کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان با عرض پوزش 6 پست دیگه ارسال میکنم که بتونم واسه یکی از دوستان پیام ارسال کنم .بهر حال قانون جدید و عجیب سایته .ببخشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
جاده بی انتهاست خواهم رفت
مقصدم نا کجاست خواهم رفت
مثل فرهاد در بیابانها
قصه ها مال ماست خواهم رفت
کوره راهی به سوی نابودی
کوله بارم دعاست خواهم رفت
طعنۀ خار و ریشخند سوار
می شناسم رواست خواهم رفت

سکوت پنجره ها قهر پرده ها سخت است
بدون یار نشستن در این سرا سخت است
سلام اگرچه نکردی بپرس از دل من
مگر دوباره بفهمی که حال ما سخت است
شبیه عاشق دیوانه در بیابان ها
به تیر طعنۀ معشوق ای خدا سخت است
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24
چرا نمی گذرد نازنین زمان بی تو
شکسته چرخ فلک هم در آسمان بی تو ؟
نه دیگر از دل خود انتظار دارم من
به انتظار چه باشد چو دیگران بی تو
بهار با تو برایم همیشگی می شد
خزیده در همه باغها خزان بی تو
ببین که گریۀ من از غمت روانی شد
که ذوب می کند آری تن و روان بی تو
دلم به کاه و فراقت به کوه می ماند
نگاه کن که شده کوه کهکشان بی تو

آبادی دلت به خرابی عوض نکن
یک جرعه آب را به سرابی عوض نکن
یک نیم جو اگر احساس با تو هست
با صد جوال گندم آبی عوض نکن
بسیار گفته اند گناه است عشق ما
این یک گناه را به ثوابی عوض نکن
بیداری دل و شب رویایی وصال
زیبا تر است هیچ به خوابی عوض نکن
سودای جرعه ای ز لب چارده بهار
با هفت سال مانده شرابی عوض نکن
نقد لب نگار بدست آوری بنوش
با نسیه ای که باز نیایی عوض نکن
پاسخ
آفرین ای عشق ای رویای من
راز دار خلوت شبهای من
سینه ام آبشخور زخم تو بود
زخم تو نجواگر غوغای من
سالها من می دویدم در پی ات
تاول این ماجرا در پای من
آخ ای دل ای صحرای خون
آخ ای تنها ترین تنهای من
دردم از دیوانگی های تو نیست
بی تو من می مانم و هیهای من
پاسخ
مرد درویش منم گمشده در خویش منم
خویش گم کرده ترین آدم درویش منم
کمترین درد من اینست که از خود دورم
مردی آلودۀ غم خستۀ تشویش منم
قلعۀ مردم دیوانه همینجاست ولی
کیست دیوانه ترین مرد ، کم و بیش منم
عاقبت آخر دیوانه شدن رسوائیست
مست دیوانه و ناعاقبت اندیش منم
مثل سربازی فراری شده از یک شطرنج
مثل یک شاه پر آوازه ولی کیش منم
پاسخ
زلف تو از دل بیچاره پریشان تر نیست
صبر نوح از من آزرده فراوان تر نیست
نیمه جانیست مرا خسته اگر می خواهی
هیچ از دادن جان بهر تو آسانتر نیست
عشق آن است که جان بر سر ره بگذاری
بر حذر باش کزین مرتبه ارزانتر نیست
گفته بودند مرا دوش رفیقان در عشق
از دلت خسته تر از چشم تو گریان تر نیست
من خداوند کویرم ز هیاهوی عطش
شوره زار از جگر خون شده عطشان تر نیست
آه من سنگ گرانمایه بسوزد آخر
صخره از حوصلۀ عشق گرانجان تر نیست
پاسخ
(2015-09-03 ساعت 17:10)toupal نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 14:39)siavashsiavash نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 14:19)Tolu IR نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 13:30)siavashsiavash نوشته:  سلام دوستان .672 روز از مصاحبه گذشت و هنوز کلیر نشدم ! واقعا دیگه بریدیم .باید وکیل بگیریم و ببینیم مشکل کار از کجاست .واقعا صبر ایوب میخواد این انتظار .دوستان مشکل انتقال یه مقدار کم پول داریم به ایران.لطفا اگه صرافی مطمین و سریع سراغ دارین پیام بذارین ممنون میشم. امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن .

يعنى چند ماه؟
22 ماه !

سلام . خيلي ناراحت شدم از أين انتظار طولاني شما واقعا سخته ، اميدوام بزودي خبرهاي خوب بشنويد . ايميل يا تماسي كرفتيد سفارت جه جوابي دادن ؟ uscis تماس كرفتيد؟
سلام
دوست عزیز خیلی ناراحت شدم اما چندتا نکته
معمولا میگن اگر از دو تا سه ماه گذشت و کلیر نشدین سریع اقدام کنید و اول به سفارتتون نامه بزنید و اگر جواب ندادند با اداره مهاجرت مکاتبه کنید و باز هم اگر جوابی نگرفتید به نامزدتون در امریکا بگید برن پیش سناتور ایالتشون و نامه نگاری کنن
یه مطلب هم من از این سایت و نظرات دوستان متوجه شدم که به محض نامه نگاری با سفارت وضعیتتون آپدیت میشه
و اما اینکه چرا پروندتونو برگشت دادن که فکر نمیکنم به پروسه اداری ربط داشته باشه
احتمالا کنسول محترم براشون واقعی بودن رابطه تون اثبات نشده که ازتون پرینت خواستن
راستی نگفتید کدوم سفارت اقدام کردید
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR
سلام به همه دوستان
یه نکته رو متوجه شدم از سفارت در ایروان و خواستم برای همه بگم شاید کسی نظر دیگه ای داشته باشه
برای کسایی که میرن تو پروسه اداری در ایروان یه برگه آبی از طرف سفارت میدن که داخلش نوشته شده در صورت دیدن شماره پروندتون حتما باید شخصا بیاید سفارت و ویزاتونو بگیرید، من از چندتا آژانس مسافرتی پرسیدم و گفتن ما خبر نداریم و اگه بخواهید پاسپورتتونو میبریم اما مسوولیتش با خودتون، اما یکی از آژانس ها گفت برگه آبی نشونه ویزای اقامتیه و حتما باید خودتون برید ایروان
همینTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amirsalehish ، Tolu IR
چقدر خوشحالم واسه دوستايى كه دارن زود كلير ميشن و البته چقدر ناراحت واسه دوستايى مثل آقاى سياوش و piboo و ...
كارى غير از آرزوى رهايى از بلاتكليفى واسه اين دوستان از دستم برنمياد
آقاى امين نميدونم چرا رى اكشنم انقدر دير بود Big Grin نوشته من در خصوص مطالب چند صفحه پيش بود كه البته مخاطبش من نبودم، اما ترجيح دادم يادآور حسن نيت همه اعضا بشم.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، itex ، Tolu IR ، karo.eng ، shadoow
(2015-09-03 ساعت 21:35)negar6043 نوشته:  چقدر خوشحالم واسه دوستايى كه دارن زود كلير ميشن و البته چقدر ناراحت واسه دوستايى مثل آقاى سياوش و piboo و ...
آقاى امين نميدونم چرا رى اكشنم انقدر دير بود Big Grin نوشته من در خصوص مطالب چند صفحه پيش بود كه البته مخاطبش من نبودم، اما ترجيح دادم يادآور حسن نيت همه اعضا بشم.

نگار خانم با من هستين؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، negar6043
(2015-09-03 ساعت 22:26)amin1981 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 21:35)negar6043 نوشته:  چقدر خوشحالم واسه دوستايى كه دارن زود كلير ميشن و البته چقدر ناراحت واسه دوستايى مثل آقاى سياوش و piboo و ...

نگار خانم با من هستين؟

نه منم اسمم امین ه. سئوال کرده بودم که از چی گلایه کردن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، negar6043 ، shadoow
(2015-09-03 ساعت 13:30)siavashsiavash نوشته:  سلام دوستان .672 روز از مصاحبه گذشت و هنوز کلیر نشدم ! واقعا دیگه بریدیم .باید وکیل بگیریم و ببینیم مشکل کار از کجاست .واقعا صبر ایوب میخواد این انتظار .دوستان مشکل انتقال یه مقدار کم پول داریم به ایران.لطفا اگه صرافی مطمین و سریع سراغ دارین پیام بذارین ممنون میشم. امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن .

ای بابا چقدر ناراحت شدم. بهشون مرتب ایمیل بزنید.من هر دفعه که آپدیت شدم بعد از ایمیل به سفارت بود.پیگیر باشید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Tolu IR ، fahi ، armehraboon ، shadoow ، tico
(2015-09-04 ساعت 07:24)sib 24 نوشته:  

ای بابا چقدر ناراحت شدم. بهشون مرتب ایمیل بزنید.من هر دفعه که آپدیت شدم بعد از ایمیل به سفارت بود.پیگیر باشید.
Sib 24 عزيز تو ايميل چي بهشون مي گفتيد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، fahi
(2015-09-04 ساعت 08:28)Sam-90 نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 07:24)sib 24 نوشته:  

Sib 24 عزيز تو ايميل چي بهشون مي گفتيد؟

میگفتم همسرم ۲ماه هست که مصاحبه رفته چقدر دیگه باید صبر کنیم تا ویزا بگیریم.فقط یکبار جوابم رو ندادند.تو وبسایت خود ابوظبی یکبار ۵ روز بعد مصاحبه آپدیت شد و بار دوم کلیر شدیم.تو سیس یکبار چندروز بعد مصاحبه دیگه خبری نشد اوایل جولای ایمیل زدم بهشون که بعد از ایمیلم تو سیس ۳روز پشت هم آپدیت شدیم دیگه خبری نبود اوایل آگوست ایمیل زدم جواب ندادند و دوباره اواخر آگوست ایمیل زدم که ۲۷ و ۳۱ آگوست و ۱ سپتامبر تو سیس آپدیت شد و بلافاصله تو ابوظبی هم کلیر شد.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، fahi ، armehraboon ، Sam-90 ، Tolu IR ، tico
سلام دوستان من میخواستم بدونم ap یعنی چی که میگن باید مراحل اداری طی بشه یعنی میخوان چیکار کنن
نامزد من 2سپتامبر ارمنستان مصاحبه داشته با اینکه تمام مدارکش کامل بوده معاف از سربازی و شغل آزاد بوده

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، tico

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان