کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-06 ساعت 01:06)amiro0008 نوشته:  [

آیا اگر 7900 ویزا برای آسیا صادر شد ولی هنوز سقف 3500 ویزای ایران پر نشده باشه ، صدور ویزا برای ایرانیها متوقف میشه ؟ یعنی همچنانکه با پر شدن سقف 50000 ویزا برای 2013 دیگه هیچ ویزایی صادر نخواهد شد و اوالویت از بالا به پایین است پس گذشتن از محدوده 7900 ویزا برای آسیا هم امکان نداره ؟

بلهههههههههه
[/quote]

اين بله يعني چي؟ متوجه نشدم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Tomas ، amairmonre
(2013-01-06 ساعت 01:54)گل نهال نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 01:06)amiro0008 نوشته:  [

آیا اگر 7900 ویزا برای آسیا صادر شد ولی هنوز سقف 3500 ویزای ایران پر نشده باشه ، صدور ویزا برای ایرانیها متوقف میشه ؟ یعنی همچنانکه با پر شدن سقف 50000 ویزا برای 2013 دیگه هیچ ویزایی صادر نخواهد شد و اوالویت از بالا به پایین است پس گذشتن از محدوده 7900 ویزا برای آسیا هم امکان نداره ؟

بلهههههههههه

اين بله يعني چي؟ متوجه نشدم
[/quote]

یعنی بله امکان نداره
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: efah ، amairmonre ، farshadsh ، امیر مهاجر ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 23:29)amiro0008 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:16)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 23:13)amiro0008 نوشته:  آقا من تا حالا چند بار مصاحبه خانم سارا گرو با رادیو فردا رو گوش کردم و کاملا واضح میگه که سهمیه ویزا به کشور ربطی نداره
و منطقه ای هست و سهم آسیا 7900 تا ویزاست. من گیج شدم پس این 7 درصد چیه؟ کدومش درسته ؟ یکی کمک کنههههههه

7900 تا

اره درسش کردم 7900
دوستان معنی این صحیتها چیه

آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟
تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.

اینا قسمتی از صحبتهای سارا گرو از مسولین وزارت امور خارجه هستند که از تاپیک فرایند لاتاری 2013 از زبان یک فرد مسوول در آمریکا(تاپیک موقت ) برداشته شده اند
این کلمات با اینکه هر کشوری حداکثر 7 درصد از کل برندگان لاتاری را میتواند داشته باشد منافات دارد
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، amairmonre ، Tomas
دیگه این سری حتما نصف میشم. میرم سرازیری
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz2013 ، roeentan ، Tomas ، sadeghi897
نمیدونم والا چی بگم بچه ها من نمیدونم چرا دستو بالم به کار نمیره
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz2013 ، Tomas ، sadeghi897
(2013-01-06 ساعت 11:31)soroshnia نوشته:  دوستان معنی این صحیتها چیه

آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟
تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.

اینا قسمتی از صحبتهای سارا گرو از مسولین وزارت امور خارجه هستند که از تاپیک فرایند لاتاری 2013 از زبان یک فرد مسوول در آمریکا(تاپیک موقت ) برداشته شده اند
این کلمات با اینکه هر کشوری حداکثر 7 درصد از کل برندگان لاتاری را میتواند داشته باشد منافات دارد

دوست عزیز، اینکه حداکثر ویزا برای آسیا ۷.۹۰۰ عدد است هیچ منافاتی ندارد با اینکه هر کشوری بیش از ۳.۵۰۰ ویزا نمیتواند دریافت کند.
باید کمی با ریاضیات گسسته و علم گزاره‌ها آشنا باشید که نبودن منافات را درک کنید. در غیر اینصورت توضیح دادنش برای شما مشکل میشه.
اگر سقف دوم رو برای هر کشور نمیگذاشتند ممکن بود قسمت اعظم ۷.۹۰۰ ویزا رو کشور پر جمعیتی مثل هند به خودش اختصاص بده و دیگه ویزای زیادی برای بقیه کشورهای آسیایی نمونه.
پس این سقف ۳.۵۰۰ رو گذاشتند که چنین اتفاقی نیفته.
(2013-01-06 ساعت 15:23)mazerati نوشته:  نمیدونم والا چی بگم بچه ها من نمیدونم چرا دستو بالم به کار نمیره

چرا؟
ناامید نباش وتا می توانی انرژی مثبت بگیر
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-01-06 ساعت 17:02)shiraz2013 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 15:23)mazerati نوشته:  نمیدونم والا چی بگم بچه ها من نمیدونم چرا دستو بالم به کار نمیره

چرا؟
ناامید نباش وتا می توانی انرژی مثبت بگیر

ما هم همینیم ،
ولی یه چیزی یادمون باشه که تا زمانیکه ویزا توی پاسمون نخورده، نباید فکر کنیم که رفتنی هستیم ... ! چون امکان خیلی اتفاق ها این وسط بیوفته ...
پس چه بهتر که با انرژی مثبت و امید به این شانسمون ، زندگی روزمره خودمون رو هم به بهترین نحو ممکن پیگیری کنیم ...
امیدوارم که تا آخرین نفرمون ویزاشو رو بگیره ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
بابا بازم که حرف از ناامیدی زدین دوستان. انرژی مثبت کلا فراموش شده ها.بسپرین دست خدا خودش بلده چیکار کنه.به خدا توکل کنید و بدونید تا همینجا هم خیلیها آرزوشونه جای شما باشن.پس حرف از بی وفایی نزنید
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-01-05 ساعت 18:55)ani_sheiton نوشته:  میگم اسفند ماه دیگه 6600 اعلام میشه دیگه نه؟
خدا کنه ... من که دیگه حسابی خسه شدم Sad قسمت بدش هم اینه که به همه دوست و آشناها گفتم تا عید بیشتر ایران نیستم Wink
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، farshadsh ، amairmonre ، Tomas ، roeentan
هر وقت ناامید و خسته میشم میگم این نیز بگذرد ! ایشالا این نیز بگذرد و همین روزا کارنت بشیم و بعد هم مصاحبه و ویزا و آمریکا !
یعنی دلم میخواد چشم باز کنم و از هواپیما بیام بیرون و تو خاک آمریکا باشم و به خودم بگم دیدی چشم به هم گذاشتی تموم شد و بالاخره اومدی !؟؟
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz2013 ، farshadsh ، ensan ، amairmonre ، Tomas ، marj88 ، roeentan ، enchantress_boy
(2013-01-06 ساعت 16:18)امیر مهاجر نوشته:  

دوست عزیز، اینکه حداکثر ویزا برای آسیا ۷.۹۰۰ عدد است هیچ منافاتی ندارد با اینکه هر کشوری بیش از ۳.۵۰۰ ویزا نمیتواند دریافت کند.
باید کمی با ریاضیات گسسته و علم گزاره‌ها آشنا باشید که نبودن منافات را درک کنید. در غیر اینصورت توضیح دادنش برای شما مشکل میشه.
اگر سقف دوم رو برای هر کشور نمیگذاشتند ممکن بود قسمت اعظم ۷.۹۰۰ ویزا رو کشور پر جمعیتی مثل هند به خودش اختصاص بده و دیگه ویزای زیادی برای بقیه کشورهای آسیایی نمونه.
توضیح امیر درسته
البته یک مورد هست ها
هند کلا و چین در برنامه لاتاری نیستن
این خودش خیلی شانس ایرانی ها و کشورهایی شبیه ایران رو در اسیا بالا برده
دیBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-01-06 ساعت 22:27)majid.s نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 18:55)ani_sheiton نوشته:  میگم اسفند ماه دیگه 6600 اعلام میشه دیگه نه؟
خدا کنه ... من که دیگه حسابی خسه شدم Sad قسمت بدش هم اینه که به همه دوست و آشناها گفتم تا عید بیشتر ایران نیستم Wink

به نظر من از اول می (11 اردیبهشت) به بعد منتظر باشSad
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، farshadsh ، amairmonre ، Tomas
 برپایه داده های جدول آسیا در Diversity Visa Program (DV-2013) - Selected Entrants در لینک :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html#

صدور 7900 ویزا ازمیان 16049 کیس انتخاب شده در آسیا با برابر گذاری واقعیت دیگر ، ماکزیمم 3500 ویزای قابل صدور از بین 6029 کیس انتخاب شده در ایران ، به نظر شما امیدی برای کیسهای بالای 8000 هست ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، shiraz2013 ، amairmonre ، Tomas
(2013-01-06 ساعت 16:18)امیر مهاجر نوشته:  

(2013-01-07 ساعت 01:48)efah نوشته:   برپایه داده های جدول آسیا در Diversity Visa Program (DV-2013) - Selected Entrants در لینک :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5715.html#

صدور 7900 ویزا ازمیان 16049 کیس انتخاب شده در آسیا با برابر گذاری واقعیت دیگر ، ماکزیمم 3500 ویزای قابل صدور از بین 6029 کیس انتخاب شده در ایران ، به نظر شما امیدی برای کیسهای بالای 8000 هست ؟
دوستان. حدود 4 یا 5 ماه دیگه میفهمید که بعضیها چقدر اشتباه به قضیه کارنت شدن فکر میکردند. پس به 2 چیز شک نکنید. 1 حکمت خداوند که اگه نمیخواست این امید را در دلمون نمیذاشت که خیلی زود رفتنی هستیم. 2 kcc محاسباتشو خیلی دقیق و زودتر انجام داده که تا ... برنده لاتاری رو در دو مرحله اعلام کرده. پس اینقدر عجول نباشید. من احساستونو بخوبی دزک میکنم. مطمین باشید همه چیز همونطور که باید پیش بره پیش میره. از صبر کردن ضرر نمیکنید. حتی اگه به دومی شک میکنید به اولی نکنید.
اگه بازهم قبول ندارید یه سر به موضوعات مشابه 2012 بزنید
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان