کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام به همه دوستان، يك سوْال كسي راجع به ويزا k3 اطلاعات داره ، ؟كلا روال اين ويزا چطور هست
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-22 ساعت 13:10)piboo نوشته:  سلام به همه دوستان، يك سوْال كسي راجع به ويزا k3 اطلاعات داره ، ؟كلا روال اين ويزا چطور هست

یک نوع ویزا برای ازدواج با سیتیزن هست که پرونده وقتی در uscis تایید شد یک راست میفرستن سفارت و دیگه مشکلات اسپانسر و ... رو نداره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، piboo ، tico
از دوستان کسی میدونه که کدوم عزیز صفحه waiting list رو میتونه ویرایش کنه. چند تا ایراد داره. اول اینکه چندتا از عزیزان بالای لیست هستند که حداقل من میدونم یکیشون ویزاشو گرفته ولی همینطور داره کنتور میندازه. دوم یکی از دوستان عزیزمون هستن که دوبار مشخصاتشون تکرار شده. اینا تو نتایج آماری تاثیر میزارن. سوم اینکه اگه دوستی، عزیزی مشخصاتشو ثبت نکرده منت سر بنده بزاره ثبت کنه که به اطلاعات دیگران هم کمکی بشه. اگه همکاری کنید ممنون میشم.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sanbad ، fahi
(2015-08-22 ساعت 15:50)karo.eng نوشته:  از دوستان کسی میدونه که کدوم عزیز صفحه waiting list رو میتونه ویرایش کنه. چند تا ایراد داره. اول اینکه چندتا از عزیزان بالای لیست هستند که حداقل من میدونم یکیشون ویزاشو گرفته ولی همینطور داره کنتور میندازه. دوم یکی از دوستان عزیزمون هستن که دوبار مشخصاتشون تکرار شده. اینا تو نتایج آماری تاثیر میزارن. سوم اینکه اگه دوستی، عزیزی مشخصاتشو ثبت نکرده منت سر بنده بزاره ثبت کنه که به اطلاعات دیگران هم کمکی بشه. اگه همکاری کنید ممنون میشم.

کی کلیر شده از بالای جدول؟ اسم تاریخ بدین ویرایش کنم. مشخصات تکراری رو هم پیدا میکن درست میکنم. ممنون
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، shadoow ، tico
(2015-08-21 ساعت 23:20)negar6043 نوشته:  امین درست گفتین، هر سفارت هر ماه سهمیه مشخصی داره

نگار خانم ببخشيد شما از زمانى كه مداركتون به دست اداره مهاجرت رسيد تا زمانى كه كلير شدين ١ سال شد يا بالاى ١ سال، دقيقا چند ماه شد، ممنون ميشم جواب بدين
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-08-22 ساعت 19:17)itex نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 15:50)karo.eng نوشته:  از دوستان کسی میدونه که کدوم عزیز صفحه waiting list رو میتونه ویرایش کنه. چند تا ایراد داره. اول اینکه چندتا از عزیزان بالای لیست هستند که حداقل من میدونم یکیشون ویزاشو گرفته ولی همینطور داره کنتور میندازه. دوم یکی از دوستان عزیزمون هستن که دوبار مشخصاتشون تکرار شده. اینا تو نتایج آماری تاثیر میزارن. سوم اینکه اگه دوستی، عزیزی مشخصاتشو ثبت نکرده منت سر بنده بزاره ثبت کنه که به اطلاعات دیگران هم کمکی بشه. اگه همکاری کنید ممنون میشم.

کی کلیر شده از بالای جدول؟ اسم تاریخ بدین ویرایش کنم. مشخصات تکراری رو هم پیدا میکن درست میکنم. ممنون
شماره کیس: 2016AS3000 / کنسولگری: Cool / تعداد افراد منظور در کیس :2 /ارسال فرمهای سری اول: may 2015/ کارنت شدن کیس: /مصاحبه: / دریافت ویزا:/ورود به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
گرين كارت ،ويزاي ازدواجي f2a دو ساله هست يا ده ساله ؟
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، tico
(2015-08-22 ساعت 21:51)ATYY نوشته:  گرين كارت ،ويزاي ازدواجي f2a دو ساله هست يا ده ساله ؟

ده ساله
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، shadoow ، tico
(2015-08-22 ساعت 20:30)amin1981 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 23:20)negar6043 نوشته:  امین درست گفتین، هر سفارت هر ماه سهمیه مشخصی داره

نگار خانم ببخشيد شما از زمانى كه مداركتون به دست اداره مهاجرت رسيد تا زمانى كه كلير شدين ١ سال شد يا بالاى ١ سال، دقيقا چند ماه شد، ممنون ميشم جواب بدين

همونطور که توی امضام هست، کمی کمتر از یکسال. البته کیس رو با کیس نمیشه مقایسه کرد، ما سرویس سنتر شلوغی نبودیم و دوره کلیرنسم نزدیک سپتامبر نبود که از این بابتها خوش شانس بودیم. از طرفی یکبار نقص مدرک خوردیم، فرمها و مدارک رو خیلی دیر برای سفارت فرستادیم، وقت مصاحبه رو به دلایل شخصی یک ماه دیرتر از معمول گرفتیم و چک امنیتی رو هم به عوامل کند کننده پروسمون اضافه کنید.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، shadoow ، fahi
ممنون نگار خانم، مال ما هفته اول سپتامبر ميشه ١ سال ، بعد مصاحبه هم تا الان شده ٤٥ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، negar6043
(2015-08-23 ساعت 10:35)amin1981 نوشته:  ممنون نگار خانم، مال ما هفته اول سپتامبر ميشه ١ سال ، بعد مصاحبه هم تا الان شده ٤٥ روز
سلام
شما هم بهتره توی waiting list ثبت نام کنی که بیشتر اطلاع رسانی بشه.
https://docs.google.com/forms/d/1EfdzSY9...art=invite
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043
امیدوارم دوره کلیرنس همتون مثل برق و باد بگذره Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، shadoow ، sanbad ، amin1981 ، tico
ديكه واقعا شورش در أؤمده همه شدن مسخره اين لا تاريا
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، sanbad ، tico
واقعا ، كلافمون كردن ، كيس ما كه به اين مهمى، بايد معطل لاتاريا باشيم، با زندگيه ادما دارن بازى مى كنن، همرو اسير كردن
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، sib 24 ، tico ، fahi
(2015-08-23 ساعت 20:27)amin1981 نوشته:  واقعا ، كلافمون كردن ، كيس ما كه به اين مهمى، بايد معطل لاتاريا باشيم، با زندگيه ادما دارن بازى مى كنن، همرو اسير كردن

واقعا روان همه را داغونً ميكنند
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان