موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شرمنده انگار نظم کاری اینجا رو ریختم بهم 2 بار هم اخطار گرفتم ...
حالا یه سوال داشتم که اگه کسی میدونه راهنمایی کنه شرایط بورس شدن یا رفت برای تحصیل به یه دانشگاه تو اروپا چی جاش فرق نداره فقط بشه راحت رفت
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-12 ساعت 12:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-12 ساعت 12:48 توسط simba.)
(2010-11-12 ساعت 12:18)Rassler نوشته: http://www.studyinsweden.se/Course-search/
راستی زبان سوئدی بسیار به انگلیسی شباهت داره و 90% مردم سوئد به انگلیسی صحبت میکنند. شما هم میتونید در عرض 6 ماه سوئدی یاد بگیرید، ولی اصلا اجباری نداره
راستش دوست عزیز زبان انگلیسی و سوئدی اصلا به هم شباهت ندارند. سوئدی کلا یک زبان مستقل است و یاد گرفتنش همان قدر زمان میبره که یاد گرفتن انگلیسی. اگر چه هر دو زبان، در گذشته خیلی دور یکی دو ریشه مشترکی داشتهاند، ولی عملا زبانهای کاملا متفاوتی هستند.
سوئدی: هند و اروپایی > زبانهای آلمانی > آلمانی شمالی > اسکاندیناوی شرقی > سوئدی
انگلیسی: هند و اروپایی > زبانهای آلمانی > آلمانی غربی > آنگلو - فریشین > زبانهای آنگلیک > انگلیسی
در ضمن 90 درصد مردم سوئد به زبان انگلیسی صحبت نمیکنند. این مقاله ویکی پدیا را نگاه کنید: Languages of Sweden
این بخش:
نقل قول:Around 90% of Sweden's Roma people speak Romani, meaning that there are approximately 9,500 Chib speakers.
در واقع 90% به زبان رومانی صحبت میکنند. البته در همین مقاله هم نوشته شده که تعداد زیادی انگلیسی را متوجه میشوند و صحبت هم میکنند:
نقل قول:A majority of Swedes, especially those born after World War II, are able to understand and speak English thanks to trade links, the popularity of overseas travel, a strong Anglo-American influence and the tradition of subtitling rather than dubbing foreign television shows and films.
در واقع اینجا فقط صحبت از تعداد زیادی از سوئدیها و نه 90% شده. در هر حال یک آموزش زبان سوئدی به روش Pimsleur منتشر شده که البته تا جایی که من میدونم فقط 10 درسه ولی بالاخره برای یاد گرفتن آموزش سوئدی بد نیست. من خودم یک سال پیش قصد جدی داشتم که برم سوئد و مجموعه آموزش سوئدی را از اینجا تهیه کردم که متنوعه و مجموعههای مخلتفی را شامل شده. (من نمیدونم این کار مخالف قوانین سایت هست یا نه ولی اگه هست بگید تا لینک را بردارم)
The Dude: F*ck sympathy! I don't need your f*ckin' sympathy, man, I need my f*cking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
From Movie "The Big Lebowski"
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی هرکی اقدام کنه مشکلی برای مهاجرتش وجود نداره؟و یه سوال زمان برای اقدام گذشته یا نه
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي كه براي درس مي خواد بره به نظرم نروژ بهتره با اين شرايط. مگر اينكه باباي طرف ميلياردر باشه كه بتونه براي مثلا يه ارشد 100تايي كنار بذاره .تازه بازم با اين خرج امريكا مياد وسط و كانادا و ....
كلا هيچ كشوري مشكل اپلاي نداره. مشكل ويزاست كه بجز فرانسه و اسپانيا و يه خورده پرتغال بقيه هم هيچ مشكلي ندارن . فنلاند و نروژ هم امسال كسيو نديدم كه ريجيكت شه و همه رفتن
كلا سوئد با اين كارش غير مستقيم به جهان سومي ها گفت نيايين .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
من تهرانم و به سفارت نزدیکم یک بارهم رفتم ولی تا وقت نداشته باشی هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید وقت گرفت که اصلا پاسخگو نیستن نه با تلفن نه با ایمیل!!!!!!!
سي كه براي درس مي خواد بره به نظرم نروژ بهتره
شرایط دریافت اقامت تحصیلی در نروژ چیه؟
ایا شرایط اسونی داره یا سخته
اصلا اگه ترم شروع شده باشه بازهم میشه رفت و صبر کرد تا ترم بعد؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نروژ سالي يه بار دانشجو مي گيره بر خلاف سوئد كه دو بار ميگيره
وقت براي اپلاي كردنم هست.
دانشجوي ارشد جز سوابقش براي گرفتن اقامت به حساب نمياد
اما دانشجوي دكترا بعد از 3 سال مي تونه اقامت دائم رو بگيره . البته بعضي ها ميگن 5سال كه من 3سال رو بيشتر اطمينان دارم.
در هر صورت از سوئد خيلي بهتره كه سوابق تحصيلي اصلا تاثيري نداره تو روند اخذ اقامت .كلا نروژ در شرايط حاضر گزينه ي خيلي بهتريه
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من به طور کلی عرض میکنم. سوئد بی شک بهترین کشور اسکاندیناوی هستش. درصد نژاد پرستی بسیار کمتره. وقتی میگید ایرانی هستید بیشتر مشتاق میشن تا با شما دوست شن تا بگن این تروریتسه.
تازه ندونستن سوئدی واقعا هیچ تاثیری نداره. اونایی که شما باید باهاشون صحبت کنید انگلیسی بلدن. تازه سوئد فقط دانشگاه هاشو پولی کرده. خدماتی مثل خدمات پزشکی هنوزم مجانی هستن (تحت شرایط)
بعدشم من اطلاعاتمو در اختیار شما میزارم. سوئدی نیستم که الکی تعریف کنم. تازه توی سوئد ایرانی هم زیاده
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
شما هر دو درست میگید ولی با شرایط من که هر دوی شما صد در صد میدونید من سریع ترین راه برای رفتنم کدومه؟
سوئد - نروژ - ...
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-13 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-13 ساعت 22:24 توسط ParsTrader.)
(2010-11-13 ساعت 19:00)hassanrouhi نوشته: سلام
كسي كه براي درس مي خواد بره به نظرم نروژ بهتره با اين شرايط. مگر اينكه باباي طرف ميلياردر باشه كه بتونه براي مثلا يه ارشد 100تايي كنار بذاره .تازه بازم با اين خرج امريكا مياد وسط و كانادا و ....
كلا هيچ كشوري مشكل اپلاي نداره. مشكل ويزاست كه بجز فرانسه و اسپانيا و يه خورده پرتغال بقيه هم هيچ مشكلي ندارن . فنلاند و نروژ هم امسال كسيو نديدم كه ريجيكت شه و همه رفتن
كلا سوئد با اين كارش غير مستقيم به جهان سومي ها گفت نيايين .
سلام
منم نظرم اینه که اصلا راحت نشده فقط دانشگاه های ان کشور پولی شده
پولی شدن راحت شدن نیست درسته که ایرانی زیاده اما دلیل نمیشه ما سالی 30 40 میلیون پول بدیم منم نظرم اینه که الان برای درس خوندن نروژ خیلی بهتره فقط نمی دونستم اب وهوای سوئد هم مثل نروژه از این نظر هم برتری نداره
نکته :
تحصیلات فوق لیسانس و به طور کل ویزای تحصیلی ارزشی برای اقامت دائم در نروژ ندارد.
تحصیلات دکترا که در دانشگاه استخدام شده باشید و حقوق دریافت کنید و ویزای کار داشته باشید در نروژ بعد از 3 سال می توان تقاضای اقامت دائم کرد.
بعد از 7 سال اقامت دائم در نروز می توان شهروند شد
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی