عدم سازش، طلاق و پیامدهای آن
(2010-04-02 ساعت 03:29)اریو نوشته:  
(2010-04-01 ساعت 20:39)laili نوشته:  شما مطمئنید که با ویزای نامزدی میشه سه ماهه گرین کارت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر نمیکنم که اینطوری باشه....شما بعد از دریافت ویزای نامزدی و رفتن به آمریکا باید ازدواج کنید و بعد از گذشت دو سال از ازدواجتون و کلی تحقیق در مورد اینکه این ازدواج صوری نبوده بعد میتونی گرین کارت دریافت کنید ................
اگر با شخصی که سیتیزن هست ازدواج کنید من هم شنیده ام که 3 ماه بعد
گرین کارت میگیرن اما مطمن نیستم

اگر با شخصی که در 3 سال اخیر سیتیزن آمریکا بوده ازدواج کنید به شما اجازه اقامت موقت (3 ساله) میدهند و شما بعد از 3 سال اگر هنوز با همان فرد در حال زندگی مشترک باشید می توانید سیتیزن شوید. اما شما نباید در طول این 3 سال سفر طولانی تر از 6 ماه داشته باشید.
نقل از
a guide to naturalization
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، usa.lover ، kavoshgarnet ، nnazi_2005 ، payman R ، msar ، copol
(2010-04-04 ساعت 05:02)mosafere.iran نوشته:  
(2010-04-01 ساعت 16:40)hvm نوشته:  درود
مشكل قانوني نداره
خانم بايد تشريف بياورند تركيه يا ايران يا جاي ديگه و شما با ايشان چند تا عكس بگيريد
يه كارت دعوت نامزدي هم در به آدرس همانجا چاپ كنيد و چند تا عكس با چند نفر ايراني و البته عروس و داماد آينده بگيريد
چند تا ايميل هم قبلا در مورد مقدمات نامزدي و اين قبيل مسائل با هم رد و بدل كنيد
اينها ميشوند دلايل و مدارك مربوطه
حالا خانم بايد درخواست خود را به انضمام همين مدارك در آمريكا به اداره مهاجرت بدهد و البته مداركي هم در مورد شغل و ماليات خودش كه نشان بدهد شغل ثابت دارد و از عهده مخارج دو نفري تان بر مي آيد
در كمتر از 2 ماه (معمولا)ميتوانيد ويزا بگيريد و حدود 3 ماه بعد گرين كارد
(اين هم وكيل مجاني )
موفق باشيد و به پاي هم پير شويد

دستت درد نکنه دوست من ، واقعا لطف کردی ، فقط یه مشکل کوچیک هست
من اگر بخوام این خانوم رو ببینم هم ، هزینه هامون میره بالا ، و هم باید بیشتر صبر کنیم ، چون ایشون ، اونجا کار دولتی دارن ، و نمی تونن ، مرخصی بگیرن ، مثلا یک هفته .... ولی من تو سایت travel.state خوندم ، که لازم دو نفر همدیگرو ببینند در ظرف دو سال گذشته ، مگر در شرایط خاص ، الان این خانوم 25 سال هست از آمریکا خارج نشده ، می تونه بگه من بخواطر مسائلی شغلی خودم نمی تونم خارج بشم از آمریکا ، و باید ایشون بیاد اینجا ؟

در ضمن من با این خانم ، تنها 20 روز هست که آشنا هستم ، و مدارک رابطمون واسه همین 20 روز هست ، البته راحت می تونم بهتون بگن فقط اندازه ی 200 ساعت تلفن از آمریکا گرفته شده که ریز مکالماتش هست ، ایشون زنگ زده و با من حرف زده
این خانوم همه ی فرم هارو پر کرده و آمادست ، فقط واسه بیان مطالب اونجا مشکل داریم

لطفا راهنمایی کنید

سلام من ازطريق ويزاي نامزدي اقدام کردم تا جايي که من ميدونم بايد حتما"همديگرو ببينيد وبليط اومدن ايشان به ايران يا يه کشور ديگر وهمچنين عکسهاي که باهم انداختين وايميلهايي که بهم دادين رو مي خوان فقط پرينت
تلفن کافي نيست.
بعد از اينکه همديگه رو ديدين تازه ميتونين فرمهارو بگيريد وبفرستيد .
ما از 20 july2009فرمهاي اوليه را فرستاديم وبعد از مراحل گوناگون ونامه هاي متعددتازه به من براي ماه jun2010وقت مصاحبه دادن .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، usa.lover ، kavoshgarnet ، payman R ، hvm ، msar ، copol
اینجا رو بخونید :

In general, the two people must have met in person within the past two years. The Department of Homeland Security's U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) grants some exceptions to this requirement. For example, it may be contrary in some traditions for a man and woman to meet before marriage.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-04-05 ساعت 00:51)mosafere.iran نوشته:  اینجا رو بخونید :

In general, the two people must have met in person within the past two years. The Department of Homeland Security's U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) grants some exceptions to this requirement. For example, it may be contrary in some traditions for a man and woman to meet before marriage.
سلام
در بعضي از موارد ميتوان از اين مورد استفاده کرد اما اگه همديگه رو نبينيد خيلي بيشتر بهتون سخت ميگيرن وشک مي کنن تازه به بعضي از کساني که همديگه رو ديدن رو هم بازهم سخت مي گيرن نمي شه ريسک کرد چون احتمال اينکه ردتون کنن خيلي بيشتر ميشه بهتر که حتي براي 1هفته ايشون به ايران بيان باهم عکس بگيريد.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، msar
(2010-04-04 ساعت 05:02)mosafere.iran نوشته:  [quote='hvm' pid='42225' dateline='1270123818']
در ضمن من با این خانم ، تنها 20 روز هست که آشنا هستم ، و مدارک رابطمون واسه همین 20 روز هست ، البته راحت می تونم بهتون بگن فقط اندازه ی 200 ساعت تلفن از آمریکا گرفته شده که ریز مکالماتش هست ، ایشون زنگ زده و با من حرف زده

سلام
من متوجه نشدم . یعنی واقعا 200 ساعت صحبت تلفنی در 20 روز؟؟ یعنی روزی 10 ساعت داشتید حرف میزدید؟؟؟؟
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ساشا ، pnasgari ، msar ، copol
(2010-04-04 ساعت 05:02)mosafere.iran نوشته:  در ضمن من با این خانم ، تنها 20 روز هست که آشنا هستم ، و مدارک رابطمون واسه همین 20 روز هست ، البته راحت می تونم بهتون بگن فقط اندازه ی 200 ساعت تلفن از آمریکا گرفته شده که ریز مکالماتش هست ، ایشون زنگ زده و با من حرف زده
(2010-04-05 ساعت 09:41)SamiraN نوشته:  سلام
من متوجه نشدم . یعنی واقعا 200 ساعت صحبت تلفنی در 20 روز؟؟ یعنی روزی 10 ساعت داشتید حرف میزدید؟؟؟؟

بدو بيا نويد كه سو‍‍ژه مون جور شد Big Grin

ببينيد ايشون يكمي اندازه ي 2 ساعت در روز زياده روي كرده . ميگن كه بايد روز رو به سه بخش 8 ساعته تقسيم كرد :
1- كار
2- تفريح
3- خواب

ايشون فقط مجاز بودند كه روزانه 8 ساعت براي تفريحشون وقت بگذارند كه احتمالا 2 ساعت از خوابشون وقت كم كردند و به تفريح پرداختند.

من توصيه اي كه به اين دوستمون دارم اينه كه 2 ماه و 10 روز ديگه صبر كنند تا 9000 ساعت مكالمه ي تلفني داشته باشند و بعد اقدام كنند .

تا اونجايي كه ميدونم تماس از آمريكا به ايران دقيقه اي 5 سنت هست كه تا اونقت كه 9000 ساعت مكالمه شون جور بشه 27000 دلار هزينه براشون آب مي خوره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، ChairMan ، nnazi_2005 ، hvm ، amiry ، r-g ، msar
بابا برید خودتونو مسخره کنید ، رو دیوار کی یادگاری می نویسیم ما

من نشستم بشمورم چند ساعت شده دقیق که ، ولی تا به همین الان 1500 دلار پول تلفن داده شده
این خانوم نمی تونه بیاد ترکیه ، بعدشم خجالت بکشید ، کمک کنید ما بریم

همتونو کمک می کنم به خدا برسم اونجا Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، msar
(2010-04-05 ساعت 14:46)mosafere.iran نوشته:  بابا برید خودتونو مسخره کنید ، رو دیوار کی یادگاری می نویسیم ما

من نشستم بشمورم چند ساعت شده دقیق که ، ولی تا به همین الان 1500 دلار پول تلفن داده شده
این خانوم نمی تونه بیاد ترکیه ، بعدشم خجالت بکشید ، کمک کنید ما بریم

همتونو کمک می کنم به خدا برسم اونجا Big Grin

هر كي تا الان رو ديوار من يادگاري نوشته رو ميراث فرهنگي بازداشت كرده چون گفتن خيلي عتيقه امBig Grin

راستش دوست من شرايط شما رو من اولين باريه كه توي اين مدتي كه فعاليت دارم مي شنوم و برام خيلي عجيبه بهر حال اميدوارم قضيه شما صوري نباشه چون از ويزا خبري نيست . كسايي كه توي سفارت نشستند از من و شما خيلي با هوش ترند و متوجه ميشند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
021-44622214-16

هر آنچه در مورد لاتاري بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nnazi_2005 ، amirhomayoun ، amiry ، samira t ، msar
سلام
چند سوال داشتم
1.ایا این که کسی همسر آمریکایی داشته باشه مدت سیتیزن شدنش 3 سال میشه درسته ؟

2.بعد از سیتیزن شدن فرد میتونه راحت طلاق بگیره و اون موقع چه شرایطی ممکن هست واسش پیش بیاد ؟

3.اگه فرد بخاد با کسی تو ایران ازدواج کنه بعد از سیتیزن و طلاق میتونه سریع
اقدام به ازدواج کنه ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
اگر در موقع اقدام کردن برای گرین کارت, از زمان ازدواج شما بیشتر از دو سال گذشته باشد, گرین کارت دائم می گیرید و می توانید به محض ورود طلاق بگیرید. ولی بجای 3 سال باید 5 سال صبر کنید تا سیتیزن شوید.
اگر در زمان اقدام کردن برای گرین کارت از زمان ازدواج شما کمتر از 2 سال گذشته باشد به شما گرین کارت موقت می دهند و اگر تا دو سال دیگر زیر یک سقف زندگی نکنید مجبور هستید به کگشورتان برگردید و گرین کارت دائم نخواهید گرفت.
اگر با گرین کارت موقت و یا دائم وارد آمریکا شوید و با همسرتان زندگی کنید در مدت 3 سال می توانید سیتیزن شوید ولی اگر با هم زندگی نکنید حتی اگر رسما زن و شوهر باشید باید 5 سال صبر کنید و بعد سیتیزن شوید.
بنابراین اگر گرین کارت موقت دارید حتما باید 2 سال با او زندگی کنید.
در هر حالتی که پیش بیاید اگر متوجه شوند که ازدواج شما قراردادی بوده است اختیار دارند که گرین کارت دائم و یا موقت شما را باطل کنند زیرا در زمانی که مصاحبه می کنید و فرمها را پر می کنید گفته اید که این ازدواج واقعی است و امضا کرده اید که اگر خلاف آن ثابت شود اداره مهاجرت می تواند تماتم پرونده شما را باطل کند.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Seattle2015 ، msar
ممنون از جواب

حالا اگر بعد از سه سال زندگی سیتیزن آمریکا شدیم اگر فرد بخواهد از همسر آمریکایی خود طلاق بگیرد ایا دولت سریعا اقدام به طلاق او را میپذیرد ؟

در صورت بچه دار شدن چه حالتی ممکن است پیش بیاید ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
هیچ حالتی پیش نمی آید. طلاق فوری و بعدش هم نخود نخود هر کس رود خانه خود. فقط اموالی که در این مدت سه سال بدست آمده است نصف میشود.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، copol
واقعا ممنون از جواب

یعنی بعد از طلاق اگه فرد بخاد با کسی در ایران دوباره ازدواج کند

و برای او هم در خاست وبزا و گرین کارت کند مشکلی پیش نمیاد ؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
اقا زمان برا سیتی زن شدن 3 ساله یا 5 سال ،من هر دو را شنیدم (برا کسی که گرین گارت از طریق لاتاری داره)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
باید از زمان اولین ورودتون به آمریکا 5 سال گذشته باشه و در این مدت 3 سال حتما در آمریکا بوده باشید.

(2010-04-07 ساعت 12:53)Ashkan.R نوشته:  اقا زمان برا سیتی زن شدن 3 ساله یا 5 سال ،من هر دو را شنیدم (برا کسی که گرین گارت از طریق لاتاری داره)
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ashkan.R ، somayyeh ، msar ، copol




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان