عدم سازش، طلاق و پیامدهای آن
یک سایتی خوندم اگه از تاریخ ازدواج شما کمتر از دوسال گذشته باشه بهتون گرین کارت 2 ساله میدهند این تاریخ از زمان ورود به آمریکا محاسبه شده یا زمان ویزا گرفتن؟
‎F2A‎
Periority ‎Date : 07 NOV.‎ ۲۰۱۳
‎Approve :27 NOV‎ ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر ‎: Jan‎ ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر ‎: Feb‎ ۲۰۱۵
فرم ‎DS-261 ,‎ پرداخت ‎120 $: Apr‎ ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت ‎320$ : Apr‎ ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی ‎: Feb 2015‎
تکمیل مدارک:2015 ‎Aug 27‎
مصاحبه ‎: Sep‎ ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من یک ساله که از طریق ازدواج اومدم آمریکا و گرین کارتمو گرفتم. گرین کارتم دو ساله هست. الان اختلافات شدیدی با همسرم پیدا کردم .می خواستم ببینم طلاق من در تمدید گرین کارتم مشکل ایجاد می کنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter
بستگی داره برداشت اداره مهاجرت چی باشه. آیا ازدواج شما از اول صوری بوده یا اینکه قصد زندگی با هم را داشتید ولی واقعاً نشده؟ شما سعی کنید فعلاً با مراجعه و استفاده از مشاور مدارکی بدست بیارید که در صورت لزوم بتونید ثابت کنید تلاشتونو برای حفظ زندگی انجام دادید. لینک ‎1‎ و لینک ‎2 ‎ را ببینید.



(2016-02-23 ساعت 04:12)azri نوشته:  
سلام دوستان. من یک ساله که از طریق ازدواج اومدم آمریکا و گرین کارتمو گرفتم. گرین کارتم دو ساله هست. الان اختلافات شدیدی با همسرم پیدا کردم .می خواستم ببینم طلاق من در تمدید گرین کارتم مشکل ایجاد می کنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shadoow ، azri ، ep30lon ، behnamshokri
سلام دوستان ‎...‎ اگر زن و مردی از طریق لاتاری به آمریکا بروند و مرد برنده اصلی بوده باشد مرد چند سال یا چند ماه بعد و تحت چه شرایطی می تواند همسر فعلی خود را در آمریکا طلاق دهد طوری که به زن لطمه ای از نظر ماندن در خاک آمریکا وارد نشود؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز با سلام يه سوال داشتم ممنون ميشم اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه
اگه كسي گرين كارتشو گم كنه والان هم تو ايران باشه چه اتفاقي ميفته وچيكارميشه كرد غيرازدعا كردن؟
ممنون ازراهنماييتون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shadoow
(2013-06-11 ساعت 21:23)rs232 نوشته:  
اگر کسی با ویزای نامزدی و یا ویزای ازدواج زیر دو سال به آمریکا بیاید تا زمانی که گرین کارت او دائمی نشده باشد تقریبا می شود گفت که در صورت طلاق هیچ حق و حقوق مالی ندارد. اگر با گرین کارت موقت ازدواج آمده باشد فقط در شرایط خاص اگر بتواند ثابت کند که ازدواج او واقعی بوده است و همسر او مشکل داشته باشد با کمک یک وکیل خبره می تواند گرین کارت خودش را دائمی کند ولی با این حال باز هم هیچ گونه حق و حقوق مالی از جانب همسر ندارد.
ولی قانون کلی طلاق در آمریکا به این صورت است که اگر یک زن و مرد با هم ازدواج کنند تمام دارایی هایی که پس از تاریخ ازدواج آنها کسب شده باشد بین آنها تقسیم می شود. مثلا اگر یک مرد یک خانه داشته باشد و زن هم دو خانه داشته باشد و پس از ازدواج یک خانه دیگر بخرند تنها چیزی که تقسیم می شود خانه ای است که پس از ازدواج خریده اند.
اگر در زمان طلاق بچه داشته باشند خرج آنها بر گردن کسی است که درآمد بیشتری داشته باشد و تصمیم آن بر عهده قاضی است. به عنوان مثال اگر بچه ها پیش مادرشان بمانند و مرد کار کند او موظف است که خرج بچه ها و حقوق نگهداری از بچه ها را به مادر پرداخت کند. اگر بچه ها پیش پدر بمانند و زن کار کند و یا وضع مالی خوبی داشته باشد آن وقت زن موظف است که خرج بچه ها و حتی نگهداری از آنها را به مرد پرداخت کند.
در مجموع تقسیم اموال در طلاق فقط در صورت درخواست یکی از طرفین انجام می شود و اگر خودشان نخواهند هیچ اجباری در کار نیست و قاضی رای را بدون تقسیم اموال صادر می کند ولی در مورد حق بچه ها  قاضی حساس است و باید مطمئن شود که مخارج آنها به درستی تامین می شود. اگر مرد و زن هیچ کدام نتوانند مخارج بچه ها را پرداخت کنند به تشخیض قاضی دولت آن را به هر کدام از آنها که بخواهند بچه را نگهداری کنند می پردازد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
دوست عزيز من با ويزا نامزدي اومدم أمريكا و زير دو سال ديورس كردم و همسرم موظف شد به من اسپاسال ساپورت بده. شما باز هم بهتون حقوقي تعلق ميگيره اگه حتي گردين كارت كانديشنال داشته باشيد
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام میشه لطفا اگر کسی تجربه طلاق در مدت زمان گرین کارت کاندیشنال رو داره بگه
آیا تبدیلش به گرین کارت ۱۰ ساله سخته یا عملیه
اگه کسی تجربه داره بگه لطفا
‎asharif‎ اگه شما تجربه ای دارین لطفا با ما در میون بذارین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
اطلاعاتی در مورد طلاق در آمریکا میخواستم . چگونه فایل کنیم ؟وضعیت فرزند یا فرزندان؟چه مدت طول میکشد؟طلاق ایرانی را چگونه اقدام کنیم؟و پیامدهای بعد از طلاق در آمریکا ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابه یا اطلاعاتی دارد راهنمایی کند.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام. من مدت ده ماهه که اینجا زندگی میکنم و از طریق ازدواج با آقایی که سیتی زن اینجا هستن به اینجا اومدم. گرین کارتم موقت و دوساله است. الان با شوهرم به مشکل برخوردیم و سوالم اینه که اگر نتونیم با هم کنار بیاییم وضعیت من بعد از دوسال چی میشه ؟ و آیا بعد از دوسال به من اقامت دایم میدن ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان