آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان عزیز

با توجه به عقبگرد ‎visa bulletin‎ و نامشخص بودن علت این موضوع تا اطلاع ثانوی من متوجه شدم که علاوه بر پاس سفید، مدرک دیگری به نام ‎Re-entry permit‎ موجود می‌باشد که با گرفتن آن , کسانی‌ که کارت سبز دارند و به اصطلاح ‎LPR) lawful permanent resident )‎ هستند میتوانند به مدت ۲ سال خارج از آمریکا باشند بدون اینکه کارت سبز آنها در این مدت باطل شود!

با گرفتن این ‎Permit‎ ,همسران و خانواده کسانی‌ که کارت سبز دارن و الان برای همسر و یا بستگان درجه اولشون از طریق کارت سبز اقدام کردن میتوانند به مدت ۲ سال از ایران خارج نشوند تا کار بستگانشون درست بشه! مخصوصا الان که همهٔ کتگوری‌های خانوادگی به عقب برگشتن و معلوم نیست کی‌ به حالت نرمال برگرده!

من به سایت http://www.USCIS.govمراجعه کردم و در اونجا متوجه شدم که کسی‌ که ‎LPR‎ هست باید فرم ‎I-131‎ را هنگامی که در آمریکا هست پر کنه.

می‌خواستم خواهش کنم اگر کسی‌ اطلاعات دقیقی‌ در مورد این موضوع داره یا قبلا نسبت به گرفتن اینPERMIT اقدام کرده در اینجا اطلاع‌رسانی کنه.

ممنون از همگی‌Rolleyes

کتگوری ‎: F2A‎
تاریخ درخواست ‎: OCT 2009‎
شماره پرونده ‎: ABD2010XXXXXX‎
تاریخ تکمیل ‎: OCT 2010‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎April 10 th 2012‎
مصاحبه: ‎May 21 2012‎
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: ‎May 23 2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با سلام به همگی
دوستان سوالی داشتم ممنون می شم اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید. شما می دونید اگر کسی که گیرین کارت داره ولی به مدت زیاد بیرون بوده و بعدش هم با تشکیل دادگاه و دادن تعهد تونسته گیرین کارتشو نگه داره و حالا در جا بخواد در خواست پاس سفید بده (یعنی دوباره بخواد 2 سال نره هر چند به صورت قانونی) آیا مشکلی براش پیش میاد یا نه؟
با تشکر و موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam62 ، niloo-kh ، azar1348 ، javadi436 ، noobnoobi ، Nightsky007 ، msar ، amirrezat
شنيده بودم كسي كه ‎re-entry permit‎ داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh ، fereydoooon ، payam62 ، niloo-kh ، Sarbedaran ، azar1348 ، javadi436 ، noobnoobi ، atlantis770 ، Nightsky007 ، msar
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi نوشته:  
شنيده بودم كسي كه ‎re-entry permit‎ داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟


‎SOHI‎ جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه
کتگوری ‎: F2A‎
تاریخ درخواست ‎: OCT 2009‎
شماره پرونده ‎: ABD2010XXXXXX‎
تاریخ تکمیل ‎: OCT 2010‎
دریافت نامه مصاحبه: ‎April 10 th 2012‎
مصاحبه: ‎May 21 2012‎
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: ‎May 23 2012‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2011-08-10 ساعت 13:01)Toranj نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi ‎pid='125292 نوشته:  
شنيده بودم كسي كه ‎re-entry permit‎ داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟


‎SOHI‎ جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه


سلام
یکی از دلایلی که دوست من پاس سفید گرفت این بود که هر 6 ماه یکبار وارد آمریکا میشد و بعد از 2،3 هفته بر میگشت.
دفعه ی اخر که حدودا 2 سال پیش بود تو فرودگاه بهش گیر دادن و میخواستن که گرین کارتش رو بگیرن اما با تشکیل دادگاه و ‎...‎ بهش گفتن که تو که مشکل رفت و امد داری پاس سفید بگیر تا فعلا واسه دو سال راحت باشی.
حالا که میخواد بره و بازم 2،3 ماه بیشتر نمیتونه باشه(اخه چرا گرین کارت گرفتی؟!) میخواد بدونه که دوباره بهش گیر سه پیچ نمیدن؟!با توجه به اینکه شنیده بودم کسی که مدت اعتبار پاس سفیدش تموم میشه حداقل واسه 6 ماه باید آمریکا بمونه؟
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....

"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh ، ASALI ، payam62 ، manila ، niloo-kh ، azar1348 ، noobnoobi ، atlantis770 ، Nightsky007 ، msar
سلام
جدیدا شنیدم هر کس بخواد درخواست پاس سفید کنه باید 30 ماه در آمریکا زندگی کرده باشه ، آیا صحت داره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh ، azar1348 ، Nightsky007 ، msar
(2012-07-31 ساعت 19:40)afsanehh_197 نوشته:  
سلام
جدیدا شنیدم هر کس بخواد درخواست پاس سفید کنه باید 30 ماه در آمریکا زندگی کرده باشه ، آیا صحت داره؟

من دو سه هفته پیش درخواست دادم و وقت انگشت نگاری برای فردا بهم دادن
یکماه هم بیشتر نیست که آمریکا بودم.
ورود به آمریکا ‎: JULY 4TH‎
دریافت گرین کارت ‎: JULY 26TH‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با سلام

دوستان میخواستم ازتون بپرسم که ایا میشه کسی که هنوز معاف نشده و از یک طریقی (مثلا دعت نامه الکی از یکی از دانشگاه هایه آمریکا) بره گیرین کارتشو بگیره و بعدش با گرفتن پاس سفید حدود 2 سال برگرده وبره سربازی وبعد بره آمریکا ؟
واینکه ایا تویه این مدت 2 سال میتونه بره آمریکا واگر بره پاس سفیدش باطل نمیشه؟واین دو سال جزو اقامتش به حساب میاد یعنی اگه قراره 5 سال مثلا طول بکشه تا سیتیزن بشه این دو سال هم از این 5 سال کم میشه یا نه؟

ببخشید که زیاد شد

باتشکر
كتگوري F3
تاريخ اپلاي ‎2004 AUG‎
کیس نامبر  ABD2010


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeeds61 ، Aida.s ، niloo-kh ، azar1348 ، lingni ، noobnoobi ، yasejavan ، Nightsky007 ، msar
[b]قبلا یک تاپیک کامل و مفصل برای این موضوع بود....چرا تاپیک ها حذف شده؟؟[/b]
(2012-08-01 ساعت 01:22)amir2640 نوشته:  
با سلام

دوستان میخواستم ازتون بپرسم که ایا میشه کسی که هنوز معاف نشده و از یک طریقی (مثلا دعت نامه از یکی از دانشگاه هایه آمریکا) بره گیرین کارتشو بگیره و بعدش با گرفتن پاس سفید حدود 2 سال برگرده وبره سربازی وبعد بره آمریکا ؟
واینکه ایا تویه این مدت 2 سال میتونه بره آمریکا واگر بره پاس سفیدش باطل نمیشه؟واین دو سال جزو اقامتش به حساب میاد یعنی اگه قراره 5 سال مثلا طول بکشه تا سیتیزن بشه این دو سال هم از این 5 سال کم میشه یا نه؟

ببخشید که زیاد شد

باتشکر



من فکر نمیکنم برای ویزای تحصیای گرین کارت بدند!!!
در کل پاس سفید 2 سال اعتبار داره و میتویند 2 سال بیرون آمریکا باشید.....اگر هم بیائید و بروید پاس باطل نمیشه
ی جا خوندم که از این 2 سال ....یک سال به عنوان سیتیزنی محسوب میشه...اما رئیات دقیقش رو نمیدونم
[font=Times New‎ Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام
یکی که برای گرفتن گرین کارت وارد آمریکا میشه و بخواد برای پاس سفید تقاضا بده چه مدت طول میکشه تا پاس سفید بهش بدن؟ من این سوال از اونجایی پرسیدم که برای مشمولین نظام وظیفه 20 روز بیشتر اجازه خروج از کشور را نمیدن
‎catocary : F4‎
‎prioty date:1 March 2002‎
aproval ‎date :7 Sep. 2005‎
interview ‎date : 7jan 2015‎
adminstrative ‎processing‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amir2640 ، behzadb57 ، Aida.s ، azar1348 ، noobnoobi ، yasejavan ، atlantis770 ، Nightsky007 ، msar ، omid2014
(2011-08-10 ساعت 22:20)sohi نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 13:01)Toranj ‎pid='125637 نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi ‎pid='125292 نوشته:  
شنيده بودم كسي كه ‎re-entry permit‎ داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟


‎SOHI‎ جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه


سلام
یکی از دلایلی که دوست من پاس سفید گرفت این بود که هر 6 ماه یکبار وارد آمریکا میشد و بعد از 2،3 هفته بر میگشت.
دفعه ی اخر که حدودا 2 سال پیش بود تو فرودگاه بهش گیر دادن و میخواستن که گرین کارتش رو بگیرن اما با تشکیل دادگاه و ‎...‎ بهش گفتن که تو که مشکل رفت و امد داری پاس سفید بگیر تا فعلا واسه دو سال راحت باشی.
حالا که میخواد بره و بازم 2،3 ماه بیشتر نمیتونه باشه(اخه چرا گرین کارت گرفتی؟!) میخواد بدونه که دوباره بهش گیر سه پیچ نمیدن؟!با توجه به اینکه شنیده بودم کسی که مدت اعتبار پاس سفیدش تموم میشه حداقل واسه 6 ماه باید آمریکا بمونه؟


دوستان عزیز
یکی از بچه های مهاحرسرا بود که فکر کنم توی توی همین تاپیک نوشته بود که دوبار پشت سر هم پاس سفید گرقته بود یعنی بعد دو سال رقته بود امر-یکا و درخواست پاس داده بود و بعد از گرفتن برگشته بود ایران

2010AS9500
‎Visa: Sep 2010‎
First ‎Travel: Dec2010-Mar2011‎
SSN: ‎After 7 days‎
Green ‎Card: After 27 days‎
Second ‎Travel: Nov2011-Dec2011‎

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها ‎. . .‎

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ ‎. . .‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mitr.p ، ghasoo ، azar1348 ، EKAM ، ffrfar ، noobnoobi ، lighter ، hrghoreshi ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007 ، msar ، sh_mm10 ، samane1363 ، siamak ، golia
(2012-08-02 ساعت 12:30)hossein2 نوشته:  
سلام
یکی که برای گرفتن گرین کارت وارد آمریکا میشه و بخواد برای پاس سفید تقاضا بده چه مدت طول میکشه تا پاس سفید بهش بدن؟ من این سوال از اونجایی پرسیدم که برای مشمولین نظام وظیفه 20 روز بیشتر اجازه خروج از کشور را نمیدن


دوست عزیز 20 روزه خیلی سخته (البته من 16 روزه گرفتم اینم بگم من چند ماه قبلش گرین کارت و سوشیالم رو گرقته بودم)
شما می تونید مدارک رو برای یه نفر تو آمریکا بفرستین که براتون پست کنه ولی زمانیکه طول می کشه برای شما مصاحبه بزارن که معلوم نیست ولی کلا شما باید روز مصاحبه اونجا باشین و لازم نیست تا مدارکتون بیاد اونجا باشین بعدا دوستانتون می تونن براتون بیارن ایران
البته قانونا شما باید خودتون مدارک رو از داخل آمریکا پست کنین ولی بعضیها براشون مدارک رو از داخل آمریکا پست کردن و خودشون ایران بودن و مشکلی ایجاد نشده
اگه تجربه من رو که تو همین تاپیک نوشتم بخونی بیشتر مطالب رو اونجا گفتم
موفق باشید

2010AS9500
‎Visa: Sep 2010‎
First ‎Travel: Dec2010-Mar2011‎
SSN: ‎After 7 days‎
Green ‎Card: After 27 days‎
Second ‎Travel: Nov2011-Dec2011‎

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها ‎. . .‎

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ ‎. . .‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با سلام به همه دوستان، از مدیر محترم سایت خواهشمندم تاپیکی رو که قبلاً مرتبط با این موضوع بود و کلی مطالب مفید داشت، اعم از نحوه گرفتن پاسپورت سفید و تجربه های دوستان در این زمینه رو دوباره به سایت اضافه کنند. چرا این تاپیک حذف شده؟ هر چی دنبال لینکش میگردم نیست!!! من یادمه جزو مطالب برندگان لاتاری ‎2010‎ بود، لطفا اگه جای دیگه ای منتقل شده، آدرس جدید لینکش رو بذارین!
ممنونم!
شماره کیس: ‎2010AS00015xxx‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر ‎June 2009‎
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط ‎July2009‎
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن ‎May 2010‎
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط ‎April 2010‎
تاریخ مصاحبه: اواسط ‎May 2010‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎29 july‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2011-08-10 ساعت 13:01)Toranj نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi ‎pid='125292 نوشته:  
شنيده بودم كسي كه ‎re-entry permit‎ داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟


‎SOHI‎ جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه


ترنج خانم میشه لطف کنید مراحل اخذ پاس سفید را اجمالا شرح بدین چون تایپکش حذف شده با تشکر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، ASALI ، payam62 ، manila ، Sarbedaran ، azar1348 ، m.taj ، noobnoobi ، atlantis770 ، Nightsky007 ، msar
(2012-08-07 ساعت 06:22)sezar نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 13:01)Toranj ‎pid='125637 نوشته:  
(2011-08-08 ساعت 22:55)sohi ‎pid='125292 نوشته:  
شنيده بودم كسي كه ‎re-entry permit‎ داره وقتي بعد از دو سال بخواد بره امريكا بايد واسه هميشه اونجا بمونه يا حداقل براي مدت زيادي،ايا صحت داره؟
اخه يكي از دوستانم تا مدتي بعد اين دو سالش تموم ميشه،و وقتي هم كه سر ٢سال ميخواد بره تا ٢،٣ ماه بيشتر نميتونه بمونه،ميخوام بدونم ايا گرين كارتش رو باطل ميكنن؟


‎SOHI‎ جان
سلام
کسی‌ که یک بار پاس سفید گرفته (مثل شوهر بنده) بد از اینکه ۲ سال از پاس سفید استفاده کرد "چون با پاس سفید می‌شه ۲ سال وارد آمریکا نشد" ولی‌ بد از اینکه ۲ سال تموم شد باید هر ۶ ماه یکبار وارد آمریکا بشه تا گرین کارتش باطل نشه یعنی‌ بد از اینکه وارد آمریکا شد میتونه هر وقت بخواد بمونه ولی‌ اگه وارد ایران شد حتما باید ۵ ۶ ماه بد دوباره به آمریکا بره !! چون الان خیلی‌ سختیگیریها زیاد شده و کسی‌ که گرین کرد داره حتما باید سر ۵/۶ ماه وارد بشه


ترنج خانم میشه لطف کنید مراحل اخذ پاس سفید را اجمالا شرح بدین چون تایپکش حذف شده با تشکر


1- اول از همه فرم رو از این سایت دانلود .و پرینت بگیر و پرش کن فرم ‎I-131‎
* دستور العملش رو هم بخونی خوبه
2- انشالله زمانی که وارد آمریکا شدی از همون روز اقدام کن . احتیاج به ‎SSN‎ نیست. چون توی فرمش نوشته : اگه داری
3- گرین کارت لازمه . اما اگه برای بار اول میری ، کپی از ویزاتون که مهر ورود خورده به عنوان گرین کارت عمل میکنه ( ما هم این کا رو کردیم)
4- هر فرد باید یک فرم جدا پر کنه برای خودش
5- مداک لازم برای پاس سفید:
-‎ کپی از ویزا که مهر ورود خورده
- دو قطعه عکس که پشتش نام و نام خانوادگی و ‎A.number‎ نوشته شده باشه( ‎A.number‎ همون رجیستر نامبرتون هست که توی ویزا نوشته . فقط اولش یک صفر اضافه کنید .میشه همون ‎A.number (‎
- فرم ‎I-131‎ پر شده
- اگه هم عجله دارید ، به نظ من بهتره یک نامه هم بنویسید که دلیل درخواست پاس سفیدتون چیه و چرا عجله دارید و میخواهید برگردید( این نامه اجباری نیست. اما بهتره باشه ...ننوشتید هم اصلا مهم نیست)

6- میرید اداره پست .
توی دستورالعمل فرم ‎131‎ رو که بخونید نوشته به ازای هر نفر دقیقا چقدر پول میخواد ( مثلا ‎360‎ دلار ‎+ 45‎ دلار هزینه انگشت نگاری)
* فرض کنید مثلا ‎400‎ دلار در کل میشه ، به اندازه همون از کارمند پست یک ‎mony order‎ بگیرید ‎. (‎ یعنی 400دلار میدی به کارمند و اون یک فیش ‎400‎ دلاری میده...مثل همون فیش های بانکی خودمونه که باید مشخصاتمون رو توش بنویسیم.....هرکس برای خودش جدا بگیره)

7- به ازای هر نفر 2 تا پاکت دیگه(اکسپرس) هم بگیرید . چون دو تا نامه براتون میاد:
یکی اینکه تائید میکنه مدارک به دستشون رسیده.و دومی تاریخ انگشت نگاری رو مشخص میکنه
توجه: روی دو تا پاکت کوچیک حتما ادرس رو بنویسید . فقط مثل ما برای فرستنده و گیرنده اشتباه نکنید .
ادرس فرستنده باید همون اداره باشه و گیرنده باید ادرس شما باشه( جون اونا میخواند براتون دو تا نامه بفرستند. نه شما ‎!!)‎

8- از اداره پست به پاکت کلی بگیرید و همه مدارکتون رو بگذارید تو پاکت ادرس فرستنده خودتون و گیرنده رو اداره انگشت نگاری بنویسید
اگه عجله دارید : بهتره از مداکتون رو با پست اکسپرس بفرستید هزینه اش 16 دلار از پست معمولی بیشتره . اما ارزش داره.
روی پاکت با یک ماژیک بزرگ بنویسید:
urgent‎ یعنی فوری (برا همین گفتم ی نامه بنویسید که چرا عجله دارید. مثلا ما بلیط برگشت داشتیم و براشون نوشتیم)
* حواستون باشه اون 2 تا پاکت دیگه هم پست اکسپرس باشه

* با توجه به اینکه از کدوم شهر میخواین اقدام کنید ، ادرس اداره فرق میکنه که ادرس رو توی دستور العمل نوشته .
‎----------------‎
حدودا یک هفته بعد یک نامه میاد که توش تاریخ انگشت نگاری رو مشخص کرده که فلان ساعت باید فلان جا باشید. (که از روزی که مدارکتون رو ارسال کردید 14 روز بعده..)
موقع انگشت نگاری حتما باید داخل آمریکا باشید.
وقتی رفتید اونجا هم ی فرم میدند که پر کنید...همون مشخصات اصلیتونه + وزن و قد و رنگ چشم( حواستون باشه که وزن رو به پوند و قد رو به فوت و اینچ اون ها می نویسند . پس تو ایران از الان محاسبه کنید تا اونجا مثل ما هنگ نکنیدBig Grin)‎
بعد هم که ی عکس ازتون میگیرند و میگند: برید به سلامت...تموم
میتونید بعد از انگشت نگاری برگردید ایران ..مدارکتون حدودا 40 روز بعد به همون ادرسی که دادی پست میشه براتون . و دوستان و یا اقوامتون می تونند براتون بعدا بفرستند
‎--------------------‎
امیدوارم نوشته هام مفید باشه
برای نحوه پر کردن هم اگه سوال بود در خدمتتونمWink
[font=Times New‎ Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: gol1 ، MAHDI2012 ، sezar ، behzadb57 ، bazad ، ASALI ، mrhj50 ، ll_mehdi_ll ، maxsupermax ، صوفیا صوری ، azin ، Danoosh ، shawn2012 ، alireza1777 ، bahramkhan ، myfriendsmy2010 ، Ben63 ، مانترا ، Us1346 ، kamilia modi ، odiseh ، پسرایرونی ، HRSH ، number_one ، Artin2012 ، saher ، amirhr123 ، saljoogh ، azadeh212 ، zohre61 ، mandana12 ، viona ، kasrafo ، firoozeh272 ، Mehdiest ، lottory ، azad57 ، 3pideh ، ali2316 ، farhadfsh ، HB_USA ، نادره ، کیانا ، lilac ، sam11 ، Almond ، mk_2002ir ، hassan1358arab ، yashim ، محمد ماهوش ، rira1982 ، Szsanazsz ، sepehr_sh ، mhz_ir ، Ham3dJ ، mehdi47 ، moon_rose ، naarestan ، abbas41 ، alibati ، shatsi ، fariba_a ، satin ، silia ، babak82 ، gbtm ، eghtesad ، saeid-ss ، payam62 ، Sepasttian ، sad_sad ، Gerdoo ، kiasina ، H Pier ، mahdi/sh ، OXyGeNziX ، lingni ، saeeds61 ، mehran_ha ، saeed5564 ، somayyeh ، manila ، babak 1234 ، sepideh _s ، pantea_l3lu3 ، nirvana_kobin ، Aryan2014 ، noobnoobi ، ghafari88 ، aghaghia ، میما ، abloom_ma ، Biz Biz ، daria ، smpf ، ma300me ، meisam_sms ، mehrdad pharm ، Championking ، ghasoo ، afrash ، free-tomorrow ، Sarbedaran ، مرآت74 ، babak_1363 ، azar1348 ، khmp ، iman398 ، javadi436 ، اریوبرزن ، m.taj ، valencia ، EKAM ، Niushagh ، hamed1286 ، MAHDI1983 ، Lemony ، ffrfar ، nasam ، Natasha9 ، sammetew ، mohssen ، ali_gh ، zohre02 ، آینده روشن ، morteza-dm ، sarafraz ، vidi ، danial91 ، FREE BIRD ، qazwsxedcrfv ، shoshina ، peyman.bahrami61 ، yasejavan ، pnasgari ، kambiz12 ، mosafer.usa ، Mirhosseini ، mahdii ، t.r ، arelarel ، azadeh2014 ، Farshid22 ، pouria.narimisa ، S.gh ، laleh sa ، کیتی ، mpas89 ، masuodrh ، samoelson ، inforfang ، zzarin ، jupiterx ، mehdi1989 ، mom ، atlantis770 ، m_yek ، sce ، حاجی واشنگتن ، nikoo2468 ، kaziar ، مهدی زاویه ، amin.forouzandeh ، Nightsky007 ، iman2 ، Shahram914 ، reza12 ، manheb1 ، babak12 ، msar ، sh_mm10 ، alitahus ، mehdihk ، mel ، MARY31 ، rezasadeghi ، farslm ، yasaminna ، behrayan ، kourosh8 ، بابراس ، سامانتاوآرش ، M.d ، humsun ، ALIARAD ، mfarazz ، bijan575 ، samane1363 ، siamak ، pmoudi ، Kia robani ، uranus88 ، ریحانا ، sos1center ، sunn789 ، mmb ، پارسا یی ، BardiyaSeVen ، shahin61 ، flwr ، Jefferson ، kavevfarahzad ، shabghazal ، نامیش ، amirabas1 ، meysam_mac ، golia ، mahsa.darya ، matin.sh ، bumblebee ، clone ، omid2014 ، dd7472003 ، AliReza_fr ، siyasiya ، Ashkan3832 ، pishtaz611




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان