کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
بعضی روزها که یکم شیطون میره تو پوستت ودوست داری بی خیال صبروانتظارومهاجرت بشی.یک برنامه ریزی روزانه شخصی انجام بدید درایجادافزایش روحیه مهاجرتی موثره.ساعت8 صبح تصمیم بگیرید یک نون ازیه نونوایی شلوغ بگیرید.ساعت 9 یه سربه یه عابربانک شلوغ بزنید.هول وهوش 10 صبح اگه دوست داشتیدبریدتعزیرات یک ساعتی وقت گذرانی کنید.11یک سربزنیدبه دادگستری قبل ازورودموبایل تحویل بدید ودرسالن انتظاربشینید.12تشریف ببریددایره گذرنامه قسمت ممنوع الخروجی درخواست بررسی ممنوع الخروجی بدید.13ساعت مناسبی واسه اداره دارایی ومالیات اگه جوابتون دادندوتشریف نبرده بودن ناهارحتما
ساعت لذت بخشی خواهید داشت.چنانچه روزنسبتاخوبی سپری کرده بودیدودربازگشت با خیالی آسوده وباآرامش نسبی وبه قول ننه بزرگم گوش شیطون کروبدون تصادف رسیدید منزل.برنامه ریزی مجددی انجام بدید برای فردا یا پس فردا صبح یا هروقت دوست داشتید برای دریافت پروانه ساختمان ورفتن به شهرداری .من مطمن هستم رفتن به هرکدام ازاین مکانها به شما نیرووانگیزه فوق العاده برای یادگیری صبروبردباری واستقامت میده واین اماکن عزیزبزرگترین مرکزمشاوره مهاجرت وحمایت روحی شمابرای انجام این عمل پسندیده وخداپسندانه است.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
دوستان فکر می کنین الان بتونیم از روی دوستان کلیر شده یه آمار تقریبی از میزان عضویت قبول شدگان 2013 در سایت مهاجر سرا در بیاریم ؟ همینطور راجع به تعداد ویزاهای صادر شده تا الان ... ؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، shani89 ، amairmonre ، jazirehh ، farshadsh ، Tomas ، nika
(2012-12-30 ساعت 02:17)amiro0008 نوشته:  دوستان فکر می کنین الان بتونیم از روی دوستان کلیر شده یه آمار تقریبی از میزان عضویت قبول شدگان 2013 در سایت مهاجر سرا در بیاریم ؟ همینطور راجع به تعداد ویزاهای صادر شده تا الان ... ؟

چه کار خوبی کردی امیر جان که این سئوال رو دوباره تکرار کردی Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiro0008 ، farshadsh ، Tomas ، naarestan ، amairmonre ، roeentan ، ani_sheiton
Wink 
بچه‌ها
شاد باشیـــــــــــــــــد بابا
الان به اون لحظه‌ای فکر کنید (که اگر خدا بخواد تا چند ماه آینده پیش خواهد آمد) که دارید ساک‌تون رو می‌بندید، دونه‌دونه از فامیل و دوستان خداحافظی می‌کنید و آژانس رو گفتید بیاد دنبالتون که بریــــد فرودگاه امام Smile
به اون لحظه که فکر کنید، قدر ِ لحظه‌لحظه‌ی بودن در کنار خانواده و دوستانتون رو خواهید دونست.
بیاید ما فرق داشته باشیم.
بیاید ما درست زندگی کنیم.
تا این چندماهه (انشالله) اینجا هستیم، قدر اینجا رو بدونیم و وقت ِ رفتن، گریه و زاری و مویه نکنیم که واااای داریم میریم و... .
الان، قدر الان رو بدونیم و فردا، قدر ِ فردا رو بدونیم.
اینجوری زندگــــــــــــــی خیلی لذت‌بخـــــــش میشه Smile
قول میدم بهتون
Smile
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
دوستان من چطوری میتونم از آدرس بولتن ویزا http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html قسمت مربوط به کارنت شدن رو پیدا کنم
باور کنید همه لینکها رو باز کردم ولی چیزی پیدا نکردم
لطفا اگه امکان داره لینک مستقیم قسمت کارنت شدن را برایم ارسال کنید
شماره من **2013AS000046
با تشکر
رامین
***2013AS00004
تشکر کنندگان: sam11 ، farshadsh ، Tomas
(2012-12-30 ساعت 22:53)ramin54 نوشته:  دوستان من چطوری میتونم از آدرس بولتن ویزا http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html قسمت مربوط به کارنت شدن رو پیدا کنم
شماره من **2013AS000046
با تشکر
رامین
رامین جان،
اگه الان بولتن ژانویه رو باز کنی (در بخش Upcoming month's visa bulletin و تحت عنوان January 2013) و بری به بخش C با عنوان:
ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN FEBRUARY
میتونی شماره کیسهای کارنت شده تا ماه فوریه رو ببینی.
وقتی بولتن جدید اومد (به عنوان Februaury 2013 که قبل از 15 ژانویه منتشر میشه) در همین قسمت میتونی کارنتی های مارچ رو چک کنی.

موفق باشی
من بازم میام این تاپیک
بچه ها کارنت می شین همه حتما
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2012-12-30 ساعت 23:35)amir82 نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 22:53)ramin54 نوشته:  دوستان من چطوری میتونم از آدرس بولتن ویزا http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html قسمت مربوط به کارنت شدن رو پیدا کنم
شماره من **2013AS000046
با تشکر
رامین
رامین جان،
اگه الان بولتن ژانویه رو باز کنی (در بخش Upcoming month's visa bulletin و تحت عنوان January 2013) و بری به بخش C با عنوان:
ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN FEBRUARY
میتونی شماره کیسهای کارنت شده تا ماه فوریه رو ببینی.
وقتی بولتن جدید اومد (به عنوان Februaury 2013 که قبل از 15 ژانویه منتشر میشه) در همین قسمت میتونی کارنتی های مارچ رو چک کنی.

موفق باشی

دوست خوب ممنون
شاید من خیلی بیسوادم ولی همین قسمتهایی که گقتی رو من چک کردم و هیچ اطلاعات خاصی که بتونم اونجا شماره های کارنت شده رو ببینم پیدا نکردم
بخش C فقط یه جدوله با چند خط توضیح که هیچ لینکی هم نداره
دارم گیج میشم
میشه لینک صحفه ایی که کارنت ها رو نشون میده رو برام بفرستی
با تشکر
رامین
***2013AS00004
تشکر کنندگان: amir82 ، farshadsh ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 15:52)ramin54 نوشته:  دوست خوب ممنون
شاید من خیلی بیسوادم ولی همین قسمتهایی که گقتی رو من چک کردم و هیچ اطلاعات خاصی که بتونم اونجا شماره های کارنت شده رو ببینم پیدا نکردم
دارم گیج میشم
با تشکر
رامین

لینک بولتن ویزای ژانویه که هم شامل جدول کارنتیهای ژانویه است و هم پیشاپیش جدول کارنتیهای فوریه رو شامل میشه.
بولتن ویزای بعدی که اومد (۱۵ روز دیگه تقریبا) اسمش میشه بولتن ویزای فوریه که علاوه بر جدول کارنتیهای فوریه، پیشاپیش جدول کارنتیهای مارچ رو هم شامل خواهد بود. به همین تریتیب الی آخر.
تو هر جدول مقابل کلمه آسیا یک عدد است. به این معنی که کلیه شماره کیسهای تا این عدد کارنت هستند. (یعنی کلیه کیسهای کوچکتر یا مساوی این عدد)
تشکر کنندگان: bardia9 ، bayat_r ، el333 ، amir82 ، farshadsh ، lilac ، roeentan ، 2013selectee ، amairmonre ، گل نهال ، jazirehh ، shani89 ، sayeh_m ، Saeedv13 ، Tomas ، rezagh
(2012-12-31 ساعت 15:56)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 15:52)ramin54 نوشته:  دوست خوب ممنون
دارم گیج میشم
با تشکر
رامین

لینک بولتن ویزای ژانویه که هم شامل جدول کارنتیهای ژانویه است و هم پیشاپیش جدول کارنتیهای فوریه رو شامل میشه.
بولتن ویزای بعدی که اومد (۱۵ روز دیگه تقریبا) اسمش میشه بولتن ویزای فوریه که علاوه بر جدول کارنتیهای فوریه، پیشاپیش جدول کارنتیهای مارچ رو هم شامل خواهد بود. به همین تریتیب الی آخر.
تو هر جدول مقابل کلمه آسیا یک عدد است. به این معنی که کلیه شماره کیسهای تا این عدد کارنت هستند. (یعنی کلیه کیسهای کوچکتر یا مساوی این عدد)

در تکمیل فرمایش امیر خان:
[عکس: JanBulled_res.jpg]
من فکر میکنم کسانی که در لاتاری شرکت میکنند صدر در صد شون با اینترنت سر و کار دارند و من مطمن هستم بالای 90 درصد از بچه های قبول شده یه سری به مهاجر سرا زدند و مطالب مهمشون رو خوندند و استفاده های مهم رو از اون بردند بعد از مطالعه یه عده به نتیجه رسیدن که شرایط ادامه یه پروسه رو ندارند در کل این نظر شخصی بنده هستش.

ولی من جدول 2013 رو بررسی کردم که بالای 80 درصد از کسانی که قرمز بودند تو جدول برای اولین بار بوده که به سایت مراجعه کرده و دیگر به سایت مراجعه نکرده یا فعالیتی در راستای سایت انجام نداده است

به این نتیجه رسیدم
[عکس: 1.jpg]

با توجه به جدولی که ساختم قابل مشاهده است که در بدترین شرایط اگه هر کیس 4 نفر باشند تعداد افراد داخل جدول 2013 به تعداد 2344 میرسند حال اگر فرض کنیم در بدترین حالت این افراد 70 درصد کسانی باشند که برنده شده اند و در سایت مهاجر سرا عضو شده باشند نتیجه می گیریم که کل کسانی که پروسه لاتاری رو ادامه دادند از 6200 نفر تقریبی حدود 3349 نفر خواهند بود که این میتونه جای بسی امیدواری باشه

و از از اینرو میتوان مرحله دومی ها رو دلیل بر این داستان دونست که تعداد کسانی که پروسه لاتاری رو ادامه میدند بنا به دلایل مختلف کم می باشند.
(2012-12-31 ساعت 17:14)amairmonre نوشته:  من فکر میکنم کسانی که در لاتاری شرکت میکنند صدر در صد شون با اینترنت سر و کار دارند و من مطمن هستم بالای 90 درصد از بچه های قبول شده یه سری به مهاجر سرا زدند و مطالب مهمشون رو خوندند و استفاده های مهم رو از اون بردند بعد از مطالعه یه عده به نتیجه رسیدن که شرایط ادامه یه پروسه رو ندارند .................................
ممنون دوست عزیز
با در نظر گرفتن کیسهایی که تعداد نفراتشون مشخصه میشه نتیجه گرفت که به ازا هر کیس 2 نفر خیلی معقول تر هستش. ولی مشکل اینجاست که نمیشه واقعا گفت که چند درصد از این 6029 نفر عضو مهاجر سرا هستن
اما شخصا امیدوارم تحلیل شما به واقعیت نزدیک باشه
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، nika ، ani_sheiton ، jazirehh ، amairmonre ، shani89 ، bardia9 ، Tomas
بزرگان مهاجرسرا در جاهای مختلفی فرمودند که ان شااله همه کارنت میشن پس اصلا شک ونگرانی به دل راه ندهید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
امروز اولین روز سال 2013 میلادی (13/1/1 ساعت 1:11) برابر 12 امین روز دی ماه 1391 هجری شمسی و مصادف با
245 امین روز هجری لاتاری (اول هجری لاتاری= اولین روز اعلام اسامی مهاجرین از طریق لاتاری 2013)

اولیــــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 141 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 1900)
دومیــــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 111 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2350)
سومیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 81 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 2700) که از 31 روز پیش مصاحبشون شروع شده
چهارمیـن دوره کارنتی ها دقیقــاً 54 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 3400) که حداقل 9 روز دیگه مصاحبه دارند (اواسط دی ماه)
پنجمیــن دوره کارنتی ها دقیقــاً 20 روز پیش اعلام شده است (تا شماره پروندۀ 4300) که حداقل 31 روز دیگه مصاحبه دارند (بهمن ماه)
ششمین دوره کارنتی ها احتمالاً 11 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 5200) که حداقل 59 روز دیگه مصاحبه دارند (اسفند ماه)
هفتمیــن دوره کارنتی ها احتمالاً 42 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 6300) که حداقل 90 روز دیگه مصاحبه دارند (فروردین ماه 92)
هشتمین دوره کارنتی ها احتمالاً 70 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 7400) که حداقل 120 روز دیگه مصاحبه دارند (اردیبهشت ماه 92)
نهمیــــن دوره کارنتی ها احتمالاً 101 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم تا 8600) که حداقل 151 روز دیگه مصاحبه دارند (خرداد ماه 92)
دهمیـــن دوره کارنتی ها احتمالاً 131 روز دیگه اعلام خواهد شد (حدس میزنم کلیه پرونده ها) که حداقل 181 روز دیگه مصاحبه دارند (تیر ماه 92)

ضمناً سری دوم برندگان 71 روز پیش اعلام شد

ثبت نام لاتاری 2014 نیز 59 روز پیش به پایان رسید و نتایج آن 120 روز دیگر اعلام می شود

این آمار صرفاً جهت آگاهی شما صادر گردیده و هیچگونه ارزش قانونی ندارد
دبیرخانه ستاد پذیرفته شدگان لاتاری 2013

164Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
ضمن تبریک سال نو میلادی.آقا بیات عزیز خداوند شما را برای ما حفظ نمایند.دلمان برای این جدول تقویم تاریخ دیگه داشت تنگ میشد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، امیر مهاجر ، گل نهال ، Saeedv13 ، bayat_r ، Tomas ، sh_aytak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان