کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان اینطوری نگید. هر کسی زمان خودشو داره. منم خیلی وقتا کم میارم ولی دنیال مقصر نمیگردم. راهیه که خودمون انتخاب کردیم. آبان ماه میشه 3 سال که از زندگی عادی افتادم. هر جای دیگه که مخواستم برم تا الان 1000 بار رفته و برگشته بودم. متاسفانه ما چوب چیز دیگه ای رو میخوریم که همتون میدونید. باور کنید امروز میخواستم بزنم زیر همه چیز بگم گور باباش. ولی گفتم بزار یکم دیگه هم صبر کنم. البته اینا همش نظر شخصی بنده بود.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24
در اینکه انتظار سخته شکی نیست. ولی به هرحال چیزی که خودمون انتخاب کردیم. خدا رو شکر باز امروز یک جدولی هست که نشون میده چقدر حدودا معطلی برای کلیرنس هست.
دوسال پیش هیچ اطلاعی از مدت کلیرنس نداشتیم و همه فکر میکردیم 2-3 ماهه تمومه. بعد دیدیم که یکساله و دوساله هم هستن.
دوستانی که 1-2 ماه میگذره از مصاحبشون کمربندارو ببندین که فعلا باید صبر کنین. زیر 6 ماه کسی فکر رفتن نکنه که الکی خودشو اذیت میکنه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، negar6043 ، sanbad ، shadoow ، sib 24 ، tico
دوست من زير ٤ ماه گرفت ، هيچى معلوم نيست كه بخوايم واسش عدد تعيين كنيم،
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico
همين ادمو كلافه ميكنه كه أفراد مثلا با شرايط يكسان تو زمانهاي متفاوت كلير ميشن آدم نميدونه أصلا ملاكشونً جيه همين باعث ميشه آدم فكر كنه شانسيه جيزي كه اختيار و منطقي درش نيست و فقط حس بد به آدم ميده
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، shadoow ، amin1981 ، sib 24 ، fahi
دوستان مصاحبه که بریم همسرمون باید اونجا باشه ولی بعد از مصاحبه که در انتظار کلیرنس لعنتی هستیم هم باید اونجا باشه و نمیتونیم بعد از کلیر شدن باهم بریم؟ (البته اگر کلیر شدن زیر 6 ماه باشه )؟ کلا این قانوناشون چطوریه؟
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، shadoow ، fahi
(2015-08-24 ساعت 15:15)tico نوشته:  دوستان مصاحبه که بریم همسرمون باید اونجا باشه ولی بعد از مصاحبه که در انتظار کلیرنس لعنتی هستیم هم باید اونجا باشه و نمیتونیم بعد از کلیر شدن باهم بریم؟ (البته اگر کلیر شدن زیر ۶ ماه باشه )؟ کلا این قانوناشون چطوریه؟

متاسفانه ما هم همین اشتباه رو کردیم. حالا هم همسرم اونجاست و در حال تدریس و تحصیل همزمانه و نمیتونه بیاد. اگه میدونستیم اونم خودشو گرفتار نمیکرد میومد میموند تا این پروسه نکبت تموم بشه. حالا 80 سالم طول میکشید مهم نبود. دقت کردید 80 سال !!!!!!!!!!!! بعد یا باهم میرفتیم یا هیچوقت نمیرفتیم. حداقل تکلیف ما معلوم بود حالا اونا نمیخواستن تکیف خودشونو معلوم کنن دیکه به خودشون مربوطه. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، parsush ، tico
سلام
من فکر میکنم به دلیل مخالفت اکثریت سناتورهای عمریکا با مهاجرته اینقدر مهاجرتهای خانوادگی آمریکا رو اذیت میکنن و پروسه اینقدر طولانیه. ظاهرا این انتظار چند ماهه تا چند ساله برای گرفتن ویزا بعد مصاحبه واسه همه کشورها اتفاق میوفته وگرنه کلیرنس چی کشک چی پشم چی. یه جا داشتم میخوندم که یه زن چینی میگفت 5 سال منتظر گرفتن ویزاست TongueTongueTongue . بابایی که 13 ساله منتظر نوبتش برسه نمیتونن سوابقشو ببینن Rolleyes حالا یه چک انگشت نگاری مصاحبه که 1 ساعتم وقت نمیبره. درسته که تو کشور جهان سوم زندگی میکنیم اما عقب افتاده ذهنی که نیستیم. والا صد رحمت به روح پدر و پدر جد اروپا. کیس ازدواج حداکثر 3 ماه طول میکشه Big Grin . حالا کیس ازدواج کرده با احتساب مدت زمان انتظاز برای ویزا 3 سال طول میکشه. عاغا 3 سال یه عمره CoolWink من اعصاب ندارم برم قرصهامو بخورم آروم شم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shangol ، shadoow ، tico ، amirsalehish ، sanbad ، Sam-90 ، ATYY ، hamidoo_b
من کلی به ادبیات شما خندیدم. معلومه عصبانی بودینا. ولی خیلی بامزه بود.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، shadoow ، sanbad
دوستان ايا شما جزوه مداركي كه فرستاديد، اجازه پدر دختر هم بوده؟ (خوده دختر سيتيزن و درخواست كننده ويزا براي نامزدش هست)
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

من کیسم رو که سی‌ آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی‌ من معافیت تحصیلی‌ داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی‌ رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.

بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسس) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ری‌ویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی‌ ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."

حالا می‌خواستم از شما رفقها بپرسم که الان وضعیت من چه جوریه؟ چیزی می‌شه گفت الان؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
سلام بچه ها
یه سوال دارم
ببخشید اگه برای شماها تکراریه
ولی خب چون 560 صفحه مطلب اینجا نوشته شده و نمیتونستم همشو بخونم میپرسم
اگه همسر من اف بی ای چک بخوره توی سفارت
من باید بمونم آمریکا تا همسرم کیلیر بشه
یا اینکه میتونم برگردم ایران توی این فاصله که جواب کیلیرنس میاد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 09:32)tb.sh66 نوشته:  سلام بچه ها
یه سوال دارم
ببخشید اگه برای شماها تکراریه
ولی خب چون 560 صفحه مطلب اینجا نوشته شده و نمیتونستم همشو بخونم میپرسم
اگه همسر من اف بی ای چک بخوره توی سفارت
من باید بمونم آمریکا تا همسرم کیلیر بشه
یا اینکه میتونم برگردم ایران توی این فاصله که جواب کیلیرنس میاد ؟

سلام
اگه میتونید برگردید. چون بعد از مصاحبه دیگه کاری با شما ندارن. اینجوری اگر خدایی نکرده مدت زمان پروسه اداری طول بکشه راحت زندگیتونو میکنید و دیگه استرس ندارید. متاسفانه روند طولانی اداری ربطی به کلیرنس نداره. این یه جور بیماری سازمان مهاجرت آمریکاست که خانواده ها رو اذیت میکنه. Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، tico ، Tolu IR
سلام اساتید گرامی کلیرنس
من دو ماه دیگه مصاحبه ویزای نامزدی در آنکارا دارم. متاسفانه در فرم DS160 در قسمت سوابق شغلی زدم یکسال سابقه نقشه کشی در شرکت خصوصی گازرسانی (منازل) پدرم را دارم. با توجه به اینکه وقتی اسم نفت و گاز میاد مو به تن آفیسرهای عزیز سیخ میشه، میخواستم بدونم به نظر شما احتمال ap خوردن من چقدر هست؟
همچنین من اسم مستعار هم داشتم که عنوان کردم. اسم و فامیل انگلیسی هست.
من 26 سال دارم. سربازی هم معاف پزشکی شدم. بقیه سوابق شغلی در هتل و رستوران بوده. رشته دانشگاهیم هم مدیریت بوده.
ضمنا در قسمت سوابق شغلی در فرم DS160، فقط جای دو شغل میشد. درسته؟ یکی از مشاغلم رو نتونستم وارد کنم ولی در فرم بیوگرافی که به USCIS دادیم عنوان شغلی آشپزی هم عنوان کردم.
خیلی ممنون میشم اگه دوستان و اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایند.
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 10:54)mohammadlove نوشته:  سلام اساتید گرامی کلیرنس
من دو ماه دیگه مصاحبه ویزای نامزدی در آنکارا دارم. متاسفانه در فرم DS160 در قسمت سوابق شغلی زدم یکسال سابقه نقشه کشی در شرکت خصوصی گازرسانی (منازل) پدرم را دارم. با توجه به اینکه وقتی اسم نفت و گاز میاد مو به تن آفیسرهای عزیز سیخ میشه، میخواستم بدونم به نظر شما احتمال ap خوردن من چقدر هست؟
همچنین من اسم مستعار هم داشتم که عنوان کردم. اسم و فامیل انگلیسی هست.
من 26 سال دارم. سربازی هم معاف پزشکی شدم. بقیه سوابق شغلی در هتل و رستوران بوده. رشته دانشگاهیم هم مدیریت بوده.
ضمنا در قسمت سوابق شغلی در فرم DS160، فقط جای دو شغل میشد. درسته؟ یکی از مشاغلم رو نتونستم وارد کنم ولی در فرم بیوگرافی که به USCIS دادیم عنوان شغلی آشپزی هم عنوان کردم.
خیلی ممنون میشم اگه دوستان و اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایند.
سلا
آقا این حرفا رو ول کن. برو مصاحبه ببین چی میشه. هیچ قانونی نداره. اینجا خانومهای محترمی هستن یا بودن که اصلا خدمت نرفتن و هیچکدام از مواردی که شما میگی رو ندارن رفتن تو پروسه ادمین. حالا شما خودت باید بری ببینی چی مشیه. ایشالا یه ضرب بهت بدن اینجا نیایی ولی ایست منتظران رو پر کنیدBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mohammadlove ، tico ، Tolu IR
من یه آمار گرفتم از لیست منتظران F2A شاید جالب باشه. این آمار مقایسه سال 2014 و 2015 تا انتهای ماه آگوست بوده:
2014
ابوظبی 8 کیس کلیر شده و میانگین 229 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 7 ................................. 218 ....................................
ایروان 6 .................................. 162 ......................................
2015
ابوظبی 0 کیس کلیر شده و میانگین 0 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 0 ................................. 0 ....................................
ایروان 1 .................................. 171 ..................................
یعنی سال 2015 یه دونه باشه و تا آخر سال هم سفارتها حتما آب زرشک مصرف میکنن. شاید به ما هم تعارف کردن
پی نوشت: من چون لیستو بردم تو اکسل ممکنه اشتباه کرده باشم واسه همین اگه نقیضی دیدید اصلاح کنید که ایشالا من اشتباه کرده باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shadoow ، tico ، Tolu IR