2015-05-09 ساعت 15:17
مرسی از دوستان ,بهتره با دروغ خراب نکنم روال کارمو ... ما که ماه را ساختیم سال را هم میسازیم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس
|
2015-05-09 ساعت 15:17
مرسی از دوستان ,بهتره با دروغ خراب نکنم روال کارمو ... ما که ماه را ساختیم سال را هم میسازیم
2015-05-09 ساعت 20:24
دوستانی که کلیر نشدن لطفا اطلاعاتشون رو توی جدول منتظران وارد کنن. لینک "ورود منتظران" در امضای من هست
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]()
2015-05-09 ساعت 20:27
کسی از "siavashsiavash" و "hami" خبری داره؟
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: shadoow
2015-05-09 ساعت 22:55
(2015-05-09 ساعت 20:27)itex نوشته: کسی از "siavashsiavash" و "hami" خبری داره؟ اقا أمين اقا سياوش هنوز منتظر كلير شدن هستن ، من به نوبه خودم ارزو ميكنم كه هر چه زودتر انتظارشون به سر بياد.
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012 سرویس سنتر:کالیفرنیا دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013 اپروو:سپتامبر2013 دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤ تشکر کنندگان: siavashsiavash ، houmanmir ، Saeid110 ، tico ، itex
2015-05-10 ساعت 01:13
(2015-05-09 ساعت 22:55)piboo نوشته:مرسی پیبو جان امید به خدا شما و همه دوستان منتظر هر چه زودتر کلیر بشین و این روزای سخت تموم بشه(2015-05-09 ساعت 20:27)itex نوشته: کسی از "siavashsiavash" و "hami" خبری داره؟
2015-05-10 ساعت 11:08
(2009-12-03 ساعت 20:02)amrnsb نوشته: ممنون از جواب شما ولی من می خواستم بدونم آیا تا به حال کسی این تجربه رو داشته که افسره مصاحبه کننده به مدت زمان کلیرنس اشاره کنه؟ چون من پستهایی رو خوندم که می گفت اگه از افسره مصاحبه کننده حتی بپرسی چقدر این مراحل اداری طول می کشه جواب میده که این مرحله از کار در اختیار من نیست و جواب روشنی دریافت نمی کنی. سلام نه من از ایشون پرسیدم چفدر طول میکشه گفت بین 3 تا 4 ماه ![]()
2015-05-11 ساعت 10:18
امروز ساعت هشت و نيم جلوى سفارت بودم,صف طولانى جلوى سفارت بود,رفتم به نگهبان گفتم اومدم براى دراپ باکس, گفت اوکى پس لازم نيست توى صف بايستى, رفتم جلوى در اصلى و مدارک رو با پاسپورتم تحويل دادم,شماره موبايل و شماره هتل هم نوشتم براشون و مدارک رو انداختم تو صندوق و برگشتم, با اينکه ساعت کارى سفارت نه صبح بود من کارم رو تا قبل نه انجام دادم و برگشتم هتل,
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92 اپروو تير 93 دريافت کيس نامبر شهريور 93 مصاحبه دى 93 ارمنستان, ايروانس کليرنس ارديبهشت 94 سرويس سنتر ورمونت ![]()
2015-05-11 ساعت 12:21
(2015-05-11 ساعت 10:18)dorfam نوشته: امروز ساعت هشت و نيم جلوى سفارت بودم,صف طولانى جلوى سفارت بود,رفتم به نگهبان گفتم اومدم براى دراپ باکس, گفت اوکى پس لازم نيست توى صف بايستى, رفتم جلوى در اصلى و مدارک رو با پاسپورتم تحويل دادم,شماره موبايل و شماره هتل هم نوشتم براشون و مدارک رو انداختم تو صندوق و برگشتم, با اينکه ساعت کارى سفارت نه صبح بود من کارم رو تا قبل نه انجام دادم و برگشتم هتل, سلام منم الان ایروان هستم، البته مجبور شدم مدیکال را تکرار کنم، فردا قبل از ظهرجواب مدیکال را میگیرم و میرم سفارت ما را بیخیر نزارید من هتل ریپابلیکا هستم
بای بای
سلام دوستان به کمک همفکری فوری نیاز دارم
دو روز پیش ایمیل زدم به سفارت ابوظبی که از مصاحبم بیش از سه ماه گذشته و ...لطفا کیس منو چک کنین امروز ظهر این ایمل در جواب واسم اومد : Dear Sir, We are in the process of updating our website – your case is ready for final processing. Please bring your updated medicals and passport to the U.S. Embassy any Sunday or Tuesday at 2pm. سایت سفارت ابوظبی رو که چک میکنم هنوز administrative processing هستش و آخرین آپدیت واسه فردای مصاحبست یعنی تغییری نکرده سیس رو که چک میکنم واسه 10 می یعنی دیشب آپ شدم دوباره .کلیر شدم آیا؟
2015-05-11 ساعت 16:30
(2015-05-11 ساعت 12:21)saeed_anes نوشته:(2015-05-11 ساعت 10:18)dorfam نوشته: امروز ساعت هشت و نيم جلوى سفارت بودم,صف طولانى جلوى سفارت بود,رفتم به نگهبان گفتم اومدم براى دراپ باکس, گفت اوکى پس لازم نيست توى صف بايستى, رفتم جلوى در اصلى و مدارک رو با پاسپورتم تحويل دادم,شماره موبايل و شماره هتل هم نوشتم براشون و مدارک رو انداختم تو صندوق و برگشتم, با اينکه ساعت کارى سفارت نه صبح بود من کارم رو تا قبل نه انجام دادم و برگشتم هتل, بعد از ظهر از سفارت باهام تماس گرفتن و يه خانمى که کاملا فارسى بدون لهجه حرف ميزد بهم گفت مديکال شما يه ماه وقت داره ايا تا اون موقع مىتونيد وارد امريکا بشيد ؟متمم گفتم بله بليطم رو گرفتم بعد گفت اوکى ويزا اماده شد باهاتون تماس مىگيريم, البته اشتباه کرده بود چون مديکالم تا دو ماه ديگه وقت داره هنوز,
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92 اپروو تير 93 دريافت کيس نامبر شهريور 93 مصاحبه دى 93 ارمنستان, ايروانس کليرنس ارديبهشت 94 سرويس سنتر ورمونت ![]() تشکر کنندگان: saeed_anes ، Haghighat ، sib 24
2015-05-11 ساعت 20:20
سلام دوستان به کمک همفکری فوری نیاز دارم
دو روز پیش ایمیل زدم به سفارت ابوظبی که از مصاحبم بیش از سه ماه گذشته و ...لطفا کیس منو چک کنین امروز ظهر این ایمل در جواب واسم اومد : Dear Sir, We are in the process of updating our website – your case is ready for final processing. Please bring your updated medicals and passport to the U.S. Embassy any Sunday or Tuesday at 2pm. سایت سفارت ابوظبی رو که چک میکنم هنوز administrative processing هستش و آخرین آپدیت واسه فردای مصاحبست یعنی تغییری نکرده سیس رو که چک میکنم واسه ۱۰ می یعنی دیشب آپ شدم دوباره .کلیر شدم آیا؟
2015-05-11 ساعت 21:32
(2015-05-11 ساعت 20:20)ehsan6114 نوشته: سلام دوستان به کمک همفکری فوری نیاز دارم به نظر میاد کلیر شدین و توی وب سایت شماره شما اعلام خواهد شد، وضعیت CEAC تا زمانی که ویزا توی پاسپورت چاپ بشه AP می مونه. فقط توجه کنین که گفتن مدیکال رو هم باید بروز کنین.
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]()
2015-05-11 ساعت 21:36
(2015-05-11 ساعت 21:32)itex نوشته:آخه از مدیکال من سه ماه بیشتر نگذشته با خانم ملیکا که تماس گرفتم کفتن که نمیخواد ... اگه زود میخوای بری پاستو بفرست ویزاتو میگیرم واست نیاز نیست بیای فقط باید زود بری چون 2 ماه وقت میدن به ویزات(2015-05-11 ساعت 20:20)ehsan6114 نوشته: سلام دوستان به کمک همفکری فوری نیاز دارم تشکر کنندگان: sib 24
2015-05-11 ساعت 21:53
سلام دوستان
سفارت ابوظبی یه سری مدارک میخواست از من و من همه رو از طریق سایت 10 may فرستادم ، ولی توی سیس آپدیت نشدم هنوز و ایمیلی هم ندادن ، فقط یه ایمیل به صورت اتوماتیک برام امد که شما ایمیل فرستادین ، یعنی امکانش هست مدارکی که براشون فرستادم بدستشون نرسیده باشه؟ نظرتون چیه دوستان؟
2015-05-11 ساعت 22:58
نقل قول:ايشود شدم توى سيس,
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92 اپروو تير 93 دريافت کيس نامبر شهريور 93 مصاحبه دى 93 ارمنستان, ايروانس کليرنس ارديبهشت 94 سرويس سنتر ورمونت ![]() تشکر کنندگان: ehsan6114 ، mani_badb0y ، saeed_anes ، itex
|