کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2012-12-26 ساعت 19:32)سارا2013 نوشته:  تدا چه شماره کیسی کارنت شده؟؟؟؟؟
4300
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: farshadsh ، pr.kia ، سارا2013 ، Tomas
(2012-12-26 ساعت 19:19)mazerati نوشته:  وای بچه هااز صبر و انتظار خسته شدم اصلا حالو حوصله ندارم شانس ماست دیگه دلارچند برابر شده بلیط ها هم چند برابر شده خدا بخیر کنه

فکر کنم باز هم می ارزهShy
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، kasrafo ، amairmonre ، DIVE ، Tomas ، ani_sheiton ، Gerdoo
(2012-12-26 ساعت 20:00)پدی نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 19:19)mazerati نوشته:  وای بچه هااز صبر و انتظار خسته شدم اصلا حالو حوصله ندارم شانس ماست دیگه دلارچند برابر شده بلیط ها هم چند برابر شده خدا بخیر کنه

فکر کنم باز هم می ارزهShy

اگر قیمت ها ده برابر هم بشه ارزششو داره چون برا گرفتن مهاجرت خیلی بیشتر از این ها باید پول و وقت گذاشت و این فرصتی که به ما داده شده واقعا ارزششو داره. شما از الان شروع کن پولاتو به دلار سیو کردن، میزان خرجی که باید بکنی برا رفتن به مصاحبه و مدیکال و بلیط و هتل و پول سفارت برآورد کن و به همون اندازه پولتو به دلار تبدیل و سیو کن که نوساتات بازار کمتر اذیتت کنهWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، itsmasoud ، هیراد ، پدی ، DIVE ، Tomas ، ani_sheiton ، Gerdoo
سلام بچه ها درسته که انتظار خسته کننده است ولی از یه طرف دیگه هم هیجان داری هم اضطراب ولی در مجموع خوبه چون سرگرم کنندست
(2012-12-27 ساعت 11:47)mazerati نوشته:  سلام بچه ها درسته که انتظار خسته کننده است ولی از یه طرف دیگه هم هیجان داری هم اضطراب ولی در مجموع خوبه چون سرگرم کنندست

ولی خدائیش دیگه خیلی سرگرم میشه.واقعا داغ میشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، ani_sheiton ، Tomas
دوستان فکر می کنین الان بتونیم از روی دوستان کلیر شده یه آمار تقریبی از میزان عضویت قبول شدگان 2013 در سایت مهاجر سرا در بیاریم ؟ همینطور راجع به تعداد ویزاهای صادر شده تا الان ... ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nika ، amiro0008 ، farshadsh ، Tomas ، oghs
ازاساتیدمثل امیرمهاجر.آقابیات .عموسعید.آقاافشین.آقامهدی وبقیه میشه پرسید
(2012-12-29 ساعت 00:01)jazirehh نوشته:  دوستان فکر می کنین الان بتونیم از روی دوستان کلیر شده یه آمار تقریبی از میزان عضویت قبول شدگان 2013 در سایت مهاجر سرا در بیاریم ؟ همینطور راجع به تعداد ویزاهای صادر شده تا الان ... ؟

لطفا مدیران عزیز پاسخ بدهند ..... با تشکر.Big Grin
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: گل نهال ، ani_sheiton ، jazirehh ، nika ، farshadsh ، Tomas
من چون شماره کیسم خیلی بالاست، خیلی نگران بودم که نکنه ویزا به من نرسه. برای همین می نشستم و همش حساب می کردم که اگر همه برن مصاحبه، اگر خیلی ها یادشون بره سایتو چک کنن، اگر اگر اگر ..... اما با راهنمایی چند تا از دوستان مهاجرسرایی به این نتیجه رسیدم که اگر حتی ویزایی به من نرسه، اگر حتی به مصاحبه دعوت نشم، اگر برم مصاحبه و پذیرش نشم و همه اینها، باز هم خدا را شکر که همین لحظه ها را با شما دوستان تجربه می کنم. این لحظات انتظار یه بخشی از زندگی ماست. واقعا لذب بخشه و آرزو می کنم همه اونهایی که واقعا به این رفتن نیاز دارند و با رفتنشون می تونن یه قدم رو به جلو بردارن حتما کاراشون به خوبی پیش بره و مطمئنا اگر برای کسی این اتفاق نیوفته مطمئنا قدرتی که این اتفاقات رو تدارک دیده، حتما فهمیده که باید راه دیگه ای برای ما انتخاب کنه.................... به سلامتی همه دوستانی که هیچکدومشون رو ندیدم ..........
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
بچه ها نگران نباشید به خدا توکل کنید هر چه خدابخواد همون میشه من همیشه با خودم میگم خدایا تا اینجا که خودت خواستی من قبول بشم از اینجا به بعدش هم بازهم یاریم کن پشتمو خالی نکن بازهم دستمو بگیر ای خداااااااا..........Big Grin
کیس نامبر **79
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

در این روزهای سرد و برفی با خواندن پیام های شما دلگرم می شویم.و احساس تنهایی ندارم.
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، lilac ، mazerati ، far-dv2013 ، farshadsh ، Tomas ، nika ، fereydoooon ، nooshshahnar ، ani_sheiton ، ensan
بچه ها نمی دونم چرا زمان به کندی می گذره البته واسه ماها که هنوز کارنت نشدیم از یه طرف دیگه حرفای پدرو مادرم اعصابمو ریخته به هم هی میگن بیخیال شو نمی خواد بری اونجا خبری نیست
حقیقتش یکی از برادرام 8 سال پیش با خانوادش رفت انگلستان البته اون غیر قانونی رفت هنوزم که هنوزه تکلیفش معلوم نشده الان5ساله هی میگه امسال اقامتمونو میگیریم ولی هنوز که معلوم نیست
به خاطر همین هی پدرو مادرم به من میگن نرو برادرتو ببین اواره شده میگم بابا وضعیت من با اون فرق میکنه
باور نمی کنه
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، bayat_r ، nika ، alirezass ، farshadsh ، mgolchin13 ، Tomas ، fereydoooon ، roeentan ، ani_sheiton
سلام دوستان
من داشتم مطالب سال 2012 رو میخوندم برای اطلاعات بیشتر همه به ویکی مهاجرسرا اشاره میکردن
http://wiki.mohajersara.com ولی متاسفانه باز نمیشه
میشه راهنماییم کنید لطفا
مرسی
:2013AS3### ,دو نفر , مصاحبه: 13 Feb انکارا , , رشته: عمران و مقصد: LA
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas ، amairmonre
سلام
میدونم شاید سئوالم تکراری باشه ولی من واقعا نمیتونم دویست صفحه رو با این وضعیت اینترنت بگردم تا جواب پیدا کنم
من مدارکم رو فرستادم و تائیدیه هم گرفتم
شماره من***2013AS00004 است
از کجا باید زمان مصاحیه سفارت رو پیدا کنم
قیمت بولتن ویزا رو کاملا گشتم ولی چیزی دستگیرم نشده
راهنمایی لطفا
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas ، ani_sheiton
(2012-12-29 ساعت 23:55)ramin54 نوشته:  سلام
میدونم شاید سئوالم تکراری باشه ولی من واقعا نمیتونم دویست صفحه رو با این وضعیت اینترنت بگردم تا جواب پیدا کنم
من مدارکم رو فرستادم و تائیدیه هم گرفتم
شماره من **2013AS000046 است
از کجا باید زمان مصاحیه سفارت رو پیدا کنم
قیمت بولتن ویزا رو کاملا گشتم ولی چیزی دستگیرم نشده
راهنمایی لطفا
سلام دوست عزیز
1- لطفا پستتون رو ویرایش کنین و شماره کیس کاملتون رو هیچ جا نزارین، یک و نهایتا دو رقم اول شماره کیستون کفایت میکنه
2- پرونده شما هنوز کارنت نشده و تاریخ مصاحبه بهتون اختصاص ندادن، فعلا تا شماره 4300 برای ماه فوریه اعلام شده، ولی به احتمال زیاد شما در سری جدید کارنت شدن کیسها و اعلام تاریخ مصاحبه خواهید بود.
3- این آدرس بولتن ویزاست: http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
وقتی بولتن جدید اومد، چک میکنین آیا شماره شما هم کارنت شده یا نه (که به احتمال زیاد برای مارچ شما کارنت میشین) - حدود یک هفته بعد از اون براتون ایمیل میاد که برین نامه مصاحبه رو ببینین (که تاریخ دقیق مصاحبه تون رو اونجا گفته) در همون آدرسی که قبولی اولیه تون رو دیدین، یعنی: www.dvlottery.state.gov/ESC/
که اگر ایمیل هم براتون نیومد بد نیست هر چند وقت یه بار یه چکی بکنین این آدرس رو (البته بعد از کارنت شدن کیستون)

موفق باشین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان