کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-28 ساعت 14:37)bruceh نوشته:  سلام
من سربازی نرفتم و تنها ایرانیه متقاضی ویزای مهاجرتی تو این سفارت هستم(جنوب شرقی اسیا) و اینکه این سفارت خودش اداره مهاجرت ( Homeland و Immigration)هم داره.
فکر می کنید این مسئله و این که یه ۸-۷ ماه کیسم اونجا فقط معطل این نامه معافیت تحصیلی بوده (نمی دونستم که این نامه، اثبات سربازی نرفتنه)،بعلاوه اینکه خانومم 100% آمریکاییه (چشمک/wink) و منم یه ۱۰ سالی میشه خارج از ایرانم و تو این مدتم تا حالا به ایران سفر نکردم کمک کنه که زودتر کلیر شم؟
راستش دیگه کلافه شدم، از اینجا و این شغل و آب و هوای گرم خسته شدم و میخوام هرچه زودتر برم.

بک گراند:
من کیسم رو که سی‌ آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی‌ من معافیت تحصیلی‌ داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی‌ رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.

بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسسینگ) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ری‌ویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی‌ ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."
کسی از دوستان نظر کارشناسی ای داره؟
با تشکر
بزرگواربهتر بی خیال بشی و صبرکنی. اینجا همه منتظرن. شما بع دفعات سوالت رو پرسیدی. آخه چطور میشه به شما کمکی کرد. شما بهتر منتظر بمونی و روند کار رو زیر نظر بگیری. اگه هم سوالی داری از خودشون بپرسی جوابتو به خوبی میدن
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، Tolu IR
سلام دوستان،كليرنس براى چه نوع پروندهايى هست؟؟؟؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان:
من توی یکی دو صفحه قبل راجع بهش مفصل نوشتم. لطفا مراجعه بفرمایید
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، karo.eng
(2015-08-28 ساعت 19:43)negar6043 نوشته:  من توی یکی دو صفحه قبل راجع بهش مفصل نوشتم. لطفا مراجعه بفرمایید

نگارجان ميتونى بنويسى صفحه چند من گشتم پيدا نكردم،شايدم از استرس چشمام نميبينش،ممنون ميشم كمك كنى
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng
(2015-08-28 ساعت 01:02)negar6043 نوشته:  دوستان اين ويديو رو ببينيد، سارا گرو در رابطه با كليرنس سربازى رفته ها ميگه
https://m.youtube.com/watch?v=SmozMhee6dE

نقل قول: "کسایی که رفتن سربازی کلیرنس میخورن، پس زودتر بیان" ثانیه 18 ویدئو

برای ماهایی که بهمون وقت میدن یعنی چی که زودتر بریم؟! این دقیقن نشون میده این اطلاعات برای کسایی هست که خودشون وقت سفارت میگیرن. برای ما این کلیرنس قبل از مصاحبه شروع میشه. دیگه زبونم مو در اورد از بس گفتم Big Grin
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sanbad ، fahi ، karo.eng ، shadoow ، yalda91 ، tico ، sib 24
(2015-08-28 ساعت 15:21)karo.eng نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 14:37)bruceh نوشته:  سلام
من سربازی نرفتم و تنها ایرانیه متقاضی ویزای مهاجرتی تو این سفارت هستم(جنوب شرقی اسیا) و اینکه این سفارت خودش اداره مهاجرت ( Homeland و Immigration)هم داره.
فکر می کنید این مسئله و این که یه ۸-۷ ماه کیسم اونجا فقط معطل این نامه معافیت تحصیلی بوده (نمی دونستم که این نامه، اثبات سربازی نرفتنه)،بعلاوه اینکه خانومم 100% آمریکاییه (چشمک/wink) و منم یه ۱۰ سالی میشه خارج از ایرانم و تو این مدتم تا حالا به ایران سفر نکردم کمک کنه که زودتر کلیر شم؟
راستش دیگه کلافه شدم، از اینجا و این شغل و آب و هوای گرم خسته شدم و میخوام هرچه زودتر برم.

بک گراند:
من کیسم رو که سی‌ آر وان هست رو مارس ۲۰۱۴ باز کردم و بعد از مصاحبه که همون سال ۲۰۱۴ بود سرِ سربازی گیر کرده بودم. چون ازم کارت معافی میخواستن ولی‌ من معافیت تحصیلی‌ داشتم. خلاصه بالاخره هفتهٔ پیش معافیت تحصیلی‌ رو ترجمه کردم و رفتم شخصاً دادم دست آفیسر و براشم توضیح دادم.

بالاخره بعد از ۴ بار نقص پرونده، و دوبار دیدن آفیسر امروز آپدیت خوردم(البته تحت ادمینیسترتیو پراسسینگ) و برام هم یه ایمیل اومده که " کیس شما تحت ادمینستریتیو ری‌ویو هست. اطلاعات بیشتری از طرف شما الان نیازی نیست. شما میتوانید طی‌ ۱۵-۱۰ روز اداری آینده جهت دانستن وضعیت کیستان با کنسولگری تماس بگیرید."
کسی از دوستان نظر کارشناسی ای داره؟
با تشکر
بزرگواربهتر بی خیال بشی و صبرکنی. اینجا همه منتظرن. شما بع دفعات سوالت رو پرسیدی. آخه چطور میشه به شما کمکی کرد. شما بهتر منتظر بمونی و روند کار رو زیر نظر بگیری. اگه هم سوالی داری از خودشون بپرسی جوابتو به خوبی میدن

Duh! Captain Obvious
You keep asking until you get an answer
Get it Got it Good
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، karo.eng
من متوجه نمیشم این ۲۰۰-۳۰۰ روز از کجا میاد این امارا میشه توضیح بدین الان این دوستمون که مارچ اینترویو داشته
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-31 ساعت 19:07)Sunlight66 نوشته:  من متوجه نمیشم این ۲۰۰-۳۰۰ روز از کجا میاد این امارا میشه توضیح بدین الان این دوستمون که مارچ اینترویو داشته

منظورتون زمان انتظاره؟ بچه وقتی میرن مصاحبه و کلیرنس میخورن، توی جدول تاریخ مصاحبه رو وارد میکنن، بعدش که کلیر میشن، تاریخ کلیر شدن. اینطوری این 200-300 رو درمیاد.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sunlight66 ، sib 24 ، shandiz ، shadoow
یعنی چی اخه؟ میخواد انقدر طول بکشه؟ خود افسر گفت ۲ تا ۳ ماه دیگه اینی که اینجا نشون میده ۶ ماهم بیشتره
این که خیلی نا امید کنندس
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، fahi ، sib 24 ، tico ، Tolu IR
اينكه چقد طول ميكشه رو هيچكى نمى دونه، متاسفانه يه سرى معدود از دوستان كه ويزا گرفتن با گفتن تايمايي كه خودشونم هيچ اطلاعاتى ندارن ذهن بقيرو خراب مى كنن، خود سفارت كه كيس دستشه نميدونه تقريبى مى گه ،چطور دوستى كه تازه ويزا گرفته فكر ميكنه دكترا داره و بقيه...... اينجا قانون داره ،راهنمايي كردنم بايد درست و منطقى باشه، دوستان واقعا لطف ميكنن، ولى راجع به چيزى اطلاعات بديم و به دوستان راهنمايي بديم كه ١٠٠ ٪ دروسته و وجود داره و قانون، نه اينكه نه ويزا نميدن منتظر نباشين يا ....
پاسخ
تشکر کنندگان: Sunlight66 ، karo.eng ، sib 24 ، shadoow ، tico
(2015-08-31 ساعت 22:33)amin1981 نوشته:  اينكه چقد طول ميكشه رو هيچكى نمى دونه، متاسفانه يه سرى معدود از دوستان كه ويزا گرفتن با گفتن تايمايي كه خودشونم هيچ اطلاعاتى ندارن ذهن بقيرو خراب مى كنن، خود سفارت كه كيس دستشه نميدونه تقريبى مى گه ،چطور دوستى كه تازه ويزا گرفته فكر ميكنه دكترا داره و بقيه...... اينجا قانون داره ،راهنمايي كردنم بايد درست و منطقى باشه، دوستان واقعا لطف ميكنن، ولى راجع به چيزى اطلاعات بديم و به دوستان راهنمايي بديم كه ١٠٠ ٪ دروسته و وجود داره و قانون، نه اينكه نه ويزا نميدن منتظر نباشين يا ....
دوست عزیز
کی گفته ویزا نمیدن . به همه ویزا میدن و خوشگلشو میدن به قول معروف دیر و زود داره سوخت و سوز نداره. تازه هرکی هم دیرتر میگره ویزاش نو تره Wink . دوستانی هم که ویزا گرفتن و رفتن اونور آب یا کلیر شدن هم با اومدنشون به اینجا نشون میدن که براشون مهمه که هم قطارهاشون کلیر بشن چون کاملا درکشون میکنن. به قول شما چون کسی دقیقا نمیدونه اونطرف چه کاری داره انجام میشه اینجا صحبتها بیشتر در حد حدس و گمانه و همه ما اینو میدونیم. خیلی از دوستان که از قدیم اینجا هستند مثل itex زحمت کشیدن و لیستی رو مدیریت می کنن که همه میتونن از روند کلیر کیسهای خانوادگی مطلع بشن که من ازشون تشکر میکنم. در آخر هم از صمیم قلب برای همه آرزوی موفقیت در این راه رو دارم و منتظر خبرهای خوب شما هم هستم. ما ندیده به همه ارادت داریم. CoolBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shadoow ، hamidoo_b ، negar6043 ، amirsalehish ، itex ، tico
سلام .۲ روز دیگه ۳ ماه میشه که همسرم مصاحبه رفته.امروز تو وبسایت ابوظبی نوشتن که کلیر شده.Big Grinحالا نمیدونیم چیکار کنیم باید منتظر ایمیل باشیم یا نه؟کسی میتونه بجز خودش پاسپورت رو ببره سفارت یا پست باید بشه؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، sanbad ، fahi ، armehraboon ، amin1981 ، hamidoo_b ، negar6043 ، amirsalehish ، itex ، shandiz ، inanna ، tico ، qesign ، Haghighat
(2015-09-01 ساعت 13:35)sib 24 نوشته:  سلام .۲ روز دیگه ۳ ماه میشه که همسرم مصاحبه رفته.امروز تو وبسایت ابوظبی نوشتن که کلیر شده.Big Grinحالا نمیدونیم چیکار کنیم باید منتظر ایمیل باشیم یا نه؟کسی میتونه بجز خودش پاسپورت رو ببره سفارت یا پست باید بشه؟
به سلامتی مبارکه SmileSmileSmileSmileSmileSmile
برای منم که پنج شنبه کلیر شدم ایمیل نیومد. میتونن خودشون ببرن یا پیکاپ کنن اگر نمیخوان مدیکال رو تمدید کنن. من خودم دارم میرم. منتظرم ویزای دوبی بیاد برم چون باید مدیکال جدید بدم. پایان متن برای من نوشته اگه تا 17 سپتامبر میرید مدیکال نمیخواد ولی من نمیتونم تا اون موقع برم. Sad کلی کارام مونده. ولی اگه همسرتون زود میخواد بیاد کاراشو بکنه بره ویزا رو بگیره و از همونجا بیاد عمریکا. خیلی خوشحال شدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، fahi ، shadoow ، armehraboon ، amin1981 ، hamidoo_b ، sib 24 ، amirsalehish ، tico
وكيلم گفت اگه ويزا يك ضرب گرفتي وقتي واسه ويزا رفتي 165$ رو همونجا پرداخت كن تا گرين كارت زود صادر شه .كسي در اين باره چيزي مي دونه
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sib 24
(2015-09-01 ساعت 14:02)ATYY نوشته:  وكيلم گفت اگه ويزا يك ضرب گرفتي وقتي واسه ويزا رفتي 165$ رو همونجا پرداخت كن تا گرين كارت زود صادر شه .كسي در اين باره چيزي مي دونه
وقتی ویزاتون رو تحویل میگیرین همراهش یه پاکت زرد رنگ بهتون میدن که نباید باز شه و موقع انجام کارهای گمرکی زمان اولین ورودتون تحویل میدین.رو پاکت دستورالعمل پرداخت ذکر شده که باید برین تو سایت uscis اکانت بسازین و پرداخت کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sanbad ، karo.eng ، ATYY ، amin1981 ، sib 24 ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان