نه تنها كمكى به پروسه نميكنه، فقط اعصابتونو به بازى ميگيره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
البته فکر میکنم شماره پاسپورت های قبلی هم در صورت وجود ازتون میخوان ولی کار سختی نیست اسکن بگیرین و ایمیل کنید ، فقط یه سوال علاوه بر ایمیلی که واستون ارسال کردن آیا وقتی کیس نامبر رو توی سایت سفارت وارد میکنین همین متن رو نوشته و پیام administrative processing رفته ؟
[/quote]
تو سایت سفارت هیچ تغییری نکرده ، فقط توی سیس آپدیت شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل کیس من نامزدی هست چند سال سابقه کار و سابقه بیمه دارم در شرکت خصوصی . به نظرتون اگه در همه مراحل بگم که خانه دار بودم و سابقه کار ندارم (برای فرار از کلیرنس ) اشکالی نداره یا دردسر میشه ؟؟ ممنون