کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-11 ساعت 20:46)yasamine نوشته:  سلام امیر مهاجر عزیر
شما مطمئنید که نباید فرزند بالای بیست و یک سالشونو ببرن مصاحبه؟ وقتی کنتاکی کیس ایشونو بررسی کرده و اسم فرزند بالای بیست و یک سالشو نوشته زیر نامه ی دومش، شاید دلیلی داشته و خواستند که این فرزند ایشان تنها نمونند. نظر بقیه دوستان عزیز و مدیران چیه؟

یاسمین جان،
کنتاکی اسامی همراهان رو طبق فرمی که پر کردید در نامهٔ دوم میاره.
حتی اگر اشتباه شده باشه.
تشکر کنندگان: asal1907 ، Championking ، rezagh ، Saeedv13 ، roeentan
چرا نیومد ، دارن کم کاری میکننا، اصلا رعایت نمی کنن Smile
شاید چون فردا 12/12/2012 هستش، می خوان یکدفعه ساعت 12:12 ظهر به وقت کنتاکی هممونو سورپرایز کنن Smile
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: roeentan ، asal1907 ، fereydoooon ، mahdip ، گل نهال ، pooyash ، achi686
خدایا صبر بده...
کیس : **44
تشکر کنندگان: asal1907 ، امیر مهاجر ، shima1364 ، achi686
(2012-12-11 ساعت 21:54)marj88 نوشته:  خدایا صبر بده...

والا دیگه صبر ما تموم شدش
انگار دارن چیکار می کنن می خوان یه شماره اعلام کنن
اگه من پام برسه اونجا اولین کاری که میکنم سو میکنمشونBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: refiusa ، iman63ir
انقدر این لاتاری مشغولیت فکری برامون ایجاد کرده که نمیدونم بعد از اینکه به امید خدا ویزامون رو گرفتیم به چی فکر کنیم
نکنه به پوچی برسم خود کشی کنم
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: Sanna ، گل نهال ، mani.iht ، asal1907 ، ani_sheiton ، mlo
Wink 
(2012-12-11 ساعت 22:37)refiusa نوشته:  انقدر این لاتاری مشغولیت فکری برامون ایجاد کرده که نمیدونم بعد از اینکه به امید خدا ویزامون رو گرفتیم به چی فکر کنیم
نکنه به پوچی برسم خود کشی کنم
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali usa
به خاطر بیات که دوست عزیزمه

تا 4800 اعلام کنید!!!
تشکر کنندگان: Sanna ، bayat_r ، amir82 ، ani_sheiton ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، kavirr ، رجبعلی ، asal1907 ، fire dragon ، afs
وای انقدر توی این تاپیک هیجان بالاست منم که خیلی مونده کارنت بشم همش میرم سایت رو چک می کنم و منتظرم
پیشاپیش به همه کسانی که کارنت می شن تبریک میگم و ارزوی موفقیت میکنم
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
تشکر کنندگان: amir82 ، ani_sheiton ، fereydoooon ، ali usa
این بار خیلی بیشتر از سرییای قبل اعلام میکنن اینقدر نگران نباشین.
تشکر کنندگان: bayat_r ، fereydoooon
فکر کنم این بار تا رقم 4000 اعلام کنند هرچند دوست دارم تا 9000 اعلام کنند که خیال خیلی از دوستان راحت شود
شماره کیس 3XXX تاریخ رویت قبولی:6 June کنسولگری:ایروان فرمهای سری اول:26 june تاریخ مصاحبه هفته اول فوریه هزینه ها: 36000 عکس و 114000 واکسن ترجمه 190 دو سری
تشکر کنندگان:
بریم بخوابیم انگار امشبم نیست یا اگرم باشه نصف شبه.
تشکر کنندگان: asal1907
زودتر کارنت بشیم من خیلی نگرانم من 5000 هستم تا 4700 اعلام بشه بعدی نوبت ماست یعنی؟؟؟
کیس : 5000
تشکر کنندگان:
(2012-12-11 ساعت 20:46)yasamine نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 14:51)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 13:09)lilistar نوشته:  سلام به همگي
در رابطه با ارسال بالا و پاسخ حديثه جان الان يكي از بچه هاي مهاجرسرا كه فرزند بالاي 21 سال دارند و موقع ثبت نام اوليه ايشون را ثبت نام نكرده بودند ولي در فرم 230 جزو افرادي كه ميخواهند بعدا بيايند اسم ايشان را برده بودند و در نامه مصاحبه اسم اين فرزند بالاي 21 سال هم جزو beneficary است به نظرتون حتما اين فرزند بايد براي مصاحبه همراهشون باشه يا اينكه چون بالاي 21 سال است نياز نيست همراه ببرند ؟

فرزندشون رو نباید ببرند برای مصاحبه و روز مصاحبه قبل از سوگند فرمها رو اصلاح کنند و اسم فرزندشون رو از افراد همراه حذف کنند.
سلام امیر مهاجر عزیر
شما مطمئنید که نباید فرزند بالای بیست و یک سالشونو ببرن مصاحبه؟ وقتی کنتاکی کیس ایشونو بررسی کرده و اسم فرزند بالای بیست و یک سالشو نوشته زیر نامه ی دومش، شاید دلیلی داشته و خواستند که این فرزند ایشان تنها نمونند. نظر بقیه دوستان عزیز و مدیران چیه؟
دوست عزیز ، حالا شما فرزندتونو با خودتون ببرین ببینید چی میشه ، بودنش ضرر نداره .
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان:
کامینگ سونش وقتی با 4 روز تاخیر میاد نباید توقع داشت که اپ کامینگش زود تر از انتظار دربیاد. بقول معروف سالی که نکوست از بهارش پیداست. من فکر کنم تا دم صبح دوازدهم دسامبر یا نهایتا فردا عصر در میاد البته به وقت خودمون. به امید روزی که مقابل اسیا کلمه کارنت باشه نه عدد.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، hadiseh.t
بچه ها بالاخره اومد
تا 4300 کارنت شد
تبریک به همه
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان