کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-05-11 ساعت 22:58)dorfam نوشته:  
نقل قول:ايشود شدم توى سيس,

مبارکه
منم فردا پاسم را تحویل میدم، کاش مث شما راحت پیش بره و دیگه مدارک جدیدی ازم نخواند
بازم تبریک
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: dorfam
دوستان هفته پیش مصاحبه همسرم بود.تو این یه هفته سه بار آپدیت شده.این یعنی چی؟این طبیعیه؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 02:23)فاطمه نوری نوشته:  دوستان هفته پیش مصاحبه همسرم بود.تو این یه هفته سه بار آپدیت شده.این یعنی چی؟این طبیعیه؟

سلام
بله، معمولا چند روز اول پشت سر هم اپدیت میشه، بعد یه چند ماهی خبری نیست، دوباره پشت سر هم چند بار اپدیت میشه تا کلیر بشند.
من توصیه میکنم اگه تا 3 یا 4 ماه خبری نشد یه ایمیل بزنید
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، فاطمه نوری
پول
(2015-05-12 ساعت 00:17)saeed_anes نوشته:  

مبارکه
منم فردا پاسم را تحویل میدم، کاش مث شما راحت پیش بره و دیگه مدارک جدیدی ازم نخواند
بازم تبریک
ممنونم, انشالله که مشکلى نيست
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes
(2015-05-11 ساعت 21:53)Saeid110 نوشته:  سلام دوستان
سفارت ابوظبی یه سری مدارک میخواست از من و من همه رو از طریق سایت ۱۰ may فرستادم ، ولی توی سیس آپدیت نشدم هنوز و ایمیلی هم ندادن ، فقط یه ایمیل به صورت اتوماتیک برام امد که شما ایمیل فرستادین ، یعنی امکانش هست مدارکی که براشون فرستادم بدستشون نرسیده باشه؟
نظرتون چیه دوستان؟

دوستان کسی نظری؟ یا تجربه ای ناره کمکم کنه؟ دوباره بفرستم بهتر نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کلیررررررررر شدمممممممممم
وااااااااایییی
پاسخ
هنوز یک هفته نگذشته از مصاحبه 4 بار آپدیت شده همسرم.دارن چی کار میکنن یعنی!!!نمیدونم خوبه یا بدCool
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، siavashsiavash
(2015-05-12 ساعت 10:24)dorfam نوشته:  پول

مبارکه
بازم تبریک

سلام
شما که دیروز ایشود شدید برای تحویل پاس زنگ زدند یا نه؟
مرسی که خبر میدید
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 22:48)saeed_anes نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 10:24)dorfam نوشته:  پول

مبارکه
بازم تبریک

سلام
شما که دیروز ایشود شدید برای تحویل پاس زنگ زدند یا نه؟
مرسی که خبر میدید

نه هنوز تماس نگرفتن,شايد فردا انشالا
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، shadoow
(2015-05-12 ساعت 21:50)فاطمه نوری نوشته:  هنوز یک هفته نگذشته از مصاحبه ۴ بار آپدیت شده همسرم.دارن چی کار میکنن یعنی!!!نمیدونم خوبه یا بدCool

همونطور که بقیه دوستان گفتن، آپدیت متعدد بعد از مصاحبه طبیعه. یک مدت آپدیت ندارین تا امید به خدا کلیر بشن.

(2015-05-12 ساعت 16:52)Saeid110 نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 21:53)Saeid110 نوشته:  سلام دوستان
سفارت ابوظبی یه سری مدارک میخواست از من و من همه رو از طریق سایت ۱۰ may فرستادم ، ولی توی سیس آپدیت نشدم هنوز و ایمیلی هم ندادن ، فقط یه ایمیل به صورت اتوماتیک برام امد که شما ایمیل فرستادین ، یعنی امکانش هست مدارکی که براشون فرستادم بدستشون نرسیده باشه؟
نظرتون چیه دوستان؟

دوستان کسی نظری؟ یا تجربه ای ناره کمکم کنه؟ دوباره بفرستم بهتر نیست؟

یک هفته صبر کنین بعد پیام بدین که مدارک رسیده دستشون یا خیر.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری ، sib 24 ، saeed_anes ، shadoow ، Saeid110
فوری کمک

امروز بهم ایمیل زدن

یعنی کلیر شدم؟؟؟؟؟؟

Thank you for your email. Please bring your passport and updated medicals to the Consular Section any Sunday or Tuesday at 2pm for final processing of your case.

Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، saeed_anes ، dorfam ، siavashsiavash ، ehsan6114 ، negar6043 ، sib 24
سلام دوستان, امروز اون خانم فارسى قشنگه تماس گرفت و گفت ويزاى شما اماده است ساعت فلان با کپى پاسپورت بيا سفارت,داشتم فکر مىکردم وقتى پاسپورتم دستشونه کپى از کجا بيارم که ديدم يه کپى تو مبارک من دارم,يادتون باشه وقتى پاسپورت رو دادين بهشون کپى برا خودتونم بگيريد
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، Haghighat ، Saeid110 ، negar6043 ، sib 24
(2015-05-13 ساعت 11:42)dorfam نوشته:  سلام دوستان, امروز اون خانم فارسى قشنگه تماس گرفت و گفت ويزاى شما اماده است ساعت فلان با کپى پاسپورت بيا سفارت,داشتم فکر مىکردم وقتى پاسپورتم دستشونه کپى از کجا بيارم که ديدم يه کپى تو مبارک من دارم,يادتون باشه وقتى پاسپورت رو دادين بهشون کپى برا خودتونم بگيريد

مبارکه
ممنون بابت اطلاع رسانی
منم دیروز نزدیک ظهر مدارک را انداختم داخل باکس، حدود ساعت 2 زنگ زدند و یه مدرک مالی دیگه خواستند که تا ساعت 4 رسوندم و انداختم داخل باکس
صبح تا حالا منتظرم ببینم چی میشه
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، Saeid110 ، sib 24
چرا هيچ كسي نيست كه جواب من بيچاره رو بده!!!!!!!!!

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستاي عزيز كيس منcr1 هست
٢٥ فوريه سفارت ارمنستان ايميل زد كه ٦٠ روز ديگه تاريخ مصاحبه رو أعلام ميكنن اما الان خيلي گذشته و هيچ خبري نشده!!!
كسي ميدونه چقد طول ميكشه وقت مصاحبه رو بگن!
لطفا كمكم كنيد!هيچ كس جواب من و نميده![emoji45]

عقيق
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان