آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

بازگشت به آمريكا پس از غيبت طولاني
با سلام
سوالی داشتم که اگر راهنماییم کنید ممنون می شم. نامزد من گرین کارتی هست ولی به دلیل تحصیل و بعد از آن سربازی به مدت حدود 5 سال وارد آمریکا نشده. حالا کسی اطلاع داره که با وکیل گرفتن احتمال داره که کارش درست بشه و گرین کارتشو مصادره نکنند و اینکه آیا تو سفارت، مشخص میشه یا نه؟(یعنی همان جا گرین کارتشو می گیرند یا بعد از ورود به آمریکا و تشیکل دادگاه مشخص می کنن که دیپورت مشه یا نه؟)
ممنونم . همگی موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، jan ، alirezanz
سلام
هیچ کارش نمیکنند.مطمئن باش.اوضاع اونور خراب هست و گیر هم نمیدند.من 1 سال بیرون بودم و کاری هم بهم نداشتند.دوستم هم همینطور.خیلی خیلی گیر بدند یک تعهد میگیرند و تمام.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Spiritual ، msar ، jan ، maziar 16332
نمیشه دقیقا گفت که میگیرن یا نه چون همونطوری که توی این تاپیک ‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3707‎ دیدید گرین کارت این دوستمون رو گرفتند ..
نامزد شما حالا چرا میخواهد از الان وکیل بگیره؟ برن آمریکا اگه نفهمیدن و نگرفتن که خب هیچی ولی اگه گرین کارتش رو گرفتند بعدش وکیل بگیره ..
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Spiritual ، ASALI ، Rainy ، HAZARA ، msar ، jan
گرین کارد مادر من رو هم 2 سال پیش باطل کردن البته ایشان 7 سال استفاده نفرموده بود !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، Spiritual ، mml ، HAZARA ، msar ، jan
ممنون از پاسخهاتون،پس در کل می شه امیدوار بود. ولی انگار یک قانون جدیدی گذاشتن، تو ‎uscis‎ خوندیم مثل این که نمیشه با این گرین کارت وارد شد و باید دوباره از سفارت ویزا گرفت. شما اطلاعی در این مورد دارید یا چیزی شنیدن؟؟
باز هم از همگی ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mml ، msar ، jan
(2011-03-04 ساعت 22:03)mah-gh نوشته:  
ممنون از پاسخهاتون،پس در کل می شه امیدوار بود. ولی انگار یک قانون جدیدی گذاشتن، تو ‎uscis‎ خوندیم مثل این که نمیشه با این گرین کارت وارد شد و باید دوباره از سفارت ویزا گرفت. شما اطلاعی در این مورد دارید یا چیزی شنیدن؟؟
باز هم از همگی ممنونم


نه عزیزم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، jan
(2011-03-04 ساعت 22:03)mah-gh نوشته:  
ممنون از پاسخهاتون،پس در کل می شه امیدوار بود. ولی انگار یک قانون جدیدی گذاشتن، تو ‎uscis‎ خوندیم مثل این که نمیشه با این گرین کارت وارد شد و باید دوباره از سفارت ویزا گرفت. شما اطلاعی در این مورد دارید یا چیزی شنیدن؟؟
باز هم از همگی ممنونم

بله ظاهرا اینطور هست چون من هم از چند نفر شنیدم ولی اگر خودتون استعلام کنید مطمئن تر هست

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mml ، msar
Sad 
سلام من تازه عضو شدم و فکر می‌کنم از همتون بیشتر سن دارم و می‌خوام به من کمک کنیید خواهشاً جواب بدید.

من خودم ۵۵ سالمه و نزدیک ۲۵-۳۰ سال آمریکا بودم در ایالت‌های مختلف (واشنگتن ، ویرجینیا ، شیکاگو ) و گرینکارت هم دارم ولی‌ متاسفانه خریت کردم و خودمو سیتی‌‌زن نکردم و الان خیلی‌ پشیمونم (البته اینو هم بگم که یه جورایی می‌ترسیدم چون خیلی‌ از مالیات‌ها رو نداده بودم و چند بار هم به خاطره دعوا دادگاه رفته بودم بخاطر همین می‌ترسیدم برم خودمو سیتی‌‌زن کنم) ولی‌ من حتا گواهینامه واشنگتن رو هم دارم و کد ملی‌ رو هم یادمه و تازه اینکه تو پاسپورتم هم مهر‌های آمریکا روش خورده چون اون زمان من ۲-۳ بر اومدم و رفتم . و الان هم خیلی‌ دوست دارم برگردم و برمو دیگه اونجا زندگی‌ کنم یا حداقل خودمو سیتی‌‌زن کنم و بعد از این طریق برای زنو بچّم هم پاسپورت آمریکا رو بگیرم تا دیگه اونا هم راحت شن.و درضمن اینو هم بدونید اون زمان گرینکارت هاش تاریخِ انقضا نداشت و همیشگی‌ بود و من هم از اون گرینکارت‌ها دارم ولی‌ بعد از چند سال بعد عوض شد که من دیگه به دنبالش نرفتم تا ببینم که باید گرینکارت رو عوض کنم یا نه که فکر کنم باید عوض می‌کردم . حالا به نظر شما من می‌تونم چی‌ کار کنم بالاخره من نزدیک ۱۵ ساله که نرفتم ولی‌ خوب از اون ور هم ۳۰ سال اونجا بودم و حسابی‌ جون کندم ، درس خوندم ، و زندگی‌ کردم حالا شما به من کمک کنید که من چی‌ کار کنم و دوستانی که اونجا هستن میتونند کمک کنند یا برن بپرسن خواهش می‌کنم کمک کنید ‎. SadSad
ممنون


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: khabaloo ، armanbala ، msar ، frz61 ، jan
یعنی کسی نمیتونه کمکم کنه بچه ها خواهش می کنم کمکم کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
شما بهتره با یک وکیل درجه یک که تخصصش در کارهای مهاجرتی میباشد صحبت کنید.
با کمی جستجو در اینترنت یک وکیل خوب حتی در ا م ر ی ک ا میتونید پیدا کنید .

فقط نگران نباشید.Big Grin

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mason ، msar
مخلص همه بابا ها که هر چی می شه میگن عجله نکن جوون ! اما خودشون دلشون قدر گنجشکه! وایسین بچه های اینور بیدار شن جواب می د ن .3تا تاپیک جدید نمی خواد به خدا! من بیدارما اما چیزی حالیم نیست!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mason ، mavarfan ، amir53 ، laili ، Blaze ، msar
(2011-05-20 ساعت 18:23)mason نوشته:  
سلام من تازه عضو شدم و فکر می‌کنم از همتون بیشتر سن دارم و می‌خوام به من کمک کنیید خواهشاً جواب بدید.

من خودم ۵۵ سالمه و نزدیک ۲۵-۳۰ سال آمریکا بودم در ایالت‌های مختلف (واشنگتن ، ویرجینیا ، شیکاگو ) و گرینکارت هم دارم ولی‌ متاسفانه خریت کردم و خودمو سیتی‌‌زن نکردم و الان خیلی‌ پشیمونم (البته اینو هم بگم که یه جورایی می‌ترسیدم چون خیلی‌ از مالیات‌ها رو نداده بودم و چند بار هم به خاطره دعوا دادگاه رفته بودم بخاطر همین می‌ترسیدم برم خودمو سیتی‌‌زن کنم) ولی‌ من حتا گواهینامه واشنگتن رو هم دارم و کد ملی‌ رو هم یادمه و تازه اینکه تو پاسپورتم هم مهر‌های آمریکا روش خورده چون اون زمان من ۲-۳ بر اومدم و رفتم . و الان هم خیلی‌ دوست دارم برگردم و برمو دیگه اونجا زندگی‌ کنم یا حداقل خودمو سیتی‌‌زن کنم و بعد از این طریق برای زنو بچّم هم پاسپورت آمریکا رو بگیرم تا دیگه اونا هم راحت شن.و درضمن اینو هم بدونید اون زمان گرینکارت هاش تاریخِ انقضا نداشت و همیشگی‌ بود و من هم از اون گرینکارت‌ها دارم ولی‌ بعد از چند سال بعد عوض شد که من دیگه به دنبالش نرفتم تا ببینم که باید گرینکارت رو عوض کنم یا نه که فکر کنم باید عوض می‌کردم . حالا به نظر شما من می‌تونم چی‌ کار کنم بالاخره من نزدیک ۱۵ ساله که نرفتم ولی‌ خوب از اون ور هم ۳۰ سال اونجا بودم و حسابی‌ جون کندم ، درس خوندم ، و زندگی‌ کردم حالا شما به من کمک کنید که من چی‌ کار کنم و دوستانی که اونجا هستن میتونند کمک کنند یا برن بپرسن خواهش می‌کنم کمک کنید ‎. SadSad
ممنون





کاملا به نظر افسری که در مرز مدارکتون را بررسی می کنه خواهد داشت. من کسی را میشناسم که وقتی دو سالش بود همراه خانواده گرین کارت گرفته بود، بعد همه رفته بودند ایران و این دوست ما بعد از انجام سربازی یعنی حدود بیست سال بعد با همون گرین کارت بلیط گرفت و آمد، اولش مامور مهاجرت تعجب کرده بود و توضیح خواسته بود. ایشون هم گفته بود من خانواده ام نمی خواستند اینجا زندگی کنند و خودم هم بچه بودم و مجبور بودم با اونها باشم. همه چیز بستگی به توضیحات شما و قانع شدن مامور مربوطه دارد.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
من هم در جاهای دیگر توضیح داده ام که به هر حال شما چیزی را از دست نمی دهید و کاری با شما ندارند. فوقش این است که در بدترین حالت ممکن شما را بر می گردانند که خیلی بعید می دانم چون من هنوز ندیده ام کسی را با گرین کارت باطل شده دیپورت کنند. اگر مامور قانع شد که شما را راه می دهد و مشکلی پیش نمی آید و اگر هم قانع نشد گرین کارت شما را می گیرد و شما را به آمریکا راه می دهد و بعدا باید وکیل بگیرید و به دادگاه بروید و بگویید که چرا نتوانسته اید در این مدت به آمریکا بروید. من در مجموع به قضیه شما خوش بین هستم ولی بعید می دانم که با این احوالات راحت بتوانید پاسپورت آمریکایی بگیرید چون جدیدا سخت گیری می کنند و باید مدت اخیر را در آنجا زندگی کرده باشید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، maxsupermax ، admin ، nastaran86 ، Nazem ، hamed_gh ، amir53 ، mason ، kianoush ، farzad-it ، سارا کوچولو ، Rainy ، HAZARA ، behzadb57 ، lighter ، tartar ، Blaze ، reasonable ، msar ، frz61
Smile
سلام عزیز مو سپید و گرانقدر
درود برشما که مهاجر سرا را با وجودت که مطمئنا" در آینده منشاء اثرات و خیرات و تجربیات بسیار است مزین نمودی... اما
من با ‎Admin‎ بزرگوار موافقم و نظر کارشناسی دقیق نمی توانم بدهم اما موردی شبیه به یاد دارم که ایشان در 40 سال اقامت خویش در آمریکا که موقعیتهای ژورنالیستی بسیاری از ایالات متحده داشته و کار کرده و دارند و حتی یک بار با 8 سال تاخیر رفتند و با گرین کارت قدیمی خویش به راحتی وارد شدند و افسر فقط از تاخیر بازگشت و علل آن پرسیده بود که گفتند : "موقعیت و امکان ورود نداشتم . "و ایشان با ارائه کد ملی از قدیم خود چک شده بودند و بدون تاخیر وارد شدند . البته لازم به ذکر اینکه از شهروند بودن یا نبودنشان مطلع نیستم اما مطمئنا" شرایط سنی شما-تخصیل و مدارک مرتبط با فعالیت چندین ساله شما و نحوه برخورد شما و حال افسر در آن وقت و بالاتر از همه خواست خدا دخیل است.
باز پرسو جو کنید حتی اگر شده با ایمیل یا حضوری از طریق سفارت چک کنید.موفق باشید
‎   همانا پرواز كن آن گونه كه خود میخواهی
ور نه پروازت دهند آن طور كه خود میخواهند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: admin ، Nazem ، mason ، Rainy ، HAZARA ، behzadb57 ، lighter ، tartar ، reasonable ، msar
این مورد برای مادر من پیش امده و ایشان 10 سال مراجعه نداشت و 2 سال پیش با پیگیری که انجام شد اقامت ایشان به حال معلق ‎pend‎ اعلام شد و گفتند که برای هر گونه اقدام برای بازیابی اون باید به سفارتهای انکارا یا ابوظبی مراجعه شود. البته ایشان فعلا قیدش را زده است.
به هر شکل این کار همانطور که در بالا گفته شده از دست وکیل مهاجرت ساخته است.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: admin ، mason ، HAZARA ، behzadb57 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان