کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
اقا اين حرفا چيه????
ژانويه كه ٣٤٠٠ ........
فوريه كه ٤٣٠٠........
حرفاي فضاييه?????
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-12-24 ساعت 15:05)bayat_r نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 15:01)saeidsrn نوشته:  Sadمیشه یکی من راهنمایی کنه :::
من کیس نامبر 1400 می باشد اما مدارکم را دیر ارسال کردم در تاریخ 10/10/2012
اما تا کنون نامه دوم را دریافت نکردم
حال بایذ چه اقدامی انجام دهم کسی می دونه زمان مصاحبه من حدودا چه تاریخی این شماره تماس من هست x ممنون میشوم این هم ایمیلم cadamco@gmail.com

شماره ات رو نذار

چشم ببخشید
با توجه با اینکه شماره من کارنت شده میتوانید مرا راهنمایی کنید من بایستی منتظر نامه دوم باشم
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
(2012-12-24 ساعت 14:40)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 09:59)neda62 نوشته:  ايا نامه دوم نامه ايست كه در اون فقط تاريخ و روز مصاحبه مشخص شده ؟ يا شامل فرم هايي هم هست؟
پرينت كدام نامه بايد به همراه كپي برابر اصل ترجمه ها پست بشه؟
نامه دوم فقط شامل تاریخ و محل مصاحبه هستش و هیچ فرمی نداره.
پرینت از نامه اول و دوم و صفحه آخر PDF آنکارا.

پرینت نامه اول= پرینت فرم برنده شدن
پرینت نامه دوم= نامه تاریخ مصاحبه
Pdf انکارا چیه؟
هر رفتي رسيدن نيست اما براي رسيدن راهي بجز رفتن نيست.
(2012-12-25 ساعت 00:43)neda62 نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 14:40)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 09:59)neda62 نوشته:  ايا نامه دوم نامه ايست كه در اون فقط تاريخ و روز مصاحبه مشخص شده ؟ يا شامل فرم هايي هم هست؟
پرينت كدام نامه بايد به همراه كپي برابر اصل ترجمه ها پست بشه؟
نامه دوم فقط شامل تاریخ و محل مصاحبه هستش و هیچ فرمی نداره.
پرینت از نامه اول و دوم و صفحه آخر PDF آنکارا.

پرینت نامه اول= پرینت فرم برنده شدن
پرینت نامه دوم= نامه تاریخ مصاحبه
Pdf انکارا چیه؟

PDF آنکارا اینه
صفحه آخر CONTACT INFORMATION SHEET را تکمیل و همراه نامه اول و دوم پست کنید.
(2012-12-24 ساعت 17:38)saeidsrn نوشته:  Sadمیشه یکی من راهنمایی کنه :::
من کیس نامبر 1400 می باشد اما مدارکم را دیر ارسال کردم در تاریخ 10/10/2012
اما تا کنون نامه دوم را دریافت نکردم
حال بایذ چه اقدامی انجام دهم کسی می دونه زمان مصاحبه من حدودا چه تاریخی .
با توجه با اینکه شماره من کارنت شده میتوانید مرا راهنمایی کنید من بایستی منتظر نامه دوم باشم

چون دیر فرستادید از قاعده و قانون روتین خارج می شوید یعنی مانند افرادی که شماره کیس نزدیک به شما هستند، نیستید.
کلاً فکر کن که کسانی که اولین دوره در تیر مدارک ارسال کردند و در مهر مصاحبه رفتند.البته برای شما انشالله اینجوری نیست اما تنها راه چاره انتظار است، البته می تونید ایملی بزنید و اصلاع رسانی کنید و از وضعیت پرونده خودتون سئوال کنید.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2012-12-24 ساعت 14:55)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 00:00)amairmonre نوشته:  خدا کنه تعداد شماره ها افزایش پیدا کنه
به نظر شما از این ۶۰۲۹ ایرانی چند نفر کیس لاتاری رو تا آخر ادامه میدن و واقعا هر کشور به نظرتون ۳۵۰۰ ویزا عدالته؟

3850 تا ویزاس. این تعداد ویزا پیشکشه و حقی برای هیچ کس نیست که میگید عدالته یا عدالت نیست.

مدیر عزیز منم میدونم پیشکشه و خیلی ممنون که این فرصتو دادند
من منظورم اینه که این 7 درصد برای اون هایی که تعداد برندگانشون بالاست میتونست مقداری بلاتر باشه بازم خدارو شکر و ممنون ازشون که این فرصتو دادند بهمون که دوباره متولد شدنمون رو جشن بگیریم. بازم خدارو شکر. همیشه دوست داشتم تو یه قرعه کشی برنده شم از بچگی نشدم که نشد تو هیچی ولی اینو شدم و قصذمم این بود با درس برم خدا رو شکر که این فرصتو داده بهمون و همچنین بستری است برای بالا بردن قدرت صبر و تحملمون من میگم برا بچه هایی که کیس نامبر بالایی دارند فرصت خوبی هست برا بالا بردن صبر و تحملشون و گرفتن ویزا مطمنا شیرینی و لذت خاص خودشو داره.
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، roeentan ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 00:41)amairmonre نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 00:00)amairmonre نوشته:  خدا کنه تعداد شماره ها افزایش پیدا کنه
به نظر شما از این ۶۰۲۹ ایرانی چند نفر کیس لاتاری رو تا آخر ادامه میدن و واقعا هر کشور به نظرتون ۳۵۰۰ ویزا عدالته؟
مدیر عزیز منم میدونم پیشکشه و خیلی ممنون که این فرصتو دادند
من منظورم اینه که این 7 درصد برای اون هایی که تعداد برندگانشون بالاست میتونست مقداری بلاتر باشه بازم ...

ببین دوست من. باید از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنی.
این سقف ۳۵۰۰ رو گذاشتند دقیقا برای همین که کشورهایی که متقاضی زیاد دارند به سقف برسند و سهم بزرگی از ویزاها نگیرند.
اگر بخوای عدالت رو در نظر بگیری همهٔ آدمها باهم برابرند و فرقی نمیکنه تو کدوم کشور زندگی میکنند.
حالا یه کشوری ۱ میلیون جمعیت داره یه کشوری یک میلیارد. ولی نباید فکر کنیم که اون ۱ میلیارد نفر حقشون برابر اون ۱ میلیون نفر باید باشه. مسلما هر آدمی به یک اندازه حق داره.
اما با توجه به اینکه شرایط حاکم بر یک کشور میتونه مستقیما بر تعداد متقاضیان لاتاری تأثیر بگذاره میان و این سقف رو میگذارند که شانس کسی که از کشوری با متقاضیان اندک ثبت نام کرده در مقایسه کم نشه.
اگر هم فکر میکنید باید ۷٪ رو کمتر و بیشتر کنند مطمئن باشید همه معادلات بهم میریزه بطوریکه یا کیس برای ویزا کم میارند یا اضافه میارند. این عددها کارشناسی شده و محاسبه شده است.
از طرفی اینها با توجه به همین سقف ۳۵۰۰ که برای هر کشور در نظر گرفتند امسال مثلا ۶۲۰۰ نفر از ایران برنده اعلام کردند. یعنی طبق تجربیات و آمار گذشته نتیجه گرفتند که برای پر شدن سقف ۳۵۰۰ باید یک چنین تعدادی برنده اعلام کنند وگرنه این سقف پر نمیشه هیچ مثل پارسال ۱۰۰۰ تا کیس هم اصلا پیگیری نخواهند کرد.
در کل باید بدونیم که دست اندر کاران بی حساب و کتاب عدد و رقم تعیین نمیکنند. اما پیشگو هم نیستند و در هر صورت ممکنه حساب و کتابهاشون که بر اساس آمار گذشته است برای امسال هم خیلی دقیق و خوب مصداق پیدا نکنه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، el333 ، lilac ، Saeedv13 ، shimoda ، itsmasoud ، usa lover ، bardia9 ، farshadsh ، bayat_r ، ابی هانی ، pr.kia ، ani_sheiton ، roeentan ، Tomas ، afs ، sayeh_m
در کل باید بدونیم که دست اندر کاران بی حساب و کتاب عدد و رقم تعیین نمیکنند. اما پیشگو هم نیستند و در هر صورت ممکنه حساب و کتابهاشون که بر اساس آمار گذشته است برای امسال هم خیلی دقیق و خوب مصداق پیدا نکنه.
[/quote]

آقای امیر مهاجر شما میدونید از برندگان 2013 چند نفر عضو مهاجرسرا هستند؟؟من که فکر میکنم 90% برندگان لاتاری ایران عضو مهاجرسرا باشند..درسته؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، jazirehh ، farshadsh ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 01:01)گل نهال نوشته:  آقای امیر مهاجر شما میدونید از برندگان 2013 چند نفر عضو مهاجرسرا هستند؟؟من که فکر میکنم 90% برندگان لاتاری ایران عضو مهاجرسرا باشند..درسته؟؟؟

نمیدونم!
ولی میشه آمارشو در آورد.
به این شکل که از روی کلیر شده‌ها یه مدت مانیتور کنیم و جمع بزنیم ببینیم چند درصد از کلیر شده‌ها تو مهاجرسرا هورا میکشند. میشه گفت این همون آماریه که میخواید. اما این چه کمکی بهتون میکنه؟
تشکر کنندگان: lilac ، Saeedv13 ، shimoda ، bardia9 ، jazirehh ، farshadsh ، bayat_r ، amairmonre ، roeentan ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 01:10)امیر مهاجر نوشته:  نمیدونم!
ولی میشه آمارشو در آورد.
به این شکل که از روی کلیر شده‌ها یه مدت مانیتور کنیم و جمع بزنیم ببینیم چند درصد از کلیر شده‌ها تو مهاجرسرا هورا میکشند. میشه گفت این همون آماریه که میخواید. اما این چه کمکی بهتون میکنه؟

آخه طبق جدول 2013 آقا افشین،حداکثر 1800 نفر از این 3500 نفر عضو مهاجرسرا هستند...این نشون میده که مثل پارسال خیلی ها کارشونو پیگیری نمیکنند و این به نفع کیس های بالا مثل ما هست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: lilac ، farshadsh ، amairmonre ، ani_sheiton ، hamid3330 ، roeentan ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 01:15)گل نهال نوشته:  آخه طبق جدول 2013 آقا افشین،حداکثر 1800 نفر از این 3500 نفر عضو مهاجرسرا هستند...این نشون میده که مثل پارسال خیلی ها کارشونو پیگیری نمیکنند و این به نفع کیس های بالا مثل ما هست

یه سؤال چه کسی دقیق تر از همه میتونه پیش بینی کنه که شما کارنت میشید یا نه؟
پاسخ: کی سی سی
سؤال چه کسی شما رو بعنوان برنده اعلام کرده و حتی کیسهای بالاتر از شما (۱۰.۵۰۰) و اونهم در مرحله دوم!! بعد از ۶ ماه که یک عده کثیری پرونده‌شون رو فرستاده بودند و یه آمار درست و حسابی دستشون رسیده بود؟
پاسخ: باز هم کی سی سی
ببینید ما هر چقدر هم آنالیز کنیم نمیتونیم با دقت کی سی سی آنالیز کنیم چون تجربه و اطلاعات کافی نداریم. در نهایت هم تمام این کارها رو کی سی سی انجام داده و به این نتیجه رسیده که باید کیسهای بیشتری اعلام کنه.
حالا ما با اطلاعات اندکمون که قطعا در مقایسه با اطلاعات کی سی سی هیچ محسوب میشه، داریم کارهای اونها رو نقد و بررسی میکنیم.
پیشنهاد من اینه که حالا که نمیتونیم به جای کی سی سی تحلیل کنیم، پس بهتره به تحلیل و نتیجه گیریش اعتماد کنیم. حتی اگر دقیق و درست نباشه قطعا دقیقترین و نزدیکترین به واقعیت خواهد بود.
(2012-12-26 ساعت 01:37)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 01:15)گل نهال نوشته:  آخه طبق جدول 2013 آقا افشین،حداکثر 1800 نفر از این 3500 نفر عضو مهاجرسرا هستند...این نشون میده که مثل پارسال خیلی ها کارشونو پیگیری نمیکنند و این به نفع کیس های بالا مثل ما هست

یه سؤال چه کسی دقیق تر از همه میتونه پیش بینی کنه که شما کارنت میشید یا نه؟
پاسخ: کی سی سی
سؤال چه کسی شما رو بعنوان برنده اعلام کرده و حتی کیسهای بالاتر از شما (۱۰.۵۰۰) و اونهم در مرحله دوم!! بعد از ۶ ماه که یک عده کثیری پرونده‌شون رو فرستاده بودند و یه آمار درست و حسابی دستشون رسیده بود؟
پاسخ: باز هم کی سی سی
ببینید ما هر چقدر هم آنالیز کنیم نمیتونیم با دقت کی سی سی آنالیز کنیم چون تجربه و اطلاعات کافی نداریم. در نهایت هم تمام این کارها رو کی سی سی انجام داده و به این نتیجه رسیده که باید کیسهای بیشتری اعلام کنه.
حالا ما با اطلاعات اندکمون که قطعا در مقایسه با اطلاعات کی سی سی هیچ محسوب میشه، داریم کارهای اونها رو نقد و بررسی میکنیم.
پیشنهاد من اینه که حالا که نمیتونیم به جای کی سی سی تحلیل کنیم، پس بهتره به تحلیل و نتیجه گیریش اعتماد کنیم. حتی اگر دقیق و درست نباشه قطعا دقیقترین و نزدیکترین به واقعیت خواهد بود.

چقدر خوب که دوستانی مثل امیر مهاجر و سعید هستند که با این منطق و تحلیل خیال بچه ها رو راحت می کنن ...
من هم فکر می کنم جای نگرانی نداره، ما که شماره کیس های بالاتری داریم، باید زندگی های نرمال خودمون رو ادامه بدیم و امیدوار باشیم که این فرصتی که به ما داده شده، در نهایت واقعی بشه ...

بیاین صبورتر باشیم ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2012-12-23 ساعت 23:58)Ali.US نوشته:  خدا کند تا۱۰۵۰۰ اعلام کنند.بگو انشأالله.
کیس نامبر2013as5xxx رؤیت قبولی 1 می.

انشاالله .........................
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: hamid1357 ، Hedieh20 ، farshadsh ، گل نهال ، amairmonre ، ani_sheiton ، amiz.abdollah ، Tomas
وای بچه هااز صبر و انتظار خسته شدم اصلا حالو حوصله ندارم شانس ماست دیگه دلارچند برابر شده بلیط ها هم چند برابر شده خدا بخیر کنه
تشکر کنندگان: itsmasoud ، mani.iht ، farshadsh ، گل نهال ، DIVE ، Tomas
تدا چه شماره کیسی کارنت شده؟؟؟؟؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان