کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ايشالا شما هم مشكل اسپانرتون حل بشه ممنون از راهنمايتون

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-05 ساعت 13:48)vahid4573 نوشته:  خانم خاطره نامزده من هستن.هرچي ميگزره سخت تر ميشه.البته الان تو ٣ ماه اخير كه اصلا كار نمي كردن تازه از اول سپتامبر شروع كردن.ايشالا درست بشه زودتر

نه، می و جون و جولای کار نمیکردن، از آخر جولای که به من دعوت برای مصاحبه دادن کارشونو شروع کردن، البته برای نامزدی ها فکر میکنم اینطور باشه، چون وقتی رفتم فرودگاه بچه های کیس های دیگه مثل لاتاری اومده بودن ویزاشونو بگیرن، همونطور که گفتم از 71 روز دیدم تا سه ماه که در انتظار کلیر شدن بودن و ویزاشونو گرفتن
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، mohammadlove ، fahi ، Tolu IR
ايشالا زودتر انجام بشه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
سلام به همه
یه سوال برام پیش اومد
از همه تون موقع مدیکال برگه زرد انستیتو پاستورو گرفتن؟
از من گرفتن ولی یه جا تو این سایت خوندم که نوشته بود جزو مدارک ارسالی برای گرین کارت وقتی تو امریکا خواستیم فرم ها رو ارسال کنیم باید همه شو بفرستیم.
به نظرتون این درسته یا برای کیس نامزدی همون مدیکال بین المللی که بیمارستان ایروان داد کافیه؟
پاسخ
كافيه از من كپي گرفت سيدي با برگه كه داد واسه اونجاست.كوروش جان چه جوري سايت چك ميكنين؟لينك شو بزاريد اصلا باز نميشه

پاسخ
سلام آقا کوروش ما هر کاری میکنیم نمی‌تونیم سایت سفارتو چک کنیم

پاسخ
بعد یه سوال شما الان نقص مدارک خوردید یا همون ap هست مال شما هم

پاسخ
(2015-09-05 ساعت 22:01)vahid4573 نوشته:  كافيه از من كپي گرفت سيدي با برگه كه داد واسه اونجاست.كوروش جان چه جوري سايت چك ميكنين؟لينك شو بزاريد اصلا باز نميشه

به دلیل اینکه سایتش مربوط به بلاد کفره و تیلتر تکن میخواد
اینم لینکش
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
بیزحمت ایمیلتم چک کنCool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mohammadlove
بزار ببينيم از اون ور باز ميشه

پاسخ
(2015-09-05 ساعت 22:09)vahid4573 نوشته:  بزار ببينيم از اون ور باز ميشه

آره الان ایمیل زدم
اول آدرس ایمیلتون tir دوروسته؟
پاسخ
اد كردم

پاسخ
(2015-09-05 ساعت 22:20)vahid4573 نوشته:  اد كردم

پیام برام ارسال کنید
پاسخ
ok

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-04 ساعت 07:24)sib 24 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 13:30)siavashsiavash نوشته:  سلام دوستان .672 روز از مصاحبه گذشت و هنوز کلیر نشدم ! واقعا دیگه بریدیم .باید وکیل بگیریم و ببینیم مشکل کار از کجاست .واقعا صبر ایوب میخواد این انتظار .دوستان مشکل انتقال یه مقدار کم پول داریم به ایران.لطفا اگه صرافی مطمین و سریع سراغ دارین پیام بذارین ممنون میشم. امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن .

ای بابا چقدر ناراحت شدم. بهشون مرتب ایمیل بزنید.من هر دفعه که آپدیت شدم بعد از ایمیل به سفارت بود.پیگیر باشید.

البته پیگیری و ایمیل کار خوبیه. ولی توجه داشته باشین که دلیل آپدیت شدن اینه که مکاتبه با شما توی پرونده ثبت میشه و پیشرفت در پرونده محسوب نمیشه. مثلا شما ایمیل بزنین بگین "چه خبرا؟" ثبت میکنن که این ایمیل رو زدین و شما توی CEAC می بینین. بازم تاکید میکنم ایمیل بزنین و جویای کارتون بشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadlove ، Sam-90 ، sib 24 ، amirsalehish ، tico ، sanbad ، Tolu IR
آقا سفارتها امروز تعطیلن آخ ضد حالی شد. زنگ زدم سفار ابوظبی میگم امروز تعطیلین میگه بله. خدا وکیلی میخواستم بگم آخه شما که تعطیلین چرا تلفن جواب میدین گفتم حالمو میگیرن بدبخت میشیم. میگم عاغا میتونم فردا پاسمو بیارم یا باید همون سه شنبه بیام میگیه فردا سفارت بازه میتونید سوال کنید. حالا دوستان گلم شده کسی هویج طوری روز غیر یکشنبه و سه شنبه بره مدارکشو تحویل بگیرن? یا فردا دوباره زنگ بزنم سوال کنم? با تشکر گزارشگر اعزامی ....... رم
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Tolu IR ، shangol ، sib 24 ، shadoow