کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
مبارک باشه تبریک میگم به همگی انشااله بعدی هم ما باشیم
کیس : 5000
تشکر کنندگان: oghs ، fereydoooon ، mori ، mirzamemar ، mahdip ، pooyash ، ani_sheiton
سلام
آقایون و خانوم های پیش کسوت
خواهش میکنم از دوستان به صورت مختصر و مفید مراحل بعد کارنت شدن بنویسن (البته ی کوچولو بیشتر از مختصر و مفید!!!!!!!!)
ممنون
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، fereydoooon ، ani_sheiton ، nika
سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم که بعد از کارنت شدن اگه ایمیل نیومد نامه دوم را چگونه باید پیدا کنیم دقیقا. اگه لینکی دارد لطفا اعلام نمایید
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nika
(2012-12-12 ساعت 01:01)farmiz نوشته:  افتضاحه هزار تا هم اعلام نشد
خیلی ببخشیدا ولی خواهشن شما با اون کیس نامبرت صجبت نکنBig Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، farmiz ، امیر مهاجر ، sepand88 ، nika ، iman63ir ، afs ، sadeghi897 ، نازنین 932
(2012-12-12 ساعت 01:16)usa lover نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 01:01)farmiz نوشته:  افتضاحه هزار تا هم اعلام نشد
خیلی ببخشیدا ولی خواهشن شما با اون کیس نامبرت صجبت نکنBig Grin
مخلص اينطوري كه شما گفتين از ته دل خنديدم عصابانيتم فرو كش كرد تبريك به اونايي كه بايد برن سفرنامه بنويسن ما هم بي صبرانه منتظريم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2012-12-12 ساعت 01:13)Ehsan1358 نوشته:  سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم که بعد از کارنت شدن اگه ایمیل نیومد نامه دوم را چگونه باید پیدا کنیم دقیقا. اگه لینکی دارد لطفا اعلام نمایید
(2012-12-12 ساعت 01:12)mohammad fazli نوشته:  خواهش میکنم از دوستان به صورت مختصر و مفید مراحل بعد کارنت شدن بنویسن (البته ی کوچولو بیشتر از مختصر و مفید!!!!!!!!)
ممنون
تو امضای من رو قسمت اول کلیک کنین شاید به درد بخوره.
اينم كارنت كه منتظرش بودين ساعت ١ بعد إز نيمه شب????????هوراااااااا.....

C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN FEBRUARY

For February, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2013 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 22,000 Except: Egypt 13,000
Ethiopia 20,400
Nigeria 11,000
ASIA 4,300
EUROPE 13,400
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 725
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 775
D. OBTAINING THE MONTHLY VISA BULLETIN
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، itsmasoud ، nika ، lilistar ، achi686
(2012-12-12 ساعت 01:00)mahdip نوشته:  خوب به همه دوستانی که کارنت شدن صمیمانه تبریک میگم ....
دوستان اگه خاطرتون باشه من دیروز گفتم که کی سی سی گفته 4300 ولی یکی از دوستان بنده را متهم به اطلاع غلط دادن کردن.....
به هر حال چیزی که مهمه اعلام شد و به همه تبریک میگم . ایشالا سری بعدی را بیشتر از این اعلام کنن که دوستان دیگه هم کارشون زودتر راه بیفته . به امید یک ضرب برای همه.

اقا من خیلی حال کردم .دقیق زدی تو خال
تنها کسی بودی که درست گفتی
تشکر کنندگان: mahdip ، pooyash ، fereydoooon ، nika
حالا بأيد تا ٤٣٠٠ كه كارنت شده براي فوريه چكار كنيم?????
تشکر کنندگان: nika
مبارک همه کارنت شده ها!
ما هم کارنت شدیممممممممممممممBig Grin
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
(2012-12-12 ساعت 01:26)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 01:13)Ehsan1358 نوشته:  سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم که بعد از کارنت شدن اگه ایمیل نیومد نامه دوم را چگونه باید پیدا کنیم دقیقا. اگه لینکی دارد لطفا اعلام نمایید
(2012-12-12 ساعت 01:12)mohammad fazli نوشته:  خواهش میکنم از دوستان به صورت مختصر و مفید مراحل بعد کارنت شدن بنویسن (البته ی کوچولو بیشتر از مختصر و مفید!!!!!!!!)
ممنون
تو امضای من رو قسمت اول کلیک کنین شاید به درد بخوره.

سلام عمو سعید
به سلامتی شما هم کارنت شدید
واستون آرزوی بهترین هارو دارم. به امید ویزای یک ضرب، نشد دو ضرب!!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ani_sheiton ، DEMAR001 ، fereydoooon ، nika ، bayat_r ، bardia9 ، afs
تبریک عمو سعید Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-12-12 ساعت 01:27)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 01:00)mahdip نوشته:  خوب به همه دوستانی که کارنت شدن صمیمانه تبریک میگم ....
دوستان اگه خاطرتون باشه من دیروز گفتم که کی سی سی گفته 4300 ولی یکی از دوستان بنده را متهم به اطلاع غلط دادن کردن.....
به هر حال چیزی که مهمه اعلام شد و به همه تبریک میگم . ایشالا سری بعدی را بیشتر از این اعلام کنن که دوستان دیگه هم کارشون زودتر راه بیفته . به امید یک ضرب برای همه.

اقا من خیلی حال کردم .دقیق زدی تو خال
تنها کسی بودی که درست گفتی

-----------------------------------------------
قربان تو رفیق.....
سلامت باشی
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، DEMAR001 ، fereydoooon ، nika
Big Grinسلام به همه بچه هاي مهاجر سرا
به سلامتي انگار داره هندل سفا رت خونه ها راه ميافته از قول خودم به همه تبريك ميگم به أميد زود تر اعلام شدن نتيجه ها
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: mohammad.behrouzi ، گل نهال ، ani_sheiton ، nika
خوب حالا حدس بزنید برای ماه بعد تا چند رو کارنت می کنن؟
یعنی چه سرگرمی داریم امسال ما...Big Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mohammad.behrouzi ، mgolchin13 ، tatoole ، ani_sheiton ، nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان