آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدارك لازم برای اثبات نامزد بودن
(2011-05-20 ساعت 01:31)ShoMpeT نوشته:  
ویرایش شد.
پشیمون شدم جواب دادم


‎ShoMpeT‎ عزیز، ای دوست قدیمی و خوب ما، چرا پشیمون شدی؟! دوستان جدید به تجربه های گرانقدر دوستان قدیمی که قبلا مسیر ناهموار اخذ ویزا رو طی کردن، احتیاج دارن. لطفا از به اشتراک گذاشتن اطلاعات دریغ نفرما!
‎[en] PD: Jan. 6, 2001‎
Visa: ‎July 2012‎
F4
‎[/en]‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Parniyan ، alireza62 ، msar

‎[/quote]‎
ShoMpeT عزیز، ای دوست قدیمی و خوب ما، چرا پشیمون شدی؟! دوستان جدید به تجربه های گرانقدر دوستان قدیمی که قبلا مسیر ناهموار اخذ ویزا رو طی کردن، احتیاج دارن. لطفا از به اشتراک گذاشتن اطلاعات دریغ نفرما!
‎[/quote]‎

من هم با ‎frozen mind‎ عزیز موافقم
این سایت به دوستانی که همه این مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشتن نیاز داره
الآن در قسمت تاپیک نامزدی ما شخص خاصی را نداریم که اطلاعات کاملی در این مورد داشته باشه اما کسانی مثل ‎shompet‎ که این مرحله را گذروندن میتونن کمک خیلی بزرگی به بچه های ویزای نامزدی کنن
درصورتی که در قسمت های دیگه دوستان باتجربه زیادی هستن که دوستان را راهنمایی میکنن
من خودم تمام تاپیک های گذشته را خوندم اما متاسفانه اکثر دوستان متقاضی ویزای نامزدی بعد از رفتنشون به آمریکا این سایت را فراموش کردن یا اگرهم هراز چند گاهی به سایت سر میزنن ما را از تجربه های گرانبهاشون بی نصیب میذارن
در هر صورت موفق و شاد باشین
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای ‎2011‎
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست ‎2011‎
طول مدت پروسه :۱۰ ماه


و خدایی که در این نزدیکیست ‎. . .‎
.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alireza62 ، frozen mind ، Asal707 ، blackpenz ، msar
سلام دوستان.
برای اثبات رابطه من و نامزدم عکسای زیادی داریم.ایمیل هم زیاد داریم.میخواستم بدونم باید متن ایمیلارو پرینت کنم ببرم یا از صفحه ‎inbox‎ پرینت بگیرم؟در مورد چت کردن هم همینطور باید متنو ببرم یا صفحه ای که نشون میده ما با هم چت کردیمو؟برای تلفن من کلا از کارت استفاده میکنم زیاد مستقیم نزدم کارت تلفن هایی که استفاده کردمو ببرم یا حتما باید پرینت تلفن باشه؟اگه بازم مدرکی که مفیده راهنمایی کنید که تهیه کنم.
ممنون.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، msar
(2011-06-09 ساعت 21:28)alireza62 نوشته:  
سلام دوستان.
برای اثبات رابطه من و نامزدم عکسای زیادی داریم.ایمیل هم زیاد داریم.میخواستم بدونم باید متن ایمیلارو پرینت کنم ببرم یا از صفحه ‎inbox‎ پرینت بگیرم؟در مورد چت کردن هم همینطور باید متنو ببرم یا صفحه ای که نشون میده ما با هم چت کردیمو؟برای تلفن من کلا از کارت استفاده میکنم زیاد مستقیم نزدم کارت تلفن هایی که استفاده کردمو ببرم یا حتما باید پرینت تلفن باشه؟اگه بازم مدرکی که مفیده راهنمایی کنید که تهیه کنم.
ممنون.


سلام،
من خود ایمیلهام رو پرینت گرفتم. پرینت تلفن و چت ها رو نگرفتم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Parniyan ، alireza62 ، frozen mind ، msar
اگر دو نفر برای ویزای نامزدی بخوان اقدام کنند ولی از راه دور باشه و مقدور نباشه همدیگه رو ببینند عکس بندازند چی کار کنند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
با سلام،
مدارکی که ما برای اثبات رابطمون واسه ویزای نامزدی فرستادیم شامل: عکس های که درآتلیه و جاهای دیدنی که با هم رفته بو دیم گرفته بودیم، یکی ۲ تا عکس خانوادگی، ( یک سری عکس هم طی سفرمون به دبی گرفته بودیم که با خودم به سفارت بردم)، نتیجه آزمایش خون، رسید حلقه های نامزدیمون، بلیط هواپیمایی که واسه دیدن همدیگه گرفته بودیم ( اونها تهران بودن و ما شیراز) و بلیطی که نامزدم واسه ایران اومدنش گرفته بود،و بلیط ورودی برای جاهای دیدنی که با هم رفته بودیم ، گرفته بودیم میشد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان،

یه سوال داشتم چون با خوندن مطالب اینجا یکم نگران شدم. دوست پسر من می‌خواد برای ویزا‌ی نامزدی برای من اقدام کنه. ولی‌ مشکل اینجاست که ما با هم عکس نداریم، و مدت خیلی‌ طولانی‌ از اشناییمون نمی‌گذره.

چند ماه پیش که اومد ایران دوستیمون تازه شروع شد و به همین خاطر عکس ۲ نفر نداریم. البته ایشون تابستون برای چند ماه میاد ایران، ولی‌ الان جزو مدارکی که میفرستیم عکس نیست.حالا با این شرایط ویزا‌ی نامزدی ما قبول می‌شه؟

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
مصاحبه تون کی هستش؟
اگه الان ندارید مشکلی نیست، روز مصاحبه با خودتون ببرید. البته اگه مصاحبه بعد از اومدن دوستتون به ایران باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-03-31 ساعت 02:39)elahenadafy2 نوشته:  
مصاحبه تون کی هستش؟
اگه الان ندارید مشکلی نیست، روز مصاحبه با خودتون ببرید. البته اگه مصاحبه بعد از اومدن دوستتون به ایران باشه


الهه جون، هنوز اصلا اقدام نکردیم، تا هفتهٔ آینده مدارک اولیه رو میفرستیم، ولی‌ چون دیدم که نوشته بود مدارک اثبات نامزدی هم باید باشه، به همین دلیل نگران شدم. پس پرینت تلفن و چت همون رو بفرستیم کافیه؟ دوستم تا ۲ ماه دیگه میاد ایران. تا اون موقع که وقت سفارت نمیدان!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
نه عزیزم
‎4-5‎ ماه طول میکشه که پروندتون ‎approve‎ بشه. بعدش پرونده میره به ‎NVC.‎ اونموقع ازتون میخوان. البته گاهی هم قبل از ‎approve‎ واسه ویزای نامزدی عکس و این چیزا میخوان که خودشون بهتون اعلام میکنن. فکرکنم ‎2-3‎ ماه بعد از اقدام ازتون بخوان. تازه اگه بخوان.
تا اون موقع هم که دوستتون میادش. عکساتونو بگیرید
فقط سعی کن چند عکس توی جاهای مختلف بگیری و ترجیحا با مدل موهای مختلف ‎Tongue.‎ آخه اینجوری نمیفهمن که عکسارو همه توی یه نوبت گرفتید ‎Big Grin
واسه مدارک اولیه هم فقط فرمها و ترجمه ها هستش نه مدارک نامزدی. ولی اگه بفرستید بد نیست. شاید کارتون جلو بیفتهSmile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sara mas ، Asal707 ، msar
(2012-03-31 ساعت 05:24)elahenadafy2 نوشته:  
نه عزیزم
‎4-5‎ ماه طول میکشه که پروندتون ‎approve‎ بشه. بعدش پرونده میره به ‎NVC.‎ اونموقع ازتون میخوان. البته گاهی هم قبل از ‎approve‎ واسه ویزای نامزدی عکس و این چیزا میخوان که خودشون بهتون اعلام میکنن. فکرکنم ‎2-3‎ ماه بعد از اقدام ازتون بخوان. تازه اگه بخوان.
تا اون موقع هم که دوستتون میادش. عکساتونو بگیرید
فقط سعی کن چند عکس توی جاهای مختلف بگیری و ترجیحا با مدل موهای مختلف ‎Tongue.‎ آخه اینجوری نمیفهمن که عکسارو همه توی یه نوبت گرفتید ‎Big Grin
واسه مدارک اولیه هم فقط فرمها و ترجمه ها هستش نه مدارک نامزدی. ولی اگه بفرستید بد نیست. شاید کارتون جلو بیفتهSmile

مرسی‌ الهه جون. لطف کردی...اینجوری خوبه باز ‎Smile

من از طریقه مامانم که سیتیزن هستن پرونده دارم، که ساله گذشته ‎approval‎ آخرش اومد. ولی‌ چون تقریبا ۲ سال دیگه نوبت مصاحبم می‌شه می‌خوام از طریق نامزدی اقدام کنم که زود تر برم و زندگیمو شروع کنم. با وکیل که صحبت کردیم گفت مشکلی‌ پیش نمیاد. ولی‌ نمیدونم احتمال اینکه بهم ویزا بدن چقدره. فکر میکنی‌ بهم ویزا بدن؟ تاحالا کسی‌ با این شرایط رفته؟

ممنون ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
عزیزم چرا ویزا ندن؟
فکر کنم باید پرونده مامانت رو ببندید. بعد نامه ‎approval‎ را همراه به سایر مدارک به ‎NVC‎ و ‎USCIS‎ بفرستید.
هیچ مشکلی نیستش.
نحوه بستن پرونده رو بلد نیستم. از وکیل بپرس. اینجا هم بچه ها احتمالا بدونن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-03-31 ساعت 21:41)elahenadafy2 نوشته:  
عزیزم چرا ویزا ندن؟
فکر کنم باید پرونده مامانت رو ببندید. بعد نامه ‎approval‎ را همراه به سایر مدارک به ‎NVC‎ و ‎USCIS‎ بفرستید.
هیچ مشکلی نیستش.
نحوه بستن پرونده رو بلد نیستم. از وکیل بپرس. اینجا هم بچه ها احتمالا بدونن


نمیدونم والا میگم شاید فکر کنن که من به هر طریقی فقط می‌خوام برم. وکیل گفت که پرونده‌ها با هم تداخل پیدا نمیکنن و مشکلی‌ پیش نمیاد. پرونده‌ی مامانم موقعی بسته می‌شه که ازدواج من تو آمریکا ثبت بشه و برای گرین کارت اقدام کنم. ولی‌ خوب همه چیز بستگی به نظر آفیسر داره که مصاحبه می‌کنه. برایه همین مطمئن نیستم ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من یه سئوال دارم لطفا هر کی می دونه منا راهنمایی کنه ‎!!!!!!!!!!!!!‎
من نامزدم سیتیزن آمریکاسن 20 سال و اندی در آمریکا رندکی می کنه و تا حالا ایران نیومده ما از طریق اینترنت آشنا شدیم بعدش خانواده ها آشنا شدن اون به دلایل پزشکی نمی تونه مسافرت کنه برا همین من می خواستن برم آمریکا اونا ببینم که ویزا ندادن بعد وکیل گرفتیم برای ویزای نامزدی جزء شرایط خاص بدون دیدار و عکس حالا بعد از 9 ماه نامه اومد که ظرف 45 روز جواب اوکی یا دینای می دن ولی حالا دوباره نامه اومده چرا من برای دبدار ایشون اقدام نکردم ما هم مدارکی را که نشون بده من سفارت رفتم و رد شدم را برا وکیل فرستادیم حالا یه سئوال دارم آیا ممکنه منا رد کنن آیا کسی تا بحال به همچین موردی بر خورده
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
منم عکس ندارم نمی دونم بهم ویزا می دن یا نه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان