2012-12-30 ساعت 00:23
بعضی روزها که یکم شیطون میره تو پوستت ودوست داری بی خیال صبروانتظارومهاجرت بشی.یک برنامه ریزی روزانه شخصی انجام بدید درایجادافزایش روحیه مهاجرتی موثره.ساعت8 صبح تصمیم بگیرید یک نون ازیه نونوایی شلوغ بگیرید.ساعت 9 یه سربه یه عابربانک شلوغ بزنید.هول وهوش 10 صبح اگه دوست داشتیدبریدتعزیرات یک ساعتی وقت گذرانی کنید.11یک سربزنیدبه دادگستری قبل ازورودموبایل تحویل بدید ودرسالن انتظاربشینید.12تشریف ببریددایره گذرنامه قسمت ممنوع الخروجی درخواست بررسی ممنوع الخروجی بدید.13ساعت مناسبی واسه اداره دارایی ومالیات اگه جوابتون دادندوتشریف نبرده بودن ناهارحتما
ساعت لذت بخشی خواهید داشت.چنانچه روزنسبتاخوبی سپری کرده بودیدودربازگشت با خیالی آسوده وباآرامش نسبی وبه قول ننه بزرگم گوش شیطون کروبدون تصادف رسیدید منزل.برنامه ریزی مجددی انجام بدید برای فردا یا پس فردا صبح یا هروقت دوست داشتید برای دریافت پروانه ساختمان ورفتن به شهرداری .من مطمن هستم رفتن به هرکدام ازاین مکانها به شما نیرووانگیزه فوق العاده برای یادگیری صبروبردباری واستقامت میده واین اماکن عزیزبزرگترین مرکزمشاوره مهاجرت وحمایت روحی شمابرای انجام این عمل پسندیده وخداپسندانه است.
ساعت لذت بخشی خواهید داشت.چنانچه روزنسبتاخوبی سپری کرده بودیدودربازگشت با خیالی آسوده وباآرامش نسبی وبه قول ننه بزرگم گوش شیطون کروبدون تصادف رسیدید منزل.برنامه ریزی مجددی انجام بدید برای فردا یا پس فردا صبح یا هروقت دوست داشتید برای دریافت پروانه ساختمان ورفتن به شهرداری .من مطمن هستم رفتن به هرکدام ازاین مکانها به شما نیرووانگیزه فوق العاده برای یادگیری صبروبردباری واستقامت میده واین اماکن عزیزبزرگترین مرکزمشاوره مهاجرت وحمایت روحی شمابرای انجام این عمل پسندیده وخداپسندانه است.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس