آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

مدارك لازم برای اثبات نامزد بودن
برای ویزای نامزدی بدون عکس به هیچ عنوان ویزا نمیدن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
از کجا می دونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
این که خیلی واضحه و تنها مدرکی که نشون میده شما حقیقت میگین همینه و موقع مصاحبه خودم فقط ازم عکس خواست.شما میشه بگین مدرک برای اثبات رابطتون چی میخواین نشون بدین.
1 قانون دیگه هم هست که میگه تو 2 ساله گذشته باید همدیگرو دیده باشین.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-06-29 ساعت 22:43)نگاره ‎pid='187167 نوشته:  
از کجا می دونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من این مطلبو قبلا توی سایت اداره مهاجرت و سایت ‎travel.state.gov‎ دیده بودم. البته بعضی کیس ها هم بودن که عکس بردن ولی آفیسر اصلا ازشون نخواسته. در هر حال باید حتما عکسو داشته باشید. یه دبی یا ترکیه برید و قرار بذارید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه ‎2012/‎ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در ‎NVC:‎ سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من تقریبا مطمئن هستم که یه تبصره ای وجود داره برای کسایی که به دلایل اختلاف قومیتی، فرهنگی، دینی و همچنین مشکلات پزشکی می تونند از اثبات دیدار معاف باشند. ظاهرا نامزد ایشون هم مشکل پزشکی داره. ولی جزئیات بیشتر رو حتما از وکیل بپرسید.
نوع ویزا:K1
سرویس سنتر: ‎Vermont‎
ارسال مدارک ‎: 10‎ نوامبر ‎2011‎
اپروال: 15 مارس ‎2012‎
رفتن مدارک بهNVC: دوم آپریل ‎2012‎
ارسال مدارک به سفارت: 3 آپریل ‎2012‎
تاریخ و محل مصاحبه: 25 جون ‎2012‎ ابوظبی
دریافت ویزا: 2 جولای ‎2012‎
**
ارسال مدارک ‎AOS:‎ اکتبر ۲۰۱۲
انگشت نگاری: نوامبر ۲۰۱۲
دستور صدور گرین کارت: ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: ۲۸ سپتامبر ۲۰۱۳
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
ویزای نامزدی حتما عکس میخواد بدون عکس 1 درصد هم امکان نداره دوستان.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: negi ، msar
(2012-06-30 ساعت 01:18)alireza62 نوشته:  
ویزای نامزدی حتما عکس میخواد بدون عکس 1 درصد هم امکان نداره دوستان.


آقای علیرضا این قضیه استثنا داره. اگه سایت ‎uscis‎ رو بخونین کاملا واضح نوشته:

‎You met each other, in person, at least once within 2 years of filing your petition. There are two exceptions that require a waiver:‎
1. ‎If the requirement to meet would violate strict and long-established customs of your or your‎ fiancé(e)’s ‎foreign culture or social practice.‎
2. ‎If you prove that the requirement to meet would result in extreme hardship to you.‎

که در مورد ایشون مشکل پزشکی‌ که به خاطرش نمی‌تونن مسافرت کنن شامل دلیل دوم می‌شه.

بهتره تو جواب دادن یکمی بیشتر دقت کنیم، چون امکان داره ایشون بر اساس جواب‌های ما برای زندگیشون تصمیم بگیرن ‎Smile
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، alireza62 ، msar
سارا خانم شما درست میگی من همچین چیزی که شما میگینو نمیدونستم اما اون شخصی که مصاحبه میکنه انقدر زرنگه که نگو.
توی این بند برای اون 2 سالو داره میگه ولی اینی که طرف اصلا همدیگرو ندیدن به هیچ عنوان تو این بند نیومده.این بند داره میگه که اگه تو 2 ساله گذشته به هر خاطر مثلا ‎1000‎ تا دلیلی که باید ثابت بشه همدیگرو ندیدن بازم میشه روش فکر کرد نه کسی که اصلا طرفو ندیده.
در ضمن توی این 2 ساله اخیر به ویزای نامزدی خیلی گیر میدن چونکه تعداد نامزدی سوری خیلی بالا رفتهSmile
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
(2012-06-30 ساعت 12:40)sara mas نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 01:18)alireza62 ‎pid='187231 نوشته:  
ویزای نامزدی حتما عکس میخواد بدون عکس 1 درصد هم امکان نداره دوستان.


آقای علیرضا این قضیه استثنا داره. اگه سایت ‎uscis‎ رو بخونین کاملا واضح نوشته:

‎You met each other, in person, at least once within 2 years of filing your petition. There are two exceptions that require a waiver:‎
1. ‎If the requirement to meet would violate strict and long-established customs of your or your‎ fiancé(e)’s ‎foreign culture or social practice.‎
2. ‎If you prove that the requirement to meet would result in extreme hardship to you.‎

که در مورد ایشون مشکل پزشکی‌ که به خاطرش نمی‌تونن مسافرت کنن شامل دلیل دوم می‌شه.

بهتره تو جواب دادن یکمی بیشتر دقت کنیم، چون امکان داره ایشون بر اساس جواب‌های ما برای زندگیشون تصمیم بگیرن ‎Smile

مرسی از این جوابتون ‎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
کسی نمیتونه بر اساس حرفهای ما برای زندگیش تصمیم بگیره و حرفه اخر هم اون شخصی میزنه که داره با شما مصاحبه میکنه در مورده اینکه باید همدیگرو دیده باشن شک نکنید بابا جان ویزای نامزدیه اگه امیدواریه الکی بدیم این دوستمون نگاره جان نمیره دنبال راه چاره ممکنه به خاطر شرایط خاص اون 2 سالو ندیده بگیرن اما اینکه همدیگرو ندیدن.....
من وقتی رفتم مصاحبه ‎100‎ تا عکس برده بودم که 40 تاش ماله مراسم نامزدی یا بله برون بود اون آفیسر فقط اونارو نیگا کرد و عکس تنها مدرک برای ویزای نامزدی هست مثل اینکه با ویزای ازدواج بخوای بری و بگی ما سند ازدواج نداریم....
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
نمی دونم ولی الان یه نامه دادن که چرا من برای دیدار ایشون اقدام نکردم که من هم اقدام کردم ولی ویزا ندادن و الان مدارم رفتن به سفارت را برای وکیلمون فرستادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام من عضو جديدم از لندن ميخوام با سيتيزن امريكا ازدواج كنم،ايا ازدواج اسلامي براي اثبات ازدواج به دولت امريكا كافي است.خواهشاً راهنماي كنيد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-09-24 ساعت 22:31)Blackrose نوشته:  
سلام من عضو جديدم از لندن ميخوام با سيتيزن امريكا ازدواج كنم،ايا ازدواج اسلامي براي اثبات ازدواج به دولت امريكا كافي است.خواهشاً راهنماي كنيد.

دوست عزیز فرومهای ازدواج رو به دقت بخونید جواب تمام سوالهاتون رو پیدا می کنید. برای شروع ویزای ازدواج، ازدواج رسمی و قانونی با سند ازدواج لازم هست. نمی دونم منظورتون از ازدواج اسلامی چیه؟
نوع ویزا:K1
سرویس سنتر: ‎Vermont‎
ارسال مدارک ‎: 10‎ نوامبر ‎2011‎
اپروال: 15 مارس ‎2012‎
رفتن مدارک بهNVC: دوم آپریل ‎2012‎
ارسال مدارک به سفارت: 3 آپریل ‎2012‎
تاریخ و محل مصاحبه: 25 جون ‎2012‎ ابوظبی
دریافت ویزا: 2 جولای ‎2012‎
**
ارسال مدارک ‎AOS:‎ اکتبر ۲۰۱۲
انگشت نگاری: نوامبر ۲۰۱۲
دستور صدور گرین کارت: ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: ۲۸ سپتامبر ۲۰۱۳
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، msar
سلام، یه سوال داشتم بچه ها، شما عکس هایی که توی مدارکتون فرستادین روشون تاریخ داشت؟ منظورم مدلیه که دوربین تاریخ می‌زنه رو عکس..

به عکس‌های ما مثل اینکه گیر دادن، آخه من و نامزدم ۱ بار ماه ژانویه همدیگرو دیدیم که اون موقع هیچ عکسی‌ نگرفتیم چون تقریبا تازه همه چی‌ شروع شده بود، بعدشم نمیدونستیم که می‌خوایم در آینده این کارو کنیم، ولی‌ دفعهٔ بعد که اومد کلی‌ عکس گرفتیم. حالا مشکل اینجاست که عکس‌ها مال همون موقعیی‌ هست که پرونده اقدام شده...همه چیز رو قبول کردن و گفتن هیچ مدرک اضافی‌ دیگه‌ای نمیخوان...فقط مشکل عکس هست

حالا چی‌ کار کنم ‎Sad((((‎
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای ‎AOS:‎ جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه ‎AOS:‎ جولای ۲۰۱۳
مصاحبه ‎AOS:‎ آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳





پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar
البته این رو اضافه کنم که ما خیلی‌ سال هست که همدیگرو میشناسیم و چندین سال پیش برای ۲ سال همکلاسی بودیم. الان هم من مدارک همکلاسی بودن اون موقع رو فرستادم براشون و اونا هم قبول کردن انگار، ولی‌ مشکل عکس توی ۲ سال گذشته قبل از جریان پرونده هست که گیر الکی‌ دادن
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای ‎AOS:‎ جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه ‎AOS:‎ جولای ۲۰۱۳
مصاحبه ‎AOS:‎ آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳





پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: الهه سابق ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان