کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-27 ساعت 11:21)negar6043 نوشته:  مطمئنید روز قبلش هم آپ نخورده بودید؟ آخه اونجا شبه و هنوز ساعت کاریه 27 آگوست نشده. آخرین باری که چک کردید ساعت چند به وقت ایران بود؟
نگار خانوم من آخرین بار ساعت 10 شب بود چک کردم همون آپ ایمیلم بود که قبلا گفتم. یعنی 20 آگوست. صبج زود چک کردم آپ 27 آگوست. شابد از سفارت بوده باشه ولی آخرین آپ واقعی من قبل این 17 آپریل بود. Cool دیگه بیشتر اطلاعی ندارم. دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Tolu IR
مگه اپ واقعيو غير واقعى هم داريم؟؟؟ o-O
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 11:57)amin1981 نوشته:  مگه اپ واقعيو غير واقعى هم داريم؟؟؟ o-O

منظور از آپ واقعی آپی که به خاطر جواب به ایمیل شما نباشه. این یعنی یه دستی به سر و گوش پرونده تون کشیدن
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Tolu IR ، sanbad
سلام به همه دوستان مخصوصا karo.eng
امیدوارم این روزها خبر خوشو دریافت کنی و دلت شاد بشه، که مطمئنم هر کی اینجا کلیر شدنش اعلام بشه همه بچه ها خوشحال میشن، من یه سوال برام پیش اومده که هرچی سایتها رو بررسی کردم نتونستم جواب سوالمو بگیرم، برای ویزای نامزدی وقتی کلیر اعلام شد میشه پیکاپ ویزارو به دست آژانسها سپرد یا نه؟
دلیل این سوال من هم اینه که روی برگه آبی که سفارت داده نوشته شخصا برای گرفتن ویزا بیایید، زیرشم خط کشیده، ولی کلا آژانسها میگن ما نمیدونیم، تا حالا هرچی بردیم انجام شده! حالا نظر شما چیه؟ میشه به آژانسها پیکاپو سپرد با هزینه حدودا 40 دلار یا باید خودم برم با هزینه های یه هفته اقامت و بلیط و خوردو و خوراک و ....؟[size=large]
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 14:06)kurosh866 نوشته:  سلام به همه دوستان مخصوصا karo.eng
امیدوارم این روزها خبر خوشو دریافت کنی و دلت شاد بشه، که مطمئنم هر کی اینجا کلیر شدنش اعلام بشه همه بچه ها خوشحال میشن، من یه سوال برام پیش اومده که هرچی سایتها رو بررسی کردم نتونستم جواب سوالمو بگیرم، برای ویزای نامزدی وقتی کلیر اعلام شد میشه پیکاپ ویزارو به دست آژانسها سپرد یا نه؟
دلیل این سوال من هم اینه که روی برگه آبی که سفارت داده نوشته شخصا برای گرفتن ویزا بیایید، زیرشم خط کشیده، ولی کلا آژانسها میگن ما نمیدونیم، تا حالا هرچی بردیم انجام شده! حالا نظر شما چیه؟ میشه به آژانسها پیکاپو سپرد با هزینه حدودا 40 دلار یا باید خودم برم با هزینه های یه هفته اقامت و بلیط و خوردو و خوراک و ....؟[size=large]
سلام. مرسی از شما. بعضی آژانسها به صورت قانونی این کار رو میکنن که البته من تا به حال این کار و نکردم. در ضمن اگر کلیرنس شما بیشتر از 2 یا 3 ماه طول بکشه سفارت ار شما میخواد مدیکالتونو تمدید کنین تا اعتبار ویزا تون 6 ماه باشه در این صورت خودتون باید برید. من به شخصه در هر شرایطی خودم دنبال این کار میرم چون فکر میکنم به ریسکش نمی ارزه
پاسخ
بچه ها الان چک کردم / تبدیل به or شد .mailed or available. صبح که چک کردم اینطوری نبود بخدا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، Tolu IR ، sanbad
فكر كنم نيم ساعت ديگه تبديل به ويزا مى شه Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، fahi ، Tolu IR
دوست عزيز داری سیس رو چک میکنی؟؟؟ من نشنیدم همچین چیزی. به هر حال امیدوارم شما بعد از ساعت 10 شب یه آپ به تاریخ 26 آگوست داشتی که متوجهش نشدی و آپ دوم از طرف سفارت به تاریخ 27 آگوست رو دیدی. که در این صورت میتونیم امیدوار باشیم که آپ معناداری بوده باشه. یه راه تشخیص هم داره و اونم قیاس با ساعت آپ بچه های لاتاریه. من اون مدت که منتظر کلیر شدن بودن مدام آپ های خودمو با بچه های لاتاری چک می کردم و همونطور که گفتم آپ شبانه من حدود یک ماه قبل اعلام کلیری من بود. و اون هم به دلیل ازدحام بچه های لاتاری و پر شدن سهمیه اون ماه بود و بنا به پیش بینی خودم، دقیقا چند روز مونده به اتمام ماه، ایمیل کلیری رو واسم فرستادن. بنابراین اگر حوصله دارید، تحلیلی هم روی آپ های لاتاری کنید و اگر ندارید که چه بهتر، خونسرد منتظر نتیجه بمونید. امیدوارم خبرای خوبی اعلام کنید. Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، karo.eng ، Tolu IR
بستگی به سفارت داره. آنکارا هنوز پیک آپ ویزا نداره. اما من هم اگه جای شما بودم مسئله به این حساسی رو دست کسی نمیسپردم. اگر به دو ماه پیش توی همین فروم مراجعه کنید، یکی از دوستان این کارو کرد و خیلی خون دل خورد تا پاس و ویزا به دستش رسید. کمی ریسکه و گاهی مشکلاتی پیش میاد که حضور خود شخص رو میطلبه که این چند ماه اخیر هم کم ندیدیم. ضمنا تمدید مدیکال زیر 6 ماه اجباری نیست. برای مثال من که چهار ماه کلیر شدم، چون قصد داشتم قبل از اتمام مدیکال امریکا باشم، مدیکالو تمدید نکردم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، karo.eng ، Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 19:02)negar6043 نوشته:  دوست عزيز داری سیس رو چک میکنی؟؟؟ من نشنیدم همچین چیزی. به هر حال امیدوارم شما بعد از ساعت ۱۰ شب یه آپ به تاریخ 26 آگوست داشتی که متوجهش نشدی و آپ دوم از طرف سفارت به تاریخ 27 آگوست رو دیدی. که در این صورت میتونیم امیدوار باشیم که آپ معناداری بوده باشه. یه راه تشخیص هم داره و اونم قیاس با ساعت آپ بچه های لاتاریه. من اون مدت که منتظر کلیر شدن بودن مدام آپ های خودمو با بچه های لاتاری چک می کردم و همونطور که گفتم آپ شبانه من حدود یک ماه قبل اعلام کلیری من بود. و اون هم به دلیل ازدحام بچه های لاتاری و پر شدن سهمیه اون ماه بود و بنا به پیش بینی خودم، دقیقا چند روز مونده به اتمام ماه، ایمیل کلیری رو واسم فرستادن. بنابراین اگر حوصله دارید، تحلیلی هم روی آپ های لاتاری کنید و اگر ندارید که چه بهتر، خونسرد منتظر نتیجه بمونید. امیدوارم خبرای خوبی اعلام کنید. Smile

ببخشيد نگار خانم شما بعد از چند بار اپ كلير شدين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
5 یا 6 تا که همشون حداقل چند روز با هم فاصله داشتن. آپ اول از طرف امریکا، پس فرداش از طرف سفارت و بعد بیست و خورده ای روز بعد چند تا آپ از طرف سفارت و نهایتا کلیر
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، fahi ، Tolu IR
يعنى تو خود پيج سفارت كه بغير از ceac هم اپ داشتين؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 19:26)amin1981 نوشته:  يعنى تو خود پيج سفارت كه بغير از ceac هم اپ داشتين؟

نه سفارت انکارا خودش آپ نمبکنه. سفارتهای دیگه اینحورین ظاهرا
من فقط آپهای سیس رو عرض کردم .Shy
پاسخ
(2015-08-27 ساعت 19:02)negar6043 نوشته:  دوست عزيز داری سیس رو چک میکنی؟؟؟ من نشنیدم همچین چیزی. به هر حال امیدوارم شما بعد از ساعت ۱۰ شب یه آپ به تاریخ 26 آگوست داشتی که متوجهش نشدی و آپ دوم از طرف سفارت به تاریخ 27 آگوست رو دیدی. که در این صورت میتونیم امیدوار باشیم که آپ معناداری بوده باشه. یه راه تشخیص هم داره و اونم قیاس با ساعت آپ بچه های لاتاریه. من اون مدت که منتظر کلیر شدن بودن مدام آپ های خودمو با بچه های لاتاری چک می کردم و همونطور که گفتم آپ شبانه من حدود یک ماه قبل اعلام کلیری من بود. و اون هم به دلیل ازدحام بچه های لاتاری و پر شدن سهمیه اون ماه بود و بنا به پیش بینی خودم، دقیقا چند روز مونده به اتمام ماه، ایمیل کلیری رو واسم فرستادن. بنابراین اگر حوصله دارید، تحلیلی هم روی آپ های لاتاری کنید و اگر ندارید که چه بهتر، خونسرد منتظر نتیجه بمونید. امیدوارم خبرای خوبی اعلام کنید. Smile
بله سیس رو چک میکنم. احتمال 99 درصد شما درست میگی نگار خانم. اول 26 بوده من ندیدم بعد 10 صبح سفارت زده بعد ساعت 2 بعدالضهر / تبدیل به or شده. تمام بچه های لاناری هم اینطوری کلیر شدن. البته اینو هم بگم سهمیه لاتاری ارتباطی با سهمیه ما نداره. .In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached. این متن آخر سیس است. سهمیه ما جداست. به هر حال باید دید چه پیش میاد. ممنونم ار پیگیری و اطلاعات دوستان. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
متن سفارت الان چک کردم تو سفارت کلیر شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، parsush ، Sam-90 ، amir_naji ، fahi ، Tolu IR ، itex ، sanbad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان