کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
من میدونم گالیور....
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، Tomas ، Given ، farshadsh
(2013-01-06 ساعت 17:49)jazirehh نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 17:02)shiraz2013 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 15:23)mazerati نوشته:  نمیدونم والا چی بگم بچه ها من نمیدونم چرا دستو بالم به کار نمیره

چرا؟
ناامید نباش وتا می توانی انرژی مثبت بگیر

ما هم همینیم ،
ولی یه چیزی یادمون باشه که تا زمانیکه ویزا توی پاسمون نخورده، نباید فکر کنیم که رفتنی هستیم ... ! چون امکان خیلی اتفاق ها این وسط بیوفته ...
پس چه بهتر که با انرژی مثبت و امید به این شانسمون ، زندگی روزمره خودمون رو هم به بهترین نحو ممکن پیگیری کنیم ...
امیدوارم که تا آخرین نفرمون ویزاشو رو بگیره ...
salam, kace numbre man 2013AS000090XX,amma hanoz emaile nobate sefaratam nayomadeh, aya male shoma ham nayomadeh? kheili negaranam, chejoor bayad peigir besham? khoshhal misham rahnemai konid.
سلام، کیس نامبر من 2013AS000090XX ،اما هنوز ایمیل نوبت سفارتم نیومده، آیا مال شما هم نیومده؟ خیلی‌ نگرانم، چه جور باید پیگیر بشم؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: jazirehh ، farshadsh
(2013-01-04 ساعت 16:11)bayat_r نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 13:24)farmin نوشته:  فکر کنم من هم با آقای بیات عید سال نو رو جلوی آفیسر توی سفارت باید جشن بگیریم ....Big GrinBig GrinBig Grin

خدا شاهده دیشب همش خواب میدیدم مصاحبه امون رو اول فروردینه و من می�م خدا کنه سال تحویل رو سفارت نباشیم یا اگر بودیم بگیم آقای افیسر میشه عیدی ویزای یکضرب بدید؟

بچه هایی که شب عید آنکارا هستن،پایه هستین یه مهمونی اساسی بگیریم همون دوروبر سفارت؟کارنتیا که اعلام شدن بیاین برنامرو اکی کنیم...بخندیم به ریش هرکی ویزا یه ضرب نداده بمون...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، Tomas
پس کی این coming soon به February 2013 تغییر چهره میده تا جماعتی رو شاد و از سر در گمی خارج کنه.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، bayat_r ، Tomas ، mgolchin13
(2013-01-07 ساعت 17:45)arman2 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 17:49)jazirehh نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 17:02)shiraz2013 نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 15:23)mazerati نوشته:  نمیدونم والا چی بگم بچه ها من نمیدونم چرا دستو بالم به کار نمیره

چرا؟
ناامید نباش وتا می توانی انرژی مثبت بگیر

ما هم همینیم ،
ولی یه چیزی یادمون باشه که تا زمانیکه ویزا توی پاسمون نخورده، نباید فکر کنیم که رفتنی هستیم ... ! چون امکان خیلی اتفاق ها این وسط بیوفته ...
پس چه بهتر که با انرژی مثبت و امید به این شانسمون ، زندگی روزمره خودمون رو هم به بهترین نحو ممکن پیگیری کنیم ...
امیدوارم که تا آخرین نفرمون ویزاشو رو بگیره ...
salam, kace numbre man 2013AS000090XX,amma hanoz emaile nobate sefaratam nayomadeh, aya male shoma ham nayomadeh? kheili negaranam, chejoor bayad peigir besham? khoshhal misham rahnemai konid.
لطفافارسی تایپ کنید.دوست عزیز9000که هنوزکارنت نشدندکه شما نگرانی.لطفایه مقدارسایت مطالعه کنید اطلاعات بسیارمفیدی دراختیارشما
قرارمیگیره که شمادرتمامی مراحل یاری میکنه وحاصل تجربیات دوستان است
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: amairmonre ، گل نهال ، Tomas ، shiraz2013 ، enchantress_boy ، mgolchin13 ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 17:42)afshin sadeghi 2 نوشته:  [font=Tahoma]آقا ولمون کنین دیگه بابا. اه اه حالم از این انرژی منفیا بهم خورد. بلاک میکنین بکنین اما باید این حرفو میزدم چون واقعا بعضیا منفی ان. حرف نداری نزن. تز میدن واسه آدم اه اه اه[/font]

یه ذره صبر و تحمل داشته باش افشین جان اینجا بچه ها میان که به همدیگه انرژی و قوت قلب بدن و اگه کسی هم استرس داره (همون انرژی منفی که شما میگی) و طبیعی هستش تو فروم بیان میکنه ، و وقتی یه دوست خوب مثل امیر مهاجر (بقیه دوستا هم منظورم هستند ) پیدا میشه و انرژی مثبت براش میفرسته اونو به امیدوار شدن و منتظر بودن و صبور بودن دعوت میکنه پس بیا ما هم صبر کنیم و توکل کنیم به خدا مطمن باش کارنت میشی و ویزا هم میگیری ولی اگه صبور نباشی همیشه و تو هر مرحله از زندگی این بی صبری و عجولی کار دستت میده البته همه اینها که گفتم مخاطب اصلیش اول خودم هستم و اول به خودم تلنگور میزنم بعد با شما دوست عزیز هستم.
بگیم امشب خوبه؟آرزو میکنیم خیلی زود
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas ، bayat_r ، ابی هانی ، sadeghi897 ، nika ، ani_sheiton ، farshadsh ، kasrafo ، soruosh
و من همچنان دارم ویزا بولتون رو چک می کنم،با این که میدونم کارنتی های این ماه تا 5200 و ما این ماه کارنت می شیم ،ولی خب راستش دلم می خواد بیشتر از 5200 کارنت شه تا سریعتر برنامه های همه پیش بره، آرزوی موفقیت زیاد برای همه دارم . به کارنتی های این ماه هم تبریک می گم. :)
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
(2013-01-07 ساعت 19:33)Sanna نوشته:  و من همچنان دارم ویزا بولتون رو چک می کنم،با این که میدونم کارنتی های این ماه تا 5200 و ما این ماه کارنت می شیم ،ولی خب راستش دلم می خواد بیشتر از 5200 کارنت شه تا سریعتر برنامه های همه پیش بره، آرزوی موفقیت زیاد برای همه دارم . به کارنتی های این ماه هم تبریک می گم. Smile

خداوند از دل پاکتان بشنود تا افراد بیشتری خوشحال بشوندRolleyes
تشکر کنندگان: گل نهال ، usa lover ، Sanna ، nika ، shiraz2013 ، Tomas ، رویا زالی ، mgolchin13 ، farshadsh
(2013-01-07 ساعت 20:00)DIVE نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 17:42)afshin sadeghi 2 نوشته:  [font=Tahoma]آقا ولمون کنین دیگه بابا. اه اه حالم از این انرژی منفیا بهم خورد. بلاک میکنین بکنین اما باید این حرفو میزدم چون واقعا بعضیا منفی ان. حرف نداری نزن. تز میدن واسه آدم اه اه اه[/font]

... دلیل اینکه اصلا اینجا نمیام همینه که جز عجز ناله و بدبختی خبری نیست . افرادی هم که حرف حساب میرنن کمن.

بدبخت بچه های سالهای دیگه که بخوان بیان پبج های 2013 رو بخونن.
خیلی بی انصافیه که بیایم اینجا و از این همه اطلاعات خوب و مفید این سایت استفاده کنیم بعد هم بگیم   جز عجز ناله و بدبختی خبری نیست و .. !!!!  واقعا شما از این سایت و مطالبش هیچ چیزی یاد نگرفتین و بعد از قبولیتون تمامیه مراحلی را که باید طی کنید تا  گرین کارتتون را بگیرین میدانستین؟!!! شاید هر از چند گاهی بعضی از دوستان از روی استرس و نگرانی چیزی بنویسند ولی این دلیل نمیشه که شما همه چیز را زیر سوال ببرید..بعد هم شما میتونین اگر پستی مطابق میلتان نیست را نخونید ..در ضمن تعداد کاربرهای خوب و مفید این سایت هم اصلا کم نیست که بدون هیچ چشم داشتی به تازه واردها و دیگر اعضا کمک میکنند..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
ازموج منفی بعضی واقعا نباید ناراحت شد .چون واقعا خیلی ها تحت فشار محیطی وروحی قرار دارند .اینجا را مامنی برای درددل خود میدانند.ما هم باید سعه صدر داشته باشیم وبه حرف اونها گوش بدیم.ترا به خدا تلخی نکنیم
(2013-01-07 ساعت 15:43)elima1980 نوشته:  من میدونم گالیور....

جانم ؟ Cool شما با من کار داری عزیزم ؟ Wink بیات جون ؟ امیر مهاجر ؟! این بچه ها چی می گن هی منو صدا می کنن .....من می خوام نیام هی اینجا نحسیم نگیرتتون ، نمی شه .... یعنی خوتون نمی ذارید ..... آهان در ضمن امیدوارم رقم خیلی خوبی این دفعه بر و بچ کارنت بشن . . .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
انرژی مثبتو بگیرین که اومددددددددددددددد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هممون داریم میریم آمریکا به هر کی میگم لاتری قبول شدم همه میگن ای ول پس رفتی دیگه........چقدر ما آدمای خوش شانسی هستیم به سلامتیه خوش شانسیمووووون
کیس : **44
(2013-01-07 ساعت 20:33)el333 نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 20:00)DIVE نوشته:  

... دلیل اینکه اصلا اینجا نمیام همینه که جز عجز ناله و بدبختی خبری نیست . افرادی هم که حرف حساب میرنن کمن.

بدبخت بچه های سالهای دیگه که بخوان بیان پبج های 2013 رو بخونن.
خیلی بی انصافیه که بیایم اینجا و از این همه اطلاعات خوب و مفید این سایت استفاده کنیم بعد هم بگیم   جز عجز ناله و بدبختی خبری نیست و .. !!!!  واقعا شما از این سایت و مطالبش هیچ چیزی یاد نگرفتین و بعد از قبولیتون تمامیه مراحلی را که باید طی کنید تا  گرین کارتتون را بگیرین میدانستین؟!!! شاید هر از چند گاهی بعضی از دوستان از روی استرس و نگرانی چیزی بنویسند ولی این دلیل نمیشه که شما همه چیز را زیر سوال ببرید..بعد هم شما میتونین اگر پستی مطابق میلتان نیست را نخونید ..در ضمن تعداد کاربرهای خوب و مفید این سایت هم اصلا کم نیست که بدون هیچ چشم داشتی به تازه واردها و دیگر اعضا کمک میکنند..

دوستان عزیز و پر تحمل !
انرژی منفی یه مقداری با نگرانی و استرس این دوستانی که میان اینجا و از بقیه سئوال می کنن تا از نگرانیشون کم بشه فرق می کنه !
در ضمن ، سایت مدیر داره و اگر کسی خلاف قوانین سایت کاری کنه، حتما باهاش برخورد میشه ...
شما عزیزان هم اگر خیلی ناراخت می شین و به این راحتی انرژی منفی این حرفا رو جذب می کنین ، پیشنهاد می کنم که توی پست های مربوط به بولتن ویزا نیان و مستقیم ویزا بولتن رو از اینجــــــا چک کنین ...
امیدوارم که موفق باشین !
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
دوستان تعداد 50000 ویزا غیر از اعضای خانواده برنده لاتاری است؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: Tomas ، sadeghi897 ، nika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان