کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
کارنت این ماه 4300 اعلام شد
هوووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستان به خصوص کسانی که تو این دوره کارنت شدن
انتظارهای این دوره به سر رسید.ان شاا... بقیه هم سریعتر کارنت بشن
تشکر کنندگان: mori ، fereydoooon ، ani_sheiton ، امیر مهاجر ، oghs ، usa lover ، raham ، AsemanAbee ، tatoole ، refiusa ، achi686 ، afs
کامینگ سونش وقتی با 4 روز تاخیر میاد نباید توقع داشت که اپ کامینگش زود تر از انتظار دربیاد.

دوست عزیز
کارنت شدی
تبرییییییییکBig Grin
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، oghs ، ani_sheiton ، nika
سلام
آقا اومد تا 4300 کارنت شدن
ما هم رفتیم جز کارنت شده ها
به امید روزی که بشیم جز ویزا یک ضربی ها
واسه تمامی بچه های کارنت شده آرزوی موفقیت دارم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
ای ووووووووول 4300 Smile عاااااااالی بوود کی سی سی خوشم اوومد
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: mahdip ، fereydoooon ، ani_sheiton ، امیر مهاجر ، pr.kia
4300 اومد بچه ها
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: oghs ، ani_sheiton ، farmiz ، AsemanAbee ، hadiseh.t
خدا رو شکر اینم از این دفعه کاش نوبت ما هم زودتر برسه.به همه تبریک.
کیس نامبر:2013AS00006xxx
شماره کیس:**2013AS69 - تعداد کیس:۳نفر - کنسولگری:آنکارا -مصاحبه:هفته سوم می-ویزا:یک ضرب -اولین سفر به امریکا:۱۴ جون-مقصد:SAN JOSE
تشکر کنندگان: oghs ، ani_sheiton ، fereydoooon ، امیر مهاجر ، farmiz ، AsemanAbee ، refiusa
[quote='majid.s' pid='249787' dateline='1355257435']
ای ووووووووول 4300 Smile عاااااااالی بوود کی سی سی خوشم اوومد
چرا اي ووول؟؟!!من فكرميكردم تا٤٥٠٠حداقل كارنت بشن...ما كه در هرصورت نصف هم نشديم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: roeentan ، ani_sheiton ، Hoormazd ، امیر مهاجر ، usa lover ، farmiz ، AsemanAbee ، refiusa ، nika
خوب به همه دوستانی که کارنت شدن صمیمانه تبریک میگم ....
دوستان اگه خاطرتون باشه من دیروز گفتم که کی سی سی گفته 4300 ولی یکی از دوستان بنده را متهم به اطلاع غلط دادن کردن.....
به هر حال چیزی که مهمه اعلام شد و به همه تبریک میگم . ایشالا سری بعدی را بیشتر از این اعلام کنن که دوستان دیگه هم کارشون زودتر راه بیفته . به امید یک ضرب برای همه.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

به همه کارنت شده های جدید تبریک میگم. بالاخره ما هم به نیمه راه رسیدیم. همین قدرش هم امیدواری خوبیه. امیدوارم سری بعد تا 6000 رو کارنت کنن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: گل نهال ، Hoormazd ، ani_sheiton ، fereydoooon ، AsemanAbee ، lilac ، mahdip ، tatoole ، pr.kia
افتضاحه هزار تا هم اعلام نشد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: گل نهال ، oghs
تبريك به همه دوستان كارنت شده
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: oghs ، fereydoooon
یه قدم نزدیک تر شدیم...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: oghs ، امیر مهاجر ، fereydoooon ، AsemanAbee ، refiusa
توجه کردید کرمی که توی چک کردن سایت کی سی سی هست تو سیگار کشیدن نیست....Big Grin
تبریک به دوستانی که کارنت شدن...
امید اینکه هر چه زودتر ما هم کارنت بشیم....
ابته من که 89** هستم....Shy
امیدوارم همگی ویزا یک ضرب بگیرید....
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: mani.iht ، ani_sheiton ، fereydoooon ، mori ، raham ، mahdip ، refiusa
(2012-12-12 ساعت 01:01)farmiz نوشته:  افتضاحه هزار تا هم اعلام نشد

به صبر کوش تو ای دل، که حق رها نکند...چنان عزیز نگینی به دست اهرمنی

دوست من آرام باش من حداقل دو هزار تا بالاتر از شما هستم و سعی می کنم به کارهام برسم.
کیس نامبر:**2013AS000089_کنسولگری:آنکارا_دیدن قبولی:ماه می_ارسال_فرم‌ها: ماه جون با پست_مقصد:نیویورک_ مصاحبه: هفته اول جولای
نتیجه مصاحبه: یک ضربدر یک ضربShy
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، fereydoooon ، mori ، farmiz ، refiusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان