کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-09-04 ساعت 12:01)sib 24 نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 08:28)Sam-90 نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 07:24)sib 24 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 13:30)siavashsiavash نوشته:  سلام دوستان .672 روز از مصاحبه گذشت و هنوز کلیر نشدم ! واقعا دیگه بریدیم .باید وکیل بگیریم و ببینیم مشکل کار از کجاست .واقعا صبر ایوب میخواد این انتظار .دوستان مشکل انتقال یه مقدار کم پول داریم به ایران.لطفا اگه صرافی مطمین و سریع سراغ دارین پیام بذارین ممنون میشم. امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن .

ای بابا چقدر ناراحت شدم. بهشون مرتب ایمیل بزنید.من هر دفعه که آپدیت شدم بعد از ایمیل به سفارت بود.پیگیر باشید.
Sib 24 عزيز تو ايميل چي بهشون مي گفتيد؟

میگفتم همسرم ۲ماه هست که مصاحبه رفته چقدر دیگه باید صبر کنیم تا ویزا بگیریم.فقط یکبار جوابم رو ندادند.تو وبسایت خود ابوظبی یکبار ۵ روز بعد مصاحبه آپدیت شد و بار دوم کلیر شدیم.تو سیس یکبار چندروز بعد مصاحبه دیگه خبری نشد اوایل جولای ایمیل زدم بهشون که بعد از ایمیلم تو سیس ۳روز پشت هم آپدیت شدیم دیگه خبری نبود اوایل آگوست ایمیل زدم جواب ندادند و دوباره اواخر آگوست ایمیل زدم که ۲۷ و ۳۱ آگوست و ۱ سپتامبر تو سیس آپدیت شد و بلافاصله تو ابوظبی هم کلیر شد.

با سلام

به سفارت ایمیل می زدید یا nvc؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sib 24 ، tico
(2015-09-04 ساعت 18:15)khatereh 4573 نوشته:  سلام دوستان من میخواستم بدونم ap یعنی چی که میگن باید مراحل اداری طی بشه یعنی میخوان چیکار کنن
نامزد من ۲سپتامبر ارمنستان مصاحبه داشته با اینکه تمام مدارکش کامل بوده معاف از سربازی و شغل آزاد بوده

سلام
دوم سپتامبر یعنی دو روز پیش دیگه؟
همون مراحل اداریه قبلا میگفتن اف بی آی چک حالا شده مراحل اداری
یه سری از بچه ها میگن که شاید مراحل اداری مربوط به شغل دولتی و سربازی باشه، اما دوتا نکته اینجا وجود داره، اول اینکه خانم سارا گرو از وزارت خارجه امریکا تو مصاحبه با شبکه های فارسی زبان گفت که ما علت پروسه کلیرنس رو نمیگیم
دوم اینکه تازگی ها در امریکا یه قانونی تصویب کردن که البته منم از مطالعه همین سایت متوجه شدم که تمام مسئولیت ویزا با کنسوله و اونها هم کمتر ریسک میکنن و بدون پروسه کسی رو قبول میکنن
منم آخر جولای مصاحبه شدم اما هنوز خبری نیست احتمالا تازه بالای دو ماه یه خبرهایی میشه، تو فرودگاه ایروان هم با چندتا از هموطن ها که اومده بودن ویزاشونو بگیرن صحبت کردم و از 71 روز کلیر شده بودن تا نهایتا سه ماه، ولی یه نکته مثبت تو سفارت ایروان هست و اونم اینه که اینها به دلیل نداشتن مامور کنسولی تو ماه های می و جون و جولای اصلا وقت مصاحبه ندادن و من جزو اولین گروه بودم که بعد از سه ماه وقت مصاحبه دادن، این نشون میده که الان سرشون برای مراحل اداری خلوت تره و پرونده های کمتری دارن و همونطور که همه میدونن بچه های لاتاری هم تا آخر این ماه پرونده شون بسته میشه و کلی سر کنسول خلوت میشه Wink ایشالله این انتظارها زود سر میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amirsalehish ، fahi ، shadoow ، sanbad ، tico ، Tolu IR
بله 2روز پیش
خوب کوروش عزیز این اف بی آی چک مربوط میشه به من که آمریکا هستم یا نامزدم که ایران هست اگه من مگه وقتی مدارک اولین بار میفرستیم nvc چک نمیکنن بعد که از طرف من تایید شد میفرستن سفارت برای مصاحبه و اگه مربوط میشه به نامزدم چیو میخوان چک کنن دیگه در ضمن ممنون از لطف و محبتت از اطلاعات خوبی که در اختیارم میزاری ایشاالله کارهمه هرچه سریعتر انجام بشه

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، Tolu IR
(2015-09-04 ساعت 19:51)khatereh 4573 نوشته:  بله ۲روز پیش
خوب کوروش عزیز این اف بی آی چک مربوط میشه به من که آمریکا هستم یا نامزدم که ایران هست اگه من مگه وقتی مدارک اولین بار میفرستیم nvc چک نمیکنن بعد که از طرف من تایید شد میفرستن سفارت برای مصاحبه و اگه مربوط میشه به نامزدم چیو میخوان چک کنن دیگه در ضمن ممنون از لطف و محبتت از اطلاعات خوبی که در اختیارم میزاری ایشاالله کارهمه هرچه سریعتر انجام بشه

خواهش میکنم ، من در حدی که اطلاعات دارم دوست دارم بیان کنم ، چون از مطالعه تجربه دوستان قبلی در این سایت هم از نظر صرف هزینه و هم زمان خیلی جلو افتادم، بعضی از دوستان در این سایت در حد یک وکیل مهاجرت اطلاعات در اختیار میزارن اون هم رایگان، مثلا من خودم میخواستم با نامزدم در امریکا فرم هارو پر کنیم وکیل به نامزدم گفت حد اقل 1200 دلار میگیرم فرم هارو پر میکنم اما من از مطالعه همین سایت به راحتی همشو پر کردم و بعد از ورود هم که برای گیرین کارت و اجازه کار اقدام میخوام بکنم تو همین سایت خیلی اطلاعات مفید دیدم
و اما بعد
اف بی آی چک برای همسرتونه در ایران، ظاهرا بررسی می کنن که ایشون جزو لیست تحریم ها، یا تحت تعقیب، و یا خدای ناکرده ت، ر،، و،، ر.، ی،..س،..، ت نباشن و برای امریکا خطری نداشته باشن، معمولا هم همه قبول میشن، من تو همین بخش یک نفرو دیدم که میگفت رد شده، که ایشون هم اینجور که معلومه تو چک رد نشدن و کنسول به دلیل اینکه واقعی بودن رابطه براش قطعی نشده ردشون کرده و امیدوارم مشکلشون حل بشه
به قول یکی از بچه ها ویزا میدن خوبشم میدن تازه هر کی دیر تر بگیره نو تره ویزاشWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، armehraboon ، fahi ، shadoow ، tico ، Tolu IR
(2015-09-04 ساعت 18:25)armehraboon نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 12:01)sib 24 نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 08:28)Sam-90 نوشته:  
(2015-09-04 ساعت 07:24)sib 24 نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 13:30)siavashsiavash نوشته:  سلام دوستان .672 روز از مصاحبه گذشت و هنوز کلیر نشدم ! واقعا دیگه بریدیم .باید وکیل بگیریم و ببینیم مشکل کار از کجاست .واقعا صبر ایوب میخواد این انتظار .دوستان مشکل انتقال یه مقدار کم پول داریم به ایران.لطفا اگه صرافی مطمین و سریع سراغ دارین پیام بذارین ممنون میشم. امیدوارم همه هر چه زودتر کلیر بشن .

ای بابا چقدر ناراحت شدم. بهشون مرتب ایمیل بزنید.من هر دفعه که آپدیت شدم بعد از ایمیل به سفارت بود.پیگیر باشید.
Sib 24 عزيز تو ايميل چي بهشون مي گفتيد؟

میگفتم همسرم ۲ماه هست که مصاحبه رفته چقدر دیگه باید صبر کنیم تا ویزا بگیریم.فقط یکبار جوابم رو ندادند.تو وبسایت خود ابوظبی یکبار ۵ روز بعد مصاحبه آپدیت شد و بار دوم کلیر شدیم.تو سیس یکبار چندروز بعد مصاحبه دیگه خبری نشد اوایل جولای ایمیل زدم بهشون که بعد از ایمیلم تو سیس ۳روز پشت هم آپدیت شدیم دیگه خبری نبود اوایل آگوست ایمیل زدم جواب ندادند و دوباره اواخر آگوست ایمیل زدم که ۲۷ و ۳۱ آگوست و ۱ سپتامبر تو سیس آپدیت شد و بلافاصله تو ابوظبی هم کلیر شد.

با سلام

به سفارت ایمیل می زدید یا nvc؟

دیگه با nvc کاری نداریم.به سفارت میزدم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، amirsalehish ، fahi ، shadoow ، tico ، Tolu IR
محبت شما هست ممنون که با صبوری و خیلی خوب بهم توضیح دادی
امیدوارم هرچی زودتر این انتظارا به پایان برسه

پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، shadoow ، Tolu IR
کوروش جان به شما هم برگه ابی دادن جلوی اون قسمتی که نوشته مراحل اداری تیک زدن

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
دوستان منم بزاريد تو ليست مصاحبه ٢سپتامبر ايروان

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mohammadlove ، tico ، fahi ، Tolu IR
(2015-09-05 ساعت 12:23)vahid4573 نوشته:  دوستان منم بزاريد تو ليست مصاحبه ٢سپتامبر ايروان

رفتيد مصاحبه ؟ ap خورديد
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، Tolu IR
بله متاسفانه

پاسخ
(2015-09-05 ساعت 12:35)vahid4573 نوشته:  بله متاسفانه

ای وای ... خیلی ناراحت شدم ایشاله زودی کلیر بشید آقای وحید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
ايشالا كلا گرفتن ويزا يك ضرب يه جوري معجزه است.فقط به كانسولر بستگي داره من با اون. همه مدرك نه سربازي نه شغل دولتي نه تشابه اسمي با ٢ اسپانسر نزديگ٤٠٠ برگ چت و تماس از من كلا ٥ تا سوال پرسيد گفت مشكلي نداريم ولي بريد سايت چك كنيد

پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadlove ، tico ، fahi ، Tolu IR
(2015-09-05 ساعت 04:31)khatereh 4573 نوشته:  کوروش جان به شما هم برگه ابی دادن جلوی اون قسمتی که نوشته مراحل اداری تیک زدن

بله به منم برگه آبی دادن با شماره کیس نامبرمو توش نوشت و گفت برو سایتو چک کن
البته متاسفانه چون نامزدم در حال تحصیل در دانشگاه بودن و کار نمیکنن کنسول ازم اسپانسر دوم خواستن
حتی از بانکم در ایران گواهی تمکن مالی با مبلغ بالا هم بردم اما قبول نکردن
الان هم منتظر کلیر هستم هم اینکه واقعا نمیدونم از کجا اسپانسر بگیرم اگر دوستان راهنمایی می تونن بکنن خوشحال میشم
راستی آقا وحید به جمع ای پی ها خوش اومدی، نامزد خانم خاطره هم تو روز شما و همون سفارت شما مصاحبه شدن و ایشون هم با شرایط شما ای پی شدن
ایشالله زود خبرهای خوش برای همه بیاد، یه اسپانسر هم برای من پیدا بشهWink
پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، inanna ، Tolu IR
خانم خاطره نامزده من هستن.هرچي ميگزره سخت تر ميشه.البته الان تو ٣ ماه اخير كه اصلا كار نمي كردن تازه از اول سپتامبر شروع كردن.ايشالا درست بشه زودتر

پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، fahi ، armehraboon ، inanna ، Tolu IR
(2015-09-05 ساعت 13:44)kurosh866 نوشته:  
(2015-09-05 ساعت 04:31)khatereh 4573 نوشته:  کوروش جان به شما هم برگه ابی دادن جلوی اون قسمتی که نوشته مراحل اداری تیک زدن

بله به منم برگه آبی دادن با شماره کیس نامبرمو توش نوشت و گفت برو سایتو چک کن
البته متاسفانه چون نامزدم در حال تحصیل در دانشگاه بودن و کار نمیکنن کنسول ازم اسپانسر دوم خواستن
حتی از بانکم در ایران گواهی تمکن مالی با مبلغ بالا هم بردم اما قبول نکردن
الان هم منتظر کلیر هستم هم اینکه واقعا نمیدونم از کجا اسپانسر بگیرم اگر دوستان راهنمایی می تونن بکنن خوشحال میشم
راستی آقا وحید به جمع ای پی ها خوش اومدی، نامزد خانم خاطره هم تو روز شما و همون سفارت شما مصاحبه شدن و ایشون هم با شرایط شما ای پی شدن
ایشالله زود خبرهای خوش برای همه بیاد، یه اسپانسر هم برای من پیدا بشهWink
ای بابا شما همون نامزد محترم هستید ؟ الان اسمتونو دیدم که انتهای نام کاربری هاتون یکیه، انشالله زود کلیر بشین
از طریق لینک منتظران خودتونم میتونید اسمتونو تو لیست منتظران وارد کنید، تو امضای یکی از بچه ها دیدم تو همین بخش اما باید تو صفحات قبل بگردید، موفق باشید
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان