چگونگی مهاجرت تحصیلی به کانادا
اتریش برای هنر بهتره شما که توان تامین هزینه تحصیل رو ندارید باید به فکر کشور های اسپانیا فنلاند نروژ باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang ، maral-map
سلام دوستاي خوبم.
من مي‌خوام واسه كانادا اقدام كنم.خودم هم مي‌تونم واسه كبك اقدام كنم هم تورنتو.چون رشتم معماري.اما همسرم صنايع خونده و فقط ميتون واسه کبک اقدام كنه. اونم نه الان دو ساله ديگه چون داره ميره سربازي.
من مدرك pressly آمريكا رو دارم كه بهم گفتن اگه پشت نويسي بشه خيلي‌ خوبه واسه كانادا.اما الان با يه شركت مهاجرت صحبت كردمو گفت چه پيام نور باشي‌ چه pressly هيچ فرقي‌ نداره امتياز خاصي‌ نداره.
كلي‌ دپرس شدم.آخه چرا؟يعني‌ هيچ فرقي‌ نداره؟در ضمن من فكر مي‌كردم حالا حالا‌ها واسه كبك فقط يه مصاحبه ی فرانسه دارن نگو الان شده مدرك تف فرانسه.يعني‌ از ساله 2011.كلي‌ اعصابم بهم ريخته.

حالا دوستاي خوب من به من بگين من چيكار كنم؟بشينم واسه آيلس بخونمو واسه تورنتو اقدام كنم؟

اگه من برم اونجا و اقامت موقت كانادا رو بگيرم ولي‌ pr نباشم مي‌تونم واسه خانواده‌ام اقدام كنم.نه.درسته نه؟نميتونم؟

مي‌تونم قبل از اينكه pr بشم بيام ايرانو اينجا زندگي‌ كنم؟
در مورد شهر های دیگه ی کانادا هم می خواستم بدونم.مثلا ونکور؟یا سدبری؟اونا هم مهاجر پذیرن؟مدرک آیلس هم می خوان؟


--------------------------------------------------------------------------------
چرا کسی جواب نمیده؟من تازه عضو شدم.مگه اشتباه comment گذاشتم؟
کجا بذارم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang
من آمریکا درس نخوندم من مدرک غیر حضوری آمریکا رو دارم.یعنی‌ الان هم که همسرم هنوز سربازی نرفت می‌تونه اقدام کنه برای تورنتو؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang
سلام

شما می تونید برای اطلاعات بیشتر به وبسایت زیر مراجعه کنید. اگر اطلاعات بیشتری نیاز داشتید، می توانید به ما ایمیل بزنید و یا با ما تماس بگیرید:
http://www.istudyincanada.com
info@istudyincanada.com


(2010-04-12 ساعت 21:41)amir moezzi نوشته:  سالام من علیرضا 17 ساله هستم و تازه با این سایت آشنا شدم می خاستم بدونم برای رفتن به کانادا اولین کارها ی که باید بکنم چه چیزهای هستند؟با تشکر.

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar ، mohandesbehrang
سلام دوستان.ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟همسر من مدرك فوق ديپلم علوم تجربي از دانشگاه آزاد رو داره و مشغول گرفتن مدرك آيلتس هستش.به نظر شما بايد چيكار كنه؟ميتونه پذيرش بگيره؟چقدر زمان ميبره؟ميشه لطفا راههنمايي كنيد؟؟؟/؟؟/؟///؟
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، msar ، mohandesbehrang
واقعا دوستان در قسمت كانادا كم لطفي ميكنن.و اصلا راهنمايي نميكنن.در حالي كه تو قسمت هاي ديگه .......
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، msar ، mohandesbehrang
(2010-12-18 ساعت 22:21)sara24 نوشته:  واقعا دوستان در قسمت كانادا كم لطفي ميكنن.و اصلا راهنمايي نميكنن.در حالي كه تو قسمت هاي ديگه .......

سلام
خیلی از این موارد را می تونید تلفنی از وکیل بپرسید اما تا انجا که من می دونم کانادا به فوق لیسانس و دکترا فقط ویزا میده تازه انهم به شرطی که از فارغ التحصیلی یک سال بیشتر نگذشته باشه
این را بدونید همه جا راحت پذیرش میدن چون پولش را می گیرند اما گرفتن ویزا مشکله بهتره همسرتون اول لیسانس بگیرند ایران بعد ادامه تحصیل در کانادا
اطلاعات من در همین حد بود امیدوارم به دردتون خورده باشه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Soren ، sara24 ، msar ، babak82 ، mohandesbehrang
(2010-12-18 ساعت 22:21)sara24 نوشته:  واقعا دوستان در قسمت كانادا كم لطفي ميكنن.و اصلا راهنمايي نميكنن.در حالي كه تو قسمت هاي ديگه .......

سلام سارا خانم
چرا از خود دانشگاههای کانادا نمیپرسید؟چه کسی میتواند به جای آنها جواب شما را بدهد؟مشخصاتتان و یک متن درخواست آماده کنید و بدهید دارالترجمه ترجمه کند و به تمام دانشگاههای مورد نظرتان ایمیل کنید!
همین و به همین سادگی!
موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sara24 ، msar ، mohandesbehrang
سلام من تازه عضو این سایت خوب شدم راستش منم دنبال یه هم چین دانشگاهی می گردم البته دانشگاه نه انستیتو و school
vancouver film school که دانشگاه نیست من قبلً خیلی گشتم شرایدن و ونکوور فیلم اسکول هر دو انستیتو هستن

ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن
یا علی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar ، mohandesbehrang
سلام
من می خوام توی یکی از این رشته ها (انیمیشن ، جلوه های ویژه یا کارگردانی سینما ) هر کدوم که شد تو کانادا تحصیل کنم خیلی گشتم اما چیزی درست وحسابی گیرم نیومد خواستم ببینم کسی چیزی میدونه منو راهنمایی کنه ؟


یه دختر خاله داره مادرم گفت که اینجا داره این رشته ها رو ولی اینا خوششون نمیاد که کس دیگه ای جزء خود شخص بیاد و پذیرش بگیره تو خودت بیا هم ببین از اینجا خوشت میاد می تونی خدوتو سازگار کنی یا نه ؟ (چون خیلی ها نمی تونن خودشونو سازگار کنن) و هم با کمک من یه دانشگاه پیدا می کنی ؟

3- همونطوری که توی عنوان هم هست من می خوام اول ویزای توریستی بگیرم بعد پذیرش رو اونجا بگیرم بعدش ویزای تحصیلی و اگه از اون جا خوشم اومد ویزای دائم بگیرم
من حدود 10 الی 20 میلیون خودمو بتکونم نقد دارم + یک سند خونه که بین 80 الی 100 میرزه
مدرکم پیش ریاضی البته پارسال گرفتم (بعد از خدمت سربازیم گرفتم )
زبانم رو هم writing , گرامر , یکم لغت هم کار کردم
سن :26 سال

حالا با این شرایط می تونم برم و این کار ها رو بکنم شانسم چقدره ؟

واقعاً به این جوابها نیاز دارم البته خیلی سوال های دیگه ای هم دارم ولی فعلاً برای ابتدا سرتونو هم درد آوردم ببخشید
یاعلی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar ، mohandesbehrang
کشور کانادا سالانه پذیرای 35 میلیون توریست می باشد که به قصد اقامت موقت وارد خاک کانادا می شوند. تمامی این بازدیدکنندگان باید تقاضای ویزای توریستی نموده و فرمهای دولتی را تکمیل نمایند. ویزای توریستی می تواند با مجوز یکبار ورود، چند بار ورود و یا ترانزیتی باشد. درخواست ویزای توریستی باید از اداره مهاجرت کانادا در خارج از خاک این کشور انجام گیرد و تقاضای تمدید مدت این نوع ویزاها فقط در داخل خاک کانادا امکان پذیر می باشد. بطور معمول کسانی که ویزای توریستی کانادا را اخذ می کنند به مدت شش ماه مجوز ورود می گیرند. ویزای چند بار ورود اجازه ورود به کانادا را به دفعات مکرر میدهد.

شرایط لازم
اگر اقامت کشور ديگری به غير از ايران را نداريد ، شما نياز به يک دعوت نامه معتبر داريد که شما را به کشور کانادا دعوت کنند.

برخورداری از سلامت کامل جسمانی
دارا نبودن سابقه کیفری
پاسپورت معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
پروانه كار با مدرك معتبر مبني بر اثبات اشتغال در ايران
مدارک مالی مانند: سند منزل يا زمين، حساب بانكي و صورت عمليات حساب جاري در دفترچه پس انداز
فتوكپي كارت تبعيت كانادا يا فتوكپي ويزاي اقامت کسی که شما را دعوت می کند
جهت تمديد ويزای توريستی در داخل خاک کانادا شما بايد حداقل 4 هفته قبل از اتمام تاريخ ويزا برای تمديد آن اقدام کنيد.


علاوه بر مدارک فوق شما بايد کليه فرمهای دولتی مربوط به تقاضای ويزای توريستی را نيز تکميل نماييد.
هر ساله بالغ بر 130000 دانشجو از سراسر جهان براي تحصيل وارد كانادا مي شوند .
اكثر دانشجويان بين المللي نيازمند اجازه تحصيل در كانادا مي باشند . اگر چه در برخي موارد استثنا وجود دارد .

اجازه تحصيل در شرايط زير نياز نمي باشد :

براي تحصيل در دوره اي كه مدت آن كمتر از شش ماه باشد .
كودكاني كه والدين آنها در كانادا وضعيت قانوني دارند ( نه وضعيت توريستي )
خانواده يا اعضاي نماينده خارجي در كانادا

مجوز تحصيل سندي است كه از سوي اداره مهاجرت كانادا صادر شده و بنابر آن دانشجو مي تواند در مدت محدود و معمولا در دانشكده اي مشخص يا برنامه اي مشخص در كانادا اقامت داشته باشد .
اداره مهاجرت كانادا معمولا پس از دريافت پذيرش دانشگاه و احراز توانايي دانشجو جهت تامين هزينه هاي زندگي و شهريه دانشگاه مجوز تحصيل را صادر مي كند . در برخي موارد اداره مهاجرت متقاضي را به گذراندن آزمايشهاي پزشكي و تهيه سوء سابقه از پليس ملزم مي سازد .

ويزاي اقامت موقت ( TRV ) براي افرادي كه برای ورود به کانادا نیاز به تهیه ویزای توریستی دارند، لازم است.

ويزاي اقامت موقت براي كشورهاي معاف از ويزا لازم نمي باشد

كار در كانادا در حين تحصيل(Working in Canada as an International Student) :

اداره مهاجرت كانادا به دانشجويان خارجي اجازه كار در كانادا با شرايط محدودي را مي دهد
دانشجوي خارجي بايد توانايي پرداخت هزينه هاي زندگي و تحصيل خود را در حين تحصيل داشته باشد اما در برخي موارد نيز مي تواند كار كند .

كار در دانشگاه بدون اجازه كار
خارج از دانشگاه با اجازه كار
در برنامه هاي تعاوني يا كارآموزي كه سابقه كاري جزوي از برنامه تحصيلي قلمداد مي شود با اجازه كار
در برنامه هاي كاري پس از فارغ التحصيلي به مدت يك يا دو سال با توجه به رشته تحصيلي و با اجازه كار
در ضمن ، همسر دانشجويان مي تواند در زمان تحصيل همسر خود در كانادا كار كنند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 1835 ، msar ، mohandesbehrang
ممنون محمد مالکی عزیز من همه اینا رو می دونم و همچنین می تونم دعوتنامه بگیرم (قبلاً هم گفتم دختر خاله مادرم اونجاست ) اما جواب سوال من چیز دیگه ای هستش


1- من می خوام توی یکی از این رشته ها (انیمیشن ، جلوه های ویژه یا کارگردانی سینما ) هر کدوم که شد تو کانادا تحصیل کنم خیلی گشتم اما چیزی درست وحسابی گیرم نیومد خواستم ببینم کسی چیزی میدونه منو راهنمایی کنه ؟

2- یه دختر خاله داره مادرم گفت که اینجا داره این رشته ها رو ولی اینا خوششون نمیاد که کس دیگه ای جزء خود شخص بیاد و پذیرش بگیره تو خودت بیا هم ببین از اینجا خوشت میاد می تونی خدوتو سازگار کنی یا نه ؟ (چون خیلی ها نمی تونن خودشونو سازگار کنن) و هم با کمک من یه دانشگاه پیدا می کنی . اینجوری برم بهتره ؟


3- همونطوری که توی عنوان هم هست من می خوام اول ویزای توریستی بگیرم بعد پذیرش رو اونجا بگیرم بعدش ویزای تحصیلی و اگه از اون جا خوشم اومد ویزای دائم بگیرم
من حدود 10 الی 20 میلیون خودمو بتکونم نقد دارم + یک سند خونه که بین 80 الی 100 میرزه
مدرکم پیش ریاضی البته پارسال گرفتم (بعد از خدمت سربازیم گرفتم )
زبانم رو هم writing , گرامر , یکم لغت هم کار کردم
سن :26 سال
حالا با این شرایط می تونم برم و این کار ها رو بکنم شانسم چقدره ؟

یا علی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang
من یه سوال در مورد پذیرش در مقطع لیسانس کامپیوتر داشتم

1. شانس گرفتن پذیرش چقدره؟
2. ایا فاند هم داره؟
3.شهریه؟
4.مدرک کاردانی ما رو قبول دارن؟
5.در مورد سربازی (بدون گذروندن میشه رفت با وثیقه؟)

با تشکر
We Can Change Cool
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang
(2010-12-17 ساعت 17:41)sara24 نوشته:  سلام دوستان.ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟همسر من مدرك فوق ديپلم علوم تجربي از دانشگاه آزاد رو داره و مشغول گرفتن مدرك آيلتس هستش.به نظر شما بايد چيكار كنه؟ميتونه پذيرش بگيره؟چقدر زمان ميبره؟ميشه لطفا راههنمايي كنيد؟؟؟/؟؟/؟///؟

با سلام
پذیرش گرفتن کار سختی نیست امکانش هست همسرتون بتونه برای مقطع لیسانس پذیرش بگیره ولی با توجه به سنشون و اینکه متاهلم هستن و باید تمکن مالی زیادیو نشون بدن احتمال ویزا گرفتن خیلی کمه اونم تو این شرایط

(2010-12-20 ساعت 23:58)hamedrouhi نوشته:  من یه سوال در مورد پذیرش در مقطع لیسانس کامپیوتر داشتم

1. شانس گرفتن پذیرش چقدره؟
2. ایا فاند هم داره؟
3.شهریه؟
4.مدرک کاردانی ما رو قبول دارن؟
5.در مورد سربازی (بدون گذروندن میشه رفت با وثیقه؟)

با تشکر

سلام دوست عزیز
1- با توجه به تعداد زیاد دانشگاه های کانادا شانس گرفتن پذیرش دارید
2-بستگی به معدل و نمره زبانت داره برای لیسانس در این مورد زیاد اطلاعی ندارم البته به کیفیت دانشگاه هم مرتبطه
5-اگه هنوز غیبت نخوردی با وثیقه میتونی بری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، mohandesbehrang
با سلام خدمت دوستان عزیزی که قصد گرفتن ویزای دانشجویی کشور کانادا رو دارن:

من یک تجربه موفق رو سراغ دارم که میخوام کل پروسه اون رو براتون توضیح بدم.
اولا این شامل آقایونی هستش که پایان خدمت دارن و هچنین خانمها.این فرآیندی که من دارم توضیح میدم یک فرآیند جواب داده شده است و به معنی رد روشهای دیگر نخواهد بود.
ببنید ابتدا در این روش نیاز به یک اقامت دیگه غیر از ایران هستش تا پروسه با یک شتاب بیشتر و ضریب ایمنی بالاتر پیش بره پس در ابتدا باید پذیرش یک دانشگاه خارج از ایران را فراهم کرد که به ازاء آن بتوان اقامت یک ساله اون کشور رو گرفت ما در این پروسه از کشور امارات شروع کردیم از طریق اینترنت جستجو کردیم و از بین 5 تا دانشگاه اونی که از همه ارزونتر بود رو انتخاب کردیم چون ما فقط میخواستیم از این دانشگاه به عنوان یک پل استفاده کنیم بعد با تلفنی که در سایت گذاشته بودن صحبتها یی با هم انجام دادیم و اونها یکسری فرم برای ما فرستادن ما پر کردیم و از طریق ایمیل برای اونها فرستادیم و پس از واریز کردن پول به حساب آنها پذیرش اون دانشگاه در دوبی را گرفتیم و عملا ثبت نام کردیم .و اونها شروع کلاسها رو به ما اعلام کردن و گفتند فلان تاریخ شما باید دوبی باشید.لازم به ذکر است که برای اولین بار شما باید از طریق ویزای توریستی برید دوبی ولی بعدش که رفتید پاس شما رو میگیرن و اقامت یکساله امارات رو میزنن تو پاستون. خلاصه ما مقدمات سفر به دوبی رو فراهم کردیم .بعد از اینکه ویزا ی یاد شده در پاس شما چسبانده شد شما صاحب یک اقامت یکساله شده و مرحله اول رو پشت سر گذاشته اید.مرحله بعد شروع تحصیل در کشور امارات به مدت یک ترم می باشد . شما حدود 3 تا 4 ماه باید تو دوبی مشغول تحصیل بشوید و تا اونجایی که میتونید توی این بازه به ایران نیاید تا بعد بتونید افسر ویزا رودر خصوص علاقه خودتون به تحصیل متقاعد کنید.از طرفی شما در ابتدای این پروسه یک وکیل رو اختیار میکنید تا با شما هماهنگ بوده و در موقع مقرر از یک دانشگاه کانادایی که راحتتر پذیرش میده ،پذیرش بگیره. وکیل ما از کانادا بود واز کالج seneca برای ما پذیرش گرفت .خوب حالا به انتهای ترم رسیدین و باید اطلاع بدهید که وکیلتون براتون نامه پذیرش رو بفرسته .بعد شما با داشتن نامه پذیرش و فرمهای مربوطه که وکیل در اختیارتون میگذاره و شما رو از نحوه پر کردن اون مطلع میکنه وهمچنین مدارک مورد نیازبه سفارت کانادا در ابوظبی رفته و مدارکتون رو ارائه میدین البته هزینه های مربوطه به این مورد رو هم باید همان روز پرداخت کنید.ما همه این کارها رو انجام دادیم و بعد گفتن که از طریق ایمیل به شما اطلاع میدیم.همینطور هم شد و بعد از دو هفته اطلاع دادن و گفتن که بیاین برید برای آزمایشات پزشکی .بعد از انجام آزمایشات پزشکی باور کنید حتی مصاحبه هم به ما نخورد و تازه جالب اینکه به جای ویزای 1 ساله ویزای 3 ساله صادر کردن و الان هم در کانادا در حال تحصیله . این آقای خوش شانس که الان دارم داستانشو براتون تعریف می کنم کسی نیست جز برادر خانوم بنده.

اگه چیزی از قلم افتاد بگید تا توضیح بدم.

موفق باشید Big Grin
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hamedrouhi ، msar ، mohandesbehrang ، maral-map




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان