موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
از اين نظر ميگم شانسى نيست كه آفيسر موظفه شما رو با اون آيتم هايى كه براش تعيين كردن چك كنه، اگر شما شامل اون آيتمها باشيد و به شما ويزاى يكضرب بده، پس فردا مسئوليت هر اتفاقى از سوى شماى نوعى، با اونه، پس ريسك نميكنه و حتما كليرنس ميده. برعكسش هم صدق ميكنه، يعنى اگر شما شامل حال اون آيتمها نشى و اون همينطورى به شما كليرنس بده، يعنى كلى هزينه اضافه واسه دولت تراشيده و وقت و انرژى كارمندهاى مسئول چك كردن شماى نوعى رو هم هدر داده. بنابراين اونها دنبال دادن ويزاى هر چه سريعتر به واجدين شرايط هستن و دنبال دردسر تراشيدن و كار اضافه واسه خودشون نيستن، مگر جايى كه براشون تعيين شده و موظفن چك كنن كه از خطرات احتمالى و هزينه هاى گزافتر جلوگيرى بشه. شما مطمئن باشيد كارشون انقدر هم بى حساب و كتاب نيست، فقط ممكنه ما از آيتمهاى امنيتى اونا سر در نياريم، مثلا در خصوص نوع رشته، شغل، فاميل و ... اينو اومديد آمريكا ايشالا به زودى بهتر متوجه ميشيد و به كارشون اعتماد ميكنيد.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
تازه ما با هم فامیل هم هستیم. قرار بود این ماه مراسم عروسی ما باشه تو آمریکا که این کلیر طولانی همه برنامه ریزیا را خراب کرد. دیروز هم فامیلای خودم و همسرم که منتظر ویزای من بودن که با هم بریم دیگه خبری که نشد همه رفتند... خیلی ناراحتم. خیلی هم دلم گرفته...
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
آخى عزيزم من دركت ميكنم چون تو اون شرايط بودم، منتظر اتفاقى كه معلوم نيست كى بيفته بودن خيلى سخته، مخصوصا اينكه مربوط به مهمترين مسئله زندگيت باشه، اما غصه چيزى كه دست خودت نيست نخور و بسپر به خدا و روزگار. ايمان داشته باش كه همه چيز در بهترين زمان ممكن اتفاق ميفته. سارا جان اون روز آپديت شما همون روزى نيست كه خيلى ها آپديت شدن؟ آپديت شبانه من كه مشخصا جواب از آمريكا بود، بعد از سه ماه اتفاق افتاد. اما به دليل اعلام كليرهاى فراوون بچه هاى لاتارى جواب رو به من يك ماه دير اعلام كردن، من توى اين فاصله حتى ايميل هم دادم و اون جواب تكرارى رو گرفتم، چون اونها حساب كتاب ميكنن كه چند نفر رو در اون ماه كلير كردن و به خاطر اينكه ويزا نامبرهاى اون سفارت تموم نشه، به همه أعلام كليرى نميكنن و معمولا لاتارى ها در اولويت قرار ميگيرن به دليل محدوديت زمانيشون. اينو گفتم كه اگر آپديتت در اون تاريخى كه همه آپديت شدن نبوده منتظر آپديتهاى سفارت باش در روز و معمولا بعد از چند تا آپديت روزانه كلير ميشى.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-20 ساعت 10:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-20 ساعت 10:43 توسط itex.)
تا آخر سپتامبر که بعیده کسی بغیر از لاتاریها کلیر بشه البته زیاد هم نمونده دیگه.... معمولا از ماه بعدش شروع میکنن مجدد به کلیر کردن بچه های ازدواجی/خانوادگی، فکر میکنم تعداد زیادی کلیر بشن، امید به خدا
رتبه:
14
4 تشکر در 2 ارسال
ممنون از پاسخ هاتون و مهاجر سرا
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct آپدیت سفارتOct/27-Jan/27 آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امروز من با ایمیل یه آپ داشم و فهمیدم پروندم پشت شوفاژ نیافتاده. البته نکته جالب اونی نبود که گفتم بلکه جواب ایمیل بود. نه اینکه فکر کنید ایمیل پی گیری بود. نه. خواهر من اصرار داش که شش ماه آینده من برم پیشش تو یکی از کشورهای اروپایی. من ایمیل زدم که اگه من اونجا باشم و کلیر بشم میتونم ویزامو از اونجا بگیرم. اونام گفتن باید درخواست بدی به سفارت اونجا بعد اونا هم یه درخواست موافقت واس ما بدن. ما کیستونو منتقل میکنیم. گفتم شمام بدونید بد نیست. البته قابل توجه کسایی که فکر میکنن کار کلیرنس تو سفارت انجام میشه بگم اگه اینطوری بود اونطوری که میگفتن نمیشد. سفارتها کلا کار اداری میکنن. و اینکه طبق اطلاعات بدست آمده میانگین انتظار کلیرنس خانوادگی ازدواجی و ..... شش ماهه، خلاص. حالا موندم برم یا نرم. دارم سندی گوش میکنم قرم گرفته. تا پست بعدی ............. حالا حالا
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-21 ساعت 08:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-21 ساعت 08:46 توسط ehsan6114.)
دوستای گلم سلام ...میدونم که همتون بی صبرانه منتظر کلیر شدن هستین الان که بعد از حدود دو ماه کامنتهای بچه ها رو میخونم یاد اون روزای خودم افتادم و لازم دونستم که یه مطلبی رو لابلای مطالب عرض کنم شاید حالتونو بهتر کنه،اینو بدونین همین روزهایی که داره به انتظار و سختی میگذره جزیی از بهترین روزهای عمرتونه که وقتی بزودی اومدین اینجا میفهمین ،خانواده دوستان کوچه محله آدمای ایران همه واستون خاطره میشه و دلتنگشون میشین نگید که خرش از پل گذشته این حرفا رو میزنه چون خر شما هم یه چشم به هم زدن دیر و زود از پل میگذره و این احساس مشترک سراغ همتون میاد .یادمه چقدر لحظه شماری کردم واسه روزی که ویزا خورد تو پاسم و اصلا یادم نبود که از دلبستگیهام دارم جدا میشم یادمه یه روز قبل از پروازم انگاری تازه فهمیدم چه خبره دارم ترک وطن و خانواده میکنم ساعتها توی تختم بالشتو فشار میدادم توی صورتم که کسی نفهمه دارم گریه میکنم خودمم باورم نمیشد و لحظه خداحافظی گریه های مادرم که هنوزم بهش فکر میکنم اشک تو چشمام جمع میشه.دوستای عزیزم دیر یا زود همتون کلیر میشید و میاین قدر لحظه لحظه زندگیتون رو بدونین چون دیگه برنمیگرده .مخلص همگی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
احسان جان سخن از زبان ما می گویی...!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من فكر مى كنم اينا هر ماه بايد به تعداد مشخص ويزا بدن، مثلا ماهى ٢٠٠ نفر ، واسه همين لاتاريا سهميه اين چند ماه و گرفتن
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
امین درست گفتین، هر سفارت هر ماه سهمیه مشخصی داره