موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینطوری نگید. هر کسی زمان خودشو داره. منم خیلی وقتا کم میارم ولی دنیال مقصر نمیگردم. راهیه که خودمون انتخاب کردیم. آبان ماه میشه 3 سال که از زندگی عادی افتادم. هر جای دیگه که مخواستم برم تا الان 1000 بار رفته و برگشته بودم. متاسفانه ما چوب چیز دیگه ای رو میخوریم که همتون میدونید. باور کنید امروز میخواستم بزنم زیر همه چیز بگم گور باباش. ولی گفتم بزار یکم دیگه هم صبر کنم. البته اینا همش نظر شخصی بنده بود.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
در اینکه انتظار سخته شکی نیست. ولی به هرحال چیزی که خودمون انتخاب کردیم. خدا رو شکر باز امروز یک جدولی هست که نشون میده چقدر حدودا معطلی برای کلیرنس هست.
دوسال پیش هیچ اطلاعی از مدت کلیرنس نداشتیم و همه فکر میکردیم 2-3 ماهه تمومه. بعد دیدیم که یکساله و دوساله هم هستن.
دوستانی که 1-2 ماه میگذره از مصاحبشون کمربندارو ببندین که فعلا باید صبر کنین. زیر 6 ماه کسی فکر رفتن نکنه که الکی خودشو اذیت میکنه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست من زير ٤ ماه گرفت ، هيچى معلوم نيست كه بخوايم واسش عدد تعيين كنيم،
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
همين ادمو كلافه ميكنه كه أفراد مثلا با شرايط يكسان تو زمانهاي متفاوت كلير ميشن آدم نميدونه أصلا ملاكشونً جيه همين باعث ميشه آدم فكر كنه شانسيه جيزي كه اختيار و منطقي درش نيست و فقط حس بد به آدم ميده
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مصاحبه که بریم همسرمون باید اونجا باشه ولی بعد از مصاحبه که در انتظار کلیرنس لعنتی هستیم هم باید اونجا باشه و نمیتونیم بعد از کلیر شدن باهم بریم؟ (البته اگر کلیر شدن زیر 6 ماه باشه )؟ کلا این قانوناشون چطوریه؟
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من کلی به ادبیات شما خندیدم. معلومه عصبانی بودینا. ولی خیلی بامزه بود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ايا شما جزوه مداركي كه فرستاديد، اجازه پدر دختر هم بوده؟ (خوده دختر سيتيزن و درخواست كننده ويزا براي نامزدش هست)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من کیسم رو که سی آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی من معافیت تحصیلی داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.
بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسس) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ریویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."
حالا میخواستم از شما رفقها بپرسم که الان وضعیت من چه جوریه؟ چیزی میشه گفت الان؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
یه سوال دارم
ببخشید اگه برای شماها تکراریه
ولی خب چون 560 صفحه مطلب اینجا نوشته شده و نمیتونستم همشو بخونم میپرسم
اگه همسر من اف بی ای چک بخوره توی سفارت
من باید بمونم آمریکا تا همسرم کیلیر بشه
یا اینکه میتونم برگردم ایران توی این فاصله که جواب کیلیرنس میاد ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اساتید گرامی کلیرنس
من دو ماه دیگه مصاحبه ویزای نامزدی در آنکارا دارم. متاسفانه در فرم DS160 در قسمت سوابق شغلی زدم یکسال سابقه نقشه کشی در شرکت خصوصی گازرسانی (منازل) پدرم را دارم. با توجه به اینکه وقتی اسم نفت و گاز میاد مو به تن آفیسرهای عزیز سیخ میشه، میخواستم بدونم به نظر شما احتمال ap خوردن من چقدر هست؟
همچنین من اسم مستعار هم داشتم که عنوان کردم. اسم و فامیل انگلیسی هست.
من 26 سال دارم. سربازی هم معاف پزشکی شدم. بقیه سوابق شغلی در هتل و رستوران بوده. رشته دانشگاهیم هم مدیریت بوده.
ضمنا در قسمت سوابق شغلی در فرم DS160، فقط جای دو شغل میشد. درسته؟ یکی از مشاغلم رو نتونستم وارد کنم ولی در فرم بیوگرافی که به USCIS دادیم عنوان شغلی آشپزی هم عنوان کردم.
خیلی ممنون میشم اگه دوستان و اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایند.
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من یه آمار گرفتم از لیست منتظران F2A شاید جالب باشه. این آمار مقایسه سال 2014 و 2015 تا انتهای ماه آگوست بوده:
2014
ابوظبی 8 کیس کلیر شده و میانگین 229 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 7 ................................. 218 ....................................
ایروان 6 .................................. 162 ......................................
2015
ابوظبی 0 کیس کلیر شده و میانگین 0 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 0 ................................. 0 ....................................
ایروان 1 .................................. 171 ..................................
یعنی سال 2015 یه دونه باشه و تا آخر سال هم سفارتها حتما آب زرشک مصرف میکنن. شاید به ما هم تعارف کردن
پی نوشت: من چون لیستو بردم تو اکسل ممکنه اشتباه کرده باشم واسه همین اگه نقیضی دیدید اصلاح کنید که ایشالا من اشتباه کرده باشم
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید