کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-27 ساعت 19:54)karo.eng نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
متن سفارت الان چک کردم تو سفارت کلیر شدم

تبریک تبریک تبریک خیلی خوشحال شدیم
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، amin1981 ، ATYY ، fahi ، Tolu IR
تا کی بهتون فرصت دادن؟ و آیا قبلش سایت سفارت هم آپی داشتید یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 20:00)sara456 نوشته:  تا کی بهتون فرصت دادن؟ و آیا قبلش سایت سفارت هم آپی داشتید یا نه؟

5 تا 7 روز
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
خيلى تبريك ، به سلامتى خيلى خوشحال شدم براتون ????
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 20:02)karo.eng نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 20:00)sara456 نوشته:  تا کی بهتون فرصت دادن؟ و آیا قبلش سایت سفارت هم آپی داشتید یا نه؟

۵ تا ۷ روز

مبارک باشه ایشالله زودی برید پیش همسرتون و این جدایی طاقت فرسا به پایان برسه. همیشه شاد و پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Tolu IR
به به باور كنين اشك تو چشام جمع شد، خيلى تبريك ميگم
اميدوارم اين لحظه شيرين نصيب همه منتظران بشه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، karo.eng ، fahi ، Tolu IR
(2015-08-27 ساعت 20:25)negar6043 نوشته:  به به باور كنين اشك تو چشام جمع شد، خيلى تبريك ميگم
اميدوارم اين لحظه شيرين نصيب همه منتظران بشه
نگار خانوم شما لطف دارید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، Tolu IR
تست مديكال تا ٦ ماه اعتبار داره تا ادم كلير بشه و بره us?
پاسخ
(2015-08-27 ساعت 21:00)amin1981 نوشته:  تست مديكال تا ٦ ماه اعتبار داره تا ادم كلير بشه و بره us?

بله
كسانى كه بعد از ٦ ماه كلير ميشن و يا نزديك اون به گونه اى كه نتونند تا ٦ ماه بعد از تاريخ انجام مديكال امريكا باشند، بايد مديكال رو تمديد كنند. چون تاريخ انقضاى ويزاى شما، هميشه تاريخ انقضاى مديكال شماست و مديكال هم ٦ ماه اعتبار داره.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amin1981 ، Tolu IR
يعنى اگه من ٤ ماهه كلير بشم ديگه تست مديكال نمي خاد چون بلافاصله ميرم، دستتون درد نكنه
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، Tolu IR ، karo.eng

۵ تا ۷ روز

دوست عزيز خيلي مبارك باشه، شخصي كه مصاحبه رفته بود خانم بود يا اقا؟ اگه اقا شرايط وظيفه اش چطور بود؟ شغل دولتي داشتيد؟
پاسخ
دوستان اين ويديو رو ببينيد، سارا گرو در رابطه با كليرنس سربازى رفته ها ميگه
https://m.youtube.com/watch?v=SmozMhee6dE
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، Tolu IR
(2015-08-28 ساعت 00:34)Sam-90 نوشته:  

۵ تا ۷ روز

دوست عزيز خيلي مبارك باشه، شخصي كه مصاحبه رفته بود خانم بود يا اقا؟ اگه اقا شرايط وظيفه اش چطور بود؟ شغل دولتي داشتيد؟
سلام
شرایط من
آقا - سربازی ارتش اتمام حدود 17 سال پیش شغل کارمند خصوصی مهندس عمران
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، tico ، mohammadlove ، Tolu IR ، sanbad
(2015-08-26 ساعت 11:17)karo.eng نوشته:  من یه آمار گرفتم از لیست منتظران F2A شاید جالب باشه. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوست بوده:
۲۰۱۴
ابوظبی ۸ کیس کلیر شده و میانگین 229 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا ۷ ................................. 218 ....................................
ایروان ۶ .................................. 162 ......................................
۲۰۱۵
ابوظبی 0 کیس کلیر شده و میانگین 0 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 0 ................................. 0 ....................................
ایروان ۱ .................................. 171 ..................................
یعنی سال ۲۰۱۵ یه دونه باشه و تا آخر سال هم سفارتها حتما آب زرشک مصرف میکنن. شاید به ما هم تعارف کردن
پی نوشت: من چون لیستو بردم تو اکسل ممکنه اشتباه کرده باشم واسه همین اگه نقیضی دیدید اصلاح کنید که ایشالا من اشتباه کرده باشم

سلام دوست عزیز
خواستم به این آمارت اضافه کنی ، من 23 اکتبر 2014 - F2A مصاحبه ابوظبی داشتم و هنوز منتظرم .
F2A / Case Creation Date: Sep 2013 / Interview: Abu Dhabi Oct 2014 / Clearance: 10 July 2016 / Visa: 24 July 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، sib 24 ، Tolu IR
(2015-08-28 ساعت 12:55)qesign نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 11:17)karo.eng نوشته:  من یه آمار گرفتم از لیست منتظران F2A شاید جالب باشه. این آمار مقایسه سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تا انتهای ماه آگوست بوده:
۲۰۱۴
ابوظبی ۸ کیس کلیر شده و میانگین 229 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا ۷ ................................. 218 ....................................
ایروان ۶ .................................. 162 ......................................
۲۰۱۵
ابوظبی 0 کیس کلیر شده و میانگین 0 روز انتظار برای همین کیسها
آنکارا 0 ................................. 0 ....................................
ایروان ۱ .................................. 171 ..................................
یعنی سال ۲۰۱۵ یه دونه باشه و تا آخر سال هم سفارتها حتما آب زرشک مصرف میکنن. شاید به ما هم تعارف کردن
پی نوشت: من چون لیستو بردم تو اکسل ممکنه اشتباه کرده باشم واسه همین اگه نقیضی دیدید اصلاح کنید که ایشالا من اشتباه کرده باشم

سلام دوست عزیز
خواستم به این آمارت اضافه کنی ، من 23 اکتبر ۲۰۱۴ - F2A مصاحبه ابوظبی داشتم و هنوز منتظرم .
سلام.
دوست عزیز مشخصات تون رو تو لینک اول اضافه کنید بعد کل منتظران رو تو لینک دوم ببینید
https://docs.google.com/forms/d/1EfdzSY9...art=invite

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?...utput=html
امیدوارم کار همه دوستان زودتر انجام بشه